- 1 Ekim 2009
- 448
- 8
- 41
bugun acayıp bir ruh halı içersindeyım.kısır dediniz kalktım yaptım,kek dediniz hem yapıyorum hem size laf yetiştiriyorum.aş mı eriyorum desem değilim,reglıyım.allah sonumu hayır etsinbugun menunuzu falan yazayım demeyın,kalkıp onlarıda yapmayayım
nagihan nerdesin,ozledim seni...
oğuzu bayramda yoğunluktan bir kez öğle uykusuna yatırmadım daha doğrusu saat 4 te fırsat bulabildim sallarken gülüp oynamaya başladı bende zaten bu saat olmuş bari uyutmayım erken yatırırım dedim en son saat 8 de kafasını duvarlara vurmaya çalışıyodu sıpa alışkın olmayınca uykusuzluğa çok kötü oluyor keşkem zorlada olsa uyutsaydın :)
buda iyi fikir bu akşamda muzla karıştırayım bakalım kafam karışıyor ya çocuğa ne yedircemi şaşırdım çocuğu alır almaz başlıyorum düşünmeye aslında eve gidene kadar eline bişiler vereyim oyalansın diyorum sonrada ya boğazına kaçırırsa ne yaparım diyorum.. E-5 ten gidiyoruz Allah korusun durup bakamam bile oooyy.. Allah'ım sen koru yarabbim.. Şimdi bu düşünce nerden geldi aklına diceksiniz bir kez eline oynasın diye limon vermiştim oda ısırıp boğazına kaçırmış allahtan sokaktaydık hemen inip elimi sokup çıkarttım ama aklımda başımdan gitti.. o günden sonra tövbeliyim.. ama bazen süt falan veriyorum dua ederek yoksa evdeki zaman yetmiyor..
akşamımın özeti 5 te oğuzu al, yolda market fırın toplaya toplaya 6 da eve git 6,30-7,00 de oğuzu yedir yarım saat geçmeden meyvesini 8 gibi sütünü 8,15-8,30 oğuzun uyku saati bu arada 8,30 yatıyorsak 9,00 u buluyor uyumamız..
slm kızlar geçmii olsun çağana derya kimbilir nasıl kaşındı kuzum ay onlara bişey olacağına bize olsun
leyleği havada gören anneler bende bikaç gün yoğunum bakalım
oğuz kuzusuda inş. iyileşir bian evvel
nagihan sanada geçmiş olsun cnm o maça gitmeseler hiç olmaz benimkide koşa koşa gitti tuğkanı bile görmedi dün bugğn çok özledim diyor telde dedim kendi tercihin.
grip aşısından onra tuğkanında keyfi kaçtı kızlar resmen kendi elimle keyfinikaçırdım şidmi hepatiti nasıl yaptırmalı bilmiyorum
şurup içirdim bakalım inş. sbha iyi uyanır hiç bişeyde yemdi bugün keyfi kaçınca sbh zorla bikaç lokma yedirdim öylen süt içti bisürü şey denedik yemedi bakalıma kşma yemdiğini yiyecekmi bende sevddiği için pilav yaptım birde ciğer ama sanmıyorumki ciğer yesin boğazları kötü sanırım yutamıyor
bende dr gittim benden mide filmi istedi perşembe çektiricem bakalım inş. biey çıkmaz
gunaydınlar;
bizde de durumlar iç açıcı değil,dun akşama doğru burnu akmaya başladı mert'in birde boğazında balgam var sankı sesi falan değişti çocukumumgogsune vickis surdum iyi geldi galiba ara ara uyanmakla birlikte soluk alışı rahatladı.şimdi mızmız mızmız oynuyor.kahvaltısını az hazırladım yaptı binbir oyunla.tek teselım ateş yok...
aylık yapmakda ıyıymiş...beni,m tarifim arada kaynamasıniama çok leziz oluyor...
geçmiş olsun cnm inşallah bişeycik çıkmaz bende aşı konusunda çok kararsız kaldım bir sürü farklı grş var çok aşı iyi değilmiş içerilerinde bulunan bir etken madde otizmi tetikliyomuş vs vs off ne zor bu işler madem öyle yaptırmayalım bu doktorlra neden var ki
neyse bugün işim yoğun sabahtan görevdeyim öğle sonu seminerde
eymene pisili bardak bulmamız lazım akşama ,söz verdim pisili bardak olursa bibonu bırakırım dedi sıpa
bide kızlar eymen beni delirtiyo süveter yelek vs gibi şeylerin pamuklarını böcük olmuş diye koparıp koparıp atıyo heryerden çıkıyo onlarda bütün halının üstü mutfak yakında yemeklerimizde de çıkar ne yapsam bilemedim dün biraz üsteledim bağırdım ıhhhh ağladı durdu
ilginc bir tarife benziyor meralcigim merak etme hemen not aldim en kisa zamanda deneyecegim kek icinde elmalar himmmm denemek icin sabirsizlaniyorummm... sagol canimmmm... yapinca sonucu yazarim sana
nurancım dun 2.kez yaptım bu tarifi parmaklarımız yedik diyeyım sen anla nasıl guzel birsey olduğunu:))
mine sağol canım,zencefil bulundurmam lazım evde.şimdi bitki çayı yaptı bal koydum onu içircem ılıyınca..
mine sana da gecmis olsun hayatim annen gelince dinlenirsin biraz bel agrisi dinlenmeyle zorlamamyla gecer sanirim sen de dinlen biraz