2009 Kasm Anneleri

kısıııııır bol limonlu ve acılı .....

bix emziği bıraktık ya iuykuya dalmaya zorlanıyo baya emzik olsaydıı iki dakka sürmüyodu uyuması çok darahattı 1.15 gün süpermiydi ne acaba tekrar mı versemmmm ne yapsamm

burdayım meralcim biraz olaylı bir gündü cnm sıkıldı anlatırım eve gidince çok sinirliyim çok
kreş mevzuunda ben kıyamıyorum en azından bu yaza kadar bekleyin 600 tlnin üstünde verebiliyosanız çok güzel kreşler var ama 300-400tl olanlar eh işte hergün gidip görüyorum hele geçen gittiğim içler acısıydı çocukların atkıları montları yerlerde,açmışlar pcyi çocuklar seyrediyo ilgi oyun falan yoktu kaldıki burası 375 demişti bende burası olabilir diye düşünüyodum şimdi aslaaaaa

slm kızlar geçmii olsun çağana derya kimbilir nasıl kaşındı kuzum ay onlara bişey olacağına bize olsun
leyleği havada gören anneler bende bikaç gün yoğunum bakalım
oğuz kuzusuda inş. iyileşir bian evvel
nagihan sanada geçmiş olsun cnm o maça gitmeseler hiç olmaz benimkide koşa koşa gitti tuğkanı bile görmedi dün bugğn çok özledim diyor telde dedim kendi tercihin.
grip aşısından onra tuğkanında keyfi kaçtı kızlar resmen kendi elimle keyfinikaçırdım şidmi hepatiti nasıl yaptırmalı bilmiyorum
şurup içirdim bakalım inş. sbha iyi uyanır hiç bişeyde yemdi bugün keyfi kaçınca sbh zorla bikaç lokma yedirdim öylen süt içti bisürü şey denedik yemedi bakalıma kşma yemdiğini yiyecekmi bende sevddiği için pilav yaptım birde ciğer ama sanmıyorumki ciğer yesin boğazları kötü sanırım yutamıyor
bende dr gittim benden mide filmi istedi perşembe çektiricem bakalım inş. biey çıkmaz

geçmiş olsun cnm inşallah bişeycik çıkmaz bende aşı konusunda çok kararsız kaldım bir sürü farklı grş var çok aşı iyi değilmiş içerilerinde bulunan bir etken madde otizmi tetikliyomuş vs vs off ne zor bu işler madem öyle yaptırmayalım bu doktorlra neden var ki
neyse bugün işim yoğun sabahtan görevdeyim öğle sonu seminerde
eymene pisili bardak bulmamız lazım akşama ,söz verdim pisili bardak olursa bibonu bırakırım dedi sıpa
bide kızlar eymen beni delirtiyo süveter yelek vs gibi şeylerin pamuklarını böcük olmuş diye koparıp koparıp atıyo heryerden çıkıyo onlarda bütün halının üstü mutfak yakında yemeklerimizde de çıkar ne yapsam bilemedim dün biraz üsteledim bağırdım ıhhhh ağladı durdu

günaydın arkidişler uykusuz bir güne daha merhaba.. Her gece yawrumla kavga halindeyiz artık eskiden bizim yatağa geliyordu herkesin yatağı ayrı bundan sonra sen gelme beni çağır dedim saolsun dinledi yawrucak her yarım saat bir satte bir beni çağırıyo su istiyo veriyorum gitmeme izin vermiyo anne yat diye yatağını gösteriyor uyku sersemliğinden mi bilmiyorum bana bir sinir basıyo bu gece tuttum kollarından yat çabuk yeter dedim burası senin yatağın bende kendi yatağımda yatacağım dedim ağlamaya başladı kıyamadım yattım yanına sonra bana surat yaptı küsmüyüz diyorum hıhı diye kafa sallıyo hiçte gülmüyo öpe öpe bi hal oldum neyseki barıştık güldürdüm gece istemeden fevri oluyorum sabahta üzülüyorum ama oda oda gezmekten ne uykudan bişey anlıyorum nede dinlenmekten oof offf ne zaman deliksiz uyuyacak bu çocuk..

günaydın kızlar ben hiç iyi değilim belim çok ağırıyo reglide değilimm ne oldu anlmadımm bu gün annem gelicekk saolsun yanında da iki misafir yine bu halimle kalkıp evi toplamaya çalışıyorum misafirler uğrrayıp çıkıcakmış sadecede ne gereği var sen hasta kızının yanına geliyosunn dimiii gelenlerdeen biride dedikoducu bire bin katar yani zaten eminim merakından geliyodurr benim evimede çünkü kızıyla eşimin evlenmesini çok istiyoduu neyse sinirmlerim alt üst ve belim ağrıyoo yaaa evim temiz ama yine bi süpürge tutsam iyi olucakkk bide konsolun tozunu alayım eşimlede tartıştık zaten dün gecee deli etti beni yaa bu gün pek uğrayamam öpüyorumm

günaydın kızlar ya herkeste durumlar aynı galiba bizimde gezemiz zor geçti tıkalıydı kuzum öksürdü durdu uyuyamadı sbhda çok keyifsiz kahvaltı etmdi tabi 1 zeytin yedi sadece bikaç lokma cevizle fıstık yedi süt hazırladım içmicem içcmicem diye ağladı aç karnına suruplarını verdim bende 2 kere kustu balgamlı çok mızmız keyifsiz babanneme inicemdie tuturdu şimdide indirdim benimde bugün bankalaerda postanede işlerim var çarşıa gitmem gerek gidip gelicem görüşmek üzere bian evvel iyileşse ya çok üzülüyroum kendi ellerimle çocuğu mahfettim kendimi suçlayıp duruyorum akşamdan beri grip aşısından sonra bu durum normalmiş ama gelde bana anlat

gunaydınlar;
bizde de durumlar iç açıcı değil,dun akşama doğru burnu akmaya başladı mert'in birde boğazında balgam var sankı sesi falan değişti çocukumumgogsune vickis surdum iyi geldi galiba ara ara uyanmakla birlikte soluk alışı rahatladı.şimdi mızmız mızmız oynuyor.kahvaltısını az hazırladım yaptı binbir oyunla.tek teselım ateş yok...

geçmiş olsun canım bide zencefille bal yedir hem bağışıklığı güçlensinn hemde bogazını yumuşatır burunun kapanmasına izn verme okyonus suyu sık varsa açılsınn inş çabuk atlatır

aylık yapmakda ıyıymiş...beni,m tarifim arada kaynamasıniama çok leziz oluyor...

ilginc bir tarife benziyor meralcigim merak etme hemen not aldim en kisa zamanda deneyecegim kek icinde elmalar himmmm denemek icin sabirsizlaniyorummm... sagol canimmmm... yapinca sonucu yazarim sana

su cocuklar gercekten cok komik oluyor nagihan eymen de guldum valla ama sen fazla gulemissindir eminim heryer o sekilde batinca

ilginc bir tarife benziyor meralcigim merak etme hemen not aldim en kisa zamanda deneyecegim kek icinde elmalar himmmm denemek icin sabirsizlaniyorummm... sagol canimmmm... yapinca sonucu yazarim sana

nurancım dun 2.kez yaptım bu tarifi parmaklarımız yedik diyeyım sen anla nasıl guzel birsey olduğunu:))

mine sağol canım,zencefil bulundurmam lazım evde.şimdi bitki çayı yaptı bal koydum onu içircem ılıyınca..

meralcigim mert e de gecmis olsun gamze tugkan a da gecmis olsun grip asisi biz buyuklaeri yataga dusurmuyor amma velakin cocuklari hata ediyor demek ki canim

meralcigim nasil usuttu mert kuzusu kiyamam birinden mi kapti burada da herkes hastaymis arkadasim var oglumu haftada bir yikiyorum korkudan hasta olacak diye korkuyorum dedi bugun ben de yikadim korka korka iki gun once yikamistim ama yine de yikadim umarim iyi olurlar yavrucuklar hic kiyamiyor insan canlarim benim ya

ihlamur yap canim iliyinca bal ve iciyorsa zencefil birseycigi kalmaz umarim tabi birkac damla da limon suyu tabi iciyorsa nartan im icmez de mert iciyor sanirim..

ayyy meralcigim simdi beni harekete gecirdin de evde yumurta bitti market alisverisimiz aksama ufffff cok merak ettim iste cokkk agzinda sulandi anla yani ne kadar meraktayim

mine sana da gecmis olsun hayatim annen gelince dinlenirsin biraz bel agrisi dinlenmeyle zorlamamyla gecer sanirim sen de dinlen biraz

dearksea kres konusunda ben de oyun grubuna vermeyi dusunuyorum hatta birgun yarim gun gonderim ama sonra allerji olayi falan cikinca vazgectim ama sosyallesmesi paylasimci olmasi ve aktivite acisindan yararli bence ingilizce varmis seramik ve el becerilerini gelistiren aktiviteler var bir de bizim buradaki kres sanat kresi kocam ver cocukla pek ilgilenemiyorsun diyor tabi bir ogretmen kadar cok aktivite bilemem ama hakveriyorum 3 yarim gunle baslasam diyorum tabi isterse yardimcim da geldi kreste yaninda olabilirim aytes i birakip birsey olsa hemen kosabilirim....

bir de su kisi mi gecirsek kresten mikrop bulasirsa diyorum bunyesi guclenir diyorum iste kafam da binbir tilki dolasiyor kuyruklari da birbirine degiyor ama sen zaten calisiyorsun bu kisi gecirsen ilkbahar yaza dogru hem biraz daha buyur... bir konuda sanssiz olacaklar senenin sonlarinda dogdular mesela ocak ta doganlar da 2009 lu ama baya buyukler bizimkilerden diye dusunuyorum...

morhipo da benetton hirka aldim bir de buluz cok ucuzdu umarim guzel cikar... yuzde 75 indirim ne demek benettonun urunlerini de begenirim ben...

gecen de 0 12 benettonda baya indirim vardi ama son gunune rastladim hicbirsey kalmamisti

ayyy kimse yok nagis olurdu yada derya onlar da yok bugun benimde cenem dustu annem burada ya biraz takilayim resim ekleyeyim dedim arkadaslara duyurulur dgunu fotolari da var sizler de ekleyein anacim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…