- 17 Ağustos 2009
- 2.339
- 1
meralcigim mert e de gecmis olsun gamze tugkan a da gecmis olsun grip asisi biz buyuklaeri yataga dusurmuyor amma velakin cocuklari hata ediyor demek ki canim
meralcigim nasil usuttu mert kuzusu kiyamam birinden mi kapti burada da herkes hastaymis arkadasim var oglumu haftada bir yikiyorum korkudan hasta olacak diye korkuyorum dedi bugun ben de yikadim korka korka iki gun once yikamistim ama yine de yikadim umarim iyi olurlar yavrucuklar hic kiyamiyor insan canlarim benim ya
sağol nurancım,şimdi uyandı daha ıyı gibi bakalım ilerleyen saatlerde bizi neler beklıyor
hasta birisiyle teması olmadı da ben hasta ettım çocuğu((pazartesi mutfak halısını yıkamıştım 2 gun halısız kaldı mutfak başka birsey sermek de aklıma gelmedi.ben yemek yaparken gelmiştı mert ayaykkabılarını çıkarmış farketmedim,masada arabasını suruyordubende oyalanıyor diye mutluyum sonra bir dondum ayakkabı yok ama iş işten geçmiş işte bir kaç saat sonrada burun akmaya başladı:2:
zencefil içermi hiç denemedim am alacağım toz zencefil mı kullanıyorsunuz.ıhlamur yaptım bal koydum,limon sıktım yarısını içti,akşama yıne yapacağım.
ayy nuran canını istetmek gibi olmasın ama yumuşacık oldu,gidip gelip yıyorum:))sıvı yağ olarak zeytınyağ koydum ben.birde elmaları una bulamak çok onemlı..