2009 Kasm Anneleri

kız mine bende tam tersi hamilelik sürecinide özledim :) ama kısmet bizim bebeiş planı maddi durumlar sebebiyle biraz ertelenebilir
bu çocuklar çok akıllı eymende aynı baba işe gitti mama alcak diyo ben bu ara kilo aldım yine deli gibi yersen olacağı bu dün saat 00:30 eşim cnm tost istedi dedi ee ona yapıpta kendim yemeden olrmu dedim hayatım Allah dengi dengine yazıyo bak örnek sana o saatte yiyip yattım var sen düşün gerisini

kızlar çin takvimine göre 29 yaşında yani 2012 de kızım olma ihtimali epey yüksek heleki hazıran-temmuz hem madden hem manen uygun rabbim hayırlısını versin tabi

günaydın hanımlarrr akşam girdim okudum ama yorgunlutan yazamadım cumartesi malum yorulduk 12 de geçirdik son misafirleri tuğkan dün sbh 8 deuyandı babasıda babannesine indirdi 9 a kadar idare etmişler 9 da uayndık mecburen öyleden sonrda arkadaşlarda toplandık yine kalabalık bir guruptuk sadece tuğkan ve 6 ay büyük bir arkadaşın kızı vardı çok eylendiler bizide fazla üzmeden oynadılar fotolarını ekliycem size öyleden sonra çok şekerler nagihanıcm ya foto çekinemedik şöyle ikisi eklerdik kızlara ona çok üzüldüm sen gittikten sonra aklıma geldi bugünde tuğkanın grip aşısının 2.dozu var keyfi kaçmaz inş. şimdi gidice<z bakalım yarında kendime randevu aldım midem çok ağrıyor gidicem

keyifli keyifli geçmiş haftasonları süper vallhi kızlar kilolardan dert yanmayın lütfen siz birde nagişe beni sorun en kilolunuz benim bak sinirleniyorum

benim oğlum hala konuşamıyo ya. konuşmak istiyor ama kelimeleri bi türlü çıkaramıyor ağzından. sonra oda üzülüp üff diyor bırakıyor. ne olacak böyle bilmem :2:
bana bir akıl verin arkadaşlar ya. içim içimi yiyor. rüyalarımda görüyorum....
arkadaşın oğlu gelmiş şimdi daireye. 3, 5 yaşında büyük insanlar gibi konuşuyor. bebim oğlum da böyle konuşacak mı allahım (

Son düzenleme:
keyifli keyifli geçmiş haftasonları süper vallhi kızlar kilolardan dert yanmayın lütfen siz birde nagişe beni sorun en kilolunuz benim bak sinirleniyorum

kilo var tamamda gamzecim yüzün çokkk güzel benim daha önce gittiğim bir diyetisyen var fsm bulvarında fiyatı falanda uygun 3 ayda 10 kg vermiştim ilgilenirsen bilgi veririm şu ara diyetisyene gitsemde nafile kendime hakim olamıyorum
evet ya keşke kalabalık olmadan aklımıza gelseydi de çekseydik bir dahakine inşallah
bu arada geçmiş olsun miden neden ağrıyo ki :26: benimde belim tuttu çok kötü çokkk kız derya acaba bizim kan bağımız mı var sen ne yaşasan benide buluyo

canım arkadaşım tek tekk söylettiriyormusun kelimelri şekillere baktırıpp ....tabiki konuşcak canımmm merak etme senn yaa hemd ebi konuşmaya başlayaınca büyük adam gibi konuşur öylee yarım yamalk da diil canını sıkmaa allahım ne zamn izin verirsee o zaman konuşucak dimiii sen zaten ilgileniyosun çocuğunlaaa sadece daha çok kelime söylettirrr

ya bende çook yiyorum bu günlerde ağzım hiç boş kalsın istemiyorum. ben de havuç filan kemiriyorum kilo aldıracak şeyler yememek için. 56 kiloyum ama etim sıkı heralde daha zayıf gösterdiğimi söylüyolar

minecim çocuk zaten konuşmaya çalışıyor aslında. mesela ben soru sorunca cevap vermeye çalışıyor ama ağzından anlamlı kelimeler çıkartamayınca oda pes ediyor. sinirleniyor filan. dayanamıyorum o haline

günaydın kızlar
dün oğluşumun doğum gününü yaptık geç loldu ama güzeldi yorulduk teyzem sağolsun sabah erkenden geldi çoooooook yardım etti
menümüzde uğurböcüğü pastamız,poaça,börek,zeytinyağlı sarma,patates salatası,mercimek köfte,elmalı kurabiye,cocostar kurabiye,muhallebili kadayıf vardı.hepsi çok güzeldi ama çeşit fazla gibi geldi bana.
ama oğlum çok eğlendi hele ananesinin aldığı ata bayıldı inmiyo üstünden bi türlü:)

birden açılcak demekki paşa hazretlerii allahın izniyle merak etme

yeni yaşınız hayırlı olsun canım. menü cidden bol ve çok lezetliymiş. afiyet olsun.
daha çok çoook çoook yaşlara inşallah

cnm ya üzülme ne olur bak inanki bizde üzülüyoruz çok kafanı kurcalıyosa bir çocuk gelişimi uzmanına götür ama normal süreç diyecektir
bekle bakalım bir kaç ay daha kendiliğinden olan bişey bizde bişey yapmadık onun için kendinide suçlama

doğum gününüz kutlu olsun yakışıklım uzun ve güzel bir ömür geöirsin inşallah
çeşit epey varmış hepsi yendiyse sorun değil

götüreceğiz canım. eşim daha yeni izin aldı. üstüste izin almak istemiyor. o yüzde 1-2 hafta sonra bir çocuk psikiyatra gideceğiz.

yeni yaşınız hayırlı olsun canım. menü cidden bol ve çok lezetliymiş. afiyet olsun.
daha çok çoook çoook yaşlara inşallah
çok sağol canım vallahi çok lezzetliydi
canım benim herkes hepsinden yedide çok fazla yapmışız bitmedi bende kuzenlere teyzemlere tuzlulardan verdim evdede az kaldıo şimdi oğluşumla poaça kaşar kahvaltı yapıyoruz.kahvaltılarımız biraz sıkıntılıda

canım sıkma canını yağızda çok iyi konuşamıyo.cümle daha yeni yeni kuruyo oda anne gitti baba mama al gibi şeyler ben doktora gittim ne olur ne olmaz ama doktor söylediklerini algılayabiliyomu dedi çok şükür maaşallah oğluşuma anlıyo o yüzden atkılmıyorum ben bazı çocuklar geç konuşurmuş

oğluşum yeni bişey öğrenmiş mesela ayağıma basıyo oğluuuum diyorum oda pardon deyip kaçıyo:))

ayy yesinler paşanın pardonunu. valla o desin iye sende bastır dur ayağına. pek tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…