- 18 Mayıs 2009
- 2.101
- 9
günaydın hanımlar nasılsınız?ben şimdi daha iyiyim aslında bu saate kadar çok kötüydüm ama annem sağolsun ağrı kesici getirdi içtim bi tane şimdi daha iyiyim ama bu seferde çağan uyumak bilmiyo işleriim iki gündür duruyo öylece..
nurancığım güle güle kullan canım maşallah kilolarıda vermişsin bende gittkçe kilo alıyorum duba gibi olucam bu gidişle..
nagihancım kızlarında dediği gibi uykusuzluktan mızmızlanmıştır eymen yoksa uslu bi çocuk ..
ahhh canim ya cektin mi bu saate kadar kiyamam ben sana deryacigim neyse ki annecigin gelmis sagolsun biraz dinlensen ananesi uyutsa cagan prensimi nasil olur... isler de kacmiyor ki sekerim biraz dinlen olur mu canim???
o kadar guzel yemek yapsam valla kendim de yer ve duba gibi olurdum ama maalesef yapamiyorum sevinsem mi uzulsem mi bilemedim simdi yawww
çok sağolun hanımlar hepsinin yeni yaşı hayırlı olsun inşallah çokk güsel geçsin 2.yaşları
eymen uyuyabilseydi hiç sorun kalmıycaktı nagihancım birde kalabalık kızların dediği gibi yeni ortam yeni arkadaşlar bence paylşımla ilgili sıkıntı ypktu uyuyamadığı için herşeye taktı kafasını çook teşekkr ederim gedliğiniz ve güzel hediyeniz için bizi mahçup etttiniz eymen çok tatlı kızlaar anne ben kreşemi gidicem napıcam orda diyişi yokmu bıcır bıcır konuşuyor bayıldım. tuğkannındai akşam babsına anlattı heymen geldi die
ne guzel tanistiniz kizlar yakin olmasaniz da zaten nagihan cok iyi bir arkadas bence ilgili alakali dinlemesini bilen eymenle tugkan da anlastiysa ne guzel benim burada kimse yok olsaydi keske mart annelerinden var ama yani nasil anlatsam bana pek uymadilar nedense ama buradan bir arkadas olsaydi sizlerden biri uzak falan demezdim valla gorusmeye giderdim...
evet canım çektim ama iyiyim işte işlerimide yaptım içim rahat etmedi bi elektrik süpürgesi takıcam işte oda çağan uyanınca canım annem kalmadı eşimle gitti hemen yarım saat kalmadı hem evde misafiri var hemde kızkardeşimin evini taşıyacaklar oda çok istedi kalmyaı çağan zaten bırakmıyo annemi çok ağladı arkasından ..yok kız güzel yemek yapmakla ilgisi yok benimkinin tansiyonum var bayılıp kalıyorum yemezsem o yüzden sık sık bişeyler yiyorum aslında kilom aynı 55 ama nasıl böyle şişiyorum anlamıyorum vallaha enine enine gidiyorum bakalımbence böyle olduğuna sevin canım keşke bende geri verebilsem çıtır anne seni
geçmiş olsun deryacım yaa. hastayken ne zor oluyor birde çocukla ilgilenmek bilirim. neyseki annen gelmiş. ne mutlu sana :))
benimkiler çook uzakta.doğumuma bile 2 gün sonra gelebildiler
hoşgeldin meralcim merti babasıyla göndermişsin eşim evde olsada bende göndersem diycem ama eşim çok geliyo çağanı hiç göremiyo dün sabah 6.30 da gitti 11 de geldi bu ara çok yoğun çalııyoo.meralcim ellerine sağlık köfte yapmışsın bende çorba,patates yemeği yaptım dün ama hiç yemedik hastalanınca bugün yiycez bide salata yaparım tamamdır..canım dediğin çayı bilmiyorum ama markete çıkınca bakıp denemek için alıcam çağan çok seviyo öyle şeyleri.
seninde eline sağlık canım..eşin izinlı olduğunda sende gonderirsin canım onları dışarı.oy onca saat nasıl dayanıyor eşin ya çok fazla gerçekden allah guç kuvvet versin artık ekmek aslanın kuyruğunda diye boşuna demiyorlar.
çağan kuzum seviyorsa çayları sende al deryacım .doğadan markası uzerinde mini çay yazıyor,ordek resimleri falan var.sevmezse sen içersin,ben içiyorum arada tadı guzel.ay asıl dun annemde ekınezya çayını keşfettım çok guzelmiş,mis gibide kokuyor.bu sıralr çay,kahve,neskafeye çok dadandım,kahveden tamamen vazgeçemesemde gunde 1 fincana indirip bu bitki çaylarına yonelsem iyi olacak.yoksa içtiğim her kahve selulız olarak geri donmekde
ooo meralcigim ne guzel zaman gecirmissiniz mert te size ayak uydurmus masallah kuzucuklaraaaa sana da iyi gelmistir deniz havasi ben denizi cok severim ucsuz bucaksiz masmavi himmmm bugun de ben de rehavet vardi biryere gitmedim camasir utu falan vardi onu yaptik aksam ustu cocuklari biraz mahalle turuna cikardik baktim nartan in burnu akiyor hemen geri donduk o kadar....
ooo kizlar menuler saglammis ben de birtek haslamalik et vardi dudukluye attim yanina sogan papates havuc sarmisak derken o kadar yani ::)))) bugunler de aklima yapacak menu gelmiyor da yarin da etli kuru fasulye yapacagim menusu olmayanlara duyurulurrrr kocam sevmese de bulgur pilavi zaten pek cok koca da sevmiyormus benim kocam gibi
kekimizi de nartan la birlikte yprik cirpma isini nartan yapti yarisini sade yarisini kakaolu yaptik fena olmamisti hani :::))))
günaydınnnn bir haftasonunun ardından yine iş
sabah eymen uyandı baktı giyinmişim anne eşofmanlarını giy bunları çıkar diyo( sardım sarmaladım doğru babanneye
dün akşam eymenle kurabiye yaptık ben açtım hamuru oda kalıplarla şekil verdi sonra bana yardım etti ortalığı toparladık :) pişirdik şimdi gelelim sonuca kurabiyeleri kimseye yedirmedi dedesine babannesine nasıl bağırıyo benim yeme yeme diye hele halasını evden ite ite gönderdi (sadece işi olunca seviyo yoksa hep aynı tavırları halaya karşı ) eşimde ablasına kızdı bu çocukla inatlaşıyosun hepten hırçın oluyo diye bizden haberler bu kaaaa
negüzell eymenle eğlenmişiniz canım yaa ben mutfağa adımımı attımm an nesli anneee neyapcann bendee yapcamm:))))ya nesli hep iki doğdun nesliş yapınn iki doğdun nesliş yapın mumm püflicemmm her akşamm yapıyoruz nerdeyse yatmadan önce bi mum üflüyo kek pastaa nevarsa betibör büskivi dannette üsütüste döküyoruzz güya pasta yapıozzz sonra mumlarını dikiyo koşturuyo ışığı kaptma sonra annnee getirr sonra arkadan şarkı iki dodun neslişş iki doğdun nesliş çığlık çığlığa sevinçler kahkalarr bizi gören deli sancak vallahiii
ammannn varsın deli sansınlar hoş anne olmak yarı deli olmak galiba ben bunu anladım
ama mine o çığlık o neşe dünyalara badel dimi yine dua et herşey kabulu ya hergün orjinal pasta istese