2009 Kasm Anneleri

kızlar bişey sorcam yağız geceleri çok sık uyanıyo.uyutuyorum yarım saat sonra ağlayarak uyanıyo uyutuyorum bi daha bidaha bidaha sonra çok sinirleniyorum tm gece saçma sapan uyuyoruz uykusunu nasıl alıyoki anlamadım.öğle uykusuda 1 saat bile değil.doktora götürmüştüm uyku için ilaç verdi içirmedim.sırf uyuyacam diye kıyamadım küçücük çocuğa ilaç vermeye.diyorumki başka bi doktora gidip kan,idrar,geita tahlili falan yaptırayım gerçi alışkanlıkmı edindi acaba doğduğundan beri böyle

kızlar bişey sorcam yağız geceleri çok sık uyanıyo.uyutuyorum yarım saat sonra ağlayarak uyanıyo uyutuyorum bi daha bidaha bidaha sonra çok sinirleniyorum tm gece saçma sapan uyuyoruz uykusunu nasıl alıyoki anlamadım.öğle uykusuda 1 saat bile değil.doktora götürmüştüm uyku için ilaç verdi içirmedim.sırf uyuyacam diye kıyamadım küçücük çocuğa ilaç vermeye.diyorumki başka bi doktora gidip kan,idrar,geita tahlili falan yaptırayım gerçi alışkanlıkmı edindi acaba doğduğundan beri böyle

cnm eymende aynı eskiye döndük sanki geceleri çok uyanıyo geçen biri bahsetmişti büyüme ağrıları diye bşey varmış ondan olabilirmi acaba dün yine uyandı ağladı ağladı sızdı kaldı :)

:)))yaaa vallahi öyle ama benim oğluşum çok inatçı bişey de desen demez anca canı istediğinde biraz babasınamı çekmiş ne:)))))

bunların hepsimi babasına çekti ne akrep ya bu kasım bebeleri ondan olsa gerek bu inat sizinkileri bilmemde eymenin inadı en uç noktada bide sıpa hergün bir küçük kase çerez yiyo fındık-fıstık-kaju-badem-leblebi zararı olurmu ki zaten göbişi önden gidiyo ama vermezsemde yıkar ortalığı

cnm eymende aynı eskiye döndük sanki geceleri çok uyanıyo geçen biri bahsetmişti büyüme ağrıları diye bşey varmış ondan olabilirmi acaba dün yine uyandı ağladı ağladı sızdı kaldı :)

bunların hepsimi babasına çekti ne akrep ya bu kasım bebeleri ondan olsa gerek bu inat sizinkileri bilmemde eymenin inadı en uç noktada bide sıpa hergün bir küçük kase çerez yiyo fındık-fıstık-kaju-badem-leblebi zararı olurmu ki zaten göbişi önden gidiyo ama vermezsemde yıkar ortalığı

canım bu büyüme ağrılarını hiç duymamıştım ama kesinlikle etkilidir dur bende bi araştırayım.boyları falan uzuyo sonuçta dimi.

yağızda ne inat ne inat aman allahım.çokta sinirli hiç anlamıyorum vallahi küçücük çocukta nasıl bu kadar inat sinir olur:)
ohh eymen efendiye bak sen keyfimize düşkün ağzımızın tadınıda biliyoruz fındık fıstık vallahi canım zararı varmı bilemiyorum ama bence gaz yapar ayyy yağızın hala gazı oluyoda.yağızda çikolata delisi bilemiyorum ne etcez

canım bu büyüme ağrılarını hiç duymamıştım ama kesinlikle etkilidir dur bende bi araştırayım.boyları falan uzuyo sonuçta dimi.

yağızda ne inat ne inat aman allahım.çokta sinirli hiç anlamıyorum vallahi küçücük çocukta nasıl bu kadar inat sinir olur:)
ohh eymen efendiye bak sen keyfimize düşkün ağzımızın tadınıda biliyoruz fındık fıstık vallahi canım zararı varmı bilemiyorum ama bence gaz yapar ayyy yağızın hala gazı oluyoda.yağızda çikolata delisi bilemiyorum ne etcez

işte bende onu elinden alsam başka şeye saracak abur cubur yiteceğine çerez yesin diye ses etmiyorum ama şimdilerde çerez kavanozu boş oldumu deliriyo kızıyo sıpa :) eymende de ara ara gaz oluyo

ohh bütün çekmecelerim dolaplarım mis gibi oldu miss miss bidee camlarımı silsem silmeye erindiğimden diil 7 kattan aşağı düşcem diye korkuyorumm yaa bide otoparkk off oldu 8 katt silcemde korkuyorum yaaa nasıl olcak bu cam silme işi şimdi bide sürgülü pimamenn eşim cuma günü izne ayrılıyo onumu beklesem o nesliye bkarken bende silsem olmazmıki yaaa eşim evde olunca hiç iş yapmak istemiyorum sürekli onunla vakit geçirmek istiyorum flm izlemek istiyorum işlerde o zamn kalıyooo ben hafta sonuna hiç iş bırakmam daha çok vaktimiz olsun diyee

ayy park maceramız kısacık sürdü yağızcık havuzun kenarında oturup içine girmek isteyince ve tabi ıslanınca dönmek zorunda kaldık ama oğluşum eğlendi.uzun zamandır gitmiyoduk parka hava buz gibiydi

gunaydin kizlarrrr nasilsiniz bugun??? biz cok iyiyiz sukur cocuklar yikandi mis gibi oldu ikisi de meyvelerini yedi ve simdi nartan sut istedi uyuyacak sonra da ben bir dus alacagim hava da cok guzel piril piril gunes ne yaparim bilemiyorum bugun cocuklara kiymali sehriye corbasi var bize etli fasulye var bir de pilav ohhhh ne yapayim derdi yok bugun...

ah nagihancım kendimi hazır hissedemiyorum kilo vermeye saldım çok biraz dikkat etsem aslında olucak
ya cnm tuğkanında sadece kelimeleri var yada mesela bab gitti ,teyze geldi, gibi basit cümleelr sayılı sayıda söyleneni tekrarda var ama konuşma değil tabide kesinlikle açılıcaklar ben dert etmiyorum sorun yok algıda oyüzden eninde sonunda konuşucaklar anne,bab,abi ,aba,dede ,mama diyebiliyorsa eğer sorun yok yani en basitleri onlar olduğu için diyorumeğer onlarıda söyleyemiyorsa sorun var dediler bana drlar normal süreç der gönderir hepsi bir değil hepsinin farklı artıları farklı eksileri var ama 3 yaşına kadar konuşmazlarsa bence sorun başlar

leadangel, nagieymen+, begonvil07+, mirageeeeee, dilmuh, minek35
maşallahhh

deryaaa yokk nerdeeee meral sabah girdi tekrar çıktııı şeboo zatenn yok zeynebin zatenn vakti yoktur büyük ihtimalleearada bi giriyodu yinee artık giremiyo facede karşılaşıyoruz bazenn ayy bu gün çok enerjikim bütün evi temizleyebilirm ama nesli durmazz üzmek istemiyorumm sabahtan beri portakal suyu içip duruyoo dokuncak diye korkuyorumm vallahii:26::26:

deryaaa yokk nerdeeee meral sabah girdi tekrar çıktııı şeboo zatenn yok zeynebin zatenn vakti yoktur büyük ihtimalleearada bi giriyodu yinee artık giremiyo facede karşılaşıyoruz bazenn ayy bu gün çok enerjikim bütün evi temizleyebilirm ama nesli durmazz üzmek istemiyorumm sabahtan beri portakal suyu içip duruyoo dokuncak diye korkuyorumm vallahii:26::26:

anlayalım mineeee yosa elifin (umutsuz ev kadınları ) çayında mı buldun :KK52: bizede versene tarifi :KK52:

anlayalım mineeee yosa elifin (umutsuz ev kadınları ) çayında mı buldun :KK52: bizede versene tarifi :KK52:

dün kayın valideimin ve kayın pederimin bizim evin karşı dairesini alın teklifi sonrası bu hale geldimmm canım yaa resmennn gayet ciddilerdi keisnlikle olmazz ama ben yiende bi tedirgin oldum o bile yettii enerji içeçeği içmiş gibiyim resmen

X