- 18 Mayıs 2009
- 2.101
- 9
gunaydin bu arada kizlar kimseler ugramamis pazar rehaveti pazar gezmeleri var sanirim kocalar evde uzun kahvalti sonra gezmeler alisverisler ohhh kizlarrr dun yine ben butun bir ogleden sonra disardaydim yine gezdim valla ama b sefer nartan i da yanimda goturdum kocacigimla bulustuk o nartan la ilgilenirken evde giymek icin esofman ihtiyacim vardi aldim birkac tane ohhh yaaaa 2009 dan beri ya lohusayim ya hamisim neyse gecti artik eski formuma da kavustum sukur kimse inanamiyor iki cocuk dogurduguma ve kucugunun 8 aylik olduguna hehehee kocam da korkmustu kilolarim kalacak diye ama simdi gordu..... asil kendisi 7 aylik hamis gibi sira bende diyor ben de bir kiz yaparsin artik dedimmmm hehehee
bugun de piril piril bir gunes var biraz soguktr ama o da kistayiz yani olacak o kadar meral in de dedigi gibi soguk hava yoktur uygunszu kiyafet vardir ayyy oylemiydi meralcigim o laf nasildi sevdim valla dun de aksam 6 da nartan la hala disardaydik ve top oynuyorduk biraz burnu akti ama eve girmek istemedi annesinin oglu nolacak
bugun de pazar heryer kalabaliktir cikamak icin de bahanem yok biraz evde mi otursam cocuklar uyuynca denizkiyisina gidip bir kahve ve biraz da kitap mi okusam bilemiyorum ama once bir kakaolu keke yapmam lazim nartan anne kak yap diyor napalim boynumuz kiladan ince degil mi/////???? OPOUYORUM sizleri simdiden bakalim bugun ne yapacgim ben de bilmiyorum zaman gizterecek dogrusu..
bugun de piril piril bir gunes var biraz soguktr ama o da kistayiz yani olacak o kadar meral in de dedigi gibi soguk hava yoktur uygunszu kiyafet vardir ayyy oylemiydi meralcigim o laf nasildi sevdim valla dun de aksam 6 da nartan la hala disardaydik ve top oynuyorduk biraz burnu akti ama eve girmek istemedi annesinin oglu nolacak
bugun de pazar heryer kalabaliktir cikamak icin de bahanem yok biraz evde mi otursam cocuklar uyuynca denizkiyisina gidip bir kahve ve biraz da kitap mi okusam bilemiyorum ama once bir kakaolu keke yapmam lazim nartan anne kak yap diyor napalim boynumuz kiladan ince degil mi/////???? OPOUYORUM sizleri simdiden bakalim bugun ne yapacgim ben de bilmiyorum zaman gizterecek dogrusu..