ayy yesinler paşanın pardonunu. valla o desin iye sende bastır dur ayağına. pek tatlı
kızlar bişey sorcam yağız geceleri çok sık uyanıyo.uyutuyorum yarım saat sonra ağlayarak uyanıyo uyutuyorum bi daha bidaha bidaha sonra çok sinirleniyorum tm gece saçma sapan uyuyoruz uykusunu nasıl alıyoki anlamadım.öğle uykusuda 1 saat bile değil.doktora götürmüştüm uyku için ilaç verdi içirmedim.sırf uyuyacam diye kıyamadım küçücük çocuğa ilaç vermeye.diyorumki başka bi doktora gidip kan,idrar,geita tahlili falan yaptırayım gerçi alışkanlıkmı edindi acaba doğduğundan beri böyle
:)))yaaa vallahi öyle ama benim oğluşum çok inatçı bişey de desen demez anca canı istediğinde biraz babasınamı çekmiş ne:)))))
cnm eymende aynı eskiye döndük sanki geceleri çok uyanıyo geçen biri bahsetmişti büyüme ağrıları diye bşey varmış ondan olabilirmi acaba dün yine uyandı ağladı ağladı sızdı kaldı :)
bunların hepsimi babasına çekti ne akrep ya bu kasım bebeleri ondan olsa gerek bu inat sizinkileri bilmemde eymenin inadı en uç noktada bide sıpa hergün bir küçük kase çerez yiyo fındık-fıstık-kaju-badem-leblebi zararı olurmu ki zaten göbişi önden gidiyo ama vermezsemde yıkar ortalığı
canım bu büyüme ağrılarını hiç duymamıştım ama kesinlikle etkilidir dur bende bi araştırayım.boyları falan uzuyo sonuçta dimi.
yağızda ne inat ne inat aman allahım.çokta sinirli hiç anlamıyorum vallahi küçücük çocukta nasıl bu kadar inat sinir olur:)
ohh eymen efendiye bak sen keyfimize düşkün ağzımızın tadınıda biliyoruz fındık fıstık vallahi canım zararı varmı bilemiyorum ama bence gaz yapar ayyy yağızın hala gazı oluyoda.yağızda çikolata delisi bilemiyorum ne etcez
hava misss gibi biz parka gidiyoruz kızlar hadi görüşürük
darksea hadi bizde gidelim parka
hadi gidelim canım. çocukları hazırlayıp çıkalım sonrada bana uğrayıp çay içeriz. hehe çocuklara yapamadık belki torunlara yaparız böyle.
leadangel, nagieymen+, begonvil07+, mirageeeeee, dilmuh, minek35
maşallahhh
yacasınn peppee başladııı
deryaaa yokk nerdeeee meral sabah girdi tekrar çıktııı şeboo zatenn yok zeynebin zatenn vakti yoktur büyük ihtimalleearada bi giriyodu yinee artık giremiyo facede karşılaşıyoruz bazenn ayy bu gün çok enerjikim bütün evi temizleyebilirm ama nesli durmazz üzmek istemiyorumm sabahtan beri portakal suyu içip duruyoo dokuncak diye korkuyorumm vallahii:26::26:
uyku saati gelmedi mi o cadının :26:
anlayalım mineeee yosa elifin (umutsuz ev kadınları ) çayında mı buldunbizede versene tarifi