2009 Kasm Anneleri

gamzecim tuğkanın doğumgünü kutlu olsun canım nice mutlu yıllara olsun
nurancım iyi geziyosun vallaha ama iyide olmuş evet arada bi lazım böyle bende aybasında çıkarım biraz gezmeye haftaya cumarteside dersaneden arkadaslarım gelecek birisi evli kızı var 4 yaşında biride hamile..en son 3,5 yıl önce benim düğünümde görmüştüm çok özledim yaa
minecim çağanın en çok sevdiği çorba mercimek çorbası bende içine patates,havuç,soğan,nane filan koyuyorum çok güzel oluyo kardeşlerimde hiç sevmezlerdi şimdi ben mercimek çorbası yapayım diye sipariş veriyolar

himmm ellerine saglik canim ne guzel yapiyorsun vitaminli afiyet olsun cagan a da yarasin huysuz prens e

himmm ellerine saglik canim ne guzel yapiyorsun vitaminli afiyet olsun cagan a da yarasin huysuz prens e

slm ben geldim tuğkanın doğum gününü kutladık yeni yaşı hayırlı olsun ama gelin görün ki eymen çıldırdı erkenden kalktım bir ev dolusu çocuk içinde tek mız mız eymendi
meralll yiyemedim hiç bişey gözünüz kalmasın anacım ama gamzecim bir paket yaptı sağ olsun ellerine sağlık herşey süper olmuş
daha dolmuşa biner binmez sızdı kucağımda şimdi uyuyo sıpam galiba kreşe göndermeliyim herşey okey ama paylaşmayı hiççç bilmiyo herşeye o benim obenim kimseye vermek istemedi bütün çocuklar diğer oda da oynarken eymen benide yanına istiyo çıldırdım ama çaktırmadım dün akşamda aynıydı derya hep anlatıyodu da hayal gibi geliyodu 2 gündür deryanın anlattıklarını ben aymende yaşadım çok zormuş çokkkk

evet canım çok zor siz anlattıkça ben imreniyodum bi gün çağanda böyle uslu dururmu filan diye ama geçici dönem bunlar işte şimdi böyle düşünüyorum ama o an gelince düşünemiyorumeymende seni bayağı üzmüş annesi kreşi bu yüzden bende çok istiyorum eşim ikna ettim gibi araştırmaya zamanım olmuyo ama bugün belimden duramazken çağanda hiç susmuyo elimden tutuyo sürüklüyo sürekli oyuncaklarıyla filan hiç oynamıyo ve sürekli ağlıyooo off kafam şişti büyüsün artık yaa dayanamıyorum kabus gibi geliyo artık

merhabalar arkadaşlarımm
ya bu kreş olayı benimde hep aklımda. bir yandan evinde huzurlu,sağlıklı e iyi de bir bakıcısı var diyorum. ama bir yandan da kreşte paylaşmayı,oynamayı hatta konuşmayı öğrenir diyorum. beni korkutan onu kreşe nasıl getirip götüreceğim ((
bugün bir alışveriş merkesine gittik. hani böyle çocukların oynaması için oyun parkı gibi şeyler oluyo ya. denizi de koyduk ama beni de ille istedi yanına. bide çok çekingen.
keydıraktan kayarken bütün çocuklara yol verip sonra kendisi kayıyo. azcık gözü açık olsun istiyorum ama yok. bizimki pek kibar :44:

selam kızlar nasılsınız anca oturdum yarın evde temizlik var yardımcım gelcek ben daha çok yoruluom valla ayıklancaklar vardı yıkancaklar vardı onları hallettim aradada hüma saolsun zorluyo beni benden böle yarını atlattıkmı inşallah kış temizliğim olmuş olcak nasipse yap yap yine aynı oluyo gerçi ama en azından evin içi biraz olsun temiz oluyo halı koltuk vs hoşuma gidiyo...

slm bircancım şimdiden kolay gelsin canım biraz yorulacaksın ama misler gibi olacak evin canım bende tertemiz evi bi başka seviyorum daha rahat oturuyorum sanki

deryaaa geçmiş olsun boşver bel ağrısını ikinci çocuk olamsından iyiyidrr:))) bide kiraz sapı kaynat iç acayip iyi geliyoo

deryaaa geçmiş olsun boşver bel ağrısını ikinci çocuk olamsından iyiyidrr:))) bide kiraz sapı kaynat iç acayip iyi geliyoo

sağol canım kesinlikle katılıyorum canım eşime söyledim gülerek aa hadi gözün aydın dediama olsaydı havalara uçardım dedikiraz sapını duymadım deneyeyim canım bana majezik çok iyi geliyodu oda kalmamış eşim sağolsun hiç bırakmamış çekeceğim artık çağanda şimdi uyudu onu yerine yatırıp uzanırım biraz daha sofra hazırlıycam salata yapıcam ama hiç gücümmde yok vallaha..
sen napıyosun?nesli napıyo?

selam kizlar deryacigim cok gecmis olsun canim arkadasin da dedigi gibi biraz bel agrisi bir bebekten cok daha iyidir merak etme gecicidir en azindan hehehehe

nagihancigim eymen in de hepimizin cocuklari gibi sosyallesmeye ihtiyaci var bizim zamaninmzda hep sokaktaydik butun mahallenin cocuklariyla orada kendiligimizden ogreniveriyorduk paylasmayi arkadas olmayi ama simdi apartman dairelerine sikismis bir cocukluk geciriyorlar ve arkadaslari da sanal kahramanlar pepe luli kayu gibi oyle ounca da normal yasadiklarimiz ama ogrenecekler amma erken amma gec simdi eymenin dedigi gibi nartan da aytes e hicbirseyini vermiyor benimmmm benimmmm ellemeeee diye bagiriyor biz de biraz biraz telkin etsek te kardesinle oyna diye iste olmuyor umarim gecici olacak uzulme... bir de oglen uykusuna alisiksa eymen o yuzden de oyle olmustur bir de yeni insanlar yeni ortam derken hersey ustuste gelmis vcelhasil canim

ahh kibar denizcigim ayni nartan gibi o da kaydiraktan falan kayacaksa diger butun cocuklarin kayip bitirmesini bekler nazik bunlar yaaaa gozu acik olsun diyoruz ama biraz da yapi meselesi sanirim

çok sağolun hanımlar hepsinin yeni yaşı hayırlı olsun inşallah çokk güsel geçsin 2.yaşları
eymen uyuyabilseydi hiç sorun kalmıycaktı nagihancım birde kalabalık kızların dediği gibi yeni ortam yeni arkadaşlar bence paylşımla ilgili sıkıntı ypktu uyuyamadığı için herşeye taktı kafasını çook teşekkr ederim gedliğiniz ve güzel hediyeniz için bizi mahçup etttiniz eymen çok tatlı kızlaar anne ben kreşemi gidicem napıcam orda diyişi yokmu bıcır bıcır konuşuyor bayıldım. tuğkannındai akşam babsına anlattı heymen geldi die

ne guzel tanistiniz kizlar yakin olmasaniz da zaten nagihan cok iyi bir arkadas bence ilgili alakali dinlemesini bilen eymenle tugkan da anlastiysa ne guzel benim burada kimse yok olsaydi keske mart annelerinden var ama yani nasil anlatsam bana pek uymadilar nedense ama buradan bir arkadas olsaydi sizlerden biri uzak falan demezdim valla gorusmeye giderdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…