şçok şükürkiii bide kızlar eşime söylemdim ama ben bu aralar böyle erkek bebek sevmek istiyorum birlikte büyüselerr diyorum ama sonra nasıl bakarım diye korkuyorumm hoş en az bir yıl olsa hamilelik süreci dokuz ay olmasaydı ben şuan olsa bakrdım herlade 9 ay beklemesi zoruma gidiyoo:)))çok şükirki varlarrr ....nesli pasta konusunda bile sabah uyanır uyanmaz anne baba işe gitti para kazancak pasta alcaak dıtt yapcaakk gelcekk diyo ne olsa kabulümüz keki bile üstüne mum yaktığımz an pasta sanıyoo şükirki her gün nasıl yaş pasta allaım dimi hem aldık diyelimm hergün pasta yersemm oboooo:))):)ben bide pasta ya dayanam ki hepsini yerimmm vallahi sonra ben zzayıflayamıyorum demeye başalrımm herhall zaten metobolizmam çalışmıooo
kız mine bende tam tersi hamilelik sürecinide özledim :) ama kısmet bizim bebeiş planı maddi durumlar sebebiyle biraz ertelenebilir
bu çocuklar çok akıllı eymende aynı baba işe gitti mama alcak diyo ben bu ara kilo aldım yine deli gibi yersen olacağı bu dün saat 00:30 eşim cnm tost istedi dedi ee ona yapıpta kendim yemeden olrmu dedim hayatım Allah dengi dengine yazıyo bak örnek sana o saatte yiyip yattım var sen düşün gerisini