yok canım ya hamaratlığımdan değil de boğazımızdan şöyle sağlıklı bişeyler geçsin diye işte...
bizimde daireki temizlikçi teyzemizin ineği var.ondan alıyorum sütü.
çok büyük şans cnm ya ayağının dibinde taze sütburalarda yok hiç
hoşgeldin canım. ben denizin annesi
ya bizimkinin tv filan hiç ilgisi yok. ne caillou izler ne pepe....
bi arabayla ilgil birşey varsa bakar biraz. bide müzikli reklam çıkınca şöyle bir bakar göz ucuyla.
darksea senin deniznasıl
sedese senin isim neydi cnm biz birbirimizi facede eklemiş olabilirmiyiz
yani şöyleki çok önceden burda olan birçok arkadaşı eklemişim şuan bakıyorum bir çoğuyla muhabbetim bile yok yani ayıp olacak diye silmiyorumda garip ama durum bu
canım benim faceim yok sgumus burdaki eski kullanıcı adım
hadi iyi akşamlar kızlar....
çocukları öpün benim için
benden de paydos hepinizi ve çocukları öpüyorum haftasonu pek fırsatım olmuyo gelebilirsem grşürüz
hadi iyi akşamlar kızlar....
çocukları öpün benim için
iyi akşamlar ayy bugün bi yakalayamadım sizi yaa ne zaman ben açsam siz çoktan sohbetinizi yapıp gitmiş oluyorsunuz..
anneyiz işte minecim kızsak bile onlarsız bir dkka bile geçiremiyoruz tabi sarıl bi öpte gönlünü al neslinin
meralcim bende yemek filan derdim olmazsa üstümden kocaman bi yük kalkmış gibi oluyo ya şimdiden afiyet olsun canım
şimdi nesli sihirli değnek değmiş gibi ne dersem tamam annee diyoo ahh eliim kırılsın pskoloğa da bu yüzden gitmek istiyorum kendime hakim olamıyorum sinirlenince kendime hakim olamıyorum yakıp yıkmak istiyorummm:18::18::18:
selam kizlarrr inanamayacaksiniz ama ben yine disari ciktim pantolon pacasi yaptirmaya gittim 3 saat yoktum valla ikisi de 2 saat uyumuslar zaten ben de pek rahat olmasam da gezdim valla iyi geldi tavsiye ederim biraz nefes almak iyi geliyor valla....
mine cok uzuldum canim boyle olmasina ama sen zaten doktora gitmissin ilac vermis daha once fikrimi soylemistim sana bence ilac kullan o kadar da kotu degiller cok yakin bir arkadasim 2. cocuktan sonra ilac kullanmaya basladi cok iyi olmustu kocasi bile farketmis cok gergindi cocuklara herseye bagiriyordu sonra ilaclari kullandi ve baya sabirli ve iyi olmustu cocuklara hic bagirmiyordu iki sene kullandi sonra kontrollu olarak ta birakti doktor nezaretinde bence o kadar da tukaka dememek lazim ihtiyac varsa kullanmali hem senin hem neslinin ruh sagligi icin... cunku bugunlerde kisilik temelleri atiliyormus valla ben kotu bir anne olacagim da cocugun bilincaltina yerlesecek diye cok ama cok korkuyorum...
hem biliyor musun ben de pasiflora adli bitkisel ilac var ya ondan kullaniyorum emziren anneler icebilir mi dedim eczaciya kocasiymis ve doktormus bir olcek icebilirsin dedi valla en onemli sey cocuklarimiz onlar icin ilac ta kullanirim valla cekinmem...