2009 Kasm Anneleri

hoşgeldin canım. ben denizin annesi

ya bizimkinin tv filan hiç ilgisi yok. ne caillou izler ne pepe....
bi arabayla ilgil birşey varsa bakar biraz. bide müzikli reklam çıkınca şöyle bir bakar göz ucuyla.

hoşbulduk adaşımızın annesi izliyor bizimki şimdide geldi koltukaltıma sokuldu esneyipduruyor inadından uyumuyor çocuk

sedese senin isim neydi cnm biz birbirimizi facede eklemiş olabilirmiyiz
yani şöyleki çok önceden burda olan birçok arkadaşı eklemişim şuan bakıyorum bir çoğuyla muhabbetim bile yok yani ayıp olacak diye silmiyorumda garip ama durum bu

canım benim faceim yok sgumus burdaki eski kullanıcı adım

iyi akşamlar ayy bugün bi yakalayamadım sizi yaa ne zaman ben açsam siz çoktan sohbetinizi yapıp gitmiş oluyorsunuz..
anneyiz işte minecim kızsak bile onlarsız bir dkka bile geçiremiyoruz tabi sarıl bi öpte gönlünü al neslinin
meralcim bende yemek filan derdim olmazsa üstümden kocaman bi yük kalkmış gibi oluyo ya şimdiden afiyet olsun canım

şimdi nesli sihirli değnek değmiş gibi ne dersem tamam annee diyoo ahh eliim kırılsın pskoloğa da bu yüzden gitmek istiyorum kendime hakim olamıyorum sinirlenince kendime hakim olamıyorum yakıp yıkmak istiyorummm:18::18::18:

çok zor canım biliyorum bu aralar bende öyleyim hele geçen gün çağan saçımı bi yoldu yerde sürükledi bende onun saçını çektim bıraksın diye sonrada içim sızladı öpt öpt kokladım kulağına eğildim özür diledim halada vicdan azabı duyuyorum yaptığım çok yanlıştı ama bi anlık yaptım

neslihan ve mercimek çorbasııı ankaranın bize kazandırıdğı birçok şeyden en önemlisi mercmek çorbası nesli ne türlü yaptıysam yemedi son olarak arkadaşım üç yemek kaşığı sıvı yağı bir tepeleme kaşığı unla kavurup üstüne kırmızı mercimek içine atarak yaptığı muhteşem çorba ve nıla yiyor bu nesli bayıla bayıla yiyor ve son 2 aydr nesliş mercimek çorbası yiyor arkadaşalrım daha önce hiç yemiyorduu

selam kizlarrr inanamayacaksiniz ama ben yine disari ciktim pantolon pacasi yaptirmaya gittim 3 saat yoktum valla ikisi de 2 saat uyumuslar zaten ben de pek rahat olmasam da gezdim valla iyi geldi tavsiye ederim biraz nefes almak iyi geliyor valla....

mine cok uzuldum canim boyle olmasina ama sen zaten doktora gitmissin ilac vermis daha once fikrimi soylemistim sana bence ilac kullan o kadar da kotu degiller cok yakin bir arkadasim 2. cocuktan sonra ilac kullanmaya basladi cok iyi olmustu kocasi bile farketmis cok gergindi cocuklara herseye bagiriyordu sonra ilaclari kullandi ve baya sabirli ve iyi olmustu cocuklara hic bagirmiyordu iki sene kullandi sonra kontrollu olarak ta birakti doktor nezaretinde bence o kadar da tukaka dememek lazim ihtiyac varsa kullanmali hem senin hem neslinin ruh sagligi icin... cunku bugunlerde kisilik temelleri atiliyormus valla ben kotu bir anne olacagim da cocugun bilincaltina yerlesecek diye cok ama cok korkuyorum...

hem biliyor musun ben de pasiflora adli bitkisel ilac var ya ondan kullaniyorum emziren anneler icebilir mi dedim eczaciya kocasiymis ve doktormus bir olcek icebilirsin dedi valla en onemli sey cocuklarimiz onlar icin ilac ta kullanirim valla cekinmem...

nuran canım vallahi iyi geziyorsun yaaa benim yerime de gez azcık emi:))) ilaç konusunda eğer böyle devam edicekse kullanıcam canımmm şimdi kıızmla güzel güzel oynuyoruzz beni çok sevdiğini söyleyip duruyo tabiki bende ona eşim bu gün neöbetçi yine kızmla tekiz evdee benimde boynum tutuldu kaskatı bi şekilde kafamı döndüremiyorumm vallahii canım çok acıyooo

ben geldim kimseler kalmamış nagihan cnm hiç dert etme eymeni 5 kişi çağırdım analı oğullu kalabalık olmaz dilediğin gibi uyutursun keyfide kaçmaz

gezerim canim valla oyle bunaldim ki sorma bakicimiz da yoktu ikisiyle ugrasmak cidden cok zordu sagolsun simdi birinin yukunu aliyor uzerimden en azindan... nartan uyudu aytes uyudu benim de cok uykum var aytes hala geceleri bir milli felaket zirt pirt uyanmasini gectim uyumuyor da sadece emerse susuyor yoksa yandik onu da iki dk emip birakiyor boyle giderse halim harap zombi gibi dolairim artik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…