2009 Kasm Anneleri

kizlarrr gecmisi okudum masallah sohbetler uzamis nartan uyudu zorla bir kizdim ki sormayin gitti odasina kendi basina uyudu sonra da cok uzuldum ama ne yapayim aytesin de yemek saati offfff yalnizim bugun kocam da gec gelecekmis napim yalniz olunca hic mutlu olmuyor cocuklar illa kucak aytes kucakta ya nartan da istiyor aytes aglamaya baslasin nartan hemen kucagimi parselliyor onu kucagima almayayim diye

herkes sirayla kocalarla barismis cok sevindim bizim de sallan yuvarlan gidiyor bakici da yok ya zorlaniyoruz ikimiz iki cocukla ev bir dagiliyor ki savas alani gibi..... hayyyy allahim ya bu aytes nasil bu kadar bagirabiliyor bir dillendi sormayin tenor olacak kesin cigliklar super hele ki apartaman icindeysek ses ekolu geliyor ya daha bir bagiriyor kerata....

gece uykulari cok fena hala disleri kabarmis ama cikmadi henuz abisine cektiyse baya gec cikarlar....

geçmiş olsun canım.bizde seni ve mustafayı opuyoruz..

nuran sallan yuvarlan derken ayteste 7 aylık oldu bir 5 ay daha dişini sıktın mı tamamdır bu iş valla doğan büyüyo zaman ne çabuk geçiyo ya maşallah paşamda pek yakışıklı

kizlarrr aytes deli gibi bagiriyor uykusu var birturlu uyuyamiyor eviriyorum yok ceviriyorum yok pilic cevirme gibi ama yok yorgunum cok bitkinim,,,,

selam nurancım bizim ev tek çocukla dağılıyor sizinkınin dağılması normal canım.hele mutfak tezgahının uzerindekı bulaşıklar hiç eksilmiyorbirde çamaşır hiç bitmiyor,sizlerdede oğledir eminim.bugun 2 makıne çamaşır yıkandı.çamaşır sepetıyınede sıfırlanmadı

kızlar bugun ne ilginç bir tarih 11.11.2011

ayy bizdede aynı durum yıkamak dert değilde kurumuyo ku ru mu yo deliriyorum eşim kurutma makinası alalım dedi bakacaz artık dışarı assam is kokuyo evde kurutsam olmuyo olmuyo kışları sırf bu yüzden sevmiyorum
bulaşık desen makina her akşam çalışıyo eskiden haftada bir ancak doldurabiliyodum

nuran sallan yuvarlan derken ayteste 7 aylık oldu bir 5 ay daha dişini sıktın mı tamamdır bu iş valla doğan büyüyo zaman ne çabuk geçiyo ya maşallah paşamda pek yakışıklı

gel de bir de bana sor derler ya o 7 ay bitti ama bende bittim resmen pasiflora almaya basladim bir olcek degil bir olcek bir sise bitirsem ancak katlanabilirim bu
aytes huylusuna o kadar yaniiiiii ::))))) o kadar tatli olmasa yakisikli olmasa inan bir cuma gunu gidip cami avluisuna birakirdim kesin o kadar yani

şuan izmirde kurumama derdi olmuyor,sabah astım oğlen kurudu,havada ruzgarlı biraz.ama yakında dediğin gibi olur,bende oğle zamanlardan nefret ediyorum..

işte buna çok güldüm bırakamazdınnnnn tatlıda olmasa yakışıklıda olsa evlat atsan atılmaz satsan satılmaz bide bırakmaya gidersen bize camiyi söylede biz alalım pişman olacaksınya kesin kafan rahatlayınca gelip alırsın
ay ne iyi olurdu aynı şehirlerde olsak bunalınca çocukları birbirimize bırakabilsek bazen 1 saat bile ilaç gibi geliyo

nurancım eminim aytesinde her çocuk kadrdır huysuzluğu artı ustune nartanda olduğundan yoruluyorsun.nartana ne kadr abı falan desekde o da ana kuzusu,sana muhtaç..ee seninkıde can tabi 2 ye bolummek kolay değil.haklısın canım valla, yınede ıyı ustesinden gelıyorsun

mart annelerinin cogunda var kurutma makinasi herkes memnun ama ben kiyafetlerin yikama talimatlarina baktigim da cogunlukla kurutma makinasinda
yikanmaz yaziyor onlari nasil yapcagiz peki oyle olursa????

mart annelerinin cogunda var kurutma makinasi herkes memnun ama ben kiyafetlerin yikama talimatlarina baktigim da cogunlukla kurutma makinasinda

valla arkadaşımda var herşeyi atıyo programları var çamaşır makinası gibi çok memnun direk katlayıp koyuya yada ütü yapıyo :) çamaşır makinasınında üstüne monte ettirdi birinden çıkarıp birine dolduruyo

cok komizsin nagigan cok guldum aytesi binbir gayretle uyuttum ve 5 dk sonra uyandi simdi agliyor kizlar ya esprilere bile gulemez oldum neye donusuyorum ben acaba????? allahim sen beni asik suratli kalas bir insana donusturme nolurrr amin

slm kızlarr geçmişi okudumda ancak geldim ama bu saate kimse kalmamış tabi
nurancım dünyaya gelen büyüyo canım evet çok zor büyüyorlar ama bak aytesde 7 aylık oldu asıl benim gibi sonradan düşünenler çok zorluk çekecekk sen ikisini biden büyütmüş olacaksın canım iyi taraflarını düşün bide

deryaaa sonradan duşunuyorsun demek,hadi hayırlısıı..

allahım ne hareketlı bir ulkede yaşıyoruz.bir gun boş geçce şaşıracağım.şimdide deniz otobüsü kaçırılmış

Son düzenleme:
deryaaa sonradan duşunuyorsun demek,hadi hayırlısıı..

allahım ne hareketlı bir ulkede yaşıyoruz.bir gun boş geçce şaşıracağım.şimdide deniz otobüsü kaçırılmış

evet canım sonradan düşünüyorum ama eşimin ailesine benzeyecek diye çok korkuyorum o yüzden vazgeçer gibi oluyorum çağanda çok dua etmiştim onlara hiç benzemesin diye çok şükür onlarla alakası bile yok oğlumun bana ve aileme benzetiyolar çağanı ..
evet canım şimdi haberlerde izledim pkklıymış vee bomba varmış üzerinde

serenadı bende okudum canım çok güzel hımmm gıcıklık edip kitabın sonunu söylimmi söylimmi:))))))

ben bu havalarda peteğin üstüne atıyorum kuruyo bikaç saate ama kurutma makinası komşumda var baya memnun

serenadı bende okudum canım çok güzel hımmm gıcıklık edip kitabın sonunu söylimmi söylimmi:))))))

:)))hayırrrrr.kıtap muhteşem gerçekten adamın her kıtabı guzelde bu daha bır guzel sanki.

gunaydın herkeseeeeeeee.........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…