selam kızlar nasılsınız bayramınız şimdiden mübarek olsun inşallah kızlar sizlere bişey sorucam adetim 5gün geçmişti 24ekimde test yaptım çıkmadı bende hapımı içeyim adet olayım dedim içtim yine gelmedi mümkün değil gelmemesi mutlaka hap bitince 4.gün sabahı olurdum ama hap biteli yarın 1hafta olucak yok dr umu aradım 3gün daha bekle test yap tekrar dedi sizce varsa bişey testte çıkmamaış olabilirmi anamadımkızımda 1gün geçince çıkmıştı...
selam kızlar nasılsınız bayramınız şimdiden mübarek olsun inşallah kızlar sizlere bişey sorucam adetim 5gün geçmişti 24ekimde test yaptım çıkmadı bende hapımı içeyim adet olayım dedim içtim yine gelmedi mümkün değil gelmemesi mutlaka hap bitince 4.gün sabahı olurdum ama hap biteli yarın 1hafta olucak yok dr umu aradım 3gün daha bekle test yap tekrar dedi sizce varsa bişey testte çıkmamaış olabilirmi anamadımkızımda 1gün geçince çıkmıştı...
kızlar bide kuzuların içine uzunmu yarım kollumu bady giydiriyosunuz...
deryacım geçmiş olsun allah herkesin gönlüne göre versin ben köpük boyayla saçlarım carşamba günü boyadım baya güzel oldu ışıltılı kahvaye boyadım gören herkes küföre boyatım sanıyo dene derim...mineyi bende merak etmişdim iyi olmasına sevindim
iyi akşamlar kızlar herkesin bayramın en içten dileklerimle şimdiden kutluyorum ve kuzularıızı öpüyorum iyi bayramlar... biz yarın memlekete gidecez araba bakımda oldugu için otobüsle gidecez mustafa duracakmı bilmiyorum deneyip görecez....eşim mustafayı berbere götürdü berber baya yogunmuş bu saate kaldılar bende bavul hazırladım onları bekliyorum...yarın paşamın dogum günüydü eşim kutlayamıyacamız için akşam gelirken pasta almış ona pasta kestik çok sevindi kuzum iyiki dogumuş iyik dogurmuş o benim için çok özel giden kuzumun yarısı o benim hiç olmamış erek kardeşim o benim evimin diregi hayatımın tek erkegi onu çok seviyorum allah tüm evlatları ailerine bagaşlasın mustafamıda bana
AH BU ERKEKLERRRR!!! ben de meraktayım nedir bunun sebebi? mesela önceki akşam duş aldım geldim interneti açtım internet kablolu ve klimanın altına otrumam gerekiyor kocam o saate kadar yan gelip yatıp tv izliyordu ben bilg açınca aldı eline klimanın kumandasını baişladı ayarlarla oynamaya yaa sanki klima bugün takıldı kaç gün oldu yaaa boğazım ağrıyo onun yüzünden düşünsene banyodan çıkmışım illa ki söylicezzzzAz önce açtım telefonu sevgili eşime saydırdım öldüm mü kaldım mı aramıyosun sormuyosun diye mırın kırın etti işte yoğunduda falan filan bende dedim sen son 15 gündür böylesin bugüne mahsus değil sesim falan boru gibi soruyorum onaki eve giderken pazara uğrayayım mı yarın sen alırmısın diye eee işte vaktin varsa al sen ya hastayım işte senden bekliyorum ki yok hayatım sen git eve zaten hastasın dinlen falan de yok anam yok bu erkekler ince düşünemiyo yada şöyle diyeyim zaman ilerledikçe değişiyolar benim eşim çok hassatı hiç böyle değildi herşeyime yardım eder üstüme titrerdi öpmeden işe gitmez sarılmadan uyumazdı tamam her zaman için iş kolikti ama bu ara epey değişti acaba yaşlanıyomuyuz, geçici bir dönem mi ,yoksa başka bişey mi var :44:
kibar olmaya gelmiyor haklısınnagihancım,başka bir şey mı var acaba tarzı duşunceleri aklından çıkar oncelıkle...her zaman dediğimiz gibi erkekler o kadr ince düşünemeyebiliyorlar.pazar konusunda seçenek sunmuşsun kıbarlık yapmışsın ama soyle soylemek gerek erkek mılletine,' ben hastayım pazara uğrayamayacağım sen yarın alırsın artık'
benim eşimde her konuda çok yardımcıdır,ozellıkle mert konusunda ama illa durtmek,yonlendirmek lazım yoksa kendiliğinden birsey yapmaz.illa ben diyeceğim mertin altına bakarmısın benim mutfakta işim var yada mert'i uyuturmusun vs vs..başka konularda da boyle genelde yani şu erkek mılletının bir çobana ihtıyacı oluyor çogunlukla
aa ilk kez duydum enteresan bişeye benziyor alıcam ben de toyzshopta filan vardır garanti. ne güzel eğlenmişsinizkizlar nartan a su pencere boyuyorsun o kalemlerden aldim simdi karalama yaptik cok hosuna gitti....
ben kaş aldıramadımiyi akşamlar kızlarr nasılsınız?ben bugün daha iyiyim çok şükür bugün annemlerdeydim yaprak sarmaya diye gittim ama azcık sarabildim annem çağanı uyuturken bende kaşlarımı aldırmaya gittim kalabalıktı ben gelene kadar annem biraz sarmış bende biraz sardımki çağan uyandı durmadı kaldırdık biraz dışarı çıktık bez filan aldım derken akşam oldu eve geldim yapamadık yani annem akşma yapacak artık..ha bide saç boyası aldım şu koleston köpük boyadan eşim bu seferde kahve istedi bende çikolata kahve aldım akşam yada yarın boyayacak eşim ..
kızlar 2 ay nasıl dayandın demişsiniz geçen hafta biraz damla damla oldu bende olacak diye bekledim hergün olmadı dünde belim ağrıyınca eşime test aldırdım yaptım ama negatif çıktı çok şükürr..
nagihancım güle güle kullan canım o saklama kaplarını bend eçok beğeniyorum ama çok pahalı almadım hiç ama kullananlar çok memnunn.ayrıca gribin inş eymene geçmez canım ya..
nurancım gitmişsin avmye aytes durmadı demişsin ama eşinle buluşup yemeğinide yemişsin bence çok iyi yapmışsın canım..ayrıca bencede bizim topige yazmalısın boşver sen başka topikleri evet yüzyüze görüşemesekte sesini duyduğumuz arkadaslar var ben çok memnunum bu durumdan..
kızlar ya mine nerelerde acaba?birazdan bi arayayım bakalım merak ettim bayağıdır girmiyo nete sanırımm
cnm o testler negatif çıkıyorsa yanlışlık olabiliyor ama pozitifse kesinlikle yanlış çıkmıyor benim tarıkta on gün sonra çıkmıştı ikinci çizgi değişiyor işte bence bkaç gn daha bekle dene olmazsa bi dra git belki hamilesin belki de hormonal bişeydir.selam kızlar nasılsınız bayramınız şimdiden mübarek olsun inşallah kızlar sizlere bişey sorucam adetim 5gün geçmişti 24ekimde test yaptım çıkmadı bende hapımı içeyim adet olayım dedim içtim yine gelmedi mümkün değil gelmemesi mutlaka hap bitince 4.gün sabahı olurdum ama hap biteli yarın 1hafta olucak yok dr umu aradım 3gün daha bekle test yap tekrar dedi sizce varsa bişey testte çıkmamaış olabilirmi anamadımkızımda 1gün geçince çıkmıştı...
evde yarım kollu dışarıda da havaya göre cnm mesela dün akşam uzun kollu giydirdimkızlar bide kuzuların içine uzunmu yarım kollumu bady giydiriyosunuz...
cnmm senin te kuzunun doğumgünü kutlu olsun Rabbim hepsine sağlıklı huzurlu ömürler versin inşallah yavrularımızınniyi akşamlar kızlar herkesin bayramın en içten dileklerimle şimdiden kutluyorum ve kuzularıızı öpüyorum iyi bayramlar... biz yarın memlekete gidecez araba bakımda oldugu için otobüsle gidecez mustafa duracakmı bilmiyorum deneyip görecez....eşim mustafayı berbere götürdü berber baya yogunmuş bu saate kaldılar bende bavul hazırladım onları bekliyorum...yarın paşamın dogum günüydü eşim kutlayamıyacamız için akşam gelirken pasta almış ona pasta kestik çok sevindi kuzum iyiki dogumuş iyik dogurmuş o benim için çok özel giden kuzumun yarısı o benim hiç olmamış erek kardeşim o benim evimin diregi hayatımın tek erkegi onu çok seviyorum allah tüm evlatları ailerine bagaşlasın mustafamıda bana
off bıktım ama ben bu erkeklerden bakın ben de moralman çöküğüm anlatıcam bu mesaj uzun oldu bidahakine yazıcamgünaydın kızlar bu saate kadar hiç kimse uğramamış ilk ben yazayım bari çok canım sıkkın yarın çağanın doğumgünü ve eşimin hiç umrunda değil annesigil kurban kesecek onları düşünüyo sabah bizi bırakıp onlara yardıma gidecek annemler çağırdı bizi oraya gitmiyoruz varsa yoksa şu anda ailesi çağanın doğumgünümüymüş değilmiymiş hiç umrunda değil nasıl olsa sonra kutlarız deyip geçiştiriyo ya gıcık oluyorum bu huyuna sonuçta onlar kurban kesiyo diye ben herşeyimi onlara göre ayarlamak zorunda değilimki hem yarın eşim çalışıyo 1 de gidecek işe o saate kadarda anasının yanında olur gelip işe gider bizi hiç takmıyo bu ne sorumsuzluktur ya
günaydın kızlar bu saate kadar hiç kimse uğramamış ilk ben yazayım bari çok canım sıkkın yarın çağanın doğumgünü ve eşimin hiç umrunda değil annesigil kurban kesecek onları düşünüyo sabah bizi bırakıp onlara yardıma gidecek annemler çağırdı bizi oraya gitmiyoruz varsa yoksa şu anda ailesi çağanın doğumgünümüymüş değilmiymiş hiç umrunda değil nasıl olsa sonra kutlarız deyip geçiştiriyo ya gıcık oluyorum bu huyuna sonuçta onlar kurban kesiyo diye ben herşeyimi onlara göre ayarlamak zorunda değilimki hem yarın eşim çalışıyo 1 de gidecek işe o saate kadarda anasının yanında olur gelip işe gider bizi hiç takmıyo bu ne sorumsuzluktur ya
kızlar bizim topik bu hafta erkeklerden döküldü tamamen:52
canım sakın ol lutfen.haklısın kocanı yanında istiyorsun ama eşinde ne yapsın.sen sevmesende,goruşmesende,o ailesini bir kenara atamaz,atmamalıda bence.sende annesin empatı kur gelecekte çağan sana boyle yardım gerektiren bir işte sırtını donse de duşunursun.doğum gunu ertelenebilinir akşam kutlarsınız olmadı eşinin izinli olduğu bir gunde kutlarsınız..hani bayram olmasa,kurban gibi yardım gereken bir olay olmasa diyeceğimki haklısın ama dediğim gibi bu farklı bir olay...
bak benim eşimin kendisinden 3 abisi,1 ablası var kvlerde kurban keser hersene hiç biri bayramın ilk gunu ortalıkta olmaz hepsinin onemlı bir işi vardır mutlaka ama eşim hep yanlarındadır,herseyle o ilgilenir.annesi sonuçda ben birsey diyemem..
ya tamam meralcim oda haklı ama vurdumduymazlığı beni öldürüyo yarın çağanın doğumgünü diyorum mesela ki benim için önemli bi gün isterdimki ben nasıl düşünüyosam ailesini düşündüğü gibi bizide düşünsün mesela fikrini söyleyebilirdi o ne yapıyo yorumsuz,sessiz kalıyo ama ailesi bişey istediği zaman onları düşünmekten uyuyamıyo
dün oğlumu almaya halasına gittim eşim de erken çıkmış geldi görümcemin kızını aldım hadi dedim bunaldım ben gidiyoruz gezmeye, taktım kolumu çıktık dolaştık biraz oğlana da babsaı baktı:) ohhh intikam almaya başladımmm yaşasın kötülük... görcek daha bu hiçbişey.. bide bana orda laf çarptırıyo konuşmuyoruz diye mesajımı da okumadın heralde diye bi de çikolata almış dğeişik bişey herkese verdi ben yemedim dışarı çıkınca aldım bi çikolata yedim:) gıcıklık olsun...
ymek yendi çaydı kahveydi saat on oldu ben eve gelcez sanıyorum ama meğer abisine gitçekmişiz annesi de orda kalıyo evine soba kurmadı oraya gittik nerde kaldınız biz sizi bekliyoruz dediler ben de benim haberim yoktu geleceğimizden dedim şaşırdılar:) annesi ne zaman gitçeksiniz dedi (benim annemleri kastediyor ablamlar gelcek ya denk getircez ya) eşim de neden sordun dedi işte eltim köye annesine gitçekmiş bayramın 1. günü kocası da (eşimin abisi) 3. günü gitçekmiş kayınvaldem yalnız kalcakmış da bize gelcekmiş. kızına gitmezmiş zira damadına bi lafından dolayı kırılmışmış (bu laf söyleneli iki yıl olcak, geçen kış her sabah kızına gitti akşam geldi) hem kızının evi bayırdaymış bacağı ağrıyormuş (bizim eve çıkmak için 15 merdiven tırmanması gerekcek) ben gidince bikaç gün annemde kalırım diyordum hem ayrı kalmak iyi gelir diyordum ama bu durumda bayramın 2. günü en geç gecesi kayınvaldemi de alıp bize gelcez. zaten havalar iyi. ne gerek var sırf soba derdine geliyo bize bütün planlarım altüst oldu zaten bayram ertesi burda olmam lazımdı 10 kasım ya ay fena sinir oldummm ben eltime göre prog yapmak mı zorundayım ablası gelcekmiş benim de ablam gelcek, hem de onun ablası buraya 3 saat mesafede daha bizim doğumgünü kutladığımız zaman burdaydı, doğumgünümüze de sevgili eltim gelmediydi ablası gelcek diye.. salak onu var ya öldüresim varrr... benim ablam 12 saat uzakta oturuyor en son yazın gördüm ben ablamı bi tek kendini düşünüyo bencil eşim de olmadı gelirsin bize dedi konu kapandı sonra da çıktı bıraktı sandığım sigarasını içti bahçede geldi biz gidiyoruz dedi aldı çocuğu kucağına ver dedim vermedi yolda tutuştuk gene dedim ki sen içtin o sigarayı geldin o koku üzerindeyken çocuyğa sarıldın aferin çocuğu da zehirledin kendine ne yaparsan yap ama çocuğu zehirlemeeee dedim geldik eve koltuğunu çıakrdı çocuğun bi kavga da orda koptu senin asık suratını çekemicem dedi defol git eve dedi aldım çocuğu söylene söylene çıktım eve ayy kızlar çok sinirliyim hem suçlu hem güçlü. ben bu adamla devam edemicem ben eski kocamı istiyorum beni seven düşünen şımartan üstüme titreyen ilgilenen kocamı bu kim yaaaa? bide çocuğu emzirirken gece yanımıza aldım kenarda yatıyordu uyumuşuz çocuk düştü(( gözünün tam kenarı kızarmış bide alnı morarmış çok mutsuzum ben (
dün oğlumu almaya halasına gittim eşim de erken çıkmış geldi görümcemin kızını aldım hadi dedim bunaldım ben gidiyoruz gezmeye, taktım kolumu çıktık dolaştık biraz oğlana da babsaı baktı:) ohhh intikam almaya başladımmm yaşasın kötülük... görcek daha bu hiçbişey.. bide bana orda laf çarptırıyo konuşmuyoruz diye mesajımı da okumadın heralde diye bi de çikolata almış dğeişik bişey herkese verdi ben yemedim dışarı çıkınca aldım bi çikolata yedim:) gıcıklık olsun...
ymek yendi çaydı kahveydi saat on oldu ben eve gelcez sanıyorum ama meğer abisine gitçekmişiz annesi de orda kalıyo evine soba kurmadı oraya gittik nerde kaldınız biz sizi bekliyoruz dediler ben de benim haberim yoktu geleceğimizden dedim şaşırdılar:) annesi ne zaman gitçeksiniz dedi (benim annemleri kastediyor ablamlar gelcek ya denk getircez ya) eşim de neden sordun dedi işte eltim köye annesine gitçekmiş bayramın 1. günü kocası da (eşimin abisi) 3. günü gitçekmiş kayınvaldem yalnız kalcakmış da bize gelcekmiş. kızına gitmezmiş zira damadına bi lafından dolayı kırılmışmış (bu laf söyleneli iki yıl olcak, geçen kış her sabah kızına gitti akşam geldi) hem kızının evi bayırdaymış bacağı ağrıyormuş (bizim eve çıkmak için 15 merdiven tırmanması gerekcek) ben gidince bikaç gün annemde kalırım diyordum hem ayrı kalmak iyi gelir diyordum ama bu durumda bayramın 2. günü en geç gecesi kayınvaldemi de alıp bize gelcez. zaten havalar iyi. ne gerek var sırf soba derdine geliyo bize bütün planlarım altüst oldu zaten bayram ertesi burda olmam lazımdı 10 kasım ya ay fena sinir oldummm ben eltime göre prog yapmak mı zorundayım ablası gelcekmiş benim de ablam gelcek, hem de onun ablası buraya 3 saat mesafede daha bizim doğumgünü kutladığımız zaman burdaydı, doğumgünümüze de sevgili eltim gelmediydi ablası gelcek diye.. salak onu var ya öldüresim varrr... benim ablam 12 saat uzakta oturuyor en son yazın gördüm ben ablamı bi tek kendini düşünüyo bencil eşim de olmadı gelirsin bize dedi konu kapandı sonra da çıktı bıraktı sandığım sigarasını içti bahçede geldi biz gidiyoruz dedi aldı çocuğu kucağına ver dedim vermedi yolda tutuştuk gene dedim ki sen içtin o sigarayı geldin o koku üzerindeyken çocuyğa sarıldın aferin çocuğu da zehirledin kendine ne yaparsan yap ama çocuğu zehirlemeeee dedim geldik eve koltuğunu çıakrdı çocuğun bi kavga da orda koptu senin asık suratını çekemicem dedi defol git eve dedi aldım çocuğu söylene söylene çıktım eve ayy kızlar çok sinirliyim hem suçlu hem güçlü. ben bu adamla devam edemicem ben eski kocamı istiyorum beni seven düşünen şımartan üstüme titreyen ilgilenen kocamı bu kim yaaaa? bide çocuğu emzirirken gece yanımıza aldım kenarda yatıyordu uyumuşuz çocuk düştü(( gözünün tam kenarı kızarmış bide alnı morarmış çok mutsuzum ben (
ya tamam meralcim oda haklı ama vurdumduymazlığı beni öldürüyo yarın çağanın doğumgünü diyorum mesela ki benim için önemli bi gün isterdimki ben nasıl düşünüyosam ailesini düşündüğü gibi bizide düşünsün mesela fikrini söyleyebilirdi o ne yapıyo yorumsuz,sessiz kalıyo ama ailesi bişey istediği zaman onları düşünmekten uyuyamıyo
anladım canım.seni ikna etmesi,sonra kutlayalım soyle soyle yaparız demesini beklıyorsun çok da haklısın..
saçlarını gule gule kullan,eminim çok yakışmıştır.
benim zuzu bugun erken kalktı yemeğini yedirip,uyuturum,sonra gelirim..nasılsa işmiş yok...görüşürüz..