2009 Kasm Anneleri

canım teşekür ederiz sanada iyi bayramlar ben mustafaya hamile kaldıgımda 1 gün geçince test yapmıştım ikinci cizgi silik cıkmış ben fark etmemişdim eşim fark etdi emin olmak için kan testi yaptırdım netleşdi sen de bi kan testi yaptır kesin sonuç cıkar

iyi akşamlar kızlar herkesin bayramın en içten dileklerimle şimdiden kutluyorum ve kuzularıızı öpüyorum iyi bayramlar... biz yarın memlekete gidecez araba bakımda oldugu için otobüsle gidecez mustafa duracakmı bilmiyorum deneyip görecez....eşim mustafayı berbere götürdü berber baya yogunmuş bu saate kaldılar bende bavul hazırladım onları bekliyorum...yarın paşamın dogum günüydü eşim kutlayamıyacamız için akşam gelirken pasta almış ona pasta kestik çok sevindi kuzum iyiki dogumuş iyik dogurmuş o benim için çok özel giden kuzumun yarısı o benim hiç olmamış erek kardeşim o benim evimin diregi hayatımın tek erkegi onu çok seviyorum allah tüm evlatları ailerine bagaşlasın mustafamıda bana

slm bircancım testte çıkmayabiliyo bazen yanıltabiliyo sen bi kaç gün daha bekle bidaha test yap canım oda olmazsa kanda baktırırsın

sağol canım şimdi boyadık bende çikolata kahvesi almıştım çok süper oldu ama ben daha yoğum istediğim için 10 gün sonra yada 1 hafta sonra bidaha boyayacağız sende güle güle kullan canım saçlarını bende köpük boya aldım

canım öncelikle bende senin bayramını kutlarım mustafayıda öpt.
mustafanın doğumgününü kutlarım canım nice mutlu yıllara olsun çok güzel ifade etmişsin duygularını..rabbim bize bağışlasın onları

günaydın kızlar bu saate kadar hiç kimse uğramamış ilk ben yazayım bari çok canım sıkkın yarın çağanın doğumgünü ve eşimin hiç umrunda değil annesigil kurban kesecek onları düşünüyo sabah bizi bırakıp onlara yardıma gidecek annemler çağırdı bizi oraya gitmiyoruz varsa yoksa şu anda ailesi çağanın doğumgünümüymüş değilmiymiş hiç umrunda değil nasıl olsa sonra kutlarız deyip geçiştiriyo ya gıcık oluyorum bu huyuna sonuçta onlar kurban kesiyo diye ben herşeyimi onlara göre ayarlamak zorunda değilimki hem yarın eşim çalışıyo 1 de gidecek işe o saate kadarda anasının yanında olur gelip işe gider bizi hiç takmıyo bu ne sorumsuzluktur ya

AH BU ERKEKLERRRR!!! ben de meraktayım nedir bunun sebebi? mesela önceki akşam duş aldım geldim interneti açtım internet kablolu ve klimanın altına otrumam gerekiyor kocam o saate kadar yan gelip yatıp tv izliyordu ben bilg açınca aldı eline klimanın kumandasını baişladı ayarlarla oynamaya yaa sanki klima bugün takıldı kaç gün oldu yaaa boğazım ağrıyo onun yüzünden düşünsene banyodan çıkmışım illa ki söylicezzzz düşüncesiz öküzzz
kibar olmaya gelmiyor haklısın bizimki asla altına bakmaz şanslısın valla bekle anneni der anca oynar o da keyfi yerindeyse geçen akşam mutfağı toparlıyorum yemekten yeni kalkmışız bi geldim odaya oğlan taşın üstüne ysatmış uyuyakalmış sevgi,li kocam da koltukta uyumuş söylendim beyinsiz adam önce oğlanı garantiye alsana oğlum diye sevmeyi biliyosun şimdi sorsam ben oğlana baktım der nasıl bakmaksa anca uyusun o bi tek kendisiçalışıp yoruluyo ya biz btün gün yan gelip yatıyoruz
kizlar nartan a su pencere boyuyorsun o kalemlerden aldim simdi karalama yaptik cok hosuna gitti....
aa ilk kez duydum enteresan bişeye benziyor alıcam ben de toyzshopta filan vardır garanti. ne güzel eğlenmişsiniz
ben kaş aldıramadım güle güle kullan şekerim iyi olmuş işte. istemiyordun madem hayırlısı olsun inş ciddi bi prob yoktur belinde. belki de sadece fazlaca yorulmuşsundur
cnm o testler negatif çıkıyorsa yanlışlık olabiliyor ama pozitifse kesinlikle yanlış çıkmıyor benim tarıkta on gün sonra çıkmıştı ikinci çizgi değişiyor işte bence bkaç gn daha bekle dene olmazsa bi dra git belki hamilesin belki de hormonal bişeydir.
kızlar bide kuzuların içine uzunmu yarım kollumu bady giydiriyosunuz...
evde yarım kollu dışarıda da havaya göre cnm mesela dün akşam uzun kollu giydirdim
cnmm senin te kuzunun doğumgünü kutlu olsun Rabbim hepsine sağlıklı huzurlu ömürler versin inşallah yavrularımızınn
off bıktım ama ben bu erkeklerden bakın ben de moralman çöküğüm anlatıcam bu mesaj uzun oldu bidahakine yazıcam

kızlar bizim topik bu hafta erkeklerden döküldü tamamen:52

Son düzenleme:

canım sakın ol lutfen.haklısın kocanı yanında istiyorsun ama eşinde ne yapsın.sen sevmesende,goruşmesende,o ailesini bir kenara atamaz,atmamalıda bence.sende annesin empatı kur gelecekte çağan sana boyle yardım gerektiren bir işte sırtını donse de duşunursun.doğum gunu ertelenebilinir akşam kutlarsınız olmadı eşinin izinli olduğu bir gunde kutlarsınız..hani bayram olmasa,kurban gibi yardım gereken bir olay olmasa diyeceğimki haklısın ama dediğim gibi bu farklı bir olay...
bak benim eşimin kendisinden 3 abisi,1 ablası var kvlerde kurban keser hersene hiç biri bayramın ilk gunu ortalıkta olmaz hepsinin onemlı bir işi vardır mutlaka ama eşim hep yanlarındadır,herseyle o ilgilenir.annesi sonuçda ben birsey diyemem..

dün oğlumu almaya halasına gittim eşim de erken çıkmış geldi görümcemin kızını aldım hadi dedim bunaldım ben gidiyoruz gezmeye, taktım kolumu çıktık dolaştık biraz oğlana da babsaı baktı:) ohhh intikam almaya başladımmm yaşasın kötülük... görcek daha bu hiçbişey.. bide bana orda laf çarptırıyo konuşmuyoruz diye mesajımı da okumadın heralde diye bi de çikolata almış dğeişik bişey herkese verdi ben yemedim dışarı çıkınca aldım bi çikolata yedim:) gıcıklık olsun...
ymek yendi çaydı kahveydi saat on oldu ben eve gelcez sanıyorum ama meğer abisine gitçekmişiz annesi de orda kalıyo evine soba kurmadı oraya gittik nerde kaldınız biz sizi bekliyoruz dediler ben de benim haberim yoktu geleceğimizden dedim şaşırdılar:) annesi ne zaman gitçeksiniz dedi (benim annemleri kastediyor ablamlar gelcek ya denk getircez ya) eşim de neden sordun dedi işte eltim köye annesine gitçekmiş bayramın 1. günü kocası da (eşimin abisi) 3. günü gitçekmiş kayınvaldem yalnız kalcakmış da bize gelcekmiş. kızına gitmezmiş zira damadına bi lafından dolayı kırılmışmış (bu laf söyleneli iki yıl olcak, geçen kış her sabah kızına gitti akşam geldi) hem kızının evi bayırdaymış bacağı ağrıyormuş (bizim eve çıkmak için 15 merdiven tırmanması gerekcek) ben gidince bikaç gün annemde kalırım diyordum hem ayrı kalmak iyi gelir diyordum ama bu durumda bayramın 2. günü en geç gecesi kayınvaldemi de alıp bize gelcez. zaten havalar iyi. ne gerek var sırf soba derdine geliyo bize bütün planlarım altüst oldu zaten bayram ertesi burda olmam lazımdı 10 kasım ya ay fena sinir oldummm ben eltime göre prog yapmak mı zorundayım ablası gelcekmiş benim de ablam gelcek, hem de onun ablası buraya 3 saat mesafede daha bizim doğumgünü kutladığımız zaman burdaydı, doğumgünümüze de sevgili eltim gelmediydi ablası gelcek diye.. salak onu var ya öldüresim varrr... benim ablam 12 saat uzakta oturuyor en son yazın gördüm ben ablamı bi tek kendini düşünüyo bencil eşim de olmadı gelirsin bize dedi konu kapandı sonra da çıktı bıraktı sandığım sigarasını içti bahçede geldi biz gidiyoruz dedi aldı çocuğu kucağına ver dedim vermedi yolda tutuştuk gene dedim ki sen içtin o sigarayı geldin o koku üzerindeyken çocuyğa sarıldın aferin çocuğu da zehirledin kendine ne yaparsan yap ama çocuğu zehirlemeeee dedim geldik eve koltuğunu çıakrdı çocuğun bi kavga da orda koptu senin asık suratını çekemicem dedi defol git eve dedi aldım çocuğu söylene söylene çıktım eve ayy kızlar çok sinirliyim hem suçlu hem güçlü. ben bu adamla devam edemicem ben eski kocamı istiyorum beni seven düşünen şımartan üstüme titreyen ilgilenen kocamı bu kim yaaaa? bide çocuğu emzirirken gece yanımıza aldım kenarda yatıyordu uyumuşuz çocuk düştü(( gözünün tam kenarı kızarmış bide alnı morarmış çok mutsuzum ben(

ya tamam meralcim oda haklı ama vurdumduymazlığı beni öldürüyo yarın çağanın doğumgünü diyorum mesela ki benim için önemli bi gün isterdimki ben nasıl düşünüyosam ailesini düşündüğü gibi bizide düşünsün mesela fikrini söyleyebilirdi o ne yapıyo yorumsuz,sessiz kalıyo ama ailesi bişey istediği zaman onları düşünmekten uyuyamıyo

seni anlıyorum canım
belki biz de bencil davranmalıyız o zaman anlarlar çünkü biz sürekli onları düşünüp herşeyi onlara göre ayarlıyoruz kral gibiler yaaa düşündükçe beni de sinir basıyor

of şekercik neler yaşamışsın,işler iyice sarpa sarmış.
ne desem bilemedim valla,alttan alan hep biz oluyoruz sonra biriktirip biriktirip patlama noktasına geliveriyorz.erkek milleti nedense geri adım atmasını bir ozuru bilmediğinden daha da çozumsuzleşiyor olaylar...
canım benim çok hırpalama kendini tarık da etkilenir sende biliyorsun.yavruna sıkıca sarıl onlar için mutlu olmamız gerekiyor..

canım öncelikle tarığa geçmiş olsun canım inş çok üzüldüm ..sana gelince haklsın evet ama hep bizler haksız durumda oluyoruz ne desem bilmiyorum şimdi bende çok sinirliyim ya hepsinin kökünü kazımak lazım

anladım canım.seni ikna etmesi,sonra kutlayalım soyle soyle yaparız demesini beklıyorsun çok da haklısın..

saçlarını gule gule kullan,eminim çok yakışmıştır.

benim zuzu bugun erken kalktı yemeğini yedirip,uyuturum,sonra gelirim..nasılsa işmiş yok...görüşürüz..

anladım canım.seni ikna etmesi,sonra kutlayalım soyle soyle yaparız demesini beklıyorsun çok da haklısın..

saçlarını gule gule kullan,eminim çok yakışmıştır.

sağol canım ama bi kat daha üstüne geçmek lazım tam istediğim renk olmadı saçlarım koyu olduğu için köpük boya almıştım zaten çok pratikmiş eşim boyadı zaten 1 hafta sonra bidaha boyayacağım.
evet meralcim benim gibi düşünmesini fikrini söylemesini istedim çok bişey istediğimi düşünmüyorum sonuçta çağan ikimizin çocuğu ..geçen gün ablası ile tlfda konusuyo çağanın diyo doğumgünü yaklaşıyo diyo hediye alsın diye hiç bişey almadıkları için bende tlf kapatınca kızdım içinden gelip alırsa alır neden söylüyosun dedim sonra benim söylettiğimi filan düşünürler dedim halbuki ben hiçbişey demedim çünkü onlardan bi beklentim yok ama tahminimce bana söylemese bile hiçbişey yapmamaları zoruna gidiyo sanki söyledide ne oldu şimdi 5 tlye bi penye alıp getirirler 2 defa aldılar ikisindede aynı takımın farklı rengini aldılar bu seferde aynısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…