dün oğlumu almaya halasına gittim eşim de erken çıkmış geldi görümcemin kızını aldım hadi dedim bunaldım ben gidiyoruz gezmeye, taktım kolumu çıktık dolaştık biraz oğlana da babsaı baktı:) ohhh intikam almaya başladımmm yaşasın kötülük... görcek daha bu hiçbişey.. bide bana orda laf çarptırıyo konuşmuyoruz diye mesajımı da okumadın heralde diye bi de çikolata almış dğeişik bişey herkese verdi ben yemedim dışarı çıkınca aldım bi çikolata yedim:) gıcıklık olsun...
ymek yendi çaydı kahveydi saat on oldu ben eve gelcez sanıyorum ama meğer abisine gitçekmişiz annesi de orda kalıyo evine soba kurmadı oraya gittik nerde kaldınız biz sizi bekliyoruz dediler ben de benim haberim yoktu geleceğimizden dedim şaşırdılar:) annesi ne zaman gitçeksiniz dedi (benim annemleri kastediyor ablamlar gelcek ya denk getircez ya) eşim de neden sordun dedi işte eltim köye annesine gitçekmiş bayramın 1. günü kocası da (eşimin abisi) 3. günü gitçekmiş kayınvaldem yalnız kalcakmış da bize gelcekmiş. kızına gitmezmiş zira damadına bi lafından dolayı kırılmışmış (bu laf söyleneli iki yıl olcak, geçen kış her sabah kızına gitti akşam geldi) hem kızının evi bayırdaymış bacağı ağrıyormuş (bizim eve çıkmak için 15 merdiven tırmanması gerekcek) ben gidince bikaç gün annemde kalırım diyordum hem ayrı kalmak iyi gelir diyordum ama bu durumda bayramın 2. günü en geç gecesi kayınvaldemi de alıp bize gelcez. zaten havalar iyi. ne gerek var sırf soba derdine geliyo bize bütün planlarım altüst oldu zaten bayram ertesi burda olmam lazımdı 10 kasım ya ay fena sinir oldummm ben eltime göre prog yapmak mı zorundayım ablası gelcekmiş benim de ablam gelcek, hem de onun ablası buraya 3 saat mesafede daha bizim doğumgünü kutladığımız zaman burdaydı, doğumgünümüze de sevgili eltim gelmediydi ablası gelcek diye.. salak onu var ya öldüresim varrr... benim ablam 12 saat uzakta oturuyor en son yazın gördüm ben ablamı bi tek kendini düşünüyo bencil eşim de olmadı gelirsin bize dedi konu kapandı sonra da çıktı bıraktı sandığım sigarasını içti bahçede geldi biz gidiyoruz dedi aldı çocuğu kucağına ver dedim vermedi yolda tutuştuk gene dedim ki sen içtin o sigarayı geldin o koku üzerindeyken çocuyğa sarıldın aferin çocuğu da zehirledin kendine ne yaparsan yap ama çocuğu zehirlemeeee dedim geldik eve koltuğunu çıakrdı çocuğun bi kavga da orda koptu senin asık suratını çekemicem dedi defol git eve dedi aldım çocuğu söylene söylene çıktım eve ayy kızlar çok sinirliyim hem suçlu hem güçlü. ben bu adamla devam edemicem ben eski kocamı istiyorum beni seven düşünen şımartan üstüme titreyen ilgilenen kocamı bu kim yaaaa? bide çocuğu emzirirken gece yanımıza aldım kenarda yatıyordu uyumuşuz çocuk düştü
(( gözünün tam kenarı kızarmış bide alnı morarmış çok mutsuzum ben
(