an nesine yardımcı küçük beyyyyaaa biz ne güne duruyoruz getir bırak paşa mı ben bakarım
bende eymenle yapıyorum süpürgemi kutusundan çıkarmama montelemem yardım ediyo sonra düğmeye basıp çalıştırıyo bir iki süpürüp bırakıyo annesi devam tabi o uyurkende yemek yapıyorum tabi bu sıralama sadece haftasonu için
cnm ben de her kakada sobalı evde olmamıza rağmen götürüp banyoda yıkıyorum (buna daha göbeği düşmemişken başladım ben hala da aynı) ben olsam hazır çocuk söylüyorken dnerdim şansımı tarık da söylüyor ama annecim lazımlık getireyim mi diyorum ı ıhh diyor o öyle deyince ısrar etmiyorum çünkü biliyorum ki gönül rızasıyla yapması lazm zorlayınca tes tepiyor:)günaydın kızlar sizler ne güzel bayrama hazırlanıyonuz biz cumartesi memlekete gidecez o yüzden bişey yapmıyom.. dün mustafayı eşime bırakıp dışarı cıktım acayip kalabalıktı her yer hava güzeldi bügün yagmur yagıyo mustafaya bayramlık aldım kravatlı bi takım ama benim oglan sanki pek sevmedi gibi geldi bana ...akşam oyuncak ayısını almış bezde almış anne off kaka yapmış pis kokuyo deyip altını degiştiriyo bide anne aglıyo meme ver diye emzik istiyo ...kızlar mustafa kakası gelince anne kaka diyo bende yap bezine diyo yapınca anne kaka biti diye gösteriyo acaba çişi ögretsemmi ama havalar soguk baharamı başlasam diye kafam karışık...
ohh ne güzel gezmişsin bacım gezzzz
ben oğluma bişey alırken onun fikrini soruyorum genelde kendisi seçiyor geçen bi kıyafet seçmiş çekmeceden getirmiş gül gül bi hal oldum ama gene de kendisi istiyor dye giydirdim kırmızı kareli gömlek mavi kareli pantolonnnnnn:))))
cnm bence boş yere sıkma kendini ben de talihsizimdir o yönden bn de üzülürdüm muhtemelen senin yerinde olsaydım amaa napıcaann sen de erken çık işten hatta biriyle konuşurmuş gibi yap onların yanında bi program yap başka arkadaşların olduğunu görsünler onlara mı kaldın sanki bazen sanırım insanların elektiriği tutmuyormrb arkadaşlar bişey soracam.
biz odada 3 bayanız az öne en büyük ablamız! öteki arkadaşla mağaza bakmaya gittiler ama bana teklif bile etmediler. çok bozuldum ya. napim ben şimdi. bida asla eskisi gibi davranamam sanırım onlara...
bide aynı odanın içindeyiz ya. ne ayıp. bi teklif etselerdi ne eksilirdi kendilerinden acaba? :26:
aynen cnm sobaya gerek yok bünyeleri güçlü olsunvalla cnm ben artık banyoda yıkıyorum extradan elektrik sobası falan yakmıyorum yani şunu demek istiyorum ben olsam tuvalete alıştırırdım 5 dk 10 dk da üşüyeceğini düşünmüyorum tabi bu benim fikrim bez fiyatları almış başını gitmiş ne kadar erken kurtulursak o kadar iyi hemde daha sağlıklı
hmm ben meraklı miniği çok bilimsel buldum bence pepee daha eğlenceli:)ya kötüde diyemem ama meraklı minik daha iyi sanki şekerciğim vaktimde yok öğleden sonra göreve çıkınca bakabilirsem bakıcam ama yağmur yağacak gibi
10 kasımıda merak etme bayram derler bişey derler onuda iptal ederler
hee bence de ederler ama 2 gün ya belki ondan dolayı etmezler bi gün olsaydı kesin tatildiiiiii
evet cnm evdeyim bugün dersim yok.şekercik benim oğlan bir acayıp oyle poposunun ustunde durmuyor tv seyrederken hariç..birlikte sarılıp yatmak falan hayal yani,tepeme çıkıyor,saçımı yoluyor olmadı yatakdan atlayıp inip gidiyor.uyuduğunda sorun yok sesden etkılenmiyor,uyanıksa gelip duğmesine vuruyor pat pat diye.pepe varkan supurmeyı deneyeceğim,belkı işe yarar..
sen bugun evdemısin??
:) bizimki oturuyor geçen aylara göre daha bi uslandı saknleşti çocuk yani yaramaz değil ama bzen inadı tutuyor o da akrep olduğundan diyorum:) k.valdem de akrepde ordan tanıyorum akrepleriii bi şey dedi mi illallah başka bişeyi kabul ettiremezsinnn onun için ben tarıka fazla ısrarcı davranmıyorum bişey diyosa peki deyip geçiyorum:) bizimki de önceden öyleydi ama son bir aydır bana iyi davranıyor:) sabahları sarılıyor mesela bu sabah anne gell dedi yatak odasına gittik yattı beni de yanına çağırdı ay nası mutlu oldum yattım yanına müzik açtık yattık öyle tabii pireli duramadı fazla ama olsun sanırım bu aralr babasıyla gergin olduğumuzun farkında beni teselli ediyor oğluşum
elektirik meselesi bence ne kadar sıcak kanlı iyi davranırsak davranalım bazıları bizi sevmiyor işte burda da benim branşdaşım öyle mesela bana karşı hiç iyi davranmıyor amaan çok da tın deyip geçiyorum başka ne yapabilirim kidarksea eski iş yerimde olsa bozulurdum çünkü orda samimiyet arkadaşlık vardı ama burda yok onun için burdakiler davet etmese hiççç gocunmam aradaki arkadaşlık samimiyet bunlara bağlı olarak tepki verirdim
ben de özlemini çekiyorum o arkadaşınsağol canım benim. ah ah keşke yakınlarda bir arkadaşım olsaydıydı...
sizinkı iyiymiş bir ara mertde oyleydi rahatsız olmuyordu.şimdi korku korku diyor,duğmesine vuruyor pat pat.süpürge bozulacak birsey değil.ama çalışmıyorken tekerlekleriyle falan oynamak istiyor sıpa..
bizimki de korkuu diyor arada:) süpürgeyle oynamaya da bayılıyor
boşver cnm yaa üzme artık kendinidün de ayakkabıcıya gittiler. bende geleyim diye ben söyledim am bugünde teklif gelmeyince istenmediğimi anladım. yüzüme gülen herşeyin iyi gittiğini göstermeye çalışan insanlar ya