selam kizlar nartan da bir suredir kizrikliklar vardi ben terleyemedigi icin saniyordum ama allerji olmus bu sefer neye allerjisi var bilmiyoruz hayatimizda degisen birsey yok hersey yiyor iciyor anlayamadim bugun baska bir doktora goturdum o da bir karisim hazirlatti ve sadeece 3 gun kullanin dedi insallah gecer yaaaaa bilemedim
neden bu allerji olayi cok karisik ve sinir bozucu anlasilamiyor ki neye allerji??? nolur dua edin kizlar gecsin biran once allahim butun cocuklara da benim cocuklarima da
saglik versin en onemlisi bu...
kres olayini su durumlar duzelene kadar askiya aldim iyilessin gider nasil olsa.... hep gonderdigim de birsey cikti once ates hastalik simdi allerji belki de hayirlisi budur
diyorum.... biraz iyilessin yine gider... hem kardesiyle kaynassin biraz daha... belki de ayrilmak zor geliyor da bahaneler bulmaya calisiyorum ama napim ???? hayirlisi olsun...
cnm çok geçmiş olsun farklı bişeyler yedi mi bu aralar hassas demek ki cildi paşamın kreş konusunda da ne zaman uygun görürsen ozaman gönder cnm kaçmıyoya sen ve nartan ne zaman hazır olursa o zaman