2009 Kasm Anneleri

cnm çok geçmiş olsun farklı bişeyler yedi mi bu aralar hassas demek ki cildi paşamın kreş konusunda da ne zaman uygun görürsen ozaman gönder cnm kaçmıyoya sen ve nartan ne zaman hazır olursa o zaman

günaydınlarr
bircan iyi günlerde otur evinde
dün tüllerimi yıkadım bu akşamda baklava işini halledeyim bitsin arefe günüde temizliğimi yaparım tamamdır bayramın 3.günüde doğum günümüz var pasta siparişimizi babamız verdi şimdilik herşey yolunda tek eksik benim bayramda ne giyeceğim :44:

geçmiş olsun nartana bi alerji testi yaptırsana neye alerjisi oldugu ortaya cıkıyor bizim komşun kızı yaz gelince sürekli alerji oluyordu test yaptırdılar çimlere alerjisi varmış..cocugunsaglıklı olsunda kreşe geç gitsin

evet cnm ya sus sus nereye kadar?
bi de ben aslan burcuyum:) susamıyorum artık...
annemler gitti ama değişen bişey yok konuşmuyoruz hala..
pepe dergisini ben beğendim cnm bu ay da alıcam her ay hem meraklı minik hem pepe almayı düşünüyorum daha faydalısı yok zira.
boşver cnm ya bencillikleri var işte bu erkeklerin genelinde
keşke boşverebilsem... saol cnm
sizin çözüm iyiymiş valla :)
burda bi allahın kulu yok konuşabildiğim, tek arkadaşım kocam. napiim?
bence bakmalısın bi dergiye ben beğendim
alemsin yaaa:) çok güldüm ama çok özlemişsin sen eşini. inşallah hemen gelir.
hahayyy üçüde değil itfaiyeciyim ben
aaaa çok şaşırdım hiç bilmiyordum!
hoşgeldin cnm, evet kk büyük nimet insan bunu ilgilenemeyince anlıyor
oh iyi işler de bitmiş

cnm sen kıyamıyorsun nartana... kreş işini biraz ertele istersen. çok geçmiş olsun

günaydııınn
ben bayram temizliği yapmıycam salonu süpürdüm mutfağı süpürdüm tarık salonda tv izliyordu bi gittim bakayım napıyo diye oturduğu yerde dedeler gibi uyuyakalmış düşecekti koltuktan:) aldım yatırdım süpürgeyi tv yi kapattım size bakayım dedim dün akşam görümceme de uğradık geç geldik annemler gitti ben bayram hazırlığı yapmıcam zaten bize kimse de gelmez eşim ablasına söylerken akşam duydum bayramın 3. günü işe başlıcakmış bi gün onun tarafını gezicez demek zaten gezcek kimse de yok abisi ablası (annesi de abisinde) bide bi akrabaları daha var o kadar sonra benim annemlere gideriz beni bırakır ben sonra dönerim:) kalsın yalnız aklı başına iyice bi gelsin
cnm benim de yok bayramlığım ben evden giyicem bişey işte. her bayram aynı elbiseyi giyiyorum fix:))

gunaydınnn

tuller yıkanınca tamamdır zaten,gerisi kolay.bende attım biraz once ilk partiyi...

kızlar mert 2 oğlendir uyumuyor.dun akşamda 9 da sızdı kaldı.sabahda8.30 da uyandı.mert elektrik süpürgesinin sesinden nefret ediyor bu sıralar.o yuzden süpurge yapamıyorum iki gundur.oğlenleri uyurken yapardım şimdi ne zaman yapacağım sorunu var.40 dairelik apartmanda oğlumu 2 saatliğine bırakabileceğim kımsede yok

bircannn iyi gunlerde oturun..

nurancım sağol canım hep aynı şeyleri soyluyorlar zamanla geçermiş içe basma sorunu.dun aile hekımine uğradık o da oğle dedi.kendi oğlundada varmış kuçukken sonra duzelmiş.yere oturduğunda dizlerinin uzerine oturmaması gerekıyormuş...
alla alla neye alerjisi varkı bu çocuğum,hep yediklerini yıyor diyorsun.şimdi mevsim sebzeleri,meyveleri değişti ya geçen kış yemediği bir şeyı yemiş olabilir mi acaba.geçmiş ol-cun,bir an once tedavi olması dileğiyle..

ya bayramlık falan alasım yokta burda çok dikkat ediyolar öyle şeylere bayram çocuklara bizden geçiyo yavaş yavaş
bu arada ben peppenin bu ay ki dergisini beğenmedim açıkçası bana çok boş geldi herkesin kendi fikri tabi
annenler yakındamı oturuyo git tabi kalırsın hem arada ayrı kalmakta iyidir benim annemler çok uzakta ama bayramın 2.günü bize gelecekler eymenin doğum günü sebebiyle bu bayram epey hareketli geçecek bana

günaydın cnm
allah allah bizimki de bu saatte uyuyakaldı anlamıyorum ben bu çocukları dün de azcık uyumuş
bi de koynuna alıp beraber yatmayı deneseniz oğlunla? sarılıp uyuyunca daha kolay uyuyorlar
ben tarık uyanıkken süpürüyorum evi o oturuyor korkuu diyor ama ben yanındayım deyip süpürgemi yapıyorum asıl o uyurken ses olmasın die iş yapmıyorum işte.

aaa biz ne güne duruyoruz getir bırak paşa mı ben bakarım

bende eymenle yapıyorum süpürgemi kutusundan çıkarmama montelemem yardım ediyo sonra düğmeye basıp çalıştırıyo bir iki süpürüp bırakıyo annesi devam tabi o uyurkende yemek yapıyorum tabi bu sıralama sadece haftasonu için

günaydın kızlar sizler ne güzel bayrama hazırlanıyonuz biz cumartesi memlekete gidecez o yüzden bişey yapmıyom.. dün mustafayı eşime bırakıp dışarı cıktım acayip kalabalıktı her yer hava güzeldi bügün yagmur yagıyo mustafaya bayramlık aldım kravatlı bi takım ama benim oglan sanki pek sevmedi gibi geldi bana ...akşam oyuncak ayısını almış bezde almış anne off kaka yapmış pis kokuyo deyip altını degiştiriyo bide anne aglıyo meme ver diye emzik istiyo ...kızlar mustafa kakası gelince anne kaka diyo bende yap bezine diyo yapınca anne kaka biti diye gösteriyo acaba çişi ögretsemmi ama havalar soguk baharamı başlasam diye kafam karışık...

mrb arkadaşlar bişey soracam.
biz odada 3 bayanız az öne en büyük ablamız! öteki arkadaşla mağaza bakmaya gittiler ama bana teklif bile etmediler. çok bozuldum ya. napim ben şimdi. bida asla eskisi gibi davranamam sanırım onlara...
bide aynı odanın içindeyiz ya. ne ayıp. bi teklif etselerdi ne eksilirdi kendilerinden acaba? :26:

bu aykine bakmadım cnm ben henüz geçen aykini almıştım beğenmiştim bu ay kötü mü?
ah bu çevremizdekiler... bayramlık almak için vaktin yok mu daha bayrama bayağı bir günün var sen bilirsin tabii ama ben evden giyip gidicem
annemler buraya 4 saatlik mesafedeler gitmek sorun değil de bayram dönüşü yer bulmak mesele bi de perş mutlaka burda olmam lazım 10 kasım ya tören hazırladık onun başında olmam lazım o gün dersim yok ama mecburum gelmeye
ayy ne güzel hareketli geçecek işte.. keşke bizim de öyle olsa... ablamlar gelemezse eğer (onlar çok uzaktalar 14 saat filan sürüyor) benim için bi anlamı olmayacak bayramın. anneme gitmek de çok biş ey değiştirmicek zira annem zaten normalde bende kalıyor tarıka bakmak için. sadece görürsem denk gelirse bir iki tanıdık görücem memlekette o kadar...

valla cnm ben artık banyoda yıkıyorum extradan elektrik sobası falan yakmıyorum yani şunu demek istiyorum ben olsam tuvalete alıştırırdım 5 dk 10 dk da üşüyeceğini düşünmüyorum tabi bu benim fikrim bez fiyatları almış başını gitmiş ne kadar erken kurtulursak o kadar iyi hemde daha sağlıklı

ya kötüde diyemem ama meraklı minik daha iyi sanki şekerciğim vaktimde yok öğleden sonra göreve çıkınca bakabilirsem bakıcam ama yağmur yağacak gibi
10 kasımıda merak etme bayram derler bişey derler onuda iptal ederler

şekercik benim oğlan bir acayıp oyle poposunun ustunde durmuyor tv seyrederken hariç..birlikte sarılıp yatmak falan hayal yani,tepeme çıkıyor,saçımı yoluyor olmadı yatakdan atlayıp inip gidiyor.uyuduğunda sorun yok sesden etkılenmiyor,uyanıksa gelip duğmesine vuruyor pat pat diye.pepe varkan supurmeyı deneyeceğim,belkı işe yarar..

sen bugun evdemısin??

darksea eski iş yerimde olsa bozulurdum çünkü orda samimiyet arkadaşlık vardı ama burda yok onun için burdakiler davet etmese hiççç gocunmam aradaki arkadaşlık samimiyet bunlara bağlı olarak tepki verirdim

sağol canım benim. ah ah keşke yakınlarda bir arkadaşım olsaydıydı...

sizinkı iyiymiş bir ara mertde oyleydi rahatsız olmuyordu.şimdi korku korku diyor,duğmesine vuruyor pat pat.süpürge bozulacak birsey değil.ama çalışmıyorken tekerlekleriyle falan oynamak istiyor sıpa..

darksea eski iş yerimde olsa bozulurdum çünkü orda samimiyet arkadaşlık vardı ama burda yok onun için burdakiler davet etmese hiççç gocunmam aradaki arkadaşlık samimiyet bunlara bağlı olarak tepki verirdim

dün de ayakkabıcıya gittiler. bende geleyim diye ben söyledim am bugünde teklif gelmeyince istenmediğimi anladım. yüzüme gülen herşeyin iyi gittiğini göstermeye çalışan insanlar ya

sinir bir durum gerçekden çok ayıp etmişler,konuşsan neden boyle yaptığını oğrensen,sende ona gore davransan bundan sonra daha iyi olur bence.

sinir bir durum gerçekden çok ayıp etmişler,konuşsan neden boyle yaptığını oğrensen,sende ona gore davransan bundan sonra daha iyi olur bence.

konuşmam canım. gözlerim dolu dolu oldu inan. ben olsam böyle birşey yapamam. ben hem onların küçüğüyüm. hem gurbettey. yani zaten pek arkadı olmayan biriyim. eşim bile yok yanımda.
ama benim için bittiler ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…