2009 Kasm Anneleri

hosgeldin zeynepcigim iki cocuklum nasil gidiyor duru toparlandi mi biraz uykusu falan nasil? hasta olmussunuz ailecek gecmis olsun biz sukur atlattik sonbahar gelsisnde simdi iyiyiz.... cemre alisabildi mi kardesine uyandiriyor mu hala??? gece aglamalari var mi? sanirim beni en cok yipratan sey biri birini uyandirirsa diye uykularini alamayinca cok fena oluyorlar ya o bakimdan aytes yine ayni ek gidalar la ve emmmeyl;e arasi yok bu cocuk nasil yasiyor ben hala sasiyorum valla....

slm kızlar geçmişi okuyodum dün yoktum sohbet almış başını gitmiş ancak okuyabildim
darkseaacim bence boşver hiç umursama bile onlara yalnız olduğunu hissettirme tlf edip sohbet edebileceğin hiç arkadasın yokmu onlar öyle yaparken sende tlfda konus mesela onları hiç duyma duymamazlıktan gell ..ve kendini onlar için hiç üzme canımm..
nurancığım bencede al aytesi git durmazsa dönersin geri bu aralar işin zorlaştı biraz ama sakin ol bak ayteste büyüdü annesi daha doğduğu gün dün gibii
şekercik bekle düzelir zamanla eşinle aranızzz daha fazla tartışmayın düzelecektir oda zamanla hatasını anlayacaktır
zeynepcim geçmiş olsun canımm oo salak komsun yüzünden ailecek hastalandınız
bircancım yeni evnde güle güle otur şekerim
esincim şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim canım mustafayı çişe alıştırabilirsin canım bak ne güzel söylüyomuş demekki zamanı gelmiş denemelisin
meralcim çağanda süpürgeden korkuyo ama üstüne üstüne gelmektende geri kalmıyo ben o uyanıkken tutuyorumm
temizlikten bahsetmişsiniz ben daha hiç bi iş yapmadım kimsede gelmez zaten sanmıyorum yarın annemle yaprak sarıcaz işte..
dün hava çok güzeldi çağanı anneme bıraktık eşimle alışverişe gittik ilk başta gezdik baktık ben kendime çizme aldım ayakkabıda alacaktım ama numarası kalmamıştı beğendiğim modelinn kaban ve montlara baktım pek beğendiğim bişey olmadı almadım fiyatlarıda çok yüksekti zatenn.yemek yedik market alışverişi derken ancak 8 ,30 da eve gelebildik annemlerde çay içtik biraz sohbet ettik derken 10 u geçiyodu eve geldik hemen çağanı uyuttum elbisemi ve yeni aldığım kıyafetlerimi çizmeyle denedim eşimin bu değişiklik çok hoşuna gitti ve kesinlikle bu saatten sonra kendine bakıp böyle şeyler almalısın dedii buda benim hoşuma gitti illaki saç boyası alalım dedi eşline almış getirmiş bi tane sarı ben boyarım diyo bu sana çok yakışır diyo yok diyorum bak ben boyuycam diyo ya neyse ikna ettim tamam kuaföre boyatırım dedim ok dedi anlaştık

slm kızlar geçmişi okuyodum dün yoktum sohbet almış başını gitmiş ancak okuyabildim
darkseaacim bence boşver hiç umursama bile onlara yalnız olduğunu hissettirme tlf edip sohbet edebileceğin hiç arkadasın yokmu onlar öyle yaparken sende tlfda konus mesela onları hiç duyma duymamazlıktan gell ..ve kendini onlar için hiç üzme canımm..
nurancığım bencede al aytesi git durmazsa dönersin geri bu aralar işin zorlaştı biraz ama sakin ol bak ayteste büyüdü annesi daha doğduğu gün dün gibii
şekercik bekle düzelir zamanla eşinle aranızzz daha fazla tartışmayın düzelecektir oda zamanla hatasını anlayacaktır
esincim şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim canım mustafayı çişe alıştırabilirsin canım bak ne güzel söylüyomuş demekki zamanı gelmiş denemelisin
meralcim çağanda süpürgeden korkuyo ama üstüne üstüne gelmektende geri kalmıyo ben o uyanıkken tutuyorumm
temizlikten bahsetmişsiniz ben daha hiç bi iş yapmadım kimsede gelmez zaten sanmıyorum yarın annemle yaprak sarıcaz işte..
dün hava çok güzeldi çağanı anneme bıraktık eşimle alışverişe gittik ilk başta gezdik baktık ben kendime çizme aldım ayakkabıda alacaktım ama numarası kalmamıştı beğendiğim modelinn kaban ve montlara baktım pek beğendiğim bişey olmadı almadım fiyatlarıda çok yüksekti zatenn.yemek yedik market alışverişi derken ancak 8 ,30 da eve gelebildik annemlerde çay içtik biraz sohbet ettik derken 10 u geçiyodu eve geldik hemen çağanı uyuttum elbisemi ve yeni aldığım kıyafetlerimi çizmeyle denedim eşimin bu değişiklik çok hoşuna gitti ve kesinlikle bu saatten sonra kendine bakıp böyle şeyler almalısın dedii buda benim hoşuma gitti illaki saç boyası alalım dedi eşline almış getirmiş bi tane sarı ben boyarım diyo bu sana çok yakışır diyo yok diyorum bak ben boyuycam diyo ya neyse ikna ettim tamam kuaföre boyatırım dedim ok dedi anlaştık

maş. eşine. benim eşim giydiklerime filan karışır ya. biraz bakım yapayım güzelleşeyim ne gerek var. niye bunları yapıyosun der :KK43:((
mesela elbise giydirmez. ne saçma dimi. şort giyerim dar pantolaon giyerim ama elbiseye hayır. ama ben de böyle hanım hanımcık elbiseler giymek istiyorum. bu elbise meselesi yüzünden nerdeyse boşanıyoduk ya.:KK14:

maş. eşine. benim eşim giydiklerime filan karışır ya. biraz bakım yapayım güzelleşeyim ne gerek var. niye bunları yapıyosun der :KK43:((
mesela elbise giydirmez. ne saçma dimi. şort giyerim dar pantolaon giyerim ama elbiseye hayır. ama ben de böyle hanım hanımcık elbiseler giymek istiyorum. bu elbise meselesi yüzünden nerdeyse boşanıyoduk ya.:KK14:

canım bende hayatımda hiç elbise giymedim bu sene tarz değiştiriyorum elbise ,tunik ve tayt ,tayt pantolan ,çizme yani hiç giymediğim şeyler aldım ama beğendi bişey demedi..benimde eşim şort giydirmez mesela asla hemde bikini,mayo hayatta giydirmez

canım bende hayatımda hiç elbise giymedim bu sene tarz değiştiriyorum elbise ,tunik ve tayt ,tayt pantolan ,çizme yani hiç giymediğim şeyler aldım ama beğendi bişey demedi..benimde eşim şort giydirmez mesela asla hemde bikini,mayo hayatta giydirmez

ya bikere bu elbise yüzünden inatlaşma oldu aramızda. ya bana çok saçma geliyo elbise diyince adamn nevri dönüyor. aklına ne tür şeyler geliyor anlamıyorum ki :KK43:((
yine büyük bir kavga çıkacak heralde bu elbise yüzünden. yada ben sesimi kesip oturacam.

ya bikere bu elbise yüzünden inatlaşma oldu aramızda. ya bana çok saçma geliyo elbise diyince adamn nevri dönüyor. aklına ne tür şeyler geliyor anlamıyorum ki :KK43:((
yine büyük bir kavga çıkacak heralde bu elbise yüzünden. yada ben sesimi kesip oturacam.

yok canım bi elbise için tartışmayın giymeni istemiyosa pek üsteleme yada karşına al konus neden istemediğini sor

yok canım bi elbise için tartışmayın giymeni istemiyosa pek üsteleme yada karşına al konus neden istemediğini sor

neden istemediğini açıklamıyor. hatta elbise lafını duyunca duymamazlıktan geliyor. dedim ya bikere inatlaştık bu konu üzerinde.
çok iyi bir kocadır ama bu huylarına gıcık oluyorum :KK47:

valla benim eşimde müdahale eder mesela tayt giymeme asla izin vermiyodu artık üzerine uzun tunik giydiğimde çok hoş buluyo hemde çocukla çok rahat oluyo elbise konusunda takıktır yok boyu kısa yok çocukla uğraşırken eğildiğinde açılır vs vs sonra etek giymemden hoşlanmaz pantolan daha güzel duruyomuş kısacası eşimle tarzlarımız çok farklı :KK37:

hosgeldin zeynepcigim iki cocuklum nasil gidiyor duru toparlandi mi biraz uykusu falan nasil? hasta olmussunuz ailecek gecmis olsun biz sukur atlattik sonbahar gelsisnde simdi iyiyiz.... cemre alisabildi mi kardesine uyandiriyor mu hala??? gece aglamalari var mi? sanirim beni en cok yipratan sey biri birini uyandirirsa diye uykularini alamayinca cok fena oluyorlar ya o bakimdan aytes yine ayni ek gidalar la ve emmmeyl;e arasi yok bu cocuk nasil yasiyor ben hala sasiyorum valla....

sağol canım sizede geçmiş olsun okuyamadığımdan haberim olmuyor duru bazen süperrr bazı gün uyku nedir bilmio sanırım gazdan bazende sütümün az olıuğunu düşünüyorum gece bazen ağlıyor şükür gündüz yeterince yorduğundan gecede yapsa ne yaparım bilmiyom cemrede senin aytes gibi yemio yemiooo hepten kemikleri sayılıo 11 kg oluyor iniyor çıkıor ama sıcak yemek yok abur cuburdan yemio dedik annemgillden geldik yok burdada yemio kardeşim burdada canım cemreyi o uyutuyor yoksa geçende cemreyi tam uyuttum duru uyandı ona giderken cemre uyandı duru uyudu cemre tekrar uyutmaya çalışırken duru gene ağlayıp uyandırdı ikisininde saçını başını yolasım geldi babamgil geldide cemreyi alıp gittiler sonrda kzımı özleyip durdum nasıl bişidr bu ya onlarla çok zor uyuyunca burnum sızlıo resmen geçicek arkadaşım bu zor günler değilmi??*nartan daha kolay bir bebekti sanırım aytes tozunu attırıyor baksana

aslında bu üzülmelerin kırılmaların en büyük sebebi eski dostluklara aç olmamız :KK50: çoğumuz gurbetteyiz eşlerimiz yada işlerimiz sebebiyle, eski komşuluklar,çıkarsız dostluklar kalmadı eee bide gurbette olunca aile kuzen teyze vs kimsede olmayınca dönem dönem hassaslaşıyoruz daha şimdi annemle konuştum tammm 15 dk ve gün içinde kaç kez daha konuşuyoruz bilmiyorum keşke aynı şehirde olsak :KK50: hadi diyince gelecek,eğlenmeye,ağlamaya ,gezmeye herşeye ortak olacak kuzenlerim yanımda olsa hem eşim hem oğlum hemde bütün sülalem bak ozaman iştekileri başkalarını takıyomuyuz :KK1: insanların bizim gibi dertleşek birilerine ihtiyacı yok zaten bu saydığım kriterleri mevcut arkadaşları olmasa bile aileleri yanlarında bizim ikiside yok :KK37:

nagihancım duygulandırdın beni ne guzel ifade etmişsin.okul yılllarımızda canciğer olduğumuz 24 saat birlikte olduğumuz arkadaşlarım dort bir yana dağıldılar.onun dışında izmirde olan çok çok yakın 2 arkadaşım var ama evlilik derken biraz uzaklaştık,çocuk derken hepten uzaklaştık.telefonlaşılsada her an goruşulmuyor.goruşulsede bekarkenkı gibi vur patlasın çal oynasın havasında olunmuyor..konu komşu ilişkileri ise tamamen çokmuş durumda,herkes kendi kabuğuna çekılmış malesef..

düzelttim şükürrr neyse nagiş senin fotolar nerde canım göremedim ben ????kızlar bugün çok hastayım ya burnum akıyor genzim tıkalı yorun ve argınım sizi okuyamıyorum tam dahil olamıyorum sohbete ne zaman gelicem buraya tam bilemiyorum

zeynepcim geçmiş olsun.ah o sizin komşu aklıma geldikçe sınır oluyorum hasta ettı hepinizi.duruyla,cemre nasıl oldular?

arkadaşlar benim için yaptığınız yorumlara teşekkür ederim. belki çok basit bir şey ama bu onlarla olan samimiyetime bir son vermem gerektiğini hatırlattı bana. ben ne kadar iyi olalım fln diye uğaşırken onlar oda da yüzüme gülüp, dışarda beni çekiştirmeyi daha cazip bulmuşlar.
bende sizin gibi düşünüyorum artık. tın tın tın.... üzerimde gözü olanın gözü çıksın, çekemeyenler çatlasın...:KK9:

harikasınnn işte bu..seni takmayanı sen hiç takma...

nagihancım duygulandırdın beni ne guzel ifade etmişsin.okul yılllarımızda canciğer olduğumuz 24 saat birlikte olduğumuz arkadaşlarım dort bir yana dağıldılar.onun dışında izmirde olan çok çok yakın 2 arkadaşım var ama evlilik derken biraz uzaklaştık,çocuk derken hepten uzaklaştık.telefonlaşılsada her an goruşulmuyor.goruşulsede bekarkenkı gibi vur patlasın çal oynasın havasında olunmuyor..konu komşu ilişkileri ise tamamen çokmuş durumda,herkes kendi kabuğuna çekılmış malesef..

ahh ahhh hepimizde aynı durum hakim aslında bu durum sürekli ama arada tavan yapıyo işte :KK1:
bende arkadaş çokta hepimiz çalışıyoruz grşmeye zaman yok grşsekte çocuktan 2 satır konuşulmuyo ki anacım dur oğlum yapma oğlum ağlama annecim tatlı bıdığım bambaşka ama çocuksuz arkadaşlarla da ortak paydalarımız kalmamış sanki ya :KK1:

demin telefonda eski bir arkadşımla konuştum. tutamadım kendimi ağladım sesini duyunca.
odamdakilerle bağı kopardım. neden böyle soğuksun diye salak numarası yapıyorlar bide. ama huyum çok kötü silip atarsam ağızlarıyla kuş tutsalar umrumda değil.
kimin ne mal olduğu işte böyle zamanlarda anlaşılıyor di mi?

demin telefonda eski bir arkadşımla konuştum. tutamadım kendimi ağladım sesini duyunca.
odamdakilerle bağı kopardım. neden böyle soğuksun diye salak numarası yapıyorlar bide. ama huyum çok kötü silip atarsam ağızlarıyla kuş tutsalar umrumda değil.
kimin ne mal olduğu işte böyle zamanlarda anlaşılıyor di mi?

canım belliki çok içerlemişsin ama değmez öyle insanlar için niye canını sıkıyosun ya boşver salla gitsin canım sen ver numaranı ben ararım seni konusuruz onlar çatlasın kıskançlıktan

derya canım bu yıl bayram sana geldi.:KK34:çeşit çeşit giysiler,botlar falan,hepsini gule gule kullan ...
sarı şaç ilginç olabilir,boyatınca bir foto koyarsın artık...:KK12:

derya canım bu yıl bayram sana geldi.:KK34:çeşit çeşit giysiler,botlar falan,hepsini gule gule kullan ...
sarı şaç ilginç olabilir,boyatınca bir foto koyarsın artık...:KK12:

evet canım yaa uzun zamandır kendime böyle alışveriş yapmayalı..tabi canım boyarsam koyarımm foto

slm kızlar ayy çok uzun oldu oku oku bitmedi
şekerciiiiiiiiiik erkekler hep aynı cnm boşver takma kafana bizde limoniyiz konuşuyoz gerçi ama birbirimize batıyo ne desek

bizde bugüün oğluşumla parmak boyası yaptık yada yapamadık önce çok sevindi sonraeline sürünce sevmedi hele kırmızıyı görünce bağırmaya başladı acııııııı acıııııııııı yavrum kırmızı boyayı acı sandı ama yavaş yavaş aktivitelerimz artacak

Arada bi baksamda önümde 4 haftaya yakın zaman var.geçen yıl doğum günü yapmadım.taşınmaydı yeni yerdi kimseyi tanımıyordum falan diye ama bu yıl yapayım istiyorum ama hep 1 .doğum gününe özel şeyler var.siz neler yapacaksınız ya da yaptınız acaba?

X