2009 Kasm Anneleri

ahşap puzzle biz bir süredir oynuyoruz iki tane de yeni aldık ama haklısın her oyuncağın bi yaşı var o yaştalar tam bi de küpleri çok seviyor daha önce bakmadığı oyuncaklar artık elinden düşmüyor:)
ayy ne güzelll gölge oyunu gibi... harikasınız valla
ayy cnm sen de ne çok çekmişsin ben de hiç anlamıyorum bu rekabeti ya ben mi safım bilmiyorum ama gözüm parada değil kesinlikle.. gıcıklar...
canım çok bunalmışsın ama biraz sakin olmalısın boşanmak filan olmaz öyle bi süre geçsin sende sakinleyeceksindir
çok bozuldum ben hala konuşmuyoruz iki ü.ç cümle kurduk işte o da mecburen.. bugün bi de tüp bitti ben de konuşmuyoruz ya msj attım aradı ben gelince alırım dedi akşama kadar yemek filan yapamadım çocuğa da çorba yapıyodum yarım kaldı çocuk da aç, süt de bitti, kafayı yicektim yoğurtla filan idare ettik oğlum da bugün keçi resmi gösterip anne bak bu baba diyor:) güler misin ağlar mısın her halttan haberi var bi de bugün tüm öğleden sonra nerdeyse emdi durdu bana da inek dedi çocuk ya
işte buuu
geçmiş olsun yaa ıhlamur filan bi şekilde geçirin bayrama kadar
d.gününü daha sonra kutlasan olmaz mı tam gününde şart değil ki...
sorma ya bizimki de çok döküp saçıyor habire ev süpürüyorum kafayı yicem. başka kadın alıver temizliğe nolcak şekerim, geçici de olsa al işte. gez tabii eve kapandıkça olmuyor valla ben oğlanı da alıp 6 saat yol bile gidiyorum yalnız başıma merak etme yolda dışarda daha sakin duruyolr
cnm giy süslen tak takıştır bi daha bu yaşımıza gelemicezzz ohhh
ben de şimdi küsüz ya nemlendirici bile süresim yok dün akşam ablasındaydık ya yeğeni diyor ki (yeğeni kız) yenge geçen seninle geziyoduk ya bi arkadşaım seni benimle yaşıt sanmış alyansını çıakrsan kimse evli çocuklu olduğunu anlamaz dedi ay moralim düzeldi azcık. valla bana şort giydirmez bikini giyerim ama sakin bi yere gideriz genelde denize, mini filan giymem yani ip askılı bile giydirmez:) ama elbiseye ses çıkarmaz ne bileyim acayip bi tip işte.
neden istemediğini açıklamıyor. hatta elbise lafını duyunca duymamazlıktan geliyor. dedim ya bikere inatlaştık bu konu üzerinde.
çok iyi bir kocadır ama bu huylarına gıcık oluyorum
niye kızıyo biliyomusun bence sana çok yakıştığı için kıskanıyo:)
bizimki de çok farklıııı o spor ben klasik:)
ayy bi uğursuzluk var topikçe üstümüzde ama buraya geldiğimizden beri (taşındığımızdan beri) çopk kavga eder olduk ailesine yakınlaşmak iyi gelmedi bize
pasta yaptırdık biz cnm ct kutladık araba şeklindeydi pastamız balonlar ışıklı süslerle odayı süsledik bikaç hediye aldık ailemizle biz bize kutladık işte zaten başka da bişeye gerek yok daha pek farkında değiller yoruluyorlar ben de bikaç çeşit bişey yaptım yedik içtik işte.

biz kutladık geçen cumartesi doğum gununu oğlumun.pasta aldık,10 tane farklı renkte balonlarımızı şişirdik.ailem vardı yemeğe geldiler,onlar için yemek ve meze tarzı şeyler hazırladım.sonrada pastayı kestık.mert ışıkların kapatılıp,pastanın gelmesiyle delirdi,kahkahalar attı falan.sondururkende çok eğlendi.o kadardı yani fazla birsey yoktu ama bu kadarı yettı oğluma.

kızlarr belim çok ağrıyoo bugün tüm gün böyleydim yaklaşık 2 aydır reglde olmuyorum eşime gelirken nöbetçi eczane bul test alda yapalım yoksa acile gidelim dedim çok kötüyüm ayakta duramıyorum,oturmıyorum bile sadece uzanıyorum çağan hiç bakamadım

aaaa hayırdır inşallah hayırdıor inşallahhh şaka bir yana çok geçmiş olsun

allah allah neyin var kii inşallah kötü bişey yoktur
nedne regl olmuyosun ki hamile olma ihtimalin var mı cnm?

aa geçmiş olsun ya canım. hayırdır bak biz de meraklandık şimdi :))

geçmiş olsun canım ya.hayırdır inşallah,2 ay nasıl dayandın test yapmadan...merakta bırakma bizi:26:

gunaydın kızlar,

dun oğlen uykusuz 3 gunumuzdu.akşam 5 de çuvalladık.oğlum mızmızlayordu,kucağıma geldi,uyudu kaldı.yatırdım 1 sat uyusun uyandırırım diye duşunurken 45 dk sonra uyandı.gecede 10,30 da uyudu.sabah 9.25 de kalktı.bu oğlen uyumaz diye duşunuyorum gecede iyi uyudu çunku..

gelişmeleri yazarım

merhaba,
çok hastayım çokkk inşallah eymene geçmeden atlatırm grip öksürük ne ararsanız var
akşam baklavaları yaptım bide misafir geldi arkadaşın bir yakını tupperware satıyomuş elinde kalmış yarı fiyatına veriyodu ben 1-2 parça alayım dedim eşimde aldıkça aldı tam 130 tl lik ürün aldım ama hepsi süper peynir saklama sebze saklama eymene yemek saklamak için ufak kaplar normalde 2 parça bu fiyatken ben evimin bütün saklama ihtiyacını karşıladım çalışan bayanlar için şart kullanan varmı aranızda

canım ya hangi markanınkini aldın. ben aslında çelik saklama kabı istiyorum ama şöyle ocağada koyup ısıtabileceğim türden kaliyeli bişey

canım ya hangi markanınkini aldın. ben aslında çelik saklama kabı istiyorum ama şöyle ocağada koyup ısıtabileceğim türden kaliyeli bişey

tupperware cnm bunlar çelik değil plastik içine marullarını yıkayıp koyuyosun 2 hafta boyunca çıtıt çıtır kalıyo,yoğurt mayalananı bile var,çocuklar için düşse bile akıtmayan bardaklar 10 yıl da garantisi var hep alayım diyodum ama bu fiyat verilmez diye vaz geçiyodum

deryacigim cok gecmis olsun umarim cabucak gecer ki bel agrisi cok zordur....

nagiscigim sana da gecmis olsun ne zaman usuttun ki mutfakta ugrasirken mi canim?? bol c vitamini ihlamur limonlu birseycigin kalmaz....

meralcigim dun carsidaki hesap eve uymamis mert kuzusu dayanamamis aslinda bana sorarsan kisa da olsa bir ogle uykusu yavruya guc kazandirir hic durmuyorlar ki yoruluyordur tatlim sabah 8 gibi uyandirsan 13 gibi uyusa 1-1.5 saat geceyi de etkilemez etkilese de yarim saat etkiler ama bir es vermeli yavrucak bence....

geçmiş olsun canım ya.hayırdır inşallah,2 ay nasıl dayandın test yapmadan...merakta bırakma bizi:26:
hakkatten ya nasıl dayandın ben olsam ohooo çatlardımmm

cnm yaa bi iyileşemedin olmadı bugün bi dr a git ne ilaç verirse kullan bari çocuğa geçmese...ben tupper hiç almadım ama arkadşalar sağolsunlar bana bi salata kasesi getirmişler güzel ve kullanışlı amaaa çokk pahalıı iyi denk getirmişsin cnm güle güle kullan

sekercik zeynep hosgeldiniz kizlar....

dun aytes le ik yalniz araba yolculugumuz fiyaskoyla sonuclandi yolu yarilamamistim ki \aglama krizine girdi ne yaptiysam susmadi geri donmek zorunda kaldim ama vazgecmedim tabi evin yakinindaki avm de aldim solugu arabada zaman gecirdib biraz cok ac olmasi gerekiyorduy ki yemegini hic yemedi yogurdunun da yarisini yedi.... babasiyla bulusup sik bir restoranda yemek yedik nartan i alip eve geldik..... aytes muhallebisini yemedi ve gece surekli uyandi ayyyyy ben de burayi mart anneleri topigine cevirdim kusura bakmayin kizlar mart anneleriylr istesem de pek samimi olamadim samimi bulmadim kizlari nedense.... garip hislerim vardir.....

bazen düzen karışıyo cnm ya dünde misafirdi işti derken eymen 11:30 da uyudu ikide bir düzen değişiyo şimdi bide bayram varki vay halimize

saol cnm ya inş pıtırcığıma geçmez geçen yıl doğum gününde hastaydı salya süpük pek mız mızdı inşallah bu senede aynı sıkıntı olmaz

gittim şekerciğim afedersinde bir tarafıyla muayene etti nasıl muayene anlamadım ağzıma baktı oda ağzıma yani boğazıma bile değil 3 ilaç yazdı öksürük şurubu soğuk algınlığı bide antibiyotik onu neye göre yazdıysa kullanmıcam antibiyotiği

geçmiş olsun nagihan..ben hiç kullanmadım ama hep aklımdadırlar o saklama kapları.çok pahalılar normalde sen iyi almışsın.gule gule kullan..

nurancım,erken kaktığında yada yorulupda uykusu geldiğinde bende oğlenleri uyutacağım.oğlenleri uyusun taraftarıyım zatende son haftalarda çok direniyor,zar zor uyutuyorum bu sefer 3 saatte yakın uyuyor sonrada geçe uykusu çok geçlere kalıyor.bende kendi haline bıraktım bir sure bakalım nasıl olacak.

zeynepcim geçmiş olsun.ah o sizin komşu aklıma geldikçe sınır oluyorum hasta ettı hepinizi.duruyla,cemre nasıl oldular?
sağol canım aynılar hatta dün akşam cemre iice tıkandı nefes alamadı morardı da çıkarmıo burnundakileri kıymetlileri geçen sene küçücükken sümküren çocuk sümkür dedikçe inatlaşıo sonrada ne uyku ne bişi eşimde söylendi ilaç kullanmasınmış öldürüyodu çocuğu diyerek nebileyim ıhlamur bal limon atlatmaya çalışıyorum ilaç ilaç mahvoldu çocuğum küçüklüğünden beri duruda nemlendirdiğimiz ortamla rahatlıo süt damlatıyom burnuna ii gelio bazen gene tıkanıo atlatsaydık bende fenayım öksürük hapşırık
Aman canım dikkat et eymenden uzak dur geçmesin onlara geçinde mahvoluyor çocuklar çok geçmiş olsun o kaplardan hamilelere verdi prima bende aldım 2 tane mama kabı çok güzel yanlız cemrede oynamak istiyor kendisinin bir sürü tenceresi varken duru ve cemreye dışarı çıkarken yemek koymak için kullanıcam birrr sürü şeyde verdiler promosyon ama bende alıcam saklama kapları

Hayırdır inş. canım geçmiş olsun merak ettim şimdi kötü bişi yoktur umarım

ohhh sefanız olsun canım mertcim ne kadar sevinmiştir

nurancım boşver canım mart topiğini biz burdayız.hem zaten bizde aytesi merak ediyoruz,sen bize yaz.ordakınlerden daha da tecrubelı sayılırız:))))

zeynepcim nedir bu kocaların ilaç tutkusu anlamam sanki ilaçları verince süpermen olacak çocuklar cık cık cık :)
nurannn çocuk durmadı diyosun ama kocişle kaçamak yapmaktanda geri kalmamışsın hahay meralin dediği gibi boşver martı biz aytes paşamı merak ederiz sonra sen yaz bize

Az önce açtım telefonu sevgili eşime saydırdım öldüm mü kaldım mı aramıyosun sormuyosun diye mırın kırın etti işte yoğunduda falan filan bende dedim sen son 15 gündür böylesin bugüne mahsus değil sesim falan boru gibi soruyorum onaki eve giderken pazara uğrayayım mı yarın sen alırmısın diye eee işte vaktin varsa al sen ya hastayım işte senden bekliyorum ki yok hayatım sen git eve zaten hastasın dinlen falan de yok anam yok bu erkekler ince düşünemiyo yada şöyle diyeyim zaman ilerledikçe değişiyolar benim eşim çok hassatı hiç böyle değildi herşeyime yardım eder üstüme titrerdi öpmeden işe gitmez sarılmadan uyumazdı tamam her zaman için iş kolikti ama bu ara epey değişti acaba yaşlanıyomuyuz, geçici bir dönem mi ,yoksa başka bişey mi var :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…