2009 Kasm Anneleri

selam kızlar öğle arasına geldim sizi merak ettim dün de bilg açamadım nasılsınız genelde iyisiniz sanırım.
biz bildiğiniz gibiyiz tarık dün gece 3 kez uyandı emmek için artık bittim yoruldum napıcam bilmiyorum
kocamla hala limoniyiz tek kelime bile etmiyoruz yüzüne karşı öküz dedim:) ondan beri, o da bana küstü:)) çok da tın.... yüzümüze bile bakmıyoruz işin kötüsü annemler bu gece gidiyor memlekete, biz başbaşa kalcaz bakalım nasıl anlaşıcaz annemler olmadan. valla kızması gereken benim ama uzatan o sanki bilmiyor neye kızdığımı bazen çok sinirlendiriyor beni bu kez geri adım atmıcam sonu boşanmak bile olsa umrumda değil alttan almaktan sürekli pozitif olmaktan bıktım tarık için bile alttan alamıcam kusura bakmasın bayram geliyormuş umrumda değil ben biliyorum bayramda da alıcak başını arkadaşlarına gidicek mutlaka kavga çıkarcak ben annesiyle evde oturucam ki annesi de artık kendi evinde değil abisinin evinde gidip eltimin evinde oturcam kocam da deniz kıysına inecek abisi ve arkadaşlarıyla ben bu tavırdan nefret ediyorum her bayram bu nedenle kavga ediyoruz kendi kendine geziyor madem ben de ona iyi davranmıcam hak ettiği bu değil çünkü.
neyse kızlar boşverin canımı sıkıyor işte.

ya cnm senelerin birikmişliği arada tavan yapıyor deliriyoruz inan geçecek şimdi kırgınsın hatta annenler gidince bak gör yanaşcak bey efendi ama şu seni bırakıp gezmeye gitmesi hiç adil değil
deryacım saol cnm güzel dileklerin için
meral dene bakalım şu uyku işini haberleri ilet bizede bide peppe dergisi konusunda bişeyler yazdım sizlerin bu konuda ki düşünceleri nedir

boşver cnm ya bencillikleri var işte bu erkeklerin genelinde

şekercik canım annenler gidince duzelır bence aranız.başbaşa kalcak fırsatınız olacak.
kendi başına gezip tozma durumları sinir bozucu çok haklısın.ama erkek milletı boyle benciller,sen çalışıyormuşsun,aynı zamanda evle meşgulmuşsun ve aynı zamanda çocuğun tum sorumluluğu senin uzerindeymış,seninde gezmeye,dışarı çıkıp bir hava almaya ihtiyacın varmış hiç duşunmezler.
biz şoyle bir çozum bulduk haftada,15 gunde bir eşim hafta içi iş çıkışı arkadaşlarıyla buluşuyor birlikte takılıyorlar.pazar gununü sadece bize ayırıyor...

nagihancım uyku durumunu aktarırım canım.ben yazdım ama gormedin sanırım,pepe almadık daha ,o yuzden bir fikrim yok.ama sen beyenmediysen bende bulaşmayım diyorum.meraklı minikden memnunuz o yetiyor zaten..
canım arkadaşım üniformaları çekmişsin,pek bir havalı olmuşundur,bol bol foto çekilseydin...hayırlı uğurlu olsun,allah terfilerde göstersin şekerim...

yok cnm benim face vallhi eşiminde benimde yok ama sırf sizi takp etmek için almalı bitene

facede bir şey yaptığımız yok aslında,çevrimiçiyken ben kimseyle denk bile gelmiyorum.kızlarla fotolar olursa yazışıyoruz,yorum yapıyoruz sadece...seni de bekleriz.bizde tuğkanın yeni fotolarını gormuş oluruz hem:)

bu aralarkocalarla durumlar pek iyi değil. sakin kalmak lazım anlaşılan :26:
ben eşimi ancak rüyalarımda gördüğümden dün gece rüyamda biz de kavga ediyoduk
bugün telde ikimiz de sakin kalalım kötü bir rüya gördüm. bak bana iyi davran ha diyorum.
kafayı yemiş bizim hatun. ben ne yaptım ya şimdi diyor.

darkseaa guldurdun beni:52sen topiğin durumlardan etkılendin de ruyada kavga ett,n demek):))kocan yanında olsa sanada bulaştıracağız yani kavga olayını..
şaka bir yana arada ayrı kalmak,ozlemek iyidir...

deniz nasıl oldu?

ilk defa bugün bol bol foto çekildik 48 erkek 2 bayan bide ben ablaları gibiyim hepsi küçük e ben evli mutlu çocuklu bişey oldumu soruyolar kız arkadaşlarını anlatıyolar falan fotolara baktım pek bir şirin çıkmışım azıcık tombişte olsam :) elime geçince sizede atarım güzel dileklerin için tşk ederim meralcim

sana katılıyorum ne bir paylaşım yapmaya vaktim var nede okumaya arada sizlerin fotoları bile kaçırıyorum kaç zaman oldu eymenin fotosunu koymadım bu gidişlede ancak doğumgünü resimlerini eklerim

sakin sakinde nereye kadar

yeter bukadar özlem dönsün artık evine. ya evin düzeni klmadı. yemek yapmayı bile unuttum.
denizin hala burnu akıyo hırıltı var ama hasta sayılmaz. keyfi yerinde maş.

nagiş bu ne ünüforması çoook merak ettim. asker misin, polis mi, pilot mu. ay söyle çatlicam

aa ilginçmiş. aktif olarak hiç yangına filan katıldın mı

katılmazmıyım ben ünv mezunuyum itfaiyecilik ve yangın güvenliği bölüm ahh ahh şuan masa başındayım ama aktif çalışmak ayrı bir keyif insanlar o çaresiz anlarında nasıl güven duyuyo sonrasında nasıl güzel sözler duyuyosunuz anlatamam

gerçekten çalışırken işe yaramanın insana verdiği mutluluk ve haz hiçbişeyde yok...

selam kızlar sonundaaaa döndüm taşındım yerleştim netim anca bağlandıııı çok büyük boşluk oluyomuşşş burası olmadan sizleri çok özledim geçmişi okuyamadım canlarım çok yorgunummm herkes iidir inşallah...

canim cim arkadasiminda oglu oyle anlattigin gibi basiyordu dr duzelir demis sorun etmiyordu arkadasimda....

selam kizlar nartan da bir suredir kizrikliklar vardi ben terleyemedigi icin saniyordum ama allerji olmus bu sefer neye allerjisi var bilmiyoruz hayatimizda degisen birsey yok hersey yiyor iciyor anlayamadim bugun baska bir doktora goturdum o da bir karisim hazirlatti ve sadeece 3 gun kullanin dedi insallah gecer yaaaaa bilemedim
neden bu allerji olayi cok karisik ve sinir bozucu anlasilamiyor ki neye allerji??? nolur dua edin kizlar gecsin biran once allahim butun cocuklara da benim cocuklarima da
saglik versin en onemlisi bu...

kres olayini su durumlar duzelene kadar askiya aldim iyilessin gider nasil olsa.... hep gonderdigim de birsey cikti once ates hastalik simdi allerji belki de hayirlisi budur
diyorum.... biraz iyilessin yine gider... hem kardesiyle kaynassin biraz daha... belki de ayrilmak zor geliyor da bahaneler bulmaya calisiyorum ama napim ???? hayirlisi olsun...

hayirli olsun bircancigim gule gule otur yeni evde baska bir guzel olur degil mi? oturusun sicacik huma da rahat eder....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…