slm kızlar nasılsınz ben hiç ii değilim cemreden duruya geçti grip dün bütün gün duru ve cemre aynı anda ağladı gece öksürdü durdu miniğim aklımıza geldikçe kadına saydırıp duruyoz offf ölüyom uykusuzlutan küçüğüm daha 45 günlük ne insafsızlıktır ya bugünde öksürürse dok gidicez teeee nerde hazırla ikisini çık yola allahım kış daha yeni başladıydı bişey değil annemlerde ordan geldim çocuklara bakamadım diye söylenecekler canımı sıkacaklar
ben kullandım yeni bitti 30 tl fiyatı memnunum bu ara değişiklik olsun diye minadex aldım
eymen bu ara çok kg aldı gerçi bir dönem kg bir dönem boya gidiyo çocuklar ama yinede kg beni endişelendiriyo 14.100 gr çok mu kızlar görünüşte kg falan yok ama tartıda var
maşallah nagihancım çağanda en son 12,500 geldi ben ona çok diyorum bazen ama eymen konusunda bişey diyemiycem
ya kızlar çağan ağzım hiç boş durmasın diyor sürekli bişeyler yemek istiyo bol bol elm yiyo alma alma diye elma istiyo bisküvi istiyo vermeyince kıyameti koparıyo ben çok vermek istemyorum ama eşim ver yesin diye tepki veriyo benim gibi olan varmı?
kg 14,1
boy 90 cm (boyumuz biraz kısa gidiyomuş dr öyle dedi ama netteki skalalarda normal sınırda :44:
canım mustafada aynı sürekli kek ve leblebi istiyor annem kek bebe(leblebi) diyor agzı boş dursun istemiyor
canım mustafada aynı sürekli kek ve leblebi istiyor annem kek bebe(leblebi) diyor agzı boş dursun istemiyor
90 cm kısaysa benim oğlum normallerin çok altında o zaman 85 ti sanırım çağanın boyu
eymende leblebiye leb leb diyo :) ben haftasonu havuçlu cevizli kek yaptım evde böyle ev yapımı kurabiye vs bulundurun en azından yoğurt yumurta vs var bisküviden iyidir :) çerezden korkmuyorum hergün çerez faslımız mutlaka var kavanozu boş görse kızıyo :)
kısa değillerde cnm dr neden öyle dedi anlamadım geçen ay boyu kısa diye seven seas başlattı işe yaradı sanırım
normalmiki yani yoksa bi sorunmu var anlamıyorum canım karnını doyuruyorum yemek yediriyorum ,çorba içiriyorum,süt filan derken ama yinede istiyo hergün elektrik süpürgesi tutuyorum artık şimdide bisküvi istedi verdim parçalamış atmış yaa sinir oldumm..bi kaç gündür saatlerin geri alınmasıyla çağanın uyku düzenide alt üst oldu sabahları 6 da 5 te kalkıyo öğlen uykusunada erke yatıyo tabi bugünde öyle oldu sabah 10 da uyuyakaldı yatağına koydum evde çay kalmamış evin önündeki marketten çay aldım geldim kahvaltı yapmamıştım tansiyonum düşmüştü çay koyayımda iki lokma bişey yiyeyim dedim tam mutfağa geçtim ağlayark yanıma geldi bidahada uyumadı şimdide uykusu var huysuzlanıyo ama uyumuyo çıldırdım resmen ne yemeğim var nede çorbam var ev dersen öylece duruyo sürekli baba getti diyip duruyo yoruldum iyiceee
canım parmak boyası kırtasiyede vardır dimi çıkıp alayım bugün
meraklı minikte alayım
ben çok yetenekli değilim oyun geliştirme konusunda
ayyy babası burdada çok çalışıyo gelince yorgun oluyo anca biraz top oynuyolar oğlum kaleci alıyo falan ama garaj falan yapalım bizde
dilek hoşgeldın daha sık bekleriz,ozletme kendini:))
bende oyun konusunda çok yaratıcı değilim.anne bloglarından takıp edip,uygulamaya çalışıyorum.onların fikirlerinden esinlenip birseyler yapıyorum,kızlarla paylaşıyoruz bilgilerimizi oyle aman aman çok birsey yaptığımız yok ama arada değişiklık oluyor çocuklarada.
aktivitelerimiz.com diye birsite var 18+ etiketınce değişik çalışmalar var onlara bakabilirsin.
poyrazlıgunler.blogspot ve alminabeyaz.blogspot benim en çok yararlandiğin bloglar.
kızlar poyrazlı gunlerde monteseri seminer notları var.aktivite yaparken nelere dikkat edilmelı,aktivite sirasında çocukla iletişimimiz nasıl olmalı konusunda bilgiler var.konsantre olmuyor 5 dk sonra sıkılıyor diye duşunmeyın bu gayet normal 5 dk kalar farklı 2,3 çalışma oonlar için yeterlı.mertbir oyun hamuruyla uzun surelı oynuyor diğer aktarma çalışmaları,transfer gibi çalışmalarda 5 dk bile zar zor oynuyor.renklı minik toplar buldum ucuzluk pazarından 4 ana renk var hepsinden 4 tane farklı onlar yapılabilecek çok değişik şeyler var aklımda ama mert topları gorunce havaya atıyor.birde'yaşasın ,oley diye bağırıyor.parkede çıkarttığı ses hoşuna gidiyor galıba.sonuç olarak birsey yapamıyoruz2,5 yaş sonrası daha verimlı çalışırız diye tahmin ediyorum..
tv konusunda bende artık çok katı değilim.yemeğini tv karşısında yıyordu zaten şimdi arada açıyorum duş alıyorumvs.pepeleri kaçırmıyoruz zaten uyumuyorsa..çok şeyde oğrendi televizyondan ozellıkle pepeden..
kızlar mustafada sürekli soru sorma başladı anne o ne o diyo ben söyleyince o da tekrarlıyo artık cocuklarlada güzel oynuyo ama kızdıgı zaman onlara vuruyo eline ne gecerse fırlatıyo nasıl ununturacam ben bunu
meralcim güle güle cicilerini kendimize yaptığımız alışveriş kadar güzel bişey yok..eşinlede başbaşa gezmişsiniz ne güzel olmuş yoksa bu kadar rahat gezip bişey alamazdın gerginlikten..eşinede bravo diyorum yani çocuk gibi davranmış o kırıldıysa annesi bi kavanoz daha versin o öyle yenirmi yaa ..sen üzme tatlı canını bence eşin bi süre sonra çok saçma bişey yüzünden seni üzdüğünü farkedecektir
sağolasın canım benim.deme ama çocuk yapmaz onun yaptığını.bende dedim gebe kadınlar gibi aş eriyon galıba iste annenden versin bir kavonoz.geçende markete gittik diyorum incir reçelı alalım çok canın istedi.diyorkı incir reçelı onemlı değil o atma demiş,ben atmışım ona kızmış.aman boşverdim bende ya allaha havale ediyorum...
sizin aranızan iyi olmasına sevindim deryacım allah muhabetinizi arttırsın...
mert'i evde tarttım14,400 geldi ama ustu bayğı kalındı,bire ev ayyakkabıları vardıi onları çıkarsam 14kg dur.boyu bilmiyorum ama 90 olduğunu sanmam.88 falandır uyanınca olçeyım..
kızlar balık yağını niye veriyorsunuz balık yemiyorlarmı?yeseler bile vermek gerklı mıkı?
ben son bir haftadır minadex vermeye başladım.geçen kışda vermiştim.
nagihancım hem minadex hem balık yağı mı veriyorsun.oyle anladım sankı..
slm zeynepcim geçmiş olsun canım çok üzüldüm o komsunada aklıma geldikçe kızıyorum ya ayıp yahu ayıpp
mert'i evde tarttım14,400 geldi ama ustu bayğı kalındı,bire ev ayyakkabıları vardıi onları çıkarsam 14kg dur.boyu bilmiyorum ama 90 olduğunu sanmam.88 falandır uyanınca olçeyım..
kızlar balık yağını niye veriyorsunuz balık yemiyorlarmı?yeseler bile vermek gerklı mıkı?
ben son bir haftadır minadex vermeye başladım.geçen kışda vermiştim.
nagihancım hem minadex hem balık yağı mı veriyorsun.oyle anladım sankı..
canım bizim denizlerde olan balıklardan en fazla omega3 hamside varmış. e ben haftada en az bir yediriyorum. nebilim yinede balık yağına gerek var mı?
bende merak ediyorum
evet en ıyısı hamsi.arada hamsi vermekle birlıkte genelde somon veriyorum.hafta 2 kere (birkerede pişiriyorumda ertesi gun de) veriyorum çorba şeklındeyse.genelde çorbasını yapıyorum sebzelı falan.
sen hamsiyi nasıl pişiriyorsun.kılçıklı falan ya ben ondan korktuğumdan pek vermiyorum.
balık yemeğen çocuklara oneriliyor balık yağı diye biliyorum ama iyice oğrenmek lazım..