Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee aklı eriyo artık bırakması biraz daha zor :)
ben oyun hamuru aldım bide ucuzluktan kurabiye kalıbı ben hamuru açıyorum oda kalıplarla şekil çıkarıyo,sonra dün bakkaldan boş kutu aldık renkli bantlarla falan süsledik üstüne eymen yazdık oyuncak kutusu olarak kullanıyoruz,legolarla garaj yaptırıyo babasına arabalarını sıralıyo şu demir arabalara takık bu ara hep onlardan alıyoruz banada markalarını saydırıyo sokakta gördüğü arabalara anne yeno,fıat bilemediklerinede anne bu ne diye soruyo :)
parmak boyası alabilirsin, sulu boyadan baskı yapabilirsin,burdaki kızların tavsiyesiyle meraklı minik dergisi aldım ben çok eğleniyo onunla 1-5 kasım arasıda pepe dergisi alıcam kitapları seviyo eymen 1 tl olan renkli figürlü kitaplardan alıyorum vs ama çok maymun iştahlı
evime annemler ve kayınvalidemlerden giren eşyalar; tencere tabak,yatak yorgan, süpürge ve ocak....
geriye kalan iğneden ipliğe heeerşey ben ve eşim yaptık
canım parmak boyası kırtasiyede vardır dimi çıkıp alayım bugün
meraklı minikte alayım
ben çok yetenekli değilim oyun geliştirme konusunda
ayyy babası burdada çok çalışıyo gelince yorgun oluyo anca biraz top oynuyolar oğlum kaleci alıyo falan ama garaj falan yapalım bizde
bende yorgunum aslında hiçbişeye hevesim kalmadı gece günüdüz çocuk bak gece yağız geç uyuyo geceleri 10 kere uyanıyo artık çok sabırılı değilim çok çabuk geriliy6orum
slm kızlar nasılsınz ben hiç ii değilim cemreden duruya geçti grip dün bütün gün duru ve cemre aynı anda ağladı gece öksürdü durdu miniğim aklımıza geldikçe kadına saydırıp duruyoz offf ölüyom uykusuzlutan küçüğüm daha 45 günlük ne insafsızlıktır ya bugünde öksürürse dok gidicez teeee nerde hazırla ikisini çık yola allahım kış daha yeni başladıydı bişey değil annemlerde ordan geldim çocuklara bakamadım diye söylenecekler canımı sıkacaklar
bu aralar bu gerginlik hepimizde var dün bütün gün eymen tepemdeydi akşam saatlerinde pilim bitti artık sizin işiniz zor
kırtasıyede var cnm bide şu bir milyoncular varya ucuzluk oraları gez çok orj,nal oyun için malzemeler var benimde oyun işinde pek yeteneğim yok babası daha iyi bu konuda burda özellikle meralin verdiği bilgilerle çok aktivite yaptım ben oğlumla,ipe boncuk dizme,buz kalıbına boncukları ayırma,sonra kavanoz kapağını değldim içine şu ilk okuldayken yazı yazdığımız plastik çubuklardan attırdım ,sonra renlerine ayırttım vs vs
slm kızlar hasta olan cocuklara cok geçmiş olsun inş cabuk iyleşirler kızlar ben sizden şanslıyım galiba bizde eşimin ailesi herşeyi yaptı ve herzaman maddi manevi destek olurlar...kızlar ben mustafaya balık yagı veriyorum zinco mega bitmek üzere seven seası öneriyorlar aranızda kullanan varmı
ben kullandım yeni bitti 30 tl fiyatı memnunum bu ara değişiklik olsun diye minadex aldım
eymen bu ara çok kg aldı gerçi bir dönem kg bir dönem boya gidiyo çocuklar ama yinede kg beni endişelendiriyo 14.100 gr çok mu kızlar görünüşte kg falan yok ama tartıda var
canım ben hasta olması için veriyorum belki boyu uzundur eymenin bide yapı bazı insan kilosunu göstermez mustafada 13 kilo ona kilolu diyor cevremdekiler ... bu arada kızlar 2 yaşına cocuklarınız kaç kilo ve kaç cm le girdiler
günaydın arkadaşlar... çağana geçmiş olsun deracım. deniz de hasta. öksürük var. gecede pek uyuyamadı. neresi ağrıyor bilemiyorumda
günaydın güzel anneler
şekerciğim boşver sal gitsin diyorum ama bende yapamıyorum dün akşama kadar aşağıda iş yaptı eve çıktı duş aldı sonra berbere gitti tammm 2 saat sonra geldi tabi saat oldu 8 bende açtım ağzımı senin bu berberin nasıl berber ben bile kesim boya cart curt bir dünya iş yaptırıyorum bu kadar kalmıyorum diye dedim senden şüpheleniyorum başladı gülmeye gözüm üstünde ayağını denk al dedim aaaa adam mest kıskandığımı fark ettiya
deryacım yeni odanızı perdelerinizi güle güle kullanın
nurancım nartan paşamda güle güle kullansın tabi sende cicilerini :)
şebnem mutlaka kutla bacım çok sevinir bıdıklar
gamze gelemedim şekerim waffle nasıldı
meral,darksea,esin,bircan,zeynep ve unuttuklarım sizler nasılsınız
günaydın arkidişlerim cuma günü kovulmadım :)) hatta patronumuz erken gönderdi eve çok şükür.. yawrumun öksürüğü azalmaya başladı sanki şimdide siyah turbun içine bal koydum akan suyu içiriyorum sanki etki etti ama daha dün başladım bakalım ne olacak iki akşam sarımsaklı yoğurt verdim ben bile zor sevdim bebemi kokusu geçmek bilmedi :))
2 yaşında hepatit a aşısı yapılıyormuş özel aşı bildiğim kadarıyla onun için bir tahlil yapılması gerekiyormuş yengemiz klinikte çalışıyo oğuz'a yaptırdık hepatit b aşısı tutmuş ama hepatit a' yı yaptırabilirmişiz.. önümüzdeki hafta oğuzun doğum günü ayın 8 i ne yapacağımı bilemiyorum kafam çok karışık kreşte arkadaşlarıyla yapayım diyordum ama bayrama denk geliyor.. sizlerin planları nedir nasıl yapacaksınız?
nagihancım sağol canım iyiyim,dun alışveriş yaptım da ondan olsa gerek iyiliğim:).biz kadınlar alışverişi ne kadar seviyoruz ve bir kaç parçada olsa birseyler alınca ne kadr rahatlıyoruz.eşimle yalnız çıktık aylar aylar sonra.mert'i anneme bıraktık.rahat rahat mağazaları gezmenin,birseyler atıştırıp, içmenin keyfini yaşadım.eşimle el ele kol kola gezmeyelı de epey olmuş hani onuda anladım.sohbetımız yıne mert'in çevresinde dondu durdu.biz mertden once ne konuşuyorduk acaba diye duşunmeden edemedim
boynerden bir kaşe kaban aldım,2 tane triko bluz,bir kaçda iç çamaşırı.kaban çok hoşuma gitti evdekınden hoşlanmıyordum artık(dizime geliyordu rahat olmuyordu mertin peşinde koşarken,şimdiki daha kısa),aklımda şu an için almak yoktu ama gorunce çok beğendim
dun eşimle iyi olduğumuza bakmayın son bir haftadır bende kendisine fena halde gıcığım.evde gerginlik olmasın, mert etkılenmesin diye sineye çekıp daha fazla uzatmayayım dedim ama yazdım bir kenara.tartışmamızın sebebide o kadar saçma sapan birşeykı,buyuyup beni buharnlara sokacak,boşanmayı aklıma getırtcek duruma gelmesine inanamıyorum.beyefendi hem suçlu hem güçlü.ona sorsan hala ben hatalıyım,tartışılmıyorda yani.şimdi geçen pazar akşamı kvalıdeye uğradık,incir reçelı yapmış ondan verdi minik bir kavonuz.eve geldik arabadan indik.eşim merti aldı bende çantam montlar,birkaç poşet onları aldım.
poşetlerden biri duştü.reçel kırılmış.eşim dedi atma kavonozu ben temizler yerim onu.camlar param parça olmuş nasıl yersin,canına mı susadın yenirmi dedim o yok birsey olmaz atma dedi.neyse içeri, girdik ben attım tabi çope sonra attığımı oğrenince bir afra tafra.o gece ağlamakdan şiştim.cumartesiye kadr doğru duzgun konuşmadık onun diyalog girişimleri oldu geçiştirdim.normalde tartıştığımızda uzatmam haklı bile olsam bu sefer çok dokundu liseli çocuklar yapmaz onun yaptığını.mertin doğum gunu falan derken yumuşadım biraz açıkçası hala bir özur beklıyorum ama beyefendi hala haklı olduğunu duşunuyor o bana atma demiş ben atmışım.suçlu benim yani bırasamda yeseydi keşke cam kırıklı incir reçelını...tovbe tovbe yazdıkça gulsem mı ağlasam mı bilemedim..
şebnemcim yap canım ikisine birden doğum gunu;pasta yaptırmasan bile kuçuk birsey alıp sadece kendiniz kutlayın eminim ona bile çok sevinecektırler.okadr kuçuk şeylere mutlu oluyor kı bu minik bıdıklar çok fazla şatafata gerek yok şekerim..2de minik hediye alıp paketlesen,o paketi açmanın heyecanını yaşasalar o bile yeter..
canım geçmiş olsun(
deryacım sizede geçmiş olsun