2009 Kasm Anneleri

canım parmak boyası kırtasiyede vardır dimi çıkıp alayım bugün
meraklı minikte alayım
ben çok yetenekli değilim oyun geliştirme konusunda
ayyy babası burdada çok çalışıyo gelince yorgun oluyo anca biraz top oynuyolar oğlum kaleci alıyo falan ama garaj falan yapalım bizde

bende yorgunum aslında hiçbişeye hevesim kalmadı gece günüdüz çocuk bak gece yağız geç uyuyo geceleri 10 kere uyanıyo artık çok sabırılı değilim çok çabuk geriliy6orum

günaydın hanımlar nasılsınız biz 2 günlük yoğun gezmelerdensonra geldik tuğkan bkadar gezmeye hastalanır diye korktum ama şimdilik bir belirti yok inş. olmaz .
maşallah ne kaynatmışsınızz okuyucam uygun zmanda bakim nagihan gözüm seni aradı vallhi çocukların gürültüsünden 2 kelam edemsekte güseldi kalabalık herşey çok kalabalık cumartesi akşamı için bir arkadaşın oğluna hediye almam gerekti resmen lcw yi talan etmişler bütün mağazalar tklım tıklım bir penye üst zor aldım
cumartesi akşam 3 yaşında oğulları var gittiğimiz arkadaşların çok güsel oynadılar pazarda yeni evli arkadaşlarımıza gittik ordada bizi hiç üzmedi ikramlardan yedi büyüdüler vallhi böyle biortama girince daha bir farkediyor insan

bende d.günümüz 17 kasım bayramdan bitr sonraki hafta ayın 19- veya 20 sinde kutluycam kk dan bikaç samimi arkadaşım ve bikaçta reelden arkadaşım var hepsi çocklu onlarla fazla kalabalık olmadan niyetim
bayramda bir tur kutlarız köyde bir pasta keseriz tabi

evime annemler ve kayınvalidemlerden giren eşyalar; tencere tabak,yatak yorgan, süpürge ve ocak....
geriye kalan iğneden ipliğe heeerşey ben ve eşim yaptık

aslında birlikte almak en güzeli zaten bizimde öyle oldu sayılır ama hiç bişey yapmadan biz yaptık demiyolarmı insan deli oluyoor :)) geldi geçti ama çok şükür o günler önümüzdeki maçlara bakıcaz daha gelin alcam onunla uğraşcam çook işim vaar çook

bu aralar bu gerginlik hepimizde var dün bütün gün eymen tepemdeydi akşam saatlerinde pilim bitti artık sizin işiniz zor
kırtasıyede var cnm bide şu bir milyoncular varya ucuzluk oraları gez çok orj,nal oyun için malzemeler var benimde oyun işinde pek yeteneğim yok babası daha iyi bu konuda burda özellikle meralin verdiği bilgilerle çok aktivite yaptım ben oğlumla,ipe boncuk dizme,buz kalıbına boncukları ayırma,sonra kavanoz kapağını değldim içine şu ilk okuldayken yazı yazdığımız plastik çubuklardan attırdım ,sonra renlerine ayırttım vs vs

slm kızlar nasılsınz ben hiç ii değilim cemreden duruya geçti grip dün bütün gün duru ve cemre aynı anda ağladı gece öksürdü durdu miniğim aklımıza geldikçe kadına saydırıp duruyoz offf ölüyom uykusuzlutan küçüğüm daha 45 günlük ne insafsızlıktır ya bugünde öksürürse dok gidicez teeee nerde hazırla ikisini çık yola allahım kış daha yeni başladıydı bişey değil annemlerde ordan geldim çocuklara bakamadım diye söylenecekler canımı sıkacaklar

slm kızlar hasta olan cocuklara cok geçmiş olsun inş cabuk iyleşirler kızlar ben sizden şanslıyım galiba bizde eşimin ailesi herşeyi yaptı ve herzaman maddi manevi destek olurlar...kızlar ben mustafaya balık yagı veriyorum zinco mega bitmek üzere seven seası öneriyorlar aranızda kullanan varmı

cnm ya kıyamam çok geçmiş olsun hadi cemreye verilebilecek bitkisel şeyler varda duruya verilmezde gidişata göre olmazsa drye git cnm

sağol canım ben hepsini deneyecem
kırtasiyeye gideyim ordanda ucuzculara anlaşıldı tamam:))))))))))

ben kullandım yeni bitti 30 tl fiyatı memnunum bu ara değişiklik olsun diye minadex aldım
eymen bu ara çok kg aldı gerçi bir dönem kg bir dönem boya gidiyo çocuklar ama yinede kg beni endişelendiriyo 14.100 gr çok mu kızlar görünüşte kg falan yok ama tartıda var

canım ben hasta olmaması için veriyorum belki boyu uzundur eymenin bide yapı bazı insan kilosunu göstermez mustafada 13 kilo ona kilolu diyor cevremdekiler ... bu arada kızlar 2 yaşına cocuklarınız kaç kilo ve kaç cm le girdiler

Son düzenleme:

kg 14,1
boy 90 cm (boyumuz biraz kısa gidiyomuş dr öyle dedi ama netteki skalalarda normal sınırda :44:

kızlar mustafada sürekli soru sorma başladı anne o ne o diyo ben söyleyince o da tekrarlıyo artık cocuklarlada güzel oynuyo ama kızdıgı zaman onlara vuruyo eline ne gecerse fırlatıyo nasıl ununturacam ben bunu

günaydın arkadaşlar... çağana geçmiş olsun deracım. deniz de hasta. öksürük var. gecede pek uyuyamadı. neresi ağrıyor bilemiyorumda

günaydın canım denizede geçmiş olsun ya çağanın dişi sanırım salyası akıyo kulaklarınıda çekiştiriyoo sürekli ağlıyo ne yapacağımı şaşırdım

sağol nagihancım bu aralar herkes eşten şikayetçi benim eşim erken gelemediğinden şikayetçiyim bende

hasta kuzulara geçmiş olsun bizimkininde eli ağzında dişler gelicek artık hasta olucak de ödüm kopuyor huyu suyu değişiyor birde ciğerlere iniyor bizim hemen

günaydın canım geçmiş olsun geçenlerde turp ve bal olayını eşinmde yaptı çağana müdürü söylemiş ama öksürüğü yoktu pek o yüzden etki ettimi bilmiyorum..
bizim doğumgünümüzde bayramın ilk günü bende bayram sonu yapmayı düşünüyorum canım sende öyle yapabilirsin

meralcim güle güle cicilerini kendimize yaptığımız alışveriş kadar güzel bişey yok..eşinlede başbaşa gezmişsiniz ne güzel olmuş yoksa bu kadar rahat gezip bişey alamazdın gerginlikten..eşinede bravo diyorum yani çocuk gibi davranmış o kırıldıysa annesi bi kavanoz daha versin o öyle yenirmi yaa ..sen üzme tatlı canını bence eşin bi süre sonra çok saçma bişey yüzünden seni üzdüğünü farkedecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…