2009 Kasm Anneleri

kızlar geçmiş olsun

geçmişi okudum ama yazarken gelip tarık bastı mouse a bişey kalmadı geri

herkesin derdi kocasıyla galiba salgın mı var nedir anlamadım?

benim canım da çok sıkılıyor

dilmuh seni çok özledim bırakma bir daha bizi ben de anca ayırıyorum memeden bak sana ipucu ben gündüz meme istedi mi dur sana süt getireyim diyoırum bide bi bardak aldık inek sesi çıkarıyo üstünd e kabartmalı kocaman bir inek resmi var onunla iştahlı içiyor sütünü:)

valla aklıma gelmiyor neler yazdığınız kusura bakmayın

kocam geldi şimdi eve erken geldi dünden beri konuşmuyoruz ben pas vermiyorum

canıııııııııııııııım bende çok özledim
yaa gündüzleri acımış acı olmuş falan diyorum öpüyo ya kıyuamaaaaaaaaaam
geceleri hiçbişey yapamıyorum ağlıyo çünkü içim acıyo dayanamıyorum
yağız süt içmiyoki uyanıkken canım yaaa
içse kolay olurdu ama yok anca uyuyunca verebiliyorum

canım bizim eczacıda tavsiye etmişti firmanın adını hatırlamıyom ama jelibon şeklinde bi kavonozdaydı hatta 22,5 du fiyatı demişti almayı bende düşünüyorum

deryacım çok geçmiş olsun cagan cok cabuk hasta olan bi cocukmu bak ben mustafaya balık yag veriyom ve mevsim geçişinde bile hastalanmadı bide ben çok ince giydiririm hiç esirgemem evimizin altıta boş oglum alıştı soguk havaya

sağol esincim evet kış geldiya artık sürekli hastayız biz bünyesi öyle böyle zayıf değil canım bide ben kalın giydiririm soğuk yerde tutmam hiç evde doğalgaz yanıyo bide exstra ısıtıcı yakıyorum dr sıcak tut üşütmesin dedi sıcacık evim var nasıl üşütüyo anlamıyorum ya balıkyağını akşam eşime söyleyeyimde çarşamba günü alırız bu surup sanırım değilmi?

selam kizlar gundz nete girdigim vakit herkes hemen hemen buradaydi hemen gecmise goz atayim da sohbete katilayim dedim ammaaaaa ne mumkun ya biri ya oburu
bir bagirti cagirti bakicimiz da yok iki hafta ananesi geldi ama yine hersey bana bakiyor sormayin halimi ne siz sorun ne ben soyleyeyim....

nartan bugun krese gitti iki saat kadar alisma sureci ben de orada bekledim iki saat aytes le bekledik iyi gibiydi kacip benim yanima gelmek istedi tabi siniftaki butun cocuklar
bakinca ilgilenince biraz kotu oldu cok ilgiden bunaldi ogretmen alip bahceye cikardi biraz oynadi orada sonra sevdigi aktivite vardi o da parmak boyasi pek nazik nazik parmak ucuyla boyar zaten oyle yapiyordu meyve veriyoruz dedikleri de bir iki beyaz uzum ondan da ne kadar yedi bilemiyorum bizim evde mutlaka bir elma biraz armut uzun muz vardir hosuma gitmedi sonra sarki soylediler nartan da uslu uslu oturup merakli gozlerle digerlerine bakti...... sonra ogle yemegi kuru fasulye pilavmis kuru fasulye degilde biraz pilav yemis...... ben almasam bu kadar yedikleriyle hemen uyutacaklar bilemiyorum ki daha sonra daha iyi yer mi? yedirmeye ugrasirlar mi? ben evde ugrasiyorum yemedigi zaman zorlamiyorum ama sirinlik falan bakiyorum caresine ingilizce dersleri var seramik var boyama resim sarki jimnastik iste 2-3 yas gurubu nartan in....

ben simdi sevdi mi sevmedi mi anlayamadim? iki saat birakmak istedigim ogluma yarim gun parasi alacaklar o da 350 bize 300 olurmus neden ki iki saat birakmak istiyorum olmuyormus burasi da tam evimin karsisi birsey olursa hemen kosma imkanim var hem arabayla birakip almam gerekmeyecek falan falan babasi olur yarim gun gitisn dese de ben yarin dusunmeye karar verdim nabzini olcerim biraz kendim de dusunurum bilemiyorum ne yapsam???

selam kizlar gundz nete girdigim vakit herkes hemen hemen buradaydi hemen gecmise goz atayim da sohbete katilayim dedim ammaaaaa ne mumkun ya biri ya oburu
bir bagirti cagirti bakicimiz da yok iki hafta ananesi geldi ama yine hersey bana bakiyor sormayin halimi ne siz sorun ne ben soyleyeyim....

nartan bugun krese gitti iki saat kadar alisma sureci ben de orada bekledim iki saat aytes le bekledik iyi gibiydi kacip benim yanima gelmek istedi tabi siniftaki butun cocuklar
bakinca ilgilenince biraz kotu oldu cok ilgiden bunaldi ogretmen alip bahceye cikardi biraz oynadi orada sonra sevdigi aktivite vardi o da parmak boyasi pek nazik nazik parmak ucuyla boyar zaten oyle yapiyordu meyve veriyoruz dedikleri de bir iki beyaz uzum ondan da ne kadar yedi bilemiyorum bizim evde mutlaka bir elma biraz armut uzun muz vardir hosuma gitmedi sonra sarki soylediler nartan da uslu uslu oturup merakli gozlerle digerlerine bakti...... sonra ogle yemegi kuru fasulye pilavmis kuru fasulye degilde biraz pilav yemis...... ben almasam bu kadar yedikleriyle hemen uyutacaklar bilemiyorum ki daha sonra daha iyi yer mi? yedirmeye ugrasirlar mi? ben evde ugrasiyorum yemedigi zaman zorlamiyorum ama sirinlik falan bakiyorum caresine ingilizce dersleri var seramik var boyama resim sarki jimnastik iste 2-3 yas gurubu nartan in....

ben simdi sevdi mi sevmedi mi anlayamadim? iki saat birakmak istedigim ogluma yarim gun parasi alacaklar o da 350 bize 300 olurmus neden ki iki saat birakmak istiyorum olmuyormus burasi da tam evimin karsisi birsey olursa hemen kosma imkanim var hem arabayla birakip almam gerekmeyecek falan falan babasi olur yarim gun gitisn dese de ben yarin dusunmeye karar verdim nabzini olcerim biraz kendim de dusunurum bilemiyorum ne yapsam???

masallah kizlar hiziniza yetisemiyorum artik :) bir iki sayfa anca okuyabildim gerisini gellince devam edicem.
deraycigim araba icin dileklerine cok tesekur ederim canim bu arada cagana gecmis olsun kis geldi oksuruk tiksirik basladi gene.
meral valla bi gidisle acayip bir dogum gunu planlarim var kanima girdiniz yahu oyle basit masit bi kavraminda yok oldumu guzel olsun yada hic olmasin deyip gecen yapidayim hadi hayirlisi bakalim :)
anam bu nette hersey bulasicimi ne anlamadim sekercik bir koca gicikligi bulastirdi hepimize isin icinden cikamiyoruz .. bende bizimkiyle hic yoktan tartistim dun aksam gece ikiye kadar vidi vidi konustum artik yorgunluktan tartisirken uyuya kalan ilk insan sifatindayim :) eh artik eski sabirda kalamamis gibi gorunuyor bu siralar vara yoga patliyorum.. azcik cocuklarada yansiyo cok uzuluyorum gecer insallah

hirrrrrrrrrr cadilar bayramiiiiiiiiiiii

bugun burda cadilar bayrami ve bizde ilk defa katilacagiz :)) biri kaptan korsan birde korsan olacak ogluslarim elelrinde kiliclariyla kapi kapi dolasip seker toplucaz. bakalim ne suprizler bizi bekliyor. cocuklugumda da cok yapardik bayram dolayisiyla seker toplardik ne eylenceli ne guzel gunlerdi para verenleri daha cok severdim :))
arkadasla birlikte cikacagiz guzel geciyormus korkutuyolar falanmis ayyy ben bile heyecanliyim esimde bana diyorki sende bi cadi sapkasi al tam olsun :)) simdi cikiyorum cocuklari kresten alip gezmeye baslicaz...cadilar gunumuz kutlu olsun

slm nurancım ee 2 çocukla normal canım okuyupta yazamaman..canım bence 2 saat için 300 çok gibi.....ya yarım gün gönder yada hiç gönderme bence 300 çok ya ..pek yememiş bişey nartan ama zamanla alışır yer diğer çocukların yediğini görünce

sağol canım burun akıntısı filan var çok rahat nefes alamıyo bide yutkunmakta zorlanıyo inş çabuk atlatır günde 3 defa katarax veriyorum ..vallaha şebnemcim hepimiz aynı fikirdeyiz doğumgünü konusunda sen yap bu sene mircanımda sevinsin efeciktee

sebnemcim iyi eğlenceler canım

günaydın hanımlarr nasılsınız?bugün kocişlerle aranız nasıldı?Bi ben iyiyim sanırım çok şükür herşey yolundabugün erken çıkacak yarında izinli alışveriş filan yapıcaz çağana alamadığım ayakkabıyı yarın almayı düşünüyorum ..birazda eşime alışveriş yapıcaz eee sırayla önce çağan,sonra ben en sona eşim kaldı
ya çağan hastaya sürekli ağlıyo gündüzleri çok yoruyo beni sabahta kalkamıyorum artık başım filan ağrıyo 2 gündür ölü gibiyimmm

bak şimdi nurancım bence yarım gün gönder yemedi içmedi diyede telaş etme evet senin kadar üstelemezler yerse yer yemezse yemez diyolar ama şöyleki ruhsata gittiğim kreşlerde gördüğüm çocuklar birbirlerine bakarak nasıl yiyolardı şaşırdım hemde kendileri yiyolardı bak seninde ruh sağlığın için hemde nartan için çok daha iyi olur eve de yakınmış alırsın evde öğle uykusu ohhh zaman sana kalır
şebnemcimmm sende benim gibi ya hep ya hiç oldumu tam olacak dimi yap tabi doğum günü cadılar bayramınızda eğlenceli geçer inşallah
derya sen nasılsın cnm bizde eymene aldık ama eşimle bana bişey yok kocamla aram mı nasıl oda şöyle akşam çok hastaydım boğazlarım acıyodu eymen muayene etti boğazımı öptü yavrummmmm çocuk anne gel anne kalk dedikçe içim gitti bende eşime çattım sen eskiden böyle değildin bana bişey oldumu üstüme titrerdin şimdi neyin var bile demiyosun vs vs saydırdım gitti mutfağa sütlü kahve yapmış eymenede çikolatalı süt bir pakette bisküvi açmış eehhh 4 yılda buralara geriliyo bunada şükür
bu sabahta diş hastanesinde 20 lik dişimi aldırdım birazdan ağrı başlar ama acayip susadım

günaydın hanımlarr nartanın kreşi hayırlı olsun cnm inş. güzel olur benimde aklıma geliyor ama daha erken diyoum nasıl olsa evdeyim sosyalleşmesi için erken kreş gerekli bencepaylaşımı öğrenirler belki
çağanada geçmi´olsun cnm sen seneye mutlaka grip aşısı yaptır bu senede ister druna danış geç değil derse bigün evvel yaptır bizim mşallah dilimi ısırayım şimdilik süper
bu sbh çişini yaprken acıyor diyip geziyor anlamdım neden görünürde bişey yok bakalım devam ederse götürücem mecbur
nagihan bizim bu tarafa gelmişsin hangi diş hastanesine gidiyyorsun şevket yılmazın ordakinemi diğer yıldırımdakinemi kayınvalidemde saat 8 de şevket yılmazın ordaki diş hastanesine gitti dolguya

geçmiş olsun nagihancım neyse eşinle aran yavaş yavaş düzeliyo demekki baksana senin söylemenle bile olsa sana bakmaya başlamış..eymenide yerim demek dr olmuşta annesini muayne ediyormuş onun o pamuk elleri deyince iyileşmedinmi annesi?20 lik dişte çok zor sanırım ben hiç dişçiye gitmedim hayatım boyunca

geçmiş olsun nagihancım neyse eşinle aran yavaş yavaş düzeliyo demekki baksana senin söylemenle bile olsa sana bakmaya başlamış..eymenide yerim demek dr olmuşta annesini muayne ediyormuş onun o pamuk elleri deyince iyileşmedinmi annesi?20 lik dişte çok zor sanırım ben hiç dişçiye gitmedim hayatım boyunca

sağol gamzecim dün gittik dra ama kendi drumuz değildi pek ilgilenmedi bidahaki götürmemde sorucam çağanda bana çekmiş çok grip oluyo ve kolay kolay atlatamıyo ..tuğkanada maşallah diyelimaynı zamandada geçmiş olsun diyelim pipisine baktınmı annesi?

SAĞOL CNM BAKTIM BAKMASINADA GÖRÜNÜRDE BİŞEY YOK şimdi yeni sünet oldu diyede tedirginim gerçi 1 ay oldu olalı allaha şükür şikayetimiz yoktu nazda yapıyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…