2009 Kasm Anneleri

yok cnm aynı anda vermiyorum geçen ay dr boyu kısa gibi balık yağı başlayalım dedi 1 ay kullandık bu ay işe yaradı sanki o bitti dr aynı vitamine vücut alışmasın değiştirelim ama vitamin kullanırken dikkat etmeliyiz bazı vitaminlerin özellikle d vitaminin vücutta birikimi sağlıklı değil dedi şuan minadex aldım onuda gün aşırı vermemi söyledi minadexte 1 ay idare eder bir dahada vermem galiba ben vitamin vermiyodum dr tavsiyesiyle başladım

anladım canım.bende gun aşırı veriyorum mınadex'i.boy uzatmada etkılıyse o bitince bende alayım bir balık yağı.zira benim oğluşum sizinkılerin yanında pek bir bücür kaldı:))

kızlar daha once duydunuzmu bilmiyorum bugdayı çımlendirip suyunu içiriyormuşsun çocuklara boy uzatıyormuş bu su.ne kadr doğru bilmiyorum.tvde saraçoğlumu ne var ya ondan duymuştum

netten araştırdım şimdi ahmet marankı oneriyormuş.buğday çimeni suyu sıkacağı bile varmış:)))faydaları ise sonsuz yapsakmı kı?

bu aralar bu gerginlik hepimizde var dün bütün gün eymen tepemdeydi akşam saatlerinde pilim bitti artık sizin işiniz zor
kırtasıyede var cnm bide şu bir milyoncular varya ucuzluk oraları gez çok orj,nal oyun için malzemeler var benimde oyun işinde pek yeteneğim yok babası daha iyi bu konuda burda özellikle meralin verdiği bilgilerle çok aktivite yaptım ben oğlumla,ipe boncuk dizme,buz kalıbına boncukları ayırma,sonra kavanoz kapağını değldim içine şu ilk okuldayken yazı yazdığımız plastik çubuklardan attırdım ,sonra renlerine ayırttım vs vs

canım parmak boyası kırtasiyede vardır dimi çıkıp alayım bugün
meraklı minikte alayım
ben çok yetenekli değilim oyun geliştirme konusunda
ayyy babası burdada çok çalışıyo gelince yorgun oluyo anca biraz top oynuyolar oğlum kaleci alıyo falan ama garaj falan yapalım bizde

dilek hoşgeldın daha sık bekleriz,ozletme kendini:))

bende oyun konusunda çok yaratıcı değilim.anne bloglarından takıp edip,uygulamaya çalışıyorum.onların fikirlerinden esinlenip birseyler yapıyorum,kızlarla paylaşıyoruz bilgilerimizi oyle aman aman çok birsey yaptığımız yok ama arada değişiklık oluyor çocuklarada.
aktivitelerimiz.com diye birsite var 18+ etiketınce değişik çalışmalar var onlara bakabilirsin.
poyrazlıgunler.blogspot ve alminabeyaz.blogspot benim en çok yararlandiğin bloglar.

kızlar poyrazlı gunlerde monteseri seminer notları var.aktivite yaparken nelere dikkat edilmelı,aktivite sirasında çocukla iletişimimiz nasıl olmalı konusunda bilgiler var.konsantre olmuyor 5 dk sonra sıkılıyor diye duşunmeyın bu gayet normal 5 dk kalar farklı 2,3 çalışma oonlar için yeterlı.mertbir oyun hamuruyla uzun surelı oynuyor diğer aktarma çalışmaları,transfer gibi çalışmalarda 5 dk bile zar zor oynuyor.renklı minik toplar buldum ucuzluk pazarından 4 ana renk var hepsinden 4 tane farklı onlar yapılabilecek çok değişik şeyler var aklımda ama mert topları gorunce havaya atıyor.birde'yaşasın ,oley diye bağırıyor.parkede çıkarttığı ses hoşuna gidiyor galıba.sonuç olarak birsey yapamıyoruz:KK43:2,5 yaş sonrası daha verimlı çalışırız diye tahmin ediyorum..

tv konusunda bende artık çok katı değilim.yemeğini tv karşısında yıyordu zaten şimdi arada açıyorum duş alıyorumvs.pepeleri kaçırmıyoruz zaten uyumuyorsa..çok şeyde oğrendi televizyondan ozellıkle pepeden..

canım sağol artık gelcem inş
ihtiyacım var valla tecrübelerinize
dediklerinizi deneyecem sağolun kızlar

mert'i evde tarttım14,400 geldi ama ustu bayğı kalındı,bire ev ayyakkabıları vardıi onları çıkarsam 14kg dur.boyu bilmiyorum ama 90 olduğunu sanmam.88 falandır uyanınca olçeyım..

kızlar balık yağını niye veriyorsunuz balık yemiyorlarmı?yeseler bile vermek gerklı mıkı?
ben son bir haftadır minadex vermeye başladım.geçen kışda vermiştim.

nagihancım hem minadex hem balık yağı mı veriyorsun.oyle anladım sankı..

anladım canım.bende gun aşırı veriyorum mınadex'i.boy uzatmada etkılıyse o bitince bende alayım bir balık yağı.zira benim oğluşum sizinkılerin yanında pek bir bücür kaldı:))

kızlar daha once duydunuzmu bilmiyorum bugdayı çımlendirip suyunu içiriyormuşsun çocuklara boy uzatıyormuş bu su.ne kadr doğru bilmiyorum.tvde saraçoğlumu ne var ya ondan duymuştum

aslını sorarsan herşeyi yiyen bir çocuğa vitamin vermek taraftarı değilim sırf dr dedi ve kış ayları diye veriyorum bide ben balık konusunda biraz zayıfım yani bizde balık dışarda yenir pek evde yapılmaz onun için balık yağı verdim inş iyi gelir

hamsiyi temizlerken kılçıklarını çıkarıyorum. ya tavada kızartıyorum ya da fırında pişiriyorum.
dün fırında pişirdim bide komşunun kızını çağırdım ona baka baka yedi... bende çözümü öyle buldum.

afiyet olsun,yarasın denize.evet kılçığını temişleyıp pişirmek iyiymiş.buğlamasıda yapılabiliniz.mevsimi geçmeden bol bol yapmalı..

aslını sorarsan herşeyi yiyen bir çocuğa vitamin vermek taraftarı değilim sırf dr dedi ve kış ayları diye veriyorum bide ben balık konusunda biraz zayıfım yani bizde balık dışarda yenir pek evde yapılmaz onun için balık yağı verdim inş iyi gelir

doğru soyluyorsun aslında.herseyı yıyorlarda amayetiyor mu acaba diye endişeleniyor insan,geçen kış 1,5 şişe verdim bu kışda yeni başladık,şişe bıtsın ara veririm.duruma gore vermeye bilirim bende.birde bağışıklığı guçlu olsun dıye,bazı minaraller hiçbir besinde olmuyor ya onuda kapatırız diye duşunuyorum, veriyorum işte..

meralcim mertle çağan topiğin en kısaları kiloları iyi ama boy konusunda biraz kısayım sanırım ..balık yağını bende alayım çarşamba günü o zaman

meralcim mertle çağan topiğin en kısaları kiloları iyi ama boy konusunda biraz kısayım sanırım ..balık yağını bende alayım çarşamba günü o zaman

doğru soyluyorsun aslında.herseyı yıyorlarda amayetiyor mu acaba diye endişeleniyor insan,geçen kış 1,5 şişe verdim bu kışda yeni başladık,şişe bıtsın ara veririm.duruma gore vermeye bilirim bende.birde bağışıklığı guçlu olsun dıye,bazı minaraller hiçbir besinde olmuyor ya onuda kapatırız diye duşunuyorum, veriyorum işte..

ya bilmiyorum ki yetiyomu bu aralar eymen sürekli atıştırdığı için kahvaltı ve öğle yemeği hariç şöyle adam gibi yemiyo bende telaşlanıyorum eşim telkin ediyo boşver yemezse yemesin diye vitamin konusunda da eşim vermem taraftarı azıcık hasta olsun tabi vitaminini vermedin dimi diyo hemen verki vucücu çabuk toparlansın diyo diyoda diyo oğlu çok kıymetli :KK16:

geçen lerde olçmeye çalışmıştım 88 di ama duymuyor kı çocuk tam olçemadım.sağlık ocağına gitmek lazım..

Son düzenleme:
ya bilmiyorum ki yetiyomu bu aralar eymen sürekli atıştırdığı için kahvaltı ve öğle yemeği hariç şöyle adam gibi yemiyo bende telaşlanıyorum eşim telkin ediyo boşver yemezse yemesin diye vitamin konusunda da eşim vermem taraftarı azıcık hasta olsun tabi vitaminini vermedin dimi diyo hemen verki vucücu çabuk toparlansın diyo diyoda diyo oğlu çok kıymetli :KK16:

bu kocişlerin hepsi aynı yav oğulları pek kıymetlı.benimkıde geçen tvde gormuş yumurcakta çıkıp duruyor ya balık yağı reklamları.bizde alsakmı,kullansın çocuk hastalanmaz falan diyor.bende dedim balık yıyor zatan gerk varmıdır bilmiyorum o zaman mınadax alalım dedi.bak bak sen dedim adını da bilirmiş vitaminin:))pek ilgilenmez sanırdım boyle şeylerle de,oyle deyınce aldırdım bir tane..

bu kocişlerin hepsi aynı yav oğulları pek kıymetlı.benimkıde geçen tvde gormuş yumurcakta çıkıp duruyor ya balık yağı reklamları.bizde alsakmı,kullansın çocuk hastalanmaz falan diyor.bende dedim balık yıyor zatan gerk varmıdır bilmiyorum o zaman mınadax alalım dedi.bak bak sen dedim adını da bilirmiş vitaminin:))pek ilgilenmez sanırdım boyle şeylerle de,oyle deyınce aldırdım bir tane..

ayy bunların hepsi aynı :) çocuk olunca söz konusu gözü görmüyo hiçbişeyi bizim dr yese bile balıkyağındaki omega oranları farklı gözler için falan faydalı dedi daha çok şey saydıda unuttum işte :KK37:

nurannnn hu hu nasılsın geçmişe mi daldın??pek bir dertlı topik olduk koçişler yuzunden,yakında bir derdim var topiğinde gorebilirsin beni:)))

Son düzenleme:
kızlar ben zinco mega verdim mustafaya yarın yeni bi vitamin almayı düşünüyom önce saglık ocagına götürüp boy kilosuna baktırmayı düşünüyorum önerebileceginiz kullandınız bi vitamin varmı

kızlar ben zinco mega verdim mustafaya yarın yeni bi vitamin almayı düşünüyom önce saglık ocagına götürüp boy kilosuna baktırmayı düşünüyorum önerebileceginiz kullandınız bi vitamin varmı

biz minadex kullanıyoruz vitamin olarak.balık yağıda carlson en ıyısıymiş.

kızlar mr. tumme vitamin duyan var mı. geçen ay oğluma ilaç almaya gittiğimde eczacı tavsiye etti. bağışıklık sistemini güçlendirici ekinezya-çinkolu olanı aldım. jelibon şeker formunda olduğundan oğlum çok severek alıyor. yoksa ilaç,vitamin içirmek işkence :KK37:
bu firmanın balık yağı ve vitaminide var. almayı düşünüyorum ama o eczacı dışında pek kimse bilmiyor galiba bu markayı :26:

Son düzenleme:
geçen lerde olçmeye çalışmıştım 88 di ama duymuyor kı çocuk tam olçemadım.sağlık ocağına gitmek lazım..

dra gittim geldim kendi drmuz yokmuş başka bi dr aktı oda çok ilgilenmedi zaten boğazına baktı boğazı kızarık dedi katarin diye bi şurup yazdı çok fazla değil kızarığı dedi o yüzden sanırım antibiyotik yazmadı ama çağan sağolsun ordada eczanedede burnumdan getirdi

dra gittim geldim kendi drmuz yokmuş başka bi dr aktı oda çok ilgilenmedi zaten boğazına baktı boğazı kızarık dedi katarin diye bi şurup yazdı çok fazla değil kızarığı dedi o yüzden sanırım antibiyotik yazmadı ama çağan sağolsun ordada eczanedede burnumdan getirdi

geçmiş olsun canım.
çok aşağılara inmeden dr götürmen iyi olmuş..

X