beni sormamışsın ama ben yıne de yazayım
hastayım biraz burnum akıyor,dudaklarım çatladı kurudu bir de hapşırıp duruyorum.3 gundur kendime gelemedim (şehit haberlerinden çok etkılendim,rüyalarıma giriyor)hafif depresyondayım...okuduğum,izlediğim herseye ağlıyorum zırıl zırıl.yani hayat bana yamuk yapıyor bu gunlerde.tek iyi şey oğlum gelıp gelıp sarılıyor bana:)kendimi toplamam lazım bir an once,ama evde olmuyor....
geçmiş olsun canım ay hepimize bir haller oldu keşke ayn ışehirde yaşasaydık da birbirimizle teselli olsaydık!!!
nurancım,ikisinide ozlemek istıyorum yazmışsın ya sorunun kaynağı bu galıba evde olmanın süreklı 7/24 beraber olmanın da dezavatajı var.kendimize ayıracak hiç zamanımız yok,çalışıyor olsak 2 ınsan gorup muhabet edebileceğiz yada ne bileyım bir dışarı çıkıp gune karışabileceğiz.boyle çocuklarla hep birlikteyız nereye gitssek çanta gibi yanımızda taşıyoruz onları.hadi bıraktık diyelım 2,3 saatlığıne yıne aklımız onlarda.farklı birseylerle meşgul oabilseydik bu kadr ustumuze ustumuze gelmezdi herşey.
çalışan arkadaşlar kızacak bana keşke çocuğumuzun yanında olsakda evde olsak diyecekler,onlarında zorlandiği konular var biliyorum.annelık işte hangi yonden baksan zor ve sabır isteyen bir sey.
kendini suçlama sende bir sorun yok hepimiz aynıyız.aynı duygulara hepimiz kapılıyoruz zaman zaman.inişler çıkışlar yaşıyoruz,yaşamalıyızda belıkı.hayat bu boyle,dumduz bir çizgide ilerlemıyor malesef...
yok şekerim ne diye kızalım... karşıdan her şey kolay.... herkesin derdi ayrı yaa aslında hepsi zor, sürekli evde beraber olmak bunaltıyordur biz de özeniyoruz size ne güzel çocuklarınız size hasret değl diye ben bugün giderken yerde yatıyordu bana döndü el salladı bay bay anne dedi ben evde yokken anneme soruyomuş annem de mdr amcan çağırdı okula gitti diyomuş tarık da anne paa mama diyomuş
ben doğumdan sonra evdeyken avona üye olmuştum canım sıkılıyor diye o zaman baya bi ilgilenmiştim şimdi öylesine bişiler alıyorum insan kendini oyaalrsa iyi oluyor
geçmiş olsun cnm aman merte bulaştırma
valla annelerden çok çocukları düşünür haldeyim
bizimde bugün dolu dolu 4 yılımız bitti evlilikte ama hiçbişey yapasım yok eşime hediye bile almadım bakalım o bana süpriz yapacak mı ?
yıldönümünüz kutlu olsun cnm bence bi pasta bari yap boş geçme
tşk ederim cnm güzel dileklerin hepimize gelsin açıkçası bu akşam hediye falan değilde şöyle başbaşa bir yemek gece yarısına kadar kahve+sohbet güzel olurdu bunları yapmayalı çokk uzun zaman oluyo ahh annem burda olsa bırakırdım paşamı ama babannesi bakmaz sanırım kadında yoruluyo akşama kadar belki söylesem bakar ama yüzüm yok zaten akşama kadar bakıyo bide akşam bak diyemem bazı akşam bırak oğlumu beraber yatarız diyo yok diyorum alışmasın evini bilsin yanlış mı bilmiyorum
geçen gittiğim arkadaşımın oğlu alt katta babannesiyle yatıyomuş kız bir anlattı şaştım kaldım yani o sadece doğurmuş gibi bişey gerisi babanneden
güzelde bakıyomuş ama kadın bizim geleceğimizi söyleyince kadın bide ikramlık yapmış sen öpte tepende taşı kadını dedik gülüyo kadın 2.yide yap yaşlanmadan bakayım diyomuş eyyyy hak ne kaynanalar var tabi ne gelinler devir kötülük yap iyilik bul devri
bi<z de öyle uzun zamandır eşimle bişi yapmadık ki sen bunları yazınca fark ettim ama yapamıyoruz da aklımız hep oğlumuzda ay delirdik mi ne?
kızım arkadşaınınki de hastalıklı bişey tamam babannesi bakıyo ama annenin yer her zaman farklıdır olurmu öyle şey... tamam çok düşkünlük de kötü bişey ama böyle doğru sal olurmu yani?
ben senin yerind eolsam hiç izin vermem benm annem bakıyo tarıka bizde kalıyolar babamla onlara da bi yatak odası verdik şimdi annem soğuk olursa kışın tarıkı yanıma alırım beraber uyuruz sen yanına alma alıştırma diyor ben hayır diyorum tarık kendi yatağında yatacak gerekirse odasında ufo yaakrız ya da tulum giydiririz ama herkes kendi odasında olmaz öyle...
oo kızlar aynen devammı..girmeyeliçok uzun zaman olmuş,sırada 2 yaş sendromları var:))gecmısı okudumda neymıs o ya oyle emmedı uyumadı kendımızı yemışız:) nasılsıznızzz canlarımmm
slm cnm nerdesin sen) herkes bunalımda...
ahhh sekercik ahh allahim tez zamanda sana bir bebek daha tariga da bir kardes nasip etsin sen cok sevgi dolu bir annesin sen tarik cok sansli.... benim bir yardimci var ama sekercik birtek aytes e bile yetemiyor hakli kadin tek basina yemiyor kucakta bile durmuyor kadin da napacagini sasiriyor o kadar cocugum ve birsuru torunum var cevreden gordugum cocuklar var aytes gibisini gormedim diyor kadin canta gibi o birsey yapacak bana veriyor ben birsey yapacagim da ona veriyorum degerli bir mucevher sanki cocuk yere koyunca kirilacak o yuzden de gec emekledi yaaaa.....
nartan da surekli aytes kucakta olunca o da kucak istiyor huyu tabi ki degismistir normal olarak surekli mizmiz uyumayan bir kardes sahibi olmak kolay mi?? bugunler gececek biliyorum sakin olmam lazim kocam bile ise gidiyor aytes agliyor geliyor aytes agliyor beni cok iyi anladi eskiden anlamiyordu isin zor diyor..... uyumadigi icin uyanmiyor yemek yiyemiyor uyumadigi icin keyfi olmuyor mizmizzzzz ufff dun kafayi yemek uzereydim gece de devam etti aytes yine basrolde calpol verdim biryeri mi agriyor diye ancak iki saat aglamadan durabildi.... bir onceki gun 5.30 da kalkmisti uhhh bu saatte kalkilir mi dedik o gun iyi gunumuzmus dun 2.30 da bir uyandi uyumuyir bir de kucakta bile mizmizzz aglamalar ayyyy yaaa bu cocuk amma zor bir cocuk ilerde iyi olur isallahhhh...
bugun daha sakinim ama aglamaya bir baslasin sakinlik falan hak getire......
cnm inş hayırlısı olsun ben umudumu kestm gitti. bence hepimiz çok iyi anneleriz canım ama her birimizin sabrının taştığı bi nokta var bakma sen psikologlara onlar çocuklarına sanki söyledikleri gibi mi davranıyorlar:) cnm ya aytesin hep kucakta olması kötü ya ona bi çözüm bulsanız hiçbi yerde mi durmuyo dr a götürdünüz mü belki bi yeri filan ağrıyodur kimbilir? bi de bitki çayı versene bana dr bebeklerin raha tuyuması için 6. aydan itibaren melisa çayı önermişti bi dene cnm ya istersen dr una da danış...
dr uyku sorunu için elbet bişey önerir cnm böyle yıpratmayın kendinizi.
hehe bizimki hep 5.30-6 gibi kalkıyo siz burda hep 9da kalktı 10da kalktı diyordunuz ben hep imreniyordum size:) her çocuk farklı işte napalım bizimki hala öyle uyanıyor benim dersim 9da ama babamız 7.30 da gidiyor ben 6 gibi kalkıyorum oğlanın maması bizim kahvaltı derken zaman geiyor bide oğlumuz nazlanıyor altını ben alcakmışım mamasını ben yedircekmiş anne gahhh (kalk) diyor sürekli oynamak istiyor benle. ben okula zor yetişiyorum):
herkesin rutini farklı ama bak gece de 12den önce uyuyamıyorum oturuyoruz işte bu saate kadar. öyle özledim ki 9da uyanmayı...
zeynep nagihan nasilsiniz canlarim??? nagihancigim beni anlamana anlasilabilmeme cok sevindim ama hele sen hem butun gun calis hem eymen e cok iyi bir anne ol hem cok guzel yemekler yap evi cekip cevir valla sen ve sekercik eli opulesi annelersiniz bize gore biz evde oturanlar herseye yetemezken siz masllah diyorum size
bence her annenin eli öpülesi... sizin işiniz de öyle zor ki... annelik zor zanaat bi kere.
akşama kadar bi dünya iş çıkıyo insana
estağfirullah cnm hepimizin işi zor ama meralin dediği gibi çalışsakta yani ev dışında yoğun stresli işimzde olsa dışarda geçen zaman daha farklı oluyo biraz dejarj oluyoruz sizin işiniz daha zor 7/24 dur durak yok bizde de özlem var akan zamana yetişememek var ben en çok eşime vakit ayıramama üzülüyorum,geç yatıp sabah erkenden zımba gibi uyanmayı özledim,aklım evde kalmadan dışarda şuursuzca vakit geçirmeyi özledim,sabah saatlerine kadar arkadaşlarla oturup oyun oynamayı muhabbet etmeyi özledim,cnm istemediğinde yemek yapmamayı özledim,evimin pırıl pırıl her eşyanın yerli yerinde olmasını,lekesiz koltuk ve halılarımı özledim
daha çokkk şey var
beni en iyi siz anlarsınız evlat sevgisi paha biçilmez değerleride ama insan eski hayatınıda özlüyo be kabul edelim
ben de ben de:))) ama eşimle sık sık değiniyoruz: biz tarık olmadan ne yapıyormuşuz nasıl yaşıyormuşuz diyoruz. inanamıyoruz önceden de bir hayatımız olduğuna.
canım bunların hepsi geçecek diye düşünüyorum ve kendimi avutmaya çalışıyorum ama ben benlikten çıkmış oluyorum napalım ya onların sevgisi unutturyo herşeyi bi öpüşü,bi sarılışı,bi anne demesi yetiyo ve kızamıyorum o an ona sıpam ya şimdide elma yedi yanımda oturuyo ve öpüyo
evet çağan konusamadığı için çok hırçın ve ben bazen korkuyorum bu çocuk hiç konuşmayacakmı diye hatte bugün eşime dedim kızdı bana
ben çok sinirlendiğimde üç kez nefes alıp susmaya çalışıyorum ama yok yere bağırdığım da oluyor oğluma
merhaba kızkar. naber. b en hastayım, rapor aldım evdeyim. salı günü boynuma bir kramp girdi bida kendime gelemedim. röntgen tomografi derken beyin cerrahı depresyonda olduğumu söyledi
(((
psikiyatrist bi dolu ilaç yazdı. meğer ben farketmeden herşeyi dert etmişim kendime
((
eve , işe, eşime yetişecem diye yıpratıp durmuşum kendimi. yok deniz şunu yemedi yok bunu konuşmadı.....
eşim şehir dışındaydı benim kaç aydır. tabi onun da sıkıntısı var. şimdi bana bakmaya geldi güya ama o hasta oldu.
körler sağırlar birbirimizi ağırlıyoruz
cnm geçmiş olsun yaaa
neden kendimizi bunca heder ediyoruz ki anlamıyorum bunu bile bile ben de yapıyorum aynı şeyi bi de eşlerimizin kaprisleriyle uğraşıyoruz
geçmiş olsun eşine de