evet canım hala aynı odadayız.bu kışı atlatalımda yaza doğru ayıracağım.aynı odadayız ama yanımızda yatmadı pek.aslında isterim arada yatsında sığışamıyoruz yatağa,deli yatıyor:)))
uyku tulumuna geçmediyseniz peluş battaniye ıyıdır.biz çok çok soğuk olunca uyku tulumunun üstüne peluş ortuyoruz..
biz ramazan bayramında bıraktırdık memeyı.bıraktırdık diyorum çunku eşimin çok yardımı oldu sağolsun 4 gece kadr uyandığında o ilgilendi ben salonda yattım.uyanıp meme ıstediğinde anne uyuyor sende uyu artık meme yok falan dedi.bende epey onceden artık meme emmek yok,bebekler ,emer sen buyudun gibi şeyler soyleyıp,onunla konuştum.son aylarda diyice duşmeye başlamıştı.insan kıyamıyor ama bir kaç gece ağlamasına goz yummak gerekıyor.allahtan çok fazla sancılı olmadı biraktıktan 10 gun'e kadr hep sordu anne meme.diye ozellıkle sabahları uyanınca
(şimdi arada yıne aklına gelıyor dun geldi kucağıma kazağımı açtı,gogsumu çıkardı optu,kapattı:)))yavrum benim çok duygulandırdı beni.haa birde merte soruyoruz saçın nerde,dilin nerde,ayağın nerde vs herseyı gosteriyor,memen nerde dediğimizde hala benim goğsumu gösteriyor kuzum:))