2009 Kasm Anneleri

cnm benm inşallah kolayca atlatırsın kişiye göre değişiyor sanırım
dualarımız seninle olcak
keşke annen olabilse yanında.
ama kısmet.

merhaba kızlar ben bugün azcık geç gidicem bakiim dedim hava açtı sonunda ama bu kış donucaz

babannem gelemez mi kız yeter ki gel diyen olsun ama ben istemem iki dkda alt kat üst kat karıştırır ağzı durmaz konuşurda konuşur yalan yanlış bu arada aklıda başında sağlığıda yerinde sırf inadına yapar inş bizler böyle huysuz ihtiyarlar olmayız
cemreme geçmiş olsun cnm hemen bir antihistaminik versen en azından yara yapmadan kaşıntıyı keser

günaydın arkadaslar nasılsınız bakalım ?ben iyiyim ama çağanın gribi geçmedi henüz bugün tam 1 ay oldu ne gripmiş yahu..
sebnemcim dualarım seninle canım rabbim yardımcın olsun inş kolay atlatırsın .bu arada tarifler güzel deniycem bende
nagişcim annenlerin gelememesine çok üzüldüm ama belki bi süpriz olur gelirler inş
suzancım bende çok üzüldüm canım sabah kardeşim söyledi 24 şehit varmış nur içinde yatsınlar rabbim ailelerinede sabır versin
zeynepcim geçmiş olsun kabızlık zor ya geçen çağanda öyle oldu yapamadı gece sürekli ağladı durdu ertesi gün sabah yaptıda yavrum sakinleşti biraz

yzdım yazdım silindi uyuz oldum ya

öncelikle tarifler için sağolunnhnaımlar hepsini deniycem bizimkide pilava bayılıcaktır eminim
şebnemcim allahım güç kuvvet versin kolay bir doğum olsun inş. cnm biran önce toparlanda dön aramıza
eymende güle giysin botlarını çok güseller ya çocuklar can sıkıntısından ne yapacaklarını şaşırdılar resmen bizimkide sürekli beni evde gezdirmek istiyor anne gel gidiyoruz mutfağa bişey yok abur cubur bulup dönüyoruz 5 dk sonra yatak odasına anne gel sürekli gezesi var dışarı çıkamadığı için 2 günberbattı bugünden ihtiabren iyiymiş hava acilen gezmeleri gerek biraz enerjilerini atsınlar
bende akşam kırmızı biber dolması yaptım bugünde öylen çorbası pişiyor bol naneli yayla çorbası akşamada allah kerim bakalım uydururcaz bişeyler

merhaba arkadaşlar şehit haberlerine çok üzüldüm içim daraldı moralim çok bozuk

aynen duyduğumdan beri elım ayağım tutmuyor,bu boyle devam etmez etmemelı,daha ne kadar susacağız.2 gun ağlaşıp,3. gun unutacağız takı yeni şehit haberlerina kadr 'vatan sağolsun'da;sen sağsın ben sağım devlet buyukleri sağ,ölen yıne Mehmetçik((

gazetede okurken gözlerim doluyor ateşin düştüğü anaları düşünemiyorum bu ülke kolay kazanılmadı bu evlatlar bazılarının ki gibi kolay büyümüyor daha kaç vatan evladı can vercek dursun artık
hem bir anne hemde bir subay ablası olarak içim dayanmıyo acaba birgün bizde yaşarmıyız korkusu kor gibi oda yetmezmiş gibi halen arkadaşların ordu eleştirmesi ağrıma gidiyo ama susuyorum malum iş yeri burası

guzel dualariniz icin cok tesekkur ederim kizlar. dun gece duydum bende sehit haberlerini gercekten cok uzuldum ya ne olacak bu ulkenin hali nereye kadar boyle evlatlar olecek. valla eskiden bin oglum olsun hepsi vatana kurban olsun derdim de simdi artik diyemiyorum vatana kurban olasunda vatan uzwerinde kumpas kuranlara bile bile olume gonderen insanlara kurban veremiyorum malesef. cunku keleyi icerden yikmaya calisanlar oldukca vatana degil kumpasa kurban ediliyor evlatlar.ah be ATATURK'UM sari saclim nerdesinnnn.....allahim ailelerine sabir versin.

efe duzeldi cok sukur ama genede krese yollamadim iycene iyi olsun.bu arada uyku duzenide bi garip oldu. cocuk gozunu acamiyo. aksam yedi bucuk sekiz gibi yatiyor sabah alti yedi dedimmi uyanan cocuk simdi gozunu acamiyo. dun sabah zorla uyandirdim korktum saat oniki de uynadirdim cocugu. sonra esime soyledim gece sabahlamislar ben uyurken uynamis babasiyla takilmis sabaha kadar ama bugunde uyuyo ayni. sasirdim kaldim. cocuklari sabah erkenden birakacagim krese , yarin arkadasim alicak kresten ben gec kalirsam. sanki icimde bir his hastanede bir gece kalacagimi soyluyor hic bisey dusundurtmuyor benide bir tek cocuklarimi dusununce kahroluyorum.napicaklar el evinde. ailem yok cok zor iste boyle durumlarda. arkadasim cok iyidir ama onun buyuk oglu mircani hep hirpaliyo benim yanimda bile ki ben olmayinca ne yaparlar dusunemiyorum bile. cildiricam yaa. dun okula gittim raporumu vermeye hoca beni gordu nerdesin sen sinif seni ozledi dedi bi tuhaf oldum. sonra soyledim durumumu adamcagiz cok uzuldu siniftakiler kizmi erkekmi diye merakla sormak icin yanima yaklasirken ben gozyaslarimi tutamadim millet soka girdi uzuldu. yarin amniyo sentez yapmalarni istiyecegim oyle kesin bir sonu cikiyormus. birinede soylemisler ayni boyle boyle diye kadin olsun doguracagim demis ve saglikli bir cocuk dogurmus. amniyo sentez yaptirmis banada soyledi yaptir diye. her gunyeni bisey yeni bir umut oluyor.
nagis annenlerin gelmemesine uzuldum ne guzel seyler hayal ediyordun ama nasip degilmis canim hayirlisi olsun. o bahsetigin babaanneden anane olani bizdede mevcut. sen ondan bahsedince ayni seyler gozume geldi ananemde oyledir ve hic sevismeyiz kendisiyle. ortaligi karistirdigi yetmiyomus gibi bide annemle bizle ne zoru varsa ayrimcidir. ona en saygili olan bizler ve annemdir ama hic degerimizde olmayan biziz.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar
sebnemciğim hayırlısı olsu canım amniyosentes evet kesin yaptır canım göbeğinden sıvı alıyolar ondada bu bile yeni bi umut canım benim en yakın arkadasımada alalım hemen sakat olur filan dediler amniyosentez yaptırdı ve burda başka bi dra gitti 5 yaşında çok sağlıklı bi kızı var canım .

şehit haberlerine allahım diyecek söz bulamadım yazılacaklar az kalıyor nasıl emekle büyüyor çocuklar nasıl gözünün içine bakıyorsun allahım aillelere sabır versinhemde çok büyük sabır

selam kızlar bnim de canım sıkıldı bu haberlere her anne gibi. ne desek boş. o annelerin yaşadığı şeye aşina bile olamayız Allah sabır versin inş.

ben onun dışında yorgun ama iyiyim Şebnem amniosentez yaptırmalısın mutlaka gerçek o zaman ortaya çıkar hayırlısı olsun...

cnm biz perşembe sabahına uyandık aklım kalbim seninle Rabbim yar ve yardımcın olsun amniyo sentes yaptır tabiki benim eşimin arkadaşı aynı duruma düştü kız doğacak kocası doğmayacak dedi aylarca ızdırap gibi günler yaşadılar sonuç topaç gibi bir prenses dertte dermanda Allah'tan çocukları düşünme bizde dün üç arkadaş buluştuk eymen çok ağladı hep dayak yedi yüzünü ısırdı çocuk morardı şişti kabus gibiydi çok üzüldüm gözlerim doldu ama bişey diyemedim arkadaşım sonuçta babanneme gelince aynııııı senin anneannen fazlası var eksiği yok

günadın kızlar nasılsınız ben cok üzüldüm şehitlerimize allah analarına sabır versin cok etkilendim hepimiz evlat büyütüyoz evlat büütmek nekadar zor rabim kimseye tatırmasın ama evlat acısı pek zor 2 günlük kızım öldüde cigerim yandı o analara allah sabır versin şebnemcim allah sana güç versin bencede hemen aminyo sentes yaptır türkiye yanlış bilmiyosam 35 yaşından sonra her kadına yapıyorlar bi sorun görmeseler bile allah yardımcın olsun...

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz çok şükür bugün arkadasımla sosyete pazarına gitmeyi düşünüyoduk çağanıda durmadığı için anneme bıracaktım eşim akşam bizi annemlerden alacaktı ama annem ev soğuk doğalgaz yanmıyo gelmek istersen yinede sen bilirsin deyince iyi tamam dedim gitmiycem ama bozuldum açıkçası hem dün beni aradı illaki gel diyen annem sabah gaz yok diyor biraz önce aramış yine gelecekmisin dedi bende yok siz kahvaltınızı yapın ben gelmiyorum dedim ..kahvaltı yapmamıştım orda yapacaktım neyse sağlık olsun ..
şehitleri akşam tvde izlerken gözyaşlarıma engel olamadım büyüt,besle ş....... birisi gelsin öldürsün ALLAH hepsinin belasını versin
nagişim eymene vurduklarını anlattıkça ben üzüldüm canım ya ama işte onlarda çocuk sonuçta böyle böylr büyüyolar
sebnemcim bugün perşembe şimdi orda hala gece sanırım hayırlısı olur inş canım iyi haberlerle gelmeni temenni ediyorum
günaydın esincim naber?mustafa nasıl?

insan planları olmayınca anneside olsa nasıl sinir oluyo dimi bide şu ankaranın kontür usulü doğalgaz satışı bana saçma geliyo gıdım gıdım kullan olmadık zamanda bitsin falan getir çağanı ben bakarım
ayy sadece vursa cnm ya ısırdı da düşündükçe bugün oğlumu daha çok özledim akşama yeni evlenen bir arkadaş var o çağırdı çaya bakalım gidip gitmemekte kararsızım

slm kızlar
ben oğlumun arkadaşı yok die üzülüyorum sizinkiler de kavga mı ediyorlar üüzldüm minicik çocuk bunlar bence en yakınınız bile olsa rahatsız eden bi tavrı olursa söylemelisniz ben söylüyorum oğlumun alışmasını istemiyorum diyorum uzak tutuyorum karşı çıkıyorum gerekirse cıngar çıkarıyorum :) tam cadı oldum ama her şey oğlum için! ne kadar kızarsa kızsın insanlar umrumda bile değil!

evet canım aynen öle kız şimdi aradı hava bugün çok güzel ben çıktım sende illaki gel bidaha bu havaları bulamayız dedi eşimi aradım bu kız seni ne çok arıyo ben bunu tanımıyorum filan deyip kestirip attı halbuki önce izin vermişti odaa ayy çok sinir oldum ya bu arkadasımda benim ortaokul arkadasımdı seneler sonra bulduk birbirimizi kardeşimin düğününün olduğu gün eşini eşimlede tanıştırdım kötü biriside değil ama bugün hepsinin bana bi garezi var sanırım sinirden iş miş,yemek filan yapmıyorum akşama kadar oturacağım sanki hergün geziyomuşum gibi gıcık oldum.
hımm eymen durursa git canım değişiklik olur senin için

selam kızlar nasılsınız ben ve kızım iyiyiz çok şükür taşınma telaşımız başlıcak...kızlar sizlere bişey sölücem adetim gecikti zaten gecikiodu hep ama gliforu içiorum gelmesi lazımda yanlız bu ay bi kaza oldu ve bende psikolojikmi bilmiorum ama sabahları mide bulantısı var ve sık idrara çıkma var bakalım bikaç gün beklicem test yapcam varmı yokmu öğrencem...

slm bircancım iyi olmanıza sevindim canım şimdiden kolay gelsin canım .adetinin gecikmesi konusundada rabbim gönlüne göre versin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…