gel tabe kıııı amma şehir kısmında diğer yazıyo sende niye kii ankara yazmadın ? CADIARZUankara buluşmanıza bende geliym yaaaaaaaaaaaa
:uhm: CADIARZU seninki % 50 erkek % 50 kız ikisinden biri gibi geldi bana :roflol: ay ne fena gacıyım dimi kaydirigubbakcemile3
aman canım sağlıklı olsunda ne olursa olsun ben öyle diyom valla
gel tabe kıııı amma şehir kısmında diğer yazıyo sende niye kii ankara yazmadın ? CADIARZU
canım ben dün öyleydim inanmayacaksın akşam eve bir gittim yemek yedik ondan sonra koltuğa bır uzandım gece kocam beni yatağa götürmek için uyandırıyordu düşün sabaha kadar deliksiz uyudum ama bugun iyiyim kaydirigubbakcemile3
allahımıza çok şükür bizler iyiyiz sen nasılsın bakalım
hihoyyyt hihoyyyt ne kaaa güzel haber allah sağlıcakla kucağına almayı nasşp etsin inşallah. bu arada senide böyle neşeli görmek çok güzel gel öpecem Şeniz Şeniz
NAZLICIM senin burcun yengeç filanmı
anam zor buluşursunuz siz valla artık sabah ezanıylan yola düşersiniz öğlen buluşur 1 saat oturur akşama kadar da eve anca dönersiniz :roflol: gerçi metrobüsünüzde var artıkın emme fakat genede 1 gününüz gitcek bizim öle bi derdimiz yok tüm gün uyuzlanabiliriz buralardanan herkes bi buluşmadır tutturmuş gidiyo kıskandım vallaha he kaydirigubbakcemile
nerdesiniz nan istanbullular çabık gelin buraya bızde buluşcaz te okaa
c.tesi çalışmıyurim bebişimmm olabilir aslında kızlara da bi sormak lazım
sağol kuşum iyizz sen nasılsın bakem
çok duygusalsınya bebişim ondan soruyo senağlama21 eylül doğumluyum canım Başakta kalıyorum uzun süredir bir ara terazi ama sanırım daha dönmez tam21 olunca az karışıyorum neden yengeç cnm merak ettim?
21 eylül doğumluyum canım Başakta kalıyorum uzun süredir bir ara terazi ama sanırım daha dönmez tam21 olunca az karışıyorum neden yengeç cnm merak ettim?
anam zor buluşursunuz siz valla artık sabah ezanıylan yola düşersiniz öğlen buluşur 1 saat oturur akşama kadar da eve anca dönersiniz :roflol: gerçi metrobüsünüzde var artıkın emme fakat genede 1 gününüz gitcek bizim öle bi derdimiz yok tüm gün uyuzlanabiliriz buralarda
nasıl gıcık verdim ama dimi:jeyyar:
kartanesi nereye gitti anacım..cersu geçenler yazmıştım sana ama sanırım görmedin beni yanlış anladıgına dair senin yazın da beni çok kırmıştı şimdiye kadar kimseyi kırmak ya üzmek için buraya bir şey yazmadım yazmama da..neyse önemli degil..sen şimdi antalyadamısın ankaradamı anlamadım ben...
çok duygusalsınya bebişim ondan soruyo senağlama
Anladım canım ya aslında diyorum ya endişe duygum çoktur ama abartmam böyle sanırım hamilelğin verdiği duyguda var zaten önümde testte var hepsi karışınca bende böyle oluverdim ama herkez çok haklı kesinlikle kesinlikle hayatım bu değil ve renkleri eklemeliyim yeniden ne olursa olsun Hayırlısı ben elişleri arkadaşlarım vs eskiye dönüş yapmalıyım sabır :1rolleyes: :1hug:bende senin gibiyimde pimirikli falan biri bişey dese hemen etkilenirim senaryolar yazarım filan sonra üzüldüğümle kalırım dedim sendemi yengeçsin
sağolun ben de iyiyim, Allah hepimize iyilik versin a.s.
kartanesi nereye gitti anacım..cersu geçenler yazmıştım sana ama sanırım görmedin beni yanlış anladıgına dair senin yazın da beni çok kırmıştı şimdiye kadar kimseyi kırmak ya üzmek için buraya bir şey yazmadım yazmama da..neyse önemli degil..sen şimdi antalyadamısın ankaradamı anlamadım ben...