2009 Kasm Anneleri

nan herkes bi buluşmadır tutturmuş gidiyo kıskandım vallaha he kaydirigubbakcemile
nerdesiniz nan istanbullular çabık gelin buraya bızde buluşcaz te okaa

:uhm: CADIARZU seninki % 50 erkek % 50 kız ikisinden biri gibi geldi bana :roflol: ay ne fena gacıyım dimi kaydirigubbakcemile3
aman canım sağlıklı olsunda ne olursa olsun ben öyle diyom valla

valla çok fenasıııııınkaydirigubbakcemile3.aa tabi sağlıklı olsunda hiç farketmez ama merak işteeee

Tatlı kısçem iyi olmalıyım dimi saçmalamamam gerek oturdum dua ettim sonra senin anlattığın durum aklıma geldi şükrettim oğluşum sağlıklı..Sonraaa ablam annem eşimd erken sizlerle moral yükseldide yükseldiii en sonunda birde bir bebişimiz daha olacak haberini duyuncaaa te buka daha ne olsunnn
Bende seni öpcem işte Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

nan herkes bi buluşmadır tutturmuş gidiyo kıskandım vallaha he kaydirigubbakcemile
nerdesiniz nan istanbullular çabık gelin buraya bızde buluşcaz te okaa
anam zor buluşursunuz siz valla artık sabah ezanıylan yola düşersiniz öğlen buluşur 1 saat oturur akşama kadar da eve anca dönersiniz :roflol: gerçi metrobüsünüzde var artıkın emme fakat genede 1 gününüz gitcek bizim öle bi derdimiz yok tüm gün uyuzlanabiliriz buralarda
nasıl gıcık verdim ama dimi:jeyyar:

21 eylül doğumluyum canım Başakta kalıyorum uzun süredir bir ara terazi ama sanırım daha dönmez tam21 olunca az karışıyorum neden yengeç cnm merak ettim?

bende senin gibiyimde pimirikli falan biri bişey dese hemen etkilenirim senaryolar yazarım filan sonra üzüldüğümle kalırım dedim sendemi yengeçsin

kartanesi nereye gitti anacım..cersu geçenler yazmıştım sana ama sanırım görmedin beni yanlış anladıgına dair senin yazın da beni çok kırmıştı şimdiye kadar kimseyi kırmak ya üzmek için buraya bir şey yazmadım yazmama da..neyse önemli degil..sen şimdi antalyadamısın ankaradamı anlamadım ben...

kızıııııııııııııııııımmmm 1 saat yol giderim emmeeee denizin karşısında keyif yaparım hatta istersek denizin orta yerinde kız kulesinde bile alem yaparık hıhhhhhhhhhhhhhhhhhh istanbula laf yokkkkkkkk :mymeka:klava:delikafadulden

yok canım gördüm konuyu uzatmıyım unutulsun diye yazmadım hamilelikte hormonların kurbanı oluyoruz bende kırmak istemedim sonuçta aman neyse unuttuk gitti.

yok antalyada yaşıyorum şuan ama aslen ankaralıyım ailemde ankarada oturuyo hatta 10 gün sonra filan gitmeyi düşünüyorum ankaraya

çok duygusalsınya bebişim ondan soruyo senağlama

ŞenizŞenizŞeniz

bende senin gibiyimde pimirikli falan biri bişey dese hemen etkilenirim senaryolar yazarım filan sonra üzüldüğümle kalırım dedim sendemi yengeçsin
Anladım canım ya aslında diyorum ya endişe duygum çoktur ama abartmam böyle sanırım hamilelğin verdiği duyguda var zaten önümde testte var hepsi karışınca bende böyle oluverdim ama herkez çok haklı kesinlikle kesinlikle hayatım bu değil ve renkleri eklemeliyim yeniden ne olursa olsun Hayırlısı ben elişleri arkadaşlarım vs eskiye dönüş yapmalıyım sabır :1rolleyes: :1hug:

canım kartanesine buluşak dedikya korktumu acaba kız kayboldu iyimi kaydirigubbakcemile3
kız kırılmayın birbirinize aslında biz böle diliz belkide içimizde ki biz yani hormonlar yapiyo bunnarıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…