2009 Kasm Anneleri

yaaaaaaaaa hadı yazın gecmısı okumakla bıtmez heyyyyyyyyyyy laelaelaelaelae hadı neyınız olcekmıss

naniknanik naniknanik laelaelaelaelae laelaelaelaelae

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar idrar tahlillerinde bol bakteri çıkanlar kasıgında hiç acı hissetti mi ? yada aranızda benim gibi sık idrar enfeksiyonu çeken var mı ?

kizlar kim var kim yok
gecmisi okumadan yazicam hemen
doktordan geldik
cok sükür hersey yolunda,anormal bisey yok dedi doktor teyze
bebisim büyümüs 7,4 cm olmus teyzeleri ama velet öyle bir serilmis yatiyodu ki sanirsiniz ki günesleniyo,valla hic kipirdamadi
okadarda meyve suyu yaptim sabahin köründe azcik hareket etsin diye ama tembel usak kiprasmadi bilekaydirigubbakcemile3
cinsiyetinide söylemedi doktor tahmin ettigim gibi daha erken söylemek icin dedi
kanda almadi benden doktor gerek duymadi,karindan ultrason yapti bide onun yaninda bu sefer birde bana detayli vajinal muayene yapti...
neyse iste benden bukadar baska kimler doktordaydi bugün

canım hadi gözün aydın herşeyin normal olmasına çok sevindim Şeniz

çok sevindim canım herşeyin normal olmasına.

elif gözün aydın sevindim kötü birşey çıkmamasına kaç haftalık olduncicim.bazı doktorlar emin olmadıktan sonra tahmin bile etseler söylemez çünkü..

kıslar herkess burda napıyonus niye çıkmıyo sesiniz
ben birazdan çıkcam o zaman döktürürsünüz dimi
hee seni bekliyos git de yazalım deyii kaydirigubbakcemile3 şaka şaka gulüm ben 20 dk dır dışardaydım şincik geldim aha

kzı aseba biz buradayız yazıyorum zati görmüyonmu kimseler yok zaten fazla kalabalık degiliz bugün..eee doktordan dönecek kızlar nerdeler yaa?

evet ya bu dr. gidenler nerelerde bak kızcaaam he bi gelsinner sorcam onlarakaydirigubbakcemile merak ediyoz dimi kız veletler göstermedi de ondan mı girmiyo bunlar yoosamm:jeyyar:

ne güzel canım hersey yolunda gıtmıs guzel haberler almıssın gözün aydın masallah bırde cınsıyetını gösterse tam olcakmıs a.s.

anaa len ben hep karından bakıyo die hazırlıksız didiom abbboowwww doktor yat bi de alttan bakcam dese kaçacak yerim bile olmasssssssss rezüllüüüüüüüüükkkkkkkkkkk oy anaaamm ya napim anacım bu kıllar bereketlendi öf beeee alimde gidim bare leyn kaydirigubbakcemile3

gözün aydın canliz inşallah hep böyle sorunsuz devam eder hamileliğin bu arada benim doktor bana hiç boyunu falan söylemiyo ...

kızlar idrar tahlillerinde bol bakteri çıkanlar kasıgında hiç acı hissetti mi ? yada aranızda benim gibi sık idrar enfeksiyonu çeken var mı ?
cnm idrar da bakteri çıkmadı benim daha önce de enfeksiyon geçirmişliğim yok maalesef yardımcı olamıcam cnm

canımcım gözün aydın kaydirigubbakcemile2

ben de ben dee kaydirigubbakcemile3 ya öle bişi olursa naapruukk gııııı dediğin gibi bereketlendi de iyice ellemek istemiyom valla ne yalan sölim kuaföre gidiş süremi de uzatmıştım hani alttan bakmıyo deyi

gözün aydın canliz inşallah hep böyle sorunsuz devam eder hamileliğin bu arada benim doktor bana hiç boyunu falan söylemiyo ...

:roflol: :roflol: :roflol: kızzz bacım benım deıl elifatıhefu'nun
ama sol tatlım benımde gebelıkten bı sıkayetım yok sımdılık kaydirigubbakcemile5

:roflol: :roflol: :roflol: kızzz bacım benım deıl elifatıhefu'nun
ama sol tatlım benımde gebelıkten bı sıkayetım yok sımdılık kaydirigubbakcemile5

:roflol::roflol::roflolardon yaaa eee ne yapayım burda herkes alıntı yaparak cevap yazıyo kim ne yazmış karıştırıyorum valla:roflol:

sagolun teyzeleri darisi insallah güsel haberler bekleyenlerin basina
az evvel kocamla konusuyorum kesin kiz namuslu hatun göstertmiyo seyini diye
artik tek alternatif bundan sonraki randevumda da söylemezse doktorum bende tr de izindeyken gitcem doktora ordakiler nasilsa söyler

sen git git hazirliksiz sonra doktor eline jileti tutusturursa git önce temizlen diye ozaman görürsün:roflol:ben daha dün aksam yaptim kisisel temizligimi valla simdi 3 hafta tertemiz dolanirim.ama biraz zor oldu valla sanki karnim ilerde dahada görmemi engellicekmis gibime geldi...

gözünüz aydın çok sevindim .. darısı diğer annişlere onlar da gelmediler halen..

ben hep hazırlıklı gidiyorum.. ne olur ne olmaz sengözlerimebaksanab

servis kaçırmadan çıkayım hemen hepinize iyi akşamlar kızlar... a.s.

Canım benim gözün aydın Elifcim azıcık tembeliz galiba annesi rahat bırakın yahu uyuyan bebişleri uyandırıyonuz kaydirigubbakcemile3Hep iyi haberler al inşl canım benim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…