oofff geçmişi okumaya kalktım ama bitmiyo valla...dün akşamdan bu saate kadar 25 sayfa geçmiş....birisi bana özet geçsin nolur...dr.a gidenlerden haber çıktı mı ???
sgumus kanama geçirmiş galiba çok şükür bişey olmamış kaydirigubbakcemile2
Nazlıcan sana ne diyim hiç bilmiyorum arkadaşım yaa... kalkıp ne diye arıyosun benim de arkadaşlarım arayıp duruyolar adanada bi kadını ben hiç aramam kötü bişey söyler de moralimi bozarsa diye hem de bebiş varken yapılıcak iş mi be güzelimmm... ne dediğini bilmeyen birinin seni bu kadar üzmesine niye izin veriyosun... her zaman olumlu düşün duanı eksik etme allaha sığın bak herşey ne kadar güzel olucak... biliyorum sen de hep böyle düşünüyosun bu ara çok hassaslaştın belki güzel bişeyler duyarım moral olur diye düşündün ama ben bu tip kadınalrın hiç olumlu bişey söylediğini duymadım nedense hep böyle alengirli şeyler söyleyip dururlar....
nolur üzme kendini bitanemmm....bebişini de üzme annesi....sağlıklı mutlu dünya tatlısı bi yumurcak gelicek görüceksinnnn :Saruboceq:
oofff geçmişi okumaya kalktım ama bitmiyo valla...dün akşamdan bu saate kadar 25 sayfa geçmiş....birisi bana özet geçsin nolur...dr.a gidenlerden haber çıktı mı ???
sgumus kanama geçirmiş galiba çok şükür bişey olmamış kaydirigubbakcemile2
Nazlıcan sana ne diyim hiç bilmiyorum arkadaşım yaa... kalkıp ne diye arıyosun benim de arkadaşlarım arayıp duruyolar adanada bi kadını ben hiç aramam kötü bişey söyler de moralimi bozarsa diye hem de bebiş varken yapılıcak iş mi be güzelimmm... ne dediğini bilmeyen birinin seni bu kadar üzmesine niye izin veriyosun... her zaman olumlu düşün duanı eksik etme allaha sığın bak herşey ne kadar güzel olucak... biliyorum sen de hep böyle düşünüyosun bu ara çok hassaslaştın belki güzel bişeyler duyarım moral olur diye düşündün ama ben bu tip kadınalrın hiç olumlu bişey söylediğini duymadım nedense hep böyle alengirli şeyler söyleyip dururlar....
nolur üzme kendini bitanemmm....bebişini de üzme annesi....sağlıklı mutlu dünya tatlısı bi yumurcak gelicek görüceksinnnn :Saruboceq:
unique nerdesin nann geçmişi okuyon dimi yakaladım seniii :jeyyar:
kızlarr itek sabah dr. gidecekti girmedi dimi bu gün hiç ay alacağı olsun yaa merakta bıraktı bizi kaydirigubbakcemile bi gelsin de soralım
hihoyyyt p.tesiyi dörtgözle bekliyom bebişlerin cinsiyeti için bende merak ediyom kıs seninkileri biri erkek biri kız kesin içime doğdu Şeniz
Ayy canım agzından bal damlıyor resmen karakızımmmma.s.
Daha önce böyle bir konu vardı ve biraz yazılmıstı ama liste sonunda o kadar upuzun oldu ki ben yine kararsız kaldım:) http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/271768-yeni-dogacak-bebekler-icin-olmazsa-olmazlar.html
Bu arada annem hala yatıyor muhtemelen ben dönene kadarda yatıcak, zaten onada üzülüyorum, ben normalde calıstığım için bütün arkadaslarım gün içinde işte, eşim yurtdısında, annem yatakta, ve baska akrabamızda yok. E tek basına dışarı cıkıyorum ama tek basına birseyler almak hiç ama hiç eğlenceli olmuyor.
Bu arada o bahsettiğiniz chicco nun seri sonu depo magazası neredeydi kızlar??? Dün optimuma gittim fiyatlar fena degildi ama yine bebişe hiçbirsey alamadan döndüm, simdi bu kadar kafaya takınca birde kafama ilk aldığım sey güzel birsey olsun düşünceside yapıstı kaldı... Offf bu iş oldukça zorlasıyor.
Güneş kremi içinde seneler önce benim dermatoloğum bana coppertone kullanmamı tavsiye etmişti, bu diğerleri gibi kozmetik ürünü degil gerçek güneş kremi demişti, ayrıca en belirgin özelliklerinden biride tüyleri beslememesiymiş (yine dr un önerisi) ben o yıldan beri coppertone kullanıyorum ve çok memnunum bu senede öyle yapacagım...
herkese slm ben geldım bırazcık ıyıyım kızlar ama azcık -tatlicadiarzu- dilmuh senın kızz bencee
antalyanın neresındesın cersu kaydirigubbakcemile3canım ben evlenince antalyaya yerleştim antalyayı kabullenemediğim için diğer yazdım :roflol: ah ankaram gözümde tütüyo :çok üzgünüm:
hadi bakalım canım haftaya belli olunca yazarım kızmı bakalım.sen hep kız dedin dimiiiiiii
evet canım ben sende hep kız hıssettım kaydirigubbakcemile3 bakalım cıkacakmı bır arkadasımda hıssetmıstımmonada söyledım erkek dogru cıktı oda ekımde doguracak bende haftay gıdıyorum doktora ınsallah gösterırse :dilcikar: