2009 Kasm Anneleri

oofff geçmişi okumaya kalktım ama bitmiyo valla...dün akşamdan bu saate kadar 25 sayfa geçmiş....birisi bana özet geçsin nolur...dr.a gidenlerden haber çıktı mı ???

sgumus kanama geçirmiş galiba çok şükür bişey olmamış kaydirigubbakcemile2

Nazlıcan sana ne diyim hiç bilmiyorum arkadaşım yaa... kalkıp ne diye arıyosun benim de arkadaşlarım arayıp duruyolar adanada bi kadını ben hiç aramam kötü bişey söyler de moralimi bozarsa diye hem de bebiş varken yapılıcak iş mi be güzelimmm... ne dediğini bilmeyen birinin seni bu kadar üzmesine niye izin veriyosun... her zaman olumlu düşün duanı eksik etme allaha sığın bak herşey ne kadar güzel olucak... biliyorum sen de hep böyle düşünüyosun bu ara çok hassaslaştın belki güzel bişeyler duyarım moral olur diye düşündün ama ben bu tip kadınalrın hiç olumlu bişey söylediğini duymadım nedense hep böyle alengirli şeyler söyleyip dururlar....
nolur üzme kendini bitanemmm....bebişini de üzme annesi....sağlıklı mutlu dünya tatlısı bi yumurcak gelicek görüceksinnnn :Saruboceq:

unique nerdesin nann geçmişi okuyon dimi yakaladım seniii :jeyyar:
kızlarr itek sabah dr. gidecekti girmedi dimi bu gün hiç ay alacağı olsun yaa merakta bıraktı bizi kaydirigubbakcemile bi gelsin de soralım

Cvbımı yazmışsın birtanem sen hemde öyle güzel yazmışsınki belki güzel birşeyler duyarım ama inan hata yaptım biliyorum hoş olmadı birdahada yapmıycam Olumlu düşünmeye devam ediyorum canım inşallah Allahında izniyle sağlıkla gelecek sırasıyla bebişlerimiz dünyaya çok çok daha iyiyim canım benim iyiki varsınız :1hug: Şeniz

yaaa ben adanadayım ama heçç duymadım falcı felan
siz taaa oralardan nasıl duyuyonuz bisim burdakini yaaa laelaelaelaelae

sgmus kısmını ben kaçırmışım ya bakar kör oldum. bende 7 nisanda kanama geçirmiştim hemde ağır griptim yatak döşek yatıyodum ve eşimde yoktu ağlaya zırlaya doktora gitmiştim ama yerinde duruyodu şükürler olsunki

SGMUS canım çok geçmiş olsun yorma kendini Allah sağlıklı sıhhatli kucğına almayı nasip etsin inşallah ben kanamadan bu yana doğru düzgün iş güç yapmıyorum bi yemek yapıyorum ufak tefek işler yapıyorum okadar vallahi

unique nerdesin nann geçmişi okuyon dimi yakaladım seniii :jeyyar:
kızlarr itek sabah dr. gidecekti girmedi dimi bu gün hiç ay alacağı olsun yaa merakta bıraktı bizi kaydirigubbakcemile bi gelsin de soralım

benim bildiğim itek , annembirmelek ve nilkan bugün dra gidecekti
ama hiç biri gelmedi daha
ve itek sabah gidecekti
inşallah güsel haberlerle gelirler :Saruboceq:

ıyyyyy gızlarrr benim işyerim çok sıcakkkkk yaanıyooommm klima açsam çarpiy nolcek bülee:bbo:

herkese slm ben geldım bırazcık ıyıyım kızlar ama azcık -tatlicadiarzu- dilmuh senın kızz bencee

canım bende senin gibi aynı kremi kullanıyororum hem uzun süre gidiyo hemde hamilelere zararı yok içim rahat banada dok önerdi

canım ben evlenince antalyaya yerleştim antalyayı kabullenemediğim için diğer yazdım :roflol: ah ankaram gözümde tütüyo :çok üzgünüm:
antalyanın neresındesın cersu kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım canım haftaya belli olunca yazarım kızmı bakalım.sen hep kız dedin dimiiiiiii

evet canım ben sende hep kız hıssettım kaydirigubbakcemile3 bakalım cıkacakmı bır arkadasımda hıssetmıstımmonada söyledım erkek dogru cıktı oda ekımde doguracak bende haftay gıdıyorum doktora ınsallah gösterırse :dilcikar:

inşallah gösterir canım.bende haftaya gidince gösterirse öğrencem.e kızsa göstermez diyolar ama bakalım nasıl olcak

ohh evde olanlar kestirn bakalım ben dün kötü idim ya eve gittim gitmeden bulan tı ilacı içmiştim oda beni uyutuyor yattım yemekten önce sızmışım. sonra eşim yemege kaldırdı yedim sonra geri uyudum nerden baksanız akşam 7 buçuk 8 den beri sabah 8 kadar uyumuşum tabii ..

kıslar herkess burda napıyonus niye çıkmıyo sesiniz
ben birazdan çıkcam o zaman döktürürsünüz dimi

ben gideyom işte
konuşun siz laelaelaelaelae lülülülülülü
hepinize en güzel akşamlar öptümmmmm
Şeniz Şeniz Şeniz

kzı aseba biz buradayız yazıyorum zati görmüyonmu kimseler yok zaten fazla kalabalık degiliz bugün..eee doktordan dönecek kızlar nerdeler yaa?

evet ya kızlar nerde doktordan sonra heyecen yaptılar galıba bakalım pipiş mi geliyoookus mu alkisalkisalkis eeee artık bırınden bırı ögrenmıstır cınsıyetını demı ama bırsuru bebek olcak şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…