2009 Kasm Anneleri

karakızcım nasıl güzelmiş ağva bayıldım.şimdi baktımda insanın içi açılıyor.bu arada banada tahmin yürüt benimki ne sizce haftaya öğrencem

vallahi ben haftasonları kahvaltıda çay içiyorum ama hafta içi süt içiyorum
ayy haftasonuda içmiyeyim bari
benim yüzümden kocişte çay içemiyo zati
ben içmeyince onada demlemiyom arasıra acıyıp demliyom amma -tatlicadiarzu-

kıslar yaaa öle sağa sola diye bişe varmı
benim ki sağda benimde mi erkekim olcek
ama dr sanki ilk başlarda soldan bakıyordu
amman ben bilmeyom yaa işte yatıyo biyerde
zati haftaya perşembe dr a gitcem erkek se o zaman öğrenirim
eğer dr sölemezse kız olma ihtimali artar delikafadulden
hayırlısı olsun yaa

sen demlemiyosun da kendisi de mi demlemiyo çayını ... aaaaa benim eşim çaysız hayatta kahvaltı yapmaz valla.. ben içmesemde kendisine demler :kahve: ıımm bak bahsedince özleyiverdim sankii :asigim:

valla bilemiyorum bazı bacıların doktorları bile söylediyse bence doğruluk payı vardır... benim dr da emin olmadan söylemeyenlerden:dilcikar:

aseba hadi bakalım hayırlısı allah hepimizin gönlüne göre versin canım.. :emir_bebek:

uleyynnnnnnnnn benim sağ yumurta civciv olmuştuuu galiba ne yani pipiş mi geliooooooooooooo delikafadulden

ebisce valla bana uyar bende buluşup yüzyüze tanışmak isterim...c.tesi uayar ama bana umarım c.tesiler geç saate kadar çalışmıyorsunuz..

karakızcım nasıl güzelmiş ağva bayıldım.şimdi baktımda insanın içi açılıyor.bu arada banada tahmin yürüt benimki ne sizce haftaya öğrencem

:uhm: CADIARZU seninki % 50 erkek % 50 kız ikisinden biri gibi geldi bana :roflol: ay ne fena gacıyım dimi kaydirigubbakcemile3
aman canım sağlıklı olsunda ne olursa olsun ben öyle diyom valla

Kısçeleeeeeeerrrrr nabıyonuzzz?? Bebişler Keyifler nasıl? alkisalkisalkis 74 hamiş olmuş..Maşallahh..

kıslarr uykusu gelen varmı ben gözümü açamıyorum
esnemekten ders anlatamıyorum yaaaaa
daha bir buçuk saat var eve gitmeme senağlama

benimde sağ tarafımda bebek sanırım şimdi hatırlar gibi oldum
benimki ortadaaa :1shok: nolcek benim evladım :roflol:
nan ne buluşması bensiz mii aman taş olursunuz .kartanesi bende çok yakın dglim bunlara ama sen daha uzaktasın sanırım nerede oturuyordun?
ben dikmende oturuyom canımm
yok anam hepimiz buluşak diyoss zatii olmadı kızılayda buluşuruz hee ne dersinn?
hee olur :sm_cool:
benim de bazen çok kötü bastırıyo yaa

sen demlemiyosun da kendisi de mi demlemiyo çayını ... aaaaa benim eşim çaysız hayatta kahvaltı yapmaz valla.. ben içmesemde kendisine demler :kahve: ıımm bak bahsedince özleyiverdim sankii :asigim:

valla bilemiyorum bazı bacıların doktorları bile söylediyse bence doğruluk payı vardır... benim dr da emin olmadan söylemeyenlerden:dilcikar:

aseba hadi bakalım hayırlısı allah hepimizin gönlüne göre versin canım.. :emir_bebek:

sabahları hiç içmiyoruz artık tek kendi için demlemiyos vallahi çay
akşamlarıda bazen demliyom şakkıdı
benim kocişte çayı sever önceden demlerdim emme
ben içmeyince oda içmeyo :1shok:

ebisce valla bana uyar bende buluşup yüzyüze tanışmak isterim...c.tesi uayar ama bana umarım c.tesiler geç saate kadar çalışmıyorsunuz..
c.tesi çalışmıyurim bebişimmm olabilir aslında kızlara da bi sormak lazım
Kısçeleeeeeeerrrrr nabıyonuzzz?? Bebişler Keyifler nasıl? alkisalkisalkis 74 hamiş olmuş..Maşallahh..
sağol kuşum iyizz sen nasılsın bakem

Ya kızlarrr çok sevineceğim birşey oldu burada sürekli görüştüğüm çok sevdiğim bir arkadaşım hamileymiş az önce haber verdi senden 2 ay sonra ben doğurucam diyorr ama geçen geldiğinde ona demiştim yaa bak sende bebek var ona göre diye süper süperrrrrrrr Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin a.s.a.s.

kartanem çok uzak degilsin en yapalım bende seyran baglarında oturuyorum bu gacılara göre biz daha yakın gibiyiz..ama kızılay diyorlar bak...

KARTANESı ay bende aslında ankaralıyım annemler ayrancıda oturuyo çocukluğum ayrancıda geçti benim üniversiteyide ankarada okudum çok seviyorum ankarayı yaaaa

benimde çok gelio uykum gece de bu kadar gelseya kaydirigubbakcemile3

benimki ortadaaa :1shok: nolcek benim evladım :roflol:
ben dikmende oturuyom canımm
kıs benimki de tam ortada ve aşağıda noolcekkk:1shok: biri bişi desin ayolll
kartanesi bak mavi dio ki c.tesi buluşuverek dio ne dersinn?

merhaba kızlar bugün nasılsınız a.s.
sağol kuzu iyiz sen nasılsın bebişko napiyoo

Ya herkez buluşuyormu sgumusum duy canım yaaaa çatlıycaz demekki seninlekaydirigubbakcemile3ıyiyim mavişim iyiyim iyi olmakta zorundayım yine attım üstümden kötülükleri kaldığım yerden devam a.s.

canım ben dün öyleydim inanmayacaksın akşam eve bir gittim yemek yedik ondan sonra koltuğa bır uzandım gece kocam beni yatağa götürmek için uyandırıyordu düşün sabaha kadar deliksiz uyudum ama bugun iyiyim kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar bugün nasılsınız a.s.

allahımıza çok şükür bizler iyiyiz sen nasılsın bakalım

Ya kızlarrr çok sevineceğim birşey oldu burada sürekli görüştüğüm çok sevdiğim bir arkadaşım hamileymiş az önce haber verdi senden 2 ay sonra ben doğurucam diyorr ama geçen geldiğinde ona demiştim yaa bak sende bebek var ona göre diye süper süperrrrrrrr Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin a.s.a.s.

hihoyyyt hihoyyyt ne kaaa güzel haber allah sağlıcakla kucağına almayı nasşp etsin inşallah. bu arada senide böyle neşeli görmek çok güzel gel öpecem Şeniz Şeniz

X