2009 Kasm Anneleri

sağol tatlım yarın mutlaka alıcam canım çok sağol yardımın içinnn:1hug:
kızlar ben kaçtım mutfağı toparlamam lazım nereye kadar kaçıçam hadi bakalım öptümm hepinizi yarın için banada dua edin olur mu güsel haberlerle döneyımm ayy çok özledım bebişi ne kadar büyümüştürr hadi kaçtım ben öptümm hepinizi güsel annelerŞeniz

aaa nilkan canım nasılsın sen doktora gitmicek mıydın yaa aklımda öyle kalmış ne zamandı ben mı karıştırdım ...
bende bırazdan çıkıcam kızlar şimdiden herkese iigeceler

duruuuuuuuuuuuun........kımse bıyere gıtmesın:)))))naber kızlar yaaaaa?gelıyom gıdıonuz ben yokum gelıonus:)amma kafıyelı oldu haa....yarın dr a gıtceklere bende dahıl ıyı haberler dılıyorum.ve hepcesınızı cooooook opuyorum.katılamasamda yazılara gozum kulagım hep burda....bakın buda kafıyelı oldu:)))))

annembırmelek nasılsın canım ben ıyıyım allah sukur.evet dr um bugundu ama ısım cıktı yarına aldırdım.yanı bıcoğumuzun yarın bakalım hayırlı haberler ınsallah.ıyıgeceler canım cok opuyorum

hadi gözün aydın canım.allah nazarlardan korusun.
kız hala cinsiyeti sölemed,iler mi ya ben daha 13 haftaya girdim
gördüm pipiyi sizde tık yok mu.o zaman kızdır kesinhihoyyythihoyyythihoyyyt

canım ya kızlara öle kıyafetler varki dediğin gibi seçmek zor
yazlık bişey alcaksan zaten 6 aylıklara bak olmadı canım
bu arada ben dün oxxo mağazasından tam dediğin gibi siyah bir pantolon aldım
hatta bugünde onu giydim çok rahattı canım.hamile pantolonu değil ama hamilelikte giyelebilecek pantolon.bol cepli spor tarzında üstü lastik ilerleyen aylarda bile lastik genişliyo.tavsiye ederim canım tam senin istediğinden bencekaydirigubbakcemile5

ewet ewet yarın gidiyorum bu gece nasıl uyuyacağım bilemiyorum dualarınızı bekliyorum canlarım

küçük anne nerelere kayboldun bakim
arayı bu kadar açma sakın haaklava:klava:klava:
hadi bakalım güsel haberlerini bekliyoruz canım

ay çok sevindim demek seninde prensin olucak hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldığımız günleride görürüz inş canımkaydirigubbakcemile2

çok saol canım.amin doktor teyzesi gözüme gözümer soktu pipiyi valla:dance::dance::dance::dance::dance:

yaaa pipiş istiyom ben banane beeeeee pipi duasına çıkcam delikafadulden

çık anacım çık.kızın olursa bizimkilere gelirsin pipi görmeye:dance::dance:
olmadı benimkinle bebiş kertmesi yaparız süper olur valla
ben iyi kaynanalık yaparım kız öle deme:teytey::teytey:

alın işte bir pipi daha geldi
kız ayıp olan var olmayan var üsülmesin annişler
canım aynen benim yaşadıklarımı yaşamışsın
benimkide önce tık yok halbuki meyve suyu içmiştim sonra dr bir deprem etkisi yarattıki
oğlum senmisin beni uyandıran dedi ve pipiyi çıkarttı hemen utanmaz sıpam benim
bide 1 hafta büyük çıktı valla
allah nazarlardan korusun canım

ya biri yazmıştı erkek isimleride
kıraç da olabilir
kıraçıda çok severim
ismide kulağa hoş geliyor
dur ben bunu not edem

meraba aranıza yeni katıldım canım ya ne güzel örgü öğreniyon bende örmek istiyom ama biraz daha beklicem cinsiyeti kesinleşsin diye asıl senin avatar resmindeki patikler varya onlara bayılıyorum ben çok şekerler
arapça kursuna gidiyomuşsun çok güsel ya en çok öğrenmek istedim dil arapça Allah muvaffakiyetler nasip etsin :CüvCüv:

Daha önce böyle bir konu vardı ve biraz yazılmıstı ama liste sonunda o kadar upuzun oldu ki ben yine kararsız kaldım:) http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/271768-yeni-dogacak-bebekler-icin-olmazsa-olmazlar.html

Bu arada annem hala yatıyor muhtemelen ben dönene kadarda yatıcak, zaten onada üzülüyorum, ben normalde calıstığım için bütün arkadaslarım gün içinde işte, eşim yurtdısında, annem yatakta, ve baska akrabamızda yok. E tek basına dışarı cıkıyorum ama tek basına birseyler almak hiç ama hiç eğlenceli olmuyor.

Bu arada o bahsettiğiniz chicco nun seri sonu depo magazası neredeydi kızlar??? Dün optimuma gittim fiyatlar fena degildi ama yine bebişe hiçbirsey alamadan döndüm, simdi bu kadar kafaya takınca birde kafama ilk aldığım sey güzel birsey olsun düşünceside yapıstı kaldı... Offf bu iş oldukça zorlasıyor.

Güneş kremi içinde seneler önce benim dermatoloğum bana coppertone kullanmamı tavsiye etmişti, bu diğerleri gibi kozmetik ürünü degil gerçek güneş kremi demişti, ayrıca en belirgin özelliklerinden biride tüyleri beslememesiymiş (yine dr un önerisi) ben o yıldan beri coppertone kullanıyorum ve çok memnunum bu senede öyle yapacagım...

günaydın kızçeler
nasılsınız.....benim elim ayağım çok şişiyor ya alyansımı takamıyorum acayip canımı actıyor

aramıza hoşgeldin canım a.s. bende daha yeni başladım komşu teyzeyii çıldırtamazsam iyidirr dün akşam biraz öriyim dedim bi yanlışlık yaptım<ama öğlende göstericem ona bu arada avtar resmim idealimdeki örgü ama yapabilirmiyim bilmiyorum arapça daha önce hem pratikte hemde fasih arapça öğrenmiştim konuşmayınca unutuluyor hamillelikte başladık kuzenim veriyor oda hamile birde yol yürüyoruz artık başlamak lazımmış yürüyüşlere canım sen cinsiyeti öğrenmedinmi daha hayırlısı olsun nasıl gidiyor hamilelik
kasım ayı erkek ayı gibi oldukaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar bugun nasılsınızz

hayırlı sabahlar canım hoşgeldin iyyiyim valla ne olsun büyüdük bayakaydirigubbakcemile2 ev işler duruyo çamaşırlar katlancak dahs kahvaltı etmedim sizi bi göriyim dedim sen nasılsın canım ne zaman doktora gidiyorsun

kartanesi naber kızz yassana bırak geçmişikaydirigubbakcemile3

günaydın canlar
bugün dr a gidecek olanlar inşallah güzel haberlerle gelirler
itek annembirmelek, nilkan güsel haberler bekliyorus kızlar
nesliciğim gözün aydın canım
kız senin bebiş kız olcak galiba hala göstermediğine göre
utanıyo herhalde kaydirigubbakcemile3

Offf 1-2 saat içinde iş yerime ugrayıp müdürlerime hamileliğimi söyleyeceğim, biraz korkuyorum çünkü onlar sanıyorlarki iznim bitince işe baslayacağım oysaki öyle bir denk geldiki doğum iznimde hemen diğer iznimin üstüne baslayacak hayırlısıyla kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…