2009 Kasm Anneleri

aramıza hoşgeldin canım a.s. bende daha yeni başladım komşu teyzeyii çıldırtamazsam iyidirr dün akşam biraz öriyim dedim bi yanlışlık yaptım<ama öğlende göstericem ona bu arada avtar resmim idealimdeki örgü ama yapabilirmiyim bilmiyorum arapça daha önce hem pratikte hemde fasih arapça öğrenmiştim konuşmayınca unutuluyor hamillelikte başladık kuzenim veriyor oda hamile birde yol yürüyoruz artık başlamak lazımmış yürüyüşlere canım sen cinsiyeti öğrenmedinmi daha hayırlısı olsun nasıl gidiyor hamilelik
kasım ayı erkek ayı gibi oldukaydirigubbakcemile3

başarırsın inşallah.bozulsun sökmesi zevkli olur kaydirigubbakcemile2 valla kaydirigubbakcemile3
ayy çok şeker oluyolar bende küçücük bi yelek örmek istiyom böle altı ayına kadar giysin ama çok şeker olsun şimdi annemler filan kızar çok küçük diye onlar görmeden örerim becerebilirsen pek örmedin çünkü yeğenlerime örmüştüm ama çok oldu
cinsiyeti dr kesin olmamakla birlikte erkek dedi doğrusu bende gördüm ama yinede dr kesin değil dedi 23 nde gitcem o zaman kesin sölicek çok heyecanlıyım gün sayıyorum
tahmini doğum tarihi kaç benim 6 kasım hayırlısyla sağ salim kucağımıza almak nasip etsin Allah
arapçada epey ilerisin o zaman ne güzel ben kuran arapçasını öğrenmeyi çok istiyorum yani dil olarakta tabide yani umreye filan gidince süper olur yaa çok güzel maşallah
bilmem ben bu ara habire geziyom iller arası ama çok yürüyorumda tabi ama çok korkuyom bebeğe bişey olurmu diye ama dr bişey olmaz dedi şimdide hiç belirti yok yani kıprdamıyo önce midem bulanıyodu arada çıkarıyodum şimdi onlarda yok çok merak ediyorum inşallah sağlıklıdır

günaydın kızçeler
nasılsınız.....benim elim ayağım çok şişiyor ya alyansımı takamıyorum acayip canımı actıyor

canım ya benimde ayaklarımı sarkıtıp oturmaktan ayaklarım şişti
dün akşamda gezmeye gitmiştik 11 e kadar da ordada sarkıttım
eve geldim ki ayaklarım uyuşmuş gibi çok kötüydüm halada var şişlik
ve çok rahatsız ediyor beni
ama benim elim felan şişmiyor

canım çok tuzlu yememeye çalış tuz vücuttaki suyu topluyor
o yüzdende şişebilirsin dikkat et yediklerine

günaydın annişleeeeerrr

bıdıkcanlar, bugün ölçümler yapıldı gayet normal ve sağlıklı görünüyor dedi doktorcağızım. 25'inden sonra yapacakmış üçlüyü, o da hani usuldendir didiyerimseniben
ben dememiş miydimsengözlerimebaksanab

nesli gözün aydın..böyle iyi haberler alınca günümüz daha güzel geçiyo a.s

bugün dr a gidenlerde böle mutlu dönerler inşallah :Saruboceq:

kızlar bişi soracağım ben beyaz tenlıyım iyi bir güneş kremı almak istiyorum yarın çıkmışken alayım diyorum ne önerirsiniz.buarada çatlak ve selulit için doktora sordunuz mu yada sizin kullanmayı istediğiniz bir ürün var mı...
ve son sorum ya kızlar benım göğüs ucumun çevresınde tüyler çıkıyo ben alıyorum onlar için karınca yumurtası yağı kremı fln kullansan bişi olur mu ya yarın doktora sorucam ama bilginiz var mıı öff çenem düştü haa farkındayım :eek:

ben çatlak için sordum dr sadece badem yağı dedi... ilaç olanlarda kimyasal maddeler var önermem dedi.. bende gögüs ucumdaki ve iki göğsümün arasındaki tüyleri alıyorum.. ben hamile kalmadan önce karınca yumurtası yağı kullanıyordum ama hamileliğimi öğrendiğimden beridir hiç kullanmadım.. ne olur ne olmaz sonuçta işlemden geçmiş bi ürün diye düşündüm ama bu konuyu dr uma sormadım...

günaydın kızçeler
nasılsınız.....benim elim ayağım çok şişiyor ya alyansımı takamıyorum acayip canımı actıyor

beratefe ben hamilelikte çok tuz yenirse şişildiğini duymuştum... çok mu tuz yiyosun acebaaa? bence dr una sor canım mutlaka..

Son düzenleme:
günaydın canlar
bugün dr a gidecek olanlar inşallah güzel haberlerle gelirler
itek annembirmelek, nilkan güsel haberler bekliyorus kızlar
nesliciğim gözün aydın canım
kız senin bebiş kız olcak galiba hala göstermediğine göre
utanıyo herhalde kaydirigubbakcemile3

günaydın ne kadar şanslısın hadi güzel haberlerle dön canım ya bebişini görcen ne kadar güzel çok heycanlandım delikafadulden bütün dr gidenler güzel haberlerle gelin inşallah bakalım kimler pipi görcek hadi hayırlısı kinler kızlarını görcek çok güzel bi duygu Elhamdülillah :Saruboceq:

başarırsın inşallah.bozulsun sökmesi zevkli olur kaydirigubbakcemile2 valla kaydirigubbakcemile3
ayy çok şeker oluyolar bende küçücük bi yelek örmek istiyom böle altı ayına kadar giysin ama çok şeker olsun şimdi annemler filan kızar çok küçük diye onlar görmeden örerim becerebilirsen pek örmedin çünkü yeğenlerime örmüştüm ama çok oldu
cinsiyeti dr kesin olmamakla birlikte erkek dedi doğrusu bende gördüm ama yinede dr kesin değil dedi 23 nde gitcem o zaman kesin sölicek çok heyecanlıyım gün sayıyorum
tahmini doğum tarihi kaç benim 6 kasım hayırlısyla sağ salim kucağımıza almak nasip etsin Allah
arapçada epey ilerisin o zaman ne güzel ben kuran arapçasını öğrenmeyi çok istiyorum yani dil olarakta tabide yani umreye filan gidince süper olur yaa çok güzel maşallah
bilmem ben bu ara habire geziyom iller arası ama çok yürüyorumda tabi ama çok korkuyom bebeğe bişey olurmu diye ama dr bişey olmaz dedi şimdide hiç belirti yok yani kıprdamıyo önce midem bulanıyodu arada çıkarıyodum şimdi onlarda yok çok merak ediyorum inşallah sağlıklıdır

tahmini 5 kasım diyor ama bebişin gelişimi önde ekim sonu kasım başı olabilir heralde bende şimdi kuran arapçasına başladım zatii eşimle seneye bebişle birlikte umreye gitme planlarımız var inş çok kendini yorma doktor yasak koymadığı sürece inş bir şey olmaz sağlıkdır canım endişelenme arada bir şeyler hisediyorum sankii 18.haftadan sonra hissedicekmişiz bebişin herketlerinii

Beratefe yeni gittiğim dr da bana fazla tuz, siyah zeytin ve turşu tarzı şeyler yemememi söyledi. Bunlar özellikle sıcaklıkla birlikte cok şişiriyormuş...

Offf 1-2 saat içinde iş yerime ugrayıp müdürlerime hamileliğimi söyleyeceğim, biraz korkuyorum çünkü onlar sanıyorlarki iznim bitince işe baslayacağım oysaki öyle bir denk geldiki doğum iznimde hemen diğer iznimin üstüne baslayacak hayırlısıyla kaydirigubbakcemile3

sen yurtdışında değilmiydin canım ya türkiyede çalışıyormuydun hala :uhm:

tahmini 5 kasım diyor ama bebişin gelişimi önde ekim sonu kasım başı olabilir heralde bende şimdi kuran arapçasına başladım zatii eşimle seneye bebişle birlikte umreye gitme planlarımız var inş çok kendini yorma doktor yasak koymadığı sürece inş bir şey olmaz sağlıkdır canım endişelenme arada bir şeyler hisediyorum sankii 18.haftadan sonra hissedicekmişiz bebişin herketlerinii

süper ya maşallah çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah bende çok istiyorum umreye gitmeyi sonra hacca gitmeyi rabbim inşallah nasip eder daha bi ayy var benim sabırr sağlıklı olsunda inşallah ne yapalım bekleriz belki erken hissederiz ama doğrusu herkez böle söylüyo yani 5. ayda hissedersin diyolar

günaydın kızlar cumartesiden beri giremedim. pazar günü sabah kanamam oldu ve çok korktum hemen kontrole gittik allaha şükür bebğim iyiymiş 3 gün rapor aldım evde dinlendim bugün tekrar işe başladım bu arada bizim cinsiyet konusu biraz karıştı izmirdeki drum &#37;80 kız demişti pazar günü kontrole gittiğim burdaki drumda büyük ihtimal erkek dedi eşimle şaştık kaldık kıza baya hazırlamıştık kendimizi artık 3 hafta sonraki kontrolü beklicez yapacak bişey yok dün drum aradı ikili testimizde temiz ççıkmış bi problem yok dedi geçmişi okuyamadım kızlar önemli bişeyler oldumu

günaydın kırçiçekleri delikafadulden doktora gıdecek arkadaslar güzel haberler le gelirsiniz insallah alkisalkisalkis

günaydın kızlar cumartesiden beri giremedim. pazar günü sabah kanamam oldu ve çok korktum hemen kontrole gittik allaha şükür bebğim iyiymiş 3 gün rapor aldım evde dinlendim bugün tekrar işe başladım bu arada bizim cinsiyet konusu biraz karıştı izmirdeki drum %80 kız demişti pazar günü kontrole gittiğim burdaki drumda büyük ihtimal erkek dedi eşimle şaştık kaldık kıza baya hazırlamıştık kendimizi artık 3 hafta sonraki kontrolü beklicez yapacak bişey yok dün drum aradı ikili testimizde temiz ççıkmış bi problem yok dedi geçmişi okuyamadım kızlar önemli bişeyler oldumu

çok geçmiş olsun canım korkma ben hamilleiğimin başında çok kanama yaşadımhiç bir şey olmadı şükür sana doktor ne dedi neden kanama oldun yorma kendinii canımm kasım ayı erkek ayı olucak kızlar galibaakaydirigubbakcemile3

:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Dr. Tah. Cins|Güncel notları...........................................................
1|nehiriver|27|23 Ocak|01 Kasım||
2|turser|26|25 Ocak|01 Kasım|| İki minik kalp atıyor ):):
3|BeyaAZz|22|25 Ocak|01 Kasım|| 2. kontrolü olduk, yenidi Mayıs 15
4|mart09|34|25 Ocak|01 Kasım|kız:nazar:|bebişi el salladı yuvacığından
5|NazLı |33|26 Ocak|02 Kasım||İkili test yapıldı sonuç riskli Allahım yardım et
6|&pelin&|**|26 Ocak|02 Kasım||
7|ayse_on|24|27 Ocak|03 Kasım||ikili test yapıldı 12 Mayıs kontrol
8|BeYzA.NuR|23|27 Ocak|02 Kasım||pirinç tanemi gördüm, kalbi de pı pıt atıyodu:))
9|Dilmuh|21| 28 Ocak| 04 Kasım||İkili test yapıldı :nazar:
10|Angel...baby|22|28 Ocak|04 Kasım||ikiz meleklerin kalp atıslarını duyduk27 Mart kontrol varr
11|orbiss|29|28 Ocak| 04 Kasım|kız|bebişimin kalbi pıtpıt atıyordu .salı günü 2.kontrolüm var
12|Nazlıı|26|28 Ocak|04 Kasım||kalp atışlarını gordum bana kalsa arada hareket ettigini bile hissediyorum
13|Kartanesi|24|29 Ocak|05 Kasım||bebişi hopladı zıpladı kontrol 29 Mayısta
14|Destna|24|29 Ocak|05 Kasım|Erkek| Kırk Bin Kere Maşallah
15|alanya07|*|29 Ocak|05 Kasım||
16|Nesli|27|30 Ocak|06 Kasım||ikili test sonuçlarını bekliyor
17|zeynep mutlu|**|30 Ocak|06 Kasım||
18|MadamxL|29|31 Ocak|07 Kasım|| pıt pıtları duydu 3. kontrol mayıs ilk haftası
19|tugba_SEKER|**|31 Ocak|07 Kasım||
20|esmeralda1|**|31 Ocak|07 Kasım||
21|ebisce|**|01 Şubat|08 Kasım|| Keseciği gördü kalp atışını gördü 18 nisan kontrol
22|ozlenozlem|**|1 Şubat|08 Kasım||
23|wannababy|34|02 Şubat|09 Kasım|| ikili test temiz. Allah'ıma binlerce şükür
24|grape|29|02 Şubat|09 Kasım||Pıtpıtları gördü, 4 Mayıs ikili test
25|eftelya24|25|03 Şubat|10 Kasım||Keseciği de pıtpıtları da gördü
26|PamukŞeker|30|03 Şubat|10 Kasım|| 2 minik kalp atıyor
27|zeynep34|29|03 Şubat|10 Kasım|| keseciği gördü
28|elifsun|**|03 Şubat|10 Kasım|| bebişini de pıt pıtlarını da gördü :)
29|belinay|26|03 Şubat|10 Kasım||bebişin kalp atışlarını duydu 27 nisan 3. kontrol
30|beratefe|27|04 Şubat|11 Kasım|erkek|pipiye benzer bir şey gördü dr miz ama kordon ümidi hala var :)
31|karakızz|30|05 Şubat|12 Kasım|erkek| pıt pıtları gördü
32|zeren06| 25| 05 Şubat|12 Kasım|| İkili Test yapıldı...
33| BEBETO2009|26|06 Şubat|13 Kasım||kalp atışlarını duydu
34|N.S.E|26|06 Şubat|13 Kasım||bebişin kalp atışlarını duydu
35|cangum|27|06 Şubat|13 Kasım||kalp atışını gördü
36|glzrylmz|**|06 Şubat|13 Kasım||
37|**SU**|33|07 Şubat|14 Kasım|| pıtpıtları duydu muhteşem bir melodi.İkili test için kan verdi
38|unique_____|32|08 Şubat|15 Kasım|| Kalp atışlarını duydu Nisan sonu 3. kontrol
39|mavi deniz|24|08 Şubat|15 Kasım||kontrol 4 haziran ikili test yapıldı şükür sorun yok.
40|seyhan82|27|08 Şubat|15 Kasım|| keseciği de bebeciği de gördü
41|mazbut|26|08 Şubat|15 Kasım|| ikizlerin kalp atışlarını gördü 23 Nisan kontrol
42|kendimce|27|08 Şubat|15 Kasım||
43|byndr|27|09 Şubat|16 Kasım|erkek|73 mm olmuş bebişş
44|kedi79|*| 10 Şubat|17 Kasım|| pıt pıtları gördü
45|leyya|26|10 Şubat|17 Kasım||4 mayısta ikili test var
46|ozlem61_41|30|11 Şubat|10 Kasım|erkek|
47|Karazeytin|30|12 Şubat|21 Kasım|erkek| pıt pıtları gördü 30 Nisan 3. kontrol
48|missmiss|24|12 Şubat|21 Kasım||
49|cerin|26|12 Şubat|21 Kasım|| hararetli insan :)
50|boncukx|30|13 Şubat|20 Kasım||pıt pıtları gördü
51|SPELL42|**|13 Şubat| 20 Kasım||kalp atışlarını gördü
52|alazzehra|**|13 Şubat| 20 Kasım||ikili test 20 Mayıs
53|AppleArzu|34|13 Şubat|27 Kasım||Kalp atışlarını duyduk
54|barayco|**|14 Şubat|21 Kasım||21 Mart ilk kontrol
55|sgumus |26|14 Şubat|21 Kasım||pıtpıtları gördük 2'li test 6 mayıs
56|nfakgoz|**|14 Şubat|21 Kasım||
57|sinem2002|**|14 Şubat|21 Kasım||
58|AnnemBirMelek|23|15 Şubat|22 Kasım||pıtpıtları gördükk3.kontrol nisan sonu
59|itek|21|15 Şubat | 22 Kasım||kalp atışarını gördü
60|EliFatihEFU|23|15 Şubat|22 Kasım|| miniği büyüdü kıpır kıpır oldu kontrol 18 Mayıs
61|berciss|24|15 Şubat|22 Kasım|| kontrol 4 Mayıs
62|nilkan|28|17 Şubat|24 Kasım||Sürpriz yumurtadan iki melek çıktııı!!!!!
63|mevzey|**|17 Şubat|24 Kasım|| pıtpıtları gördü
64|incisu|25|20 Şubat|27 Kasım|| iki minik kalp atıyor
65|sevda cicegi|28|21 Şubat|28 Kasım||
66|nevrosky|30|23 Şubat|30 Kasım||miniğinin kalp atışlarını duydu
67|aseba|26|23 Şubat|30 Kasım|| 21 Mayıs kontrol ve ikili test
68|ROAY|29|23 Şubat|30 Kasım||kalp atışlarını duydu
69|burcu1507|**|23 Şubat|30 Kasım||miniğinin pıtpıtlarını duydu
70|yavrucuk|26|23 Şubat|30 Kasım||kalp atışlarını duydu
71|merveburc|25|23 Şubat|30 Kasım||kalp atışlarını duydu kontrol 24 Nisan
72|cersu|27|23 Şubat|30 Kasım|erkek|Kalp atışlarını gördü .Haftaya kontrolu var.Maşallah
73|RüzgarDeniz|42|25 Şubat|30 Kasım||
74|canliz|25|27 şubat|30 Kasım||cinsiyet 3 hafta sonra
|JJuLiEtt|||||Artık Ocak annesii :lepi:
|yazgülüm||||| FAHRİ KASIM ANNESİ
|esterya||||| FAHRİ KASIM ANNESİ
|BONCUK26||||| FAHRİ KASIM ANNESİ
|dorukk|||||FAHRİ KASIM ANNESİ
|NURHAYATK||||| FAHRİ KASIM ANNESİ
|mehlikaMERYEM||||| FAHRİ KASIM ANNESİ

günaydın kızlar cumartesiden beri giremedim. pazar günü sabah kanamam oldu ve çok korktum hemen kontrole gittik allaha şükür bebğim iyiymiş 3 gün rapor aldım evde dinlendim bugün tekrar işe başladım bu arada bizim cinsiyet konusu biraz karıştı izmirdeki drum %80 kız demişti pazar günü kontrole gittiğim burdaki drumda büyük ihtimal erkek dedi eşimle şaştık kaldık kıza baya hazırlamıştık kendimizi artık 3 hafta sonraki kontrolü beklicez yapacak bişey yok dün drum aradı ikili testimizde temiz ççıkmış bi problem yok dedi geçmişi okuyamadım kızlar önemli bişeyler oldumu

geçmiş olsun canım neyseki kötübirşey yokmuş
inşallah bidaha yaşamazsın canım ya :Saruboceq:

teyzoşları biz geldik :CüvCüv:
pıt pıt larımızı gördük
ayy ne güzel atıyordu :nazar:
doktor bir sürü tahlil istedi
tüm horman tahlilleri HIV testleri diğer rutin testler
yav hesine 460 dedi
sizden de bu testleri istedilermi
toxoplazma hıv falan :uhm:
hobaaa kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
canımmm çok sevindim valla yaa
kızlar yaa bişey sorucam
benim göbeğimde daha önceden hiç tüy yoktu
şimdi sanki hafif tüylenmeye başladı
göördükçe uyuz oluyorum,neden böyle oluyo hormonlardan mı acaba
hamilelikten sonra geçer mi ki yaa,sizde de oldu mu buna benzer şeyler?

birde makyajsız kendimi çok çirkin hissediiyorum
1 kilo felan aldım ama belim falan çok kalınlaştı
kendimi dana gibi hissediyorum benim gibi olan var mı :KK43:(((
al benden de o kadar hiç kilo almadım ama belim kalınlaştı ne ayaksaa -tatlicadiarzu-

teşekkür ederim canım saol... valla dr %60 erkek gibi görnğyor dedi ama cuma tekrar kontrole gideceğim o zaman kesinleşir heralde.

dr kontrollerine ne sıklıkla gidiyosunuz, beni ayda 1 çağırıyor normal mi?
1 ay-5 haftada falan çağırıyor
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sorma canım yaa yarışıyoz valla kaydirigubbakcemile3
bacaklarımı epilatörle bi alıyorum
2 gün sonra bakıyorum yine uzamışlar
ne biçim iş anlamadım valla...
ahanda aynen
bi de benimkiler sanki çok inceldi epilatör alamıyo bi türlü yaa kalıyo hep iki saat uğraşıyom :kızgın:
çıkmış mı diosun
ayy canım saol bunu duyduğuma çok sevindim
psikolojim bozuluyo valla herkes çıkmamış diyince kaydirigubbakcemile3
tamam canım hemen oraya da ekliyorum.
çıkmış kız iştee daha ne istiyon
kızlar size bişey daha söylicem
belki sizde izlemişsinizdir
lap top kullananlar sakın kucağınnızda kullanmayın
radyasyonu direk yumurtalıklara karın kısmına vs. alıyomuşsunuz
kısırlığa,hamileler de de düşüklere neden oluyomuş
radyasyonun tamamı neredeyse lap topun alt kısmındaymış
mümkünse bi sehpanın üzerindeyken mümkün olduğumca
vücuttan uzak kullanın.
artı kablosuz interneti olanlar muhakkak kullanmadığınız zamanlar da
adsli düğmesinden kompla kkapatın,hamile olduğumuz için
bizlere çok zararlı artı illa o odada olmamız gerekmiyor
komple bütün eve etki ediyor..
heleki bebeğimiz doğduğunda mümkün olduğunca kapalı tutmamız
gerekiyor bebeklerin direk minicik beyinlerine zarar veriyomuş

lütfen bunlara dikkat edelim olur mu çoğunuz bilioyusnuzdur ama
belki bilmeyenler vardır uyarmak istedim..

benim bi arkadaşımın yeni bebeği var
adsli de 24 saat açık duruyomuş ona söyledim bana dua ede ede bi hal oldu..
abbaooowww ben mafoldum evde çok açmıyorum artık neti wireless genelde kapalı yarım saat bakcak olsam kucağıma alıyodum gerçi laptopu artık almam
amaaa işyerinde her yerde sinyaller dolanıyooo :çok üzgünüm: odada bin tane wireless var nerdeyse bebişimi allah korusun yaaa :çok üzgünüm:
arkadaşlar ben daha bu forumu kullanmayı pek öğrenemedim belki bakılyordur ama ben bilmiyorum, kaç kişiyiz kasım annesi olacak. ben izmirdeyim izmirde olan var mı başka?
listede yazıyo şeker
bu arada kablosuz ev telefonlarının da oldukça fazla radyo dalgası yaydığını duymuştumm.... ay artık her tarafımız radyo dalgalarıyla dolu .. ne yapmalıki :sm_confused: gidip köyde yaşamalı aslında
-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- heryerde de kablosuz tel var bizim işyerinde yaaa
kızlar ben geldiiiiiiiim çok mutluyum herşey normal çıktı Allaha şükürler olsunki kan verdim. pipi gördük %90 erkek dedi. gelişimide 1 hafta ilerdeymiş nasıl duygulandım gözümden yaşlar otomatik olarak aktı ya önce dönmedi doktor biraz sallayınca hareket etti ay ne güzel bişeydi yaaaa. eşimde çok duygulandı oğlum olcak diye çok seviniyo doktordan önce işte bu pipi diye atladı ya delikafadulden
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
süppeeerr

yok ya mide bulantısı, aşyerme filan olmadı. Anlayacağın bebişim beni zorlamadı. umarım böylede devam eder. Benim tüylerim artık hizli uzamıyor. önceden başedemezdim ama şimdi hem ince hemde az uzuyor. idrar rengimde sabahları ilk idrarım bazen koyu onun dışında açık. ben normaldede fazla su içerdim şimdi daha fazla içiyorum ondan olabilir.
idrar rengi suyla bağlantılıymış çok su içince açılıyomuş renk
ne yüzsüzlüğü kıs gel valla beklerim cidden ama nasıl olsa benim rahat geçiyor hamilelik sanki bebişim yok gibi bazen şüpheleniyorum bebek yok mu acep diye:roflol:sen k.örenin neresindesin canım
noluyo nan bensiz ankara buluşmasıı mııı
bıdıkcanlar, bugün ölçümler yapıldı gayet normal ve sağlıklı görünüyor dedi doktorcağızım. 25'inden sonra yapacakmış üçlüyü, o da hani usuldendir didiyerimseniben
ben dememiş miydimsengözlerimebaksanab
oooh yandan yandan :sm_cool: :sm_cool:
hadi bakalım kolay gelsinnn....ben de bi arkadaşımın oğluşu için hırkayla şapka örmüştüm fotoğraf mak.ını bulursam koyarım resmini beğenirsen tarif de ederim sana çok kolay....

yaa nesliyi ben de merak ettim yok ortalıkta :1no2:

martcım ben de aynı durumdayım...önce ne almak lazım giysi mi yoksa diğer ihtiyaçlar mı hiç bilmiyorum ...annemler de daha bişey alınmaz çok erken diyip duruyolar zaten yani bi yol gösteren de yok... sonra da sanki birden sıkışıcakmışım hiç bişey alamıycakmışım gibi geliyo....şimdiden dertlendim kaydirigubbakcemile3

yaa ben de kendime bişeyler alıp duruyorum ama hiçbiri içime sinmiyo saçma sapan şeyler gibi geliyo...bi sürü şey aldım gene dışarı çıkarken giycek bişey bulamıyorum...daha tam göbekler çıkmadı ondan mı acaba CADIARZU hamile pantolonu aldım o penye kısmı boş kalıyo giyemiyorum...kendi pantolonlarımı giyiyorum annem çocuğu sıkıştırma artık diye başımın etini yiyip beni strese sokuyo...hava daha tam ısınmadı elbise de giyilmiyo...tayt aldım onu da heryere giderken giymek içimden gelmiyo...ayy bi de işten ayrılmasam napıcaktım acaba :uhm: tam işi olmayıp da kendine sorun yaratan tipler gibi hissettim şimdi kendimi...:roflol::roflol::roflol:

kızlar bişi soracağım ben beyaz tenlıyım iyi bir güneş kremı almak istiyorum yarın çıkmışken alayım diyorum ne önerirsiniz.buarada çatlak ve selulit için doktora sordunuz mu yada sizin kullanmayı istediğiniz bir ürün var mı...
ve son sorum ya kızlar benım göğüs ucumun çevresınde tüyler çıkıyo ben alıyorum onlar için karınca yumurtası yağı kremı fln kullansan bişi olur mu ya yarın doktora sorucam ama bilginiz var mıı öff çenem düştü haa farkındayım :eek:
roc kullanıyom ben 50 faktör
bi de cildiyeciye çatlak için krem yazdırdım adı yok yanımda şimdi 4 aydan sonra kullan dedi
kartanesi naber kızz yassana bırak geçmişikaydirigubbakcemile3
anca okudum kıız napemm

Canım merak ettim bende seni gözün aydın ve geçmiş olsun sağlıklı olsunda..

Neslim seninde gözün aydın birtanem ve hepinize Günaydın...

Gelelim bana büyük eşşeklik eden bana!!!

Dün yeğenimle oğlumu okuldan almaya gidiyoruz o arada bir muhabbette yok Adanada yaşayan bir falcı varmış işte telefonda herşeyi söylüyormuş vs derken ya arasak ya deyiverdim oysaki inanmam öylesine bakılırsa güler geçerim..Neyse aradık bebeişi öğreneceğim yaaa aman yarabbim yok felçi bu bebek kalbi kafası arası birşey var erkendoğumda birşey olabilirde doğmasında vsvsvs şokkkkk

İlk etkilenmedim dua dedi işte besmele vs şukadar yazdım okursun bişicik olmaz vs gibi konuştuk kapattık..Neyse ben iyiyim amaa hala..

Sonrasında aradan 1 saat bir geçti dedim ya gerçekse hadiiiii buyrun Nazlının yaptığına bakın ama hamilelik pskolojisi bu olsa gerek dünden beri ağlıyorum yine ya birşey olursa içim içime sığmıyor bazen inanın o kadar pozitiflik arasında tükendiğimi hissediyorum durum böyle şaşkınım

sabahta kalktım yengeyle konuştum dedim ya bu kadın nedir necidir taklma kafana diyor noldu sana böyle kendine gel herkez aynı şeyi söylüyor sanırım çok bunaldım kızlar dünden beri bensenağlamasenağlama

yaa ne güzeel biz de giderükk inş...
geçmiş olsun canımmm neyseki problem yok
dimekki ondan sölemiyo bu dr.laar yani benimki demediydi yaa cadı diyodum ben de kadıncaazakaydirigubbakcemile3
Beratefe yeni gittiğim dr da bana fazla tuz, siyah zeytin ve turşu tarzı şeyler yemememi söyledi. Bunlar özellikle sıcaklıkla birlikte cok şişiriyormuş...
zeytin miiii
sabahları adam akıllı kahvaltı yapmaa başladım zeytin de yiyodum yaaa -tatlicadiarzu-

sen yurtdışında değilmiydin canım ya türkiyede çalışıyormuydun hala :uhm:

Eşimin tayini çıkınca ben ücretsiz izin alıp gitmiştim, iznimde tam doğum zamanı bitiyordu. Yani bebişim gelmeseydi eşimi bırakıpta dönecektim ama şimdik birde doğum iznim olacak hayırlısıylan. Bu haftada Türkiyeye geldim ya müdürlerime ugrayıp söyleyeceğim durumu. Yaaaani sonuç neymiş bayanlar, kadının fendi izin vermeyen işyerini yendisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

çok geçmiş olsun canım korkma ben hamilleiğimin başında çok kanama yaşadımhiç bir şey olmadı şükür sana doktor ne dedi neden kanama oldun yorma kendinii canımm kasım ayı erkek ayı olucak kızlar galibaakaydirigubbakcemile3

sağol canım sabah önce pembe bir kan geldi zaten o beni çok korkuttu sonra kahverengiye döndü öğleden sonrada bitti dr bebkle ilgili bişey değildedi zaten ultrasonda maşallah kıpır kıpırdı ama beni çok korkuttu tamda anneler gününde idrarımda kum çıktı bide hepsi üst üste geldi 4 gün yattım dinlendim. bizde anlamadık biri kız biri erkek diyo hayırlısı sağlıklı olsunda

Canım merak ettim bende seni gözün aydın ve geçmiş olsun sağlıklı olsunda..

Neslim seninde gözün aydın birtanem ve hepinize Günaydın...

Gelelim bana büyük eşşeklik eden bana!!!

Dün yeğenimle oğlumu okuldan almaya gidiyoruz o arada bir muhabbette yok Adanada yaşayan bir falcı varmış işte telefonda herşeyi söylüyormuş vs derken ya arasak ya deyiverdim oysaki inanmam öylesine bakılırsa güler geçerim..Neyse aradık bebeişi öğreneceğim yaaa aman yarabbim yok felçi bu bebek kalbi kafası arası birşey var erkendoğumda birşey olabilirde doğmasında vsvsvs şokkkkk

İlk etkilenmedim dua dedi işte besmele vs şukadar yazdım okursun bişicik olmaz vs gibi konuştuk kapattık..Neyse ben iyiyim amaa hala..

Sonrasında aradan 1 saat bir geçti dedim ya gerçekse hadiiiii buyrun Nazlının yaptığına bakın ama hamilelik pskolojisi bu olsa gerek dünden beri ağlıyorum yine ya birşey olursa içim içime sığmıyor bazen inanın o kadar pozitiflik arasında tükendiğimi hissediyorum durum böyle şaşkınım

sabahta kalktım yengeyle konuştum dedim ya bu kadın nedir necidir taklma kafana diyor noldu sana böyle kendine gel herkez aynı şeyi söylüyor sanırım çok bunaldım kızlar dünden beri bensenağlamasenağlama

aaah canııımm etkilenmemek mümkün mü etkilenirsin tabiii hele bir de sıkıntın varkenn
ne demişler ama fala inanma falsız da kalma dimii
valla ne dicemi bilemiyorumm ama sana şunu söliyim
gelecekte olacakları allahtan başka kimse bilemez falcıların söledikleri ya da bildikleri şeyler (cinler vasıtasıyla) o anda zaten gerçekleşmiş olan olayların meleklerin fısıltılarını dinleyerek falcılara iletmesi sayesinde oluyormuş...
o yüzden gelecekle ilgili kimsenin söylediğine inanma ve sen dualarına devam et.

X