2009 Kasm Anneleri

saol canım.inşallah allah gönlünüze göre sağlıklı bir bebiş verir
ama onun o hareketlerini görünce insan ne yapacağını şaşırıyo işte

amiiiiiiiin canım.bende inşallah haftaya öğrencem ve bakalım benimki nasıl hareketler yapacak.gittiğimde tam 16 haftalık oluyoz.seninki ne şirinlikler yaptı minik beyefendi

kartanesi gece pek uyuyamadım sersem gibiyim tam göremiyorum gözümden kaçıyo sanırım çok saol bakalım yrn dr ne diycek kaşınmaya devam naniknanik

ensesi 1.8 çıktı normal değerlerdeymiş
bide benim sıpam yine büyük çıktı
o da kocişim gibi uzun olcek sanırsam

evet hava cok guzel denıze gıren cok :sm_cool: kayısı var karpuz hemen hemen hepsı konya altı senı beklıyooo gel denıze gıdelım :lepi:

Ayy kızlar ben pazartesı gıdıcem dr a
benımkılerın cınsıyetı ne acaba
sızce 12. haftada gosterırmı cınsıyetıı

amiiiiiiiin canım.bende inşallah haftaya öğrencem ve bakalım benimki nasıl hareketler yapacak.gittiğimde tam 16 haftalık oluyoz.seninki ne şirinlikler yaptı minik beyefendi

sorma ya önce uyuyordu
keşke doğduktan sonra da geceleri en azından böle uyusa da beni rahatsız etmese
sonra dr teyzesi bir salladı uyandı hemen
malum sonra intikam alırcasına pipiyi çıkardı sıpamkaydirigubbakcemile3
parmak aralarıda açık bu çok iyi dedi
ensesi de sağlam çıktıkaydirigubbakcemile3
inşallah canım hayırlısı olsun sağlıklı olsun

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

ne bağırıyon beaaaaa korktummm vallaha nan kaydirigubbakcemile

bugün ense kalınlığı ölçümünü yaptırdık

aa nerde yaptırdın kıs ense ölçümünü bakem

ultrasonda bebişimi seyrederken bir baktık
utanmaz oğlum dr teyzesine pipisini gösteriyo
çok ayıp çoooooooooook
kartanem liste kesinleşti canım
29 beklememe gerek kalmadı

ne kısım sen nereye gittin bugun bişide demedin hiç hastaneye gidecem felan diye niye her attığın adımı yazmıyosun buraya :mymeka:
anammm hadi gözün aydın canımmmm e boşuna dememişler yiğidin malım meydandadır diye kaydirigubbakcemile3 çok sevindim tatlımm gel öpecem tebrik edecem seni Şeniz

kartanesi gece pek uyuyamadım sersem gibiyim tam göremiyorum gözümden kaçıyo sanırım çok saol bakalım yrn dr ne diycek kaşınmaya devam naniknanik
ölee olsun bakalıımmm
neyse sen dr. a git ihmal etme

ensesi 1.8 çıktı normal değerlerdeymiş
bide benim sıpam yine büyük çıktı
o da kocişim gibi uzun olcek sanırsam
kaç cm çıktı sıpacııınn
o da gösterirse ben düşüp bayılırım burda haaa

kartanemm utanma kızz başka şeylere utanmıyon ama demiii :jeyyar:
eğer gitmek istersen özelden adını adreini vereyim tertemiz mis gibi bi yer hatta artık arkadaş olduk çok severim gendüsünü gitmedimmi arıyo hatırımı soruyo olgunlarda canımm
çatlak kimseye aldırmadım kendim aldım demek istedim
ilahi ebisce komik kız seni keşke senin dediğin gibi olsaydıı kaydirigubbakcemile3
annadıkk gulümde eccükk gülek didimm :roflol: tabe doğdun doğalı öle bıraksaydın kimbilir nasıl bi durum olurdu toka falan yollardık sana artık:roflol:

ultrasonda bebişimi seyrederken bir baktık
utanmaz oğlum dr teyzesine pipisini gösteriyo
çok ayıp çoooooooooook
kartanem liste kesinleşti canım
29 beklememe gerek kalmadı

gözün aydın canım
vatana millete atalarına hayırlı bir evlat olsun inşallah

hani sen resim ekliyodun bakim alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :CüvCüv:

saol bitanem.hadi sizlerinden kesinleşsin de şu listemizin haline bir bakalım artık
toplu sünnet toplu asker yollarız böle giderse
herşeyin hayırlısı diyelim :Saruboceq::Saruboceq:

ya kizlar bisey sorcam bu ikili testte siz sadece ense kalinligini ve kan degerlerini mi ölctürüyosunuz
bu isin normal degerleri ne kaca kadar degerlere normal diyolar?persembe gidince azcik bilgim olsun doktor anlatirken bön bön bakmiyayim
cünkü bizim burda basinin cevresi, bas popo mesafesi ve bas topuk mesafeside ölcülüyo
sizde de varmi böle seyler

:jeyyar::jeyyar:
yolla anam belki giderükk

canım ben hemen sölim biri kız biri erkek ahanda dedi dersin karakız teyzeniz bildi dersin tatlım kaydirigubbakcemile3

yandın valla şimdiden.bu paşa doğsun birazda büyüsün artık hergün bi kız getirir sana gelin diye:roflol::roflol::roflol:maaşallah

annadıkk gulümde eccükk gülek didimm :roflol: tabe doğdun doğalı öle bıraksaydın kimbilir nasıl bi durum olurdu toka falan yollardık sana artık:roflol:

keşkem doğduğumdaki gimin kalsaydı
ne göccek olurdu demi

toka da takardım fönde çekerdim hahahahahah laelaelaelaelae delikafadulden alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…