2009 Kasm Anneleri

ne bağırıyon beaaaaa korktummm vallaha nan kaydirigubbakcemile

aa nerde yaptırdın kıs ense ölçümünü bakem

ne kısım sen nereye gittin bugun bişide demedin hiç hastaneye gidecem felan diye niye her attığın adımı yazmıyosun buraya :mymeka:
anammm hadi gözün aydın canımmmm e boşuna dememişler yiğidin malım meydandadır diye kaydirigubbakcemile3 çok sevindim tatlımm gel öpecem tebrik edecem seni Şeniz

evettttttttttt ben bağırmayımda kim bağırsın kızım
oğluşum olcek işte kesinleşti
umut hastanesine gittik eşimle bugün
şeyma gacısına gerek kalmadı
hani aşağıya ense ölçümüne indiğin kapalı teyze varya
o söyledi işte.çok da iyi bir dr teyzesiydi
herşeyi bana net gösterdi
ensesi de iyi çıktı sanırsam ben de üçlü yaptırmıycam
darısı senin başına
sen de sormadınmı o doktora kız seninkini de görerdi hemen

sorma ya önce uyuyordu
keşke doğduktan sonra da geceleri en azından böle uyusa da beni rahatsız etmese
sonra dr teyzesi bir salladı uyandı hemen
malum sonra intikam alırcasına pipiyi çıkardı sıpamkaydirigubbakcemile3
parmak aralarıda açık bu çok iyi dedi
ensesi de sağlam çıktıkaydirigubbakcemile3
inşallah canım hayırlısı olsun sağlıklı olsun

canım gözün aydın çok çok sevindim senin adına çifte bayram hem cinsiyeti öğrendin hemde sağlıklı olduğunu bende gittim bugun ense kalınlığı 2.4 çıktı senağlama cinsiyeti falanda görmedik ya varya cinsiyeti görmek görmemek hiç bişeymiş şimdi aklıma bile gelmio acaba ne diye sağlıklı olsun allahım nolur ya :KK43:(((((((((((

dönüşte oxxo ya uğradım
kartanem de bahsetmişti sanırım
hani pantolonun bel kısmı lastikli olan vardı ya
yukarıya kadar uzuyan
hemide xxs aldım anca oldu bana
beli de çok rahat en azından hamişlikten sonrada giyecem
siyah pantolon aldım uzun
en azından 2 ay boyunca giyerim onu
sonrada beyaz kapri alcam
kaprilerde gelecekmiş
ama en azında bacak kısımları bol durmuyo tavsiye ederim kıslar
bir de taytlar alırım biter zaten sonra hamişlik

dönüşte oxxo ya uğradım
yukarıya kadar uzuyan
kaprilerde gelecekmiş

canım nerde söylediğin yer benimde pantolona ihtiyacım var ama kafama göre bulamadım.

canım gözün aydın çok çok sevindim senin adına çifte bayram hem cinsiyeti öğrendin hemde sağlıklı olduğunu bende gittim bugun ense kalınlığı 2.4 çıktı senağlama cinsiyeti falanda görmedik ya varya cinsiyeti görmek görmemek hiç bişeymiş şimdi aklıma bile gelmio acaba ne diye sağlıklı olsun allahım nolur ya :KK43:(((((((((((

canım çok sağol
sen doktorunu değiştirdin sanırım
ben anlamam ense kalınlığı normal değerler nasıl olur ama
umarım iyidir canım bebişin de
ense kalınlığı ölçümüne o kadar da önemseme canım içini ferah tut
çünkü doktorlar bu ölçümde çok hata yapabiliyorlarmış
üsülme canım herşeyin hayırlısını dile

evet hava cok guzel denıze gıren cok :sm_cool: kayısı var karpuz hemen hemen hepsı konya altı senı beklıyooo gel denıze gıdelım :lepi:

uff çok kötüsünüzz afit olsun yiyin bakalım demek karpuz kabuğu denize düştü pazarlar şenlendi benim yerimede yee afit olsun

he valla kasımda bir ordu asker gelecek hihoyyythihoyyythihoyyyt

dönüşte oxxo ya uğradım
yukarıya kadar uzuyan
kaprilerde gelecekmiş

güle güle giy canım bende belı lastıklı etek ıstıyom bikiniistiyom laelaelaelaelae sot ıstıyomm göbüsle komık olcak am aolsun bebısım ıcın komıkde olurum ben nolcak hıc umurumda deıl delikafadulden

canım nerde söylediğin yer benimde pantolona ihtiyacım var ama kafama göre bulamadım.

kıs sen de istanbuldasın carrefourların için de oluyor genelde
kozyatağı ve maltepe carrefourlarda var canım
oxxo mağazaları
istersen sitesi var oxxo diye yaz yerleri nelelerde var öğrenirsin canım

heheh karakızz çok güzelmiş facem yok ama olsun msn sağolsun kaydirigubbakcemile3 Valla Allah nazarlardan saklasın Kasım annelerimizz çok güzellll :nazar:

uff çok kötüsünüzz afit olsun yiyin bakalım demek karpuz kabuğu denize düştü pazarlar şenlendi benim yerimede yee afit olsun

tamam sekerım bu benım yerıme bu narcıcegının yerıne dıye yerım delikafadulden antalyaya gelmıyecekmısınız artık burda oturan yok mu

yaw bir durun aha 1 sayfa kaldı diyorum hopppppp 2 sayfaya cıkıyor tatam işde bitti diyorum bakmışım gene sayfalar ilerlemiş ceneniz düştümü durmunuyonuz Allah sizin kocalarınıza yardımcı olsun ne diyeyim:1closedeyes:

kıl tüğ meselesi konuşulmuş.... bekarken arkadaşım hallederdi evlendim sonra bebek olunca alamıştım pe jilet hep jilet baktım olmuyor girdim bir gün banyoya ohhhhhhhhh mis gibi ama kan ter içinde kalmıştım 3 senedir kendi işimi kendim hallediyorum. daha gecenlerde aldım ama baya zorlandım belim çok ağrdı ( birde tavsiye klozete oturun orada rahat oluyor ) ama koydum kafaya gidecem güzellik salonuna eskiye dönmek istemiyom yazık emeklerime

KARAZEYTıNıMMMM ACANIM ÇOK SEVıNDıM Allahım hayırlı evlatlar nasip esin.......
2009 KASIM ANNELERı TOPıĞıNDE PıPı PATLAMASI VARRRRRRRRRRRRalkisalkisalkis

selam kuzucuklar

okuldan geldim bi gün daha bitti "şafak 30!!!!!!"

yarın sabah sınava ordan da 3'lü teste gidicez,
cinsiyet de söyler artık herhalde, doğdu duğacak nan bu!!!

az evvel bisey sordum kendimi tekrar ediyorum ikiliyi yaptiran arkadaslarsengözlerimebaksanab
ya kizlar bisey sorcam bu ikili testte siz sadece ense kalinligini ve kan degerlerini mi ölctürüyosunuz
bu isin normal degerleri ne kaca kadar degerlere normal diyolar?persembe gidince azcik bilgim olsun doktor anlatirken bön bön bakmiyayim
cünkü bizim burda basinin cevresi, bas popo mesafesi ve bas topuk mesafeside ölcülüyo
sizde de varmi böle seyler yoksa prosedürler tamamen farkli mi isliyo

canım çok sağol
sen doktorunu değiştirdin sanırım
ben anlamam ense kalınlığı normal değerler nasıl olur ama
umarım iyidir canım bebişin de
ense kalınlığı ölçümüne o kadar da önemseme canım içini ferah tut
çünkü doktorlar bu ölçümde çok hata yapabiliyorlarmış
üsülme canım herşeyin hayırlısını dile

değiştirdim canım aynı hastanede bi bayan dr vardı ona transfer oldum onun pek bi methini duymuştum tatlı bi bayan ilgilendi sevdim büyük ihtimalle ona devam edicem.
ikili test için ense ölçümünü başka bir dr yaptı 2.4 çıktı teyzesi sınırda görünüyo pek parlak değil yani ama kan verdim bakalım onun sonuçları önemli olacak cuma akşam 5 te alıcam nolur dua edin ya sizin gibi içimiz rahat olsun bizimde... Allah hepimizin bebişini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinnn :Saruboceq:

X