süpermiş ama korktum ben ya
hele son aylarda kocaman ya ben kendimi çok kötü hissederim
geceleri bile zor uyuyorum
karnımdan rahatsız oluyorum uyurken
ya kızlar şuna bakın alın işte göbiş sırnaşık şey:roflol: :1hug:
Hamilelik Görüntüleri ! - kadın hamile hamile kadın hamile görüntüleri bebek doğurmak fotoğraf görüntüleri
kıs ne çabuk hamile yürüyüşüne başladın sennnn ...yoksa ben de öyle yürüyorum da farkında mı diilimm :roflol::roflol:
.
Ozamanı Allah nasip etsin bi görün bak sağsan sola dönmek Allahım bu kadarmı efor gerektirir..Hele bide gece tuvalete gitmek lazım..Hayatım kalk bana yardım et :roflol::roflol: Sen gidersin sola bebiş gider sağa nevrin döner aaaa istediğin gibi yat tekmeyi yedinmi o seni istediği pozisyona getirir hiç endişelenmeyin :roflol::roflol:
kiskandim bende göbegimi ve bebegimi ekledim
3 ay bitii benim yemek yemis ve hamile pantolonu giymis halim bu aslinda böyle sis degil hatta sabahlari hic yok sanki ama gündüz özellikle aksama dogru ne oluyosa oluyo sisko göbekli oluyorumhihoyyyt
cicegim nasil anneler günü hediyem
kocacigim bebegimin agzindan karnima dogru egilerek cok hos sözlerle anneler günümü kutladi cok mutlu oldum onuda ekliyeyim dedim
sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:Koptum ben yaaaa canım yürürken belin geriye doğru çekmiyormu senin??Hala düz yürümeyi becerebiliyormusun oysa seninde vardı tadlu göbişin mecbur öyle yürümek zorundasın dimdik geriye doğru eheueheue koptum ben burda yaaaa:roflol::roflol:
yok anam yaa millet benim evli olduuma bile inanmıyoki bırak hamişliği biraz hopluyom zıplıyom gaaba :roflol:
benım facede sadece kartanesı var
YAAAAA ben sabeh hepinize günaydin dedim sadece ebisce karşılık vermiş
ve ben ne zamandır yoktum heeeççç aklınıza bile gelmedim dimii
küstüm işte sizlere :çok üzgünüm:
hem herkes face geçmiş bende istiyom adreslerinizi bananeee
ağlarım haaaaaaaaaaaaaaa senağlama
ve ben ne zamandır yoktum heeeççç aklınıza bile gelmedim dimii
canim ben cok zayifken bile hep göbekten zengin bir insandim irsi bizde simdi bebek geldi böyle oldu top yutmus gibi duruyo sanki bide o resimleri kestim boyutlari degisti..Bizde göbek var diye ortalıkta dolanıyozzzzzzz :roflol::roflol::roflol: Yav birdahakine siyah giyen te büle olsun :CüvCüv: Yerim Sizi ben yaaaaaaa Allahım korusun Elifcim bu ne güzellik bune tatlılık bayıldım bayıldım kaydirigubbakcemile5Kırkbin kez Maşallahhhhh
3 ay bitii benim yemek yemis ve hamile pantolonu giymis halim bu aslinda böyle sis degil hatta sabahlari hic yok sanki ama gündüz özellikle aksama dogru ne oluyosa oluyo sisko göbekli oluyorumhihoyyyt
kocacigim bebegimin agzindan karnima dogru egilerek cok hos sözlerle anneler günümü kutladi cok mutlu oldum onuda ekliyeyim dedim
dur ben sana gönderem tam listeyibenım facede sadece kartanesı var
kız 21 cm olurmuu mmdir o bebiş bilene 7.5 cm ensesi nasıl 21 cm olsunkan tahlilimin(ikili test) sonucunu yarın öğleden sonra alıp göstericem.... evet ben de öyle biliyorum hatta doktor ense kalınlığı 21 cm demişti... en iyisi doktora sorayım ben bunu kafama takılıp kalmasın.
ben de bilmiyom kız bi s var ama kim? hemi de pek güzel bir sssevt canım s . . . . m :)
öbür s kim peki ya??
valla geçen cildiye drundaki sekreter kadın şıppadanak anladı benim kuzucuklarım olduğu için kuzucukları hissedebiliyom dedi bana şok oldum vallaa :1shok:YA canım benim farkında değilsindir kesinlikle yoksa daha ilk günler bile kasmalar başlıyor heleki şu zamanda :CüvCüv: alkisalkisalkis
Düşünün bende bile belli değil kilo gibi duran diyenler gözlerden kirpiklerden yürüyüşten buna benzer şeylerden anlıyorlar hoş ben diğerlerinden anlamam ama yürüyüş kesinlikle değişiyor naniknanik
ve ben ne zamandır yoktum heeeççç aklınıza bile gelmedim dimii :çok üzgünüm: