- 7 Mart 2009
- 6.782
- 69
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız 21 cm olurmuu mmdir o bebiş bilene 7.5 cm ensesi nasıl 21 cm olsun
kızlar merhaba tekrar sabah bir yazdım bir daha giremedim karakız yazdıgınıda yeni gördüm ...işlerim vardı bugün biraz yeni bir müdür falan alındı zırt pırt birşey istiyor..ben ekledim sizi kabul ettnizmi bakem ..
YAAAAA ben sabeh hepinize günaydin dedim sadece ebisce karşılık vermiş
ve ben ne zamandır yoktum heeeççç aklınıza bile gelmedim dimii :çok üzgünüm:
küstüm işte sizlere :çok üzgünüm:
hem herkes face geçmiş bende istiyom adreslerinizi bananeee
ağlarım haaaaaaaaaaaaaaa senağlama
uniguem ben de 3 s var
s....n olan kartanem
s...r olan jjuliet
s...m olan da senmişsin
hadi ekle biziiiYAAAAA ben sabeh hepinize günaydin dedim sadece ebisce karşılık vermiş
ve ben ne zamandır yoktum heeeççç aklınıza bile gelmedim dimii :çok üzgünüm:
küstüm işte sizlere :çok üzgünüm:
hem herkes face geçmiş bende istiyom adreslerinizi bananeee
ağlarım haaaaaaaaaaaaaaa senağlama
hah jjulietmişş ayy pek de tatlıymış julicimmmuniguem ben de 3 s var
s....n olan kartanem
s...r olan jjuliet
s...m olan da senmişsin
ben seni ekledim emmee sen beni kabul etmedin kanımca :dilcikar:kızlar merhaba tekrar sabah bir yazdım bir daha giremedim karakız yazdıgınıda yeni gördüm ...işlerim vardı bugün biraz yeni bir müdür falan alındı zırt pırt birşey istiyor..ben ekledim sizi kabul ettnizmi bakem ..
:roflol: ayyy yanlış yazmışım... benim ensem bile o kadar yok zaten :roflol: çok güldüm yaaa
kızlar merhaba tekrar sabah bir yazdım bir daha giremedim karakız yazdıgınıda yeni gördüm ...işlerim vardı bugün biraz yeni bir müdür falan alındı zırt pırt birşey istiyor..ben ekledim sizi kabul ettnizmi bakem ..
kıslar bebişimin karnı açıktı sanırım
durun bi fazla gevezelik yapmayın bakem bişeyler yiyem gelem
canim cok güzel cicegin.. göbeginde cok tatli.. cinsiyeti belli oldumu? oglun olcakmis gibi geldi bana.. masallah ne güzel büyümüs öyle..
bide sende almanyadasin sanirm.. neresindesin ?
karakızz .!.:maşallah maşalahhh kıss bendeki göbiş möbiş değil öyleyse anam ne zaman şişecek şu göbiş bende merak ettim
oldu ya teyzeleriKartanesi .!.:elifatihefu senin göbüş de kocaman olmuuuşşş
Nazlı o ne yaaa... o kadın göbeğinden başka hiçbi yerine bi gr kilo almamış...ben hiç öyle olacağımı zannetmiyorum :çok üzgünüm:
ayyy eliiifff yesinler o göbişi a.s.
frankfurt - darmstadt...sen??
herkes kiz diyo nedense ama cinsiyete daha belli degil bu persembe doktorum var cok erken ama sorucam yinede belki bir tahminde bulunur..buranin doktorlarini biliosun emin olmadan konusmuyolar
oldu ya teyzeleri
siskoyuz biz siskooooohihoyyyt
69 la hamile kaldim hala ayniyim hic kilo almadim daha maa göbek cikiyo iste
allahtan boyum uzunda kurtariyorum:sm_cool:
ooohh çatlaaa ...kaç gündür nerdeydin cadıııı kaydirigubbakcemile
ben hiç kilo alamıyoru 4 ay mide bulantım yüzünde aynı kilomda kalıyorum sonra ilerki aylarda.
iştahım açılıyo .bebekte bende kilo alıyoruz..:CüvCüv:
juliet kaç kilo aldın önceki bebişlerde ???
kartanemm sen ne zaman 16. haftaya girdin yaa... bu kadar da hoplanmaz ki amaaaaaaaaa :lepi:
hmm ablan yakindaymis....ben Wuppertal deyin canim.. ama ablam var frankfurtta rüsselsheimde.. valla canim ben gecen hafta gittim.. altan bakmasina ragmen emin olamadi..cikinti var ama kizda olabilir erken daha dedi.. 20 hafta olmadan net konusmuyorlar.. bende kiz hissediyorum ama erkek olabilir dedi.. sonra kizlardada cikinti oluyor sonra iniyor dedi.. yani haala yüzde 50 hayirlisi olsun bakalim.. ama genelde anne ne hissederse o olurmus ben öyle biliyorum.. hayirlisi saglikla gelsinler cinsyet önemli degil..
ben 60,5 ile hamile kaldim simdi 60,9 olmusum..