2009 Kasm Anneleri

ekledik anacım ekledik de kim diyede düşündüm durdum
sonra öğrendim.not bile yamamışsın ben buyum diye

ooohh çatlaaa ...kaç gündür nerdeydin cadıııı kaydirigubbakcemile

uniguem ben de 3 s var
s....n olan kartanem
s...r olan jjuliet
s...m olan da senmişsin

oohhh bee şimdi oldu julietmiş demek o...
yav herkes ne kadar güzelmiş...iyiki açmışım yoksa neler kaçırıcakmışımm a.s.

Nazlı o ne yaaa... o kadın göbeğinden başka hiçbi yerine bi gr kilo almamış...ben hiç öyle olacağımı zannetmiyorum :çok üzgünüm:

ayyy eliiifff yesinler o göbişi a.s.

selam kızlar nasılsınız geçmişim okumadım direk giriyim konuya sabahları iki kusuyorum..bulantım çok..

hadi ekle biziii
uniguem ben de 3 s var
s....n olan kartanem
s...r olan jjuliet
s...m olan da senmişsin
hah jjulietmişş ayy pek de tatlıymış julicimmm
ben seni ekledim emmee sen beni kabul etmedin kanımca :dilcikar:
:roflol: ayyy yanlış yazmışım... benim ensem bile o kadar yok zaten :roflol: çok güldüm yaaa

:roflol::roflol:

söle o müdüre fazla koşturmasın yomasın seni klava:
ettik canım diğer kızlarada söledim zaten merak etme kaydirigubbakcemile3

kıslar bebişimin karnı açıktı sanırım
durun bi fazla gevezelik yapmayın bakem bişeyler yiyem gelem

hadi yede gel afiyet olsun tatlım

canim cok güzel cicegin.. göbeginde cok tatli.. cinsiyeti belli oldumu? oglun olcakmis gibi geldi bana.. masallah ne güzel büyümüs öyle..
bide sende almanyadasin sanirm.. neresindesin ?

frankfurt - darmstadt...sen??
herkes kiz diyo nedense ama cinsiyete daha belli degil bu persembe doktorum var cok erken ama sorucam yinede belki bir tahminde bulunur..buranin doktorlarini biliosun emin olmadan konusmuyolar

karakızz .!.:
maşallah maşalahhh kıss bendeki göbiş möbiş değil öyleyse anam ne zaman şişecek şu göbiş bende merak ettim
Kartanesi .!.:
elifatihefu senin göbüş de kocaman olmuuuşşş
oldu ya teyzeleri
siskoyuz biz siskooooohihoyyyt
69 la hamile kaldim hala ayniyim hic kilo almadim daha maa göbek cikiyo iste
allahtan boyum uzunda kurtariyorum:sm_cool:

Nazlı o ne yaaa... o kadın göbeğinden başka hiçbi yerine bi gr kilo almamış...ben hiç öyle olacağımı zannetmiyorum :çok üzgünüm:

ayyy eliiifff yesinler o göbişi a.s.

Aynen birtanem aynenn:roflol::roflol::roflol: hani şimdiye kilo almadım amaaa vatana millte hayırlı olsun sıkı bir dombini olurum ben :roflol::roflol:

Juliet hoşgeldin tatlım a.s. a.s.

ben hiç kilo alamıyoru 4 ay mide bulantım yüzünde aynı kilomda kalıyorum sonra ilerki aylarda.

iştahım açılıyo .bebekte bende kilo alıyoruz..:CüvCüv:

ben Wuppertal deyin canim.. ama ablam var frankfurtta rüsselsheimde.. valla canim ben gecen hafta gittim.. altan bakmasina ragmen emin olamadi..cikinti var ama kizda olabilir erken daha dedi.. 20 hafta olmadan net konusmuyorlar.. bende kiz hissediyorum ama erkek olabilir dedi.. sonra kizlardada cikinti oluyor sonra iniyor dedi.. yani haala yüzde 50 hayirlisi olsun bakalim.. ama genelde anne ne hissederse o olurmus ben öyle biliyorum.. hayirlisi saglikla gelsinler cinsyet önemli degil..
ben 60,5 ile hamile kaldim simdi 60,9 olmusum..

bizim hoca amca ezan okudu bana müsade namazi kilayim geleyim
size iyi cene calmalar
daha yatagimi toplamadim tembellik var üstümde
cok yazismayin haa sonra gecmisi oku oku bitiremiyom

ben hiç kilo alamıyoru 4 ay mide bulantım yüzünde aynı kilomda kalıyorum sonra ilerki aylarda.

iştahım açılıyo .bebekte bende kilo alıyoruz..:CüvCüv:

juliet kaç kilo aldın önceki bebişlerde ???

kartanemm sen ne zaman 16. haftaya girdin yaa... bu kadar da hoplanmaz ki amaaaaaaaaa :lepi:

juliet kaç kilo aldın önceki bebişlerde ???

kartanemm sen ne zaman 16. haftaya girdin yaa... bu kadar da hoplanmaz ki amaaaaaaaaa :lepi:

Canım ben ilk kızımda 20 kilo aldım 4 kilosu bebekti.:1hug:.
2.kızımda 14 kilo aldım yine 4 kilosu bebkti..[/FONT]
[/COLOR][/B]

hmm ablan yakindaymis....
ne olursa olsun cinsiyeti önemli degil sonucta bize ikiside lazim..kizlarda bide kordonunu karistiriyolarmus pipi diye zannediyolarmis..benim dr 7 aylik olmadan söylemiyo tr ye gitcem 1 ay sonra orda gircem ultraschala belki ordakiler bir tahmin yapar

ben hamile kalmadan hep kız çocugu severdim rüyamda ama rüyalar terse çıkar derler..kaydirigubbakcemile3

ilk hamile kaldıgımı ögrendigimde erkek dogdu sonra hiçbişey hissetmedim.

diger hamileliklerim hep oglan çocugu görürdüm rüyamda ve sverdim.hayırlıs olsun allahtan.kısmet.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…