2009 Kasm Anneleri

ya sürekli baktım ama açılmamlıştı site
sonrada işlerim çok yoğundu giremedim
haftasonuda annemlerdeydim o yüsden girmedim
aseba son ekleyen senmisin anacım a. ile başlayann
kartanemm sen ne zaman 16. haftaya girdin yaa... bu kadar da hoplanmaz ki amaaaaaaaaa :lepi:

ooh ooh yandan :teytey::teytey::teytey:
anam ben dr. a gittiğimde dediki 4 gün önden gidiyo bebiş ben de hiç vakit kaybetmeden değiştirdim tickerımı
ben şimdi bu haftayı bitirince 4 ayı doldurmuşş bu olcamm

ayy iki dk wc ye gidiyom bir sürü yazıyonuz sonra tekrar okumaya başla derken yine ilerliyor sayfalar yazmaya sıra gelmiyo anam bir kere ucu kaçtımı yakalayamıyorum..karazeytin cnm valla ben teklif gönderdim sonra hemen çıktım fazla vaktim yoktu aslında bulantı oldu dün biraz o yüzden pek keyfim yoktu..kartanesi dün bir kere açtım tekrar açmadım işyerinde açamıyorum yassak belkim 6 dana sonra bir ara açarım bilgi işlemcinin bilg.dan..

ayyynnneeennn öyleee... ayyy kulağa ne güzel geliyo yaaa 4 ay bitmiş oluyooo hihoyyytkaydirigubbakcemile5 5. ayda da göbiş çıkıyo zatennndelikafadulden

evet benim delikafadulden

ay canıımm dikkat et kendine hasta olma sakınnnn ilaç bile içemices kıs allah korusun işallah geçer bak ıhlamur yap kendine bollllll limonluuuuu iç c vitamini al daha kötü olmadan datlım

offff anacımm bu geçmişi okumak beni resmen tutuyo midem bulaniy ii mi mal gibi gözlerimi dikip dikkatimi veriyom ya ondan galba emme okumayınca da olaylara fransız kalıyom amannn bu ne yaman çelişki be karrrdişimmm -tatlicadiarzu-

ya bu arada şu face olayına da kıl oldum haaa işyerinde yasak giremiyom evde de yasak kocam kıziy hesap bilene açamadım hof yaaa amma kaynatıyonus dimi ulen siz yakında aynı şehirde olanlar piknikte düzenlersiniz hain gaciler ayyyyyyyyy kendimi çok dışlanmış hissettim öhüüüüüüüüüüüü

bu arada iş yerinden sevk aldım eve geldim sağlık karnemi unutmuşumda saf gibi he şimdik azcık takılayım hastaneye gidicem bana dua edin ya şu testlerde bi sorun çıkmasın ya bu arada bu ikili testler yapılcak ya bunlar için aç mı olmak lazımmm ben şimdi gidicem ve tokum bideee bu testlerin sonuçları hemen çıkıyo muuuuuuu

ben de la roche un güneş kremini alıcam...dün yarım saat güneşte oturdum çiller çıkmaya başladı... kaydirigubbakcemile3

ben 1 aydır kullanmaya başladım bile
bizim buralar daha sıcak yaaa
bende çil çıkmıyo amma felaket yanıyorum
ve allerjim var güneşe karşı :çok üzgünüm:
çil olsun olmasın veya rahatsız olmasanız dahi
güneşe çıkarken mutlaka koruyucu kullanmanızı tavsiye ederim
hamilelikte leke olabülür şakkıdı

uni alacaksan 50 faktör al bende geçenlerde cildiyeciye gittigimde bana larochenin 50 faktörlük kremini verdi gerçi görümcem çalıştıgı yerde yabancı bir markadan 70 faktörlük getirmiş ama ..

kızlaaar nedir bu face muhabbetti olan var olmayan var demi ama :1closedeyes: çok ayıp
ayrıca kartansini adını da çok merak ettim hee biriniz bize de sölesin kız bi dünya yazdınız yok başı s sonu m anam bişi annamadım valla

bende çok dışalanmış hissettim herkes birbirine yazıyo ben fransız kaldım.2 kişi aldı selamımı.senağlama

güzel haberlerle gelmen dileğiyle cerinciğim :Saruboceq:
ben yaptırmadım ama sonuç bi kaç gün sonra çıkıyo sanırım

cerinim neden olmasın hee aynı şehirde olanlar toplaşırız ama sanırım izmir ve itanbul tayfası daha kalabalık gibi..ankarada oturan kaç kişi var ?

kartanesi ben itek hımm bir kaç kişi daha vardı sanırım ama aklıma gelmedi.

bende çok dışalanmış hissettim herkes birbirine yazıyo ben fransız kaldım.2 kişi aldı selamımı.senağlama

ah annem kıyamam sana körler sağarlar birbirini ağarlar hesabı ben sana ilgi ve şefkat yapayım yawyumm benimmm mucuk:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…