- 10 Ağustos 2007
- 8.104
- 6
- 40
aseba son ekleyen senmisin anacım a. ile başlayannya sürekli baktım ama açılmamlıştı site
sonrada işlerim çok yoğundu giremedim
haftasonuda annemlerdeydim o yüsden girmedim
kartanemm sen ne zaman 16. haftaya girdin yaa... bu kadar da hoplanmaz ki amaaaaaaaaa :lepi:
aseba son ekleyen senmisin anacım a. ile başlayann
ooh ooh yandan :teytey::teytey::teytey:
anam ben dr. a gittiğimde dediki 4 gün önden gidiyo bebiş ben de hiç vakit kaybetmeden değiştirdim tickerımı
ben şimdi bu haftayı bitirince 4 ayı doldurmuşş bu olcamm
aseba son ekleyen senmisin anacım a. ile başlayann
ooh ooh yandan :teytey::teytey::teytey:
anam ben dr. a gittiğimde dediki 4 gün önden gidiyo bebiş ben de hiç vakit kaybetmeden değiştirdim tickerımı
ben şimdi bu haftayı bitirince 4 ayı doldurmuşş bu olcamm
hah jjulietmişş ayy pek de tatlıymış julicimmm
:
ayyynnneeennn öyleee... ayyy kulağa ne güzel geliyo yaaa 4 ay bitmiş oluyooo hihoyyytkaydirigubbakcemile5 5. ayda da göbiş çıkıyo zatennndelikafadulden
:asigim: :asigim:
kartanem nurtanem o senin güzelliğinnn a.s.
hımm o zaman cildiyecinin verdiği kremi kullanabülürümmm
kızlar herkese günaydın nasılsınız güzel kasım annişleri ben bugün pek iyi değilim sanırım fena üşüttüm heryerlerim ağrıyo sanki üzerimden tır geçmiş gibi bütün kemiklerim ağrıyo dün evde bütün pencereler açmıştım sanırım farketmeden ceryanda kaldım senağlama
ben de la roche un güneş kremini alıcam...dün yarım saat güneşte oturdum çiller çıkmaya başladı... kaydirigubbakcemile3
offff anacımm bu geçmişi okumak beni resmen tutuyo midem bulaniy ii mi mal gibi gözlerimi dikip dikkatimi veriyom ya ondan galba emme okumayınca da olaylara fransız kalıyom amannn bu ne yaman çelişki be karrrdişimmm -tatlicadiarzu-
ya bu arada şu face olayına da kıl oldum haaa işyerinde yasak giremiyom evde de yasak kocam kıziy hesap bilene açamadım hof yaaa amma kaynatıyonus dimi ulen siz yakında aynı şehirde olanlar piknikte düzenlersiniz hain gaciler ayyyyyyyyy kendimi çok dışlanmış hissettim öhüüüüüüüüüüüü
bu arada iş yerinden sevk aldım eve geldim sağlık karnemi unutmuşumda saf gibi he şimdik azcık takılayım hastaneye gidicem bana dua edin ya şu testlerde bi sorun çıkmasın ya bu arada bu ikili testler yapılcak ya bunlar için aç mı olmak lazımmm ben şimdi gidicem ve tokum bideee bu testlerin sonuçları hemen çıkıyo muuuuuuu
bende çok dışalanmış hissettim herkes birbirine yazıyo ben fransız kaldım.2 kişi aldı selamımı.senağlama