2009 Kasm Anneleri

sağolasın cnm ama elimde olmuyo ki dün gece çok ağladım eşim de çok üzüldü ama tutamadım kendimi ama allahtan burda sizler varsınız inanılmaz rahatlıyorum

git yaptir erken tani konulmasi acisindan doktorlar ikiliyi tavsiye diyolar
hatta ikili degerleri iyiyse bazilari üclüyü istemiyomus ama ihmale gelmez
12 ve 13. haftalar ikili test icin en ideal zamanlarmis..
bende persembe yaptiricam 12+4 olcak

aklımda kalcak dediğiniz gibi
şimdi randevu alacam yapalım her şey bebişimiz için
ben zaten ikili kan testimi yaptırdım da sadece ense kalınlığı ölçülcek
yapcaz artık kaçarı yok canım
senin de iyi çıkar inşallah canım

oh oh maşaallah mantı açtığın günleri de görürüz inşallah canısı:roflol:

inşallah canım yaa benim gibi mutfak meraklısı bi insan için bu kadar ayrılık fazla oldu :tomato:

eklemeye çalıştım oldumu bilmem ilkresimde altımda tayt vardı sonra namaz eteğimi çektim üstüme penyeden belli olmuş pek şık resim olmadı idare edin kızzkaydirigubbakcemile3

ayyy destnaaaa maşalllaaaahhhhhh anam artık seni gören anlıyodur hamile olduğunu :teytey:

yav fotoğraf mak. kayıp bizim...kayınvalidemlerde kalmıştı en son...onlara da sormayı unuttum...cep telefonumla çekiyorum arada ama ondan da pc ye yükleyemiyorumm...biraz daha çıksın zaten koysam gülersiniz şimdi ...sengözlerimebaksanab

kızlar benım mıgdem bulanıyo ondan yazamıyorum bıle sıze ben bıraz dınlenıyım kendımı ıyıhıssedersem gırerım kafamçokkarıştı

yaa benim de bi günüm bi günümü tutmuyo...yorma kendini canım fazla :1hug:

bak bunda daha farlı sankiimm ama taytlıyım utandımm

kıs tayt olduğu bile belli diil allah canını almasın ...bizden mi utanıyosun hemmm kaydirigubbakcemile

yav ben de alamadım hala bi pantolonn... :1no2: benim pantolonlar düşük bel olduğu için heralde rahat giyiyorum ama göbek çıkıyo üstten dar bişey giysem üstüne güzel durmaz yani... :roflol:
dün kayınvalideme gittik...şimdi çıkmaz göbek 2 ay sonra anca dedi...hamile olduğun o zaman anlaşılır dedi... o zamana kadar şişman kadın muamelesi görmeye hazır mısınızz :roflol::roflol:

çok acıktıııııııııım cokacimcoook
ama yemeğe gidince de hiçbişey yiyemicem biliyorum kızlar hiç yemek yeme isteiği yok bende yaa sizde de oluyomu midem bulanıyo yemeklerden

ben çok acıkınca yemeği de başkası hazırladıysa yiyorum artık ama istediğim bişey olursa tabiii....

elbet bizim de göbeğimiz çıkacak. hep böyle kalacak değil ya... benim ölçüm otobüste bana yer verilmesi... ne zaman ki otobüse binince birisi bana yer verirse o zaman olmuşum demektir kaydirigubbakcemile3

ayy ben de hep bunu düşünüyorummm...:roflol::roflol:

kızlar ben artık hemen yoruluyorum yaaa... eskiden alışveriş merkezlerinin altını üstüne getirirdim ...şimdi hemen bacaklarım ağrıyo, başım dönüyyo,midem bulanmaya başlıyo...koca evi temizlerdim iki iş yapsam hemen tansiyonum düşüyo gibi oluyo....:1shok:

karazeytin bak cnm benim kanı aldırdım nasılsa yok böyle birşey ikisi aynı gün olamsı önemli bu işte yoksa biri bir zaman diğeri öteki zaman değil..ıkisinide yaptır sağlıklı bir şekilde yada için rahatsa hiç yaptırma 3 lüyü bekle ..Ama değilsede aynı anda kan ve ense ölçümü isteniyor

kızlar face de birbirimizi ekleyip duruyoruz da herkes kim kimdir biliyo mu kaydirigubbakcemile3

ya üçlüyü bekleyimde bu ense kalınlığı üçlü de ölçülüyomu
yani bir sıkıntı varsa üçlü de bu görünecekmi yoksa başka altarnetifim olmayacakmı

karazeytinim evet canımmm ense kalınlığıyla kan testinin aynı gün yapılması gerekiyo...yoksa sonuç sağlıklı çıkmaz... ikisinin ölçümü sonucunda bir değer hesaplanıyo...ayrı ayrı bişey ifade etmiyo...
bence git yeniden adam gibi yaptır... ya da benim için önemli diil yaptırmazsam rahatsızlıık hissetmem diyosan hiç gitme....

doktor sadece o zaman ense kalınlığını ölçtür dedi de ondan sadece onu yaptıracam
kan vermek istemiyom ama ben yine
en son dr bana bıraktı sen bilirsin dedi
bend e vicdan yaptım sonra

3 Lü testte çıkıyor cnm kimi zaten ikiliyi atlatıp direk 3 lü teste geçiyor doktorların..Kalbin için nasıl rahat olacaksa öyle hareket et olurmu ben sadece bilmeni istedim ense ölçümü+ kan değerleri aynı gün..Allahım heşeyin hayırlısını versin..

yemek saati geliyor ve bana bişeyler oluyor yineeeee kafamçokkarıştı daha yemekleri görmeden mideme bi haller oluyor... zevkle yemek yemek istiyorum :çok üzgünüm:
ayy mide bulantım yok sanıyodum ama var mı acep yaa sulu yemek göresim gelmiyo hiç yaa -tatlicadiarzu-

gülüm al benden de o kadar midem falan bulanmıyo ama cn hiçbişi istgemiyo iştahsızım çokkk :1no2:[/QUOTE]

hah evet işte bu ben de iştahsızım gaaba
Kızlar buda benim son halimm:)

kıız siyah giyince yok gibi göbüş haa
ayy şimdi herkes beni kilo aldım sanıyodur demiii :dilcikar:
kız al benden de o kadar bi alışveriş merkezinde girmediğim dükkan kalmazdı artık ben oturuyom bulduğum koltukta annem geziyo :roflol:
kızlar face de birbirimizi ekleyip duruyoruz da herkes kim kimdir biliyo mu kaydirigubbakcemile3
ayy ben karakızla karazeytinden eminim ama gerisinden henüz emin olmadım -tatlicadiarzu-
Kızlar turk kahvesı geldı sımdı masama
bebege zararı varmıdır acepp
hımm kafein doğrudan süüzlmeden bebişe gidiyomuş benim de canım çok nescafe istedi ama içemiyoom kafamçokkarıştı
valla canım isminin başı se ile başlayanları karıştırıyom ben
başımıza iş aldık hadi hayırlısı
zor valla netcez biz böle
sele başlayanlardan en garip ismi olan benim anam unutma :icecream:

ayda yılda bi tane içsen bişey olmaz heralde incimm....

doktor sadece o zaman ense kalınlığını ölçtür dedi de ondan sadece onu yaptıracam
kan vermek istemiyom ama ben yine
en son dr bana bıraktı sen bilirsin dedi
bend e vicdan yaptım sonra

canım valla ben hiç bişey anlamadım bu işten...nasıl dr bu böyle... sen gerekli mi diil mi nerden biliceksin ki..o yönlendiricek seni...diyelim ki hayatında hiç duymadın böyle bişeyi nasıl kendin karar vericeksin ... ikili testi yapmak da yorumlamak da hassasiyet gerektiriyo... bebeğin ensesinde toplanan su miktarını ölçüyolar ve senin o günkü hormon değerlerini...ona göre sonuç çıkıyo...arada zaman olunca gerçek sonucun çıkması mümkün diilki... yaptım mı yaptım demek için mi yapıyo yani...hiç yapmasın daha iyi o zaman... sonra da saçma sapan yorum yapıyolar üstüne üzüntüyü biz çekiyoruz... ayy bu ikili test meselesi çok geriyo beni yaa :bbo:

kıız siyah giyince yok gibi göbüş haa

Sakladım dombiniyi sen öyle deyincede gidip bide aynadan baktım önceki gibi duruyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Siyahta evet cnm kapanıyor bayağı en güzeli yürüşüm değişti karşıdan bile bakınca anlıyorlarmış bizim gebiş geliyo diye :roflol:

saol canım bunu söylemen iyi oldu.üçlü teste çıkıyorsa bu tarzlı şeyler bende üçlüyü yaptırırım artık.az önce pendik devletide aradım
ense kalınlığı ölçümü yapılmıyor diyo
devlette yaptırılmıyorsa demekki bu kadar gerekli bişey değil diye de düşünüyom.
ben devlette doğurmak istesem demekki ölçüm yapılmayacaktı
dediğin gibi bazı doktorlarda direk üçlü yapıyorlar demek o kadar da gerek yok
napım ben de kendimi böle rahatlatıyom işte
tek derdim sağlıklı olması.inşallah bir sorun olmaz

canım bak burda aynı işyerinde bir arkadaşım daha var oda şeyma hn a geliyo onun ikili sonuçları iyi çıktığı için şeyma hn ondan 3 lü istemedi ama benden istedi biliyosun nedenide ikilide kan sonucuna göre risk çıktığı içindi

ben biliyom kaydirigubbakcemile3

ay bende kave içmesini değilde telvesini çok seviyorum bide kuru kuru kaşığın ucundan tadına bakıyorum arada kahve koktuğu zaman kaydirigubbakcemile3

yaptir sen yaptir ne gerekiyosa
en fazla bir gününe mal olur bide birazcik yorulmus olursun
ama sonucta icin rahatlamis olur...
kizlarin dedigi gibi bende ikisinin ayni günde yapilmasi gerekiyo diye duymustum ayni günün degerlerinin birbirini tutmasi gerekiyomus

incisu .!.:
nolcak bacim yaa ic gitsin 1 fincandan bisey olmaz en fazla bebegin uykusu kacar:dance:
doktor bana az olmak sartiyla icebilrisiniz dedi kahve cay gibi seyleri ama sevmedigim icin icmiyorum orasi ayri
fal kapat baktir bakalim kizmi oglan mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…