- 7 Mart 2009
- 6.782
- 69
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy mide bulantım yok sanıyodum ama var mı acep yaa sulu yemek göresim gelmiyo hiç yaa -tatlicadiarzu-
ayy şimdi herkes beni kilo aldım sanıyodur demiii :dilcikar:
kız al benden de o kadar bi alışveriş merkezinde girmediğim dükkan kalmazdı artık ben oturuyom bulduğum koltukta annem geziyo :roflol:
ayy ben karakızla karazeytinden eminim ama gerisinden henüz emin olmadım -tatlicadiarzu-
sele başlayanlardan en garip ismi olan benim anam unutma :icecream:
Nazlışkooomm keramet senin çizgili tunikdeymiş :roflol: siyah giyince saklanmış bebiş...görünmüyoo... ya da destanyı gördükten sonra öyle geldi :teytey:
dr bana normal ultrasondan baktı ensesinin ölçüsü iyi kesinlikle risk yok kan istemiyorum dedi seninki de tam tersi olmuş bilmiyom vallaa heecanım valla ben hiç bişey anlamadım bu işten...nasıl dr bu böyle... sen gerekli mi diil mi nerden biliceksin ki..o yönlendiricek seni...diyelim ki hayatında hiç duymadın böyle bişeyi nasıl kendin karar vericeksin ... ikili testi yapmak da yorumlamak da hassasiyet gerektiriyo... bebeğin ensesinde toplanan su miktarını ölçüyolar ve senin o günkü hormon değerlerini...ona göre sonuç çıkıyo...arada zaman olunca gerçek sonucun çıkması mümkün diilki... yaptım mı yaptım demek için mi yapıyo yani...hiç yapmasın daha iyi o zaman... sonra da saçma sapan yorum yapıyolar üstüne üzüntüyü biz çekiyoruz... ayy bu ikili test meselesi çok geriyo beni yaa :bbo:
Sakladım dombiniyi sen öyle deyincede gidip bide aynadan baktım önceki gibi duruyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Siyahta evet cnm kapanıyor bayağı en güzeli yürüşüm değişti karşıdan bile bakınca anlıyorlarmış bizim gebiş geliyo diye :roflol:
kartanem unutmam sanırsam:))))
isminin anlamı varmı ki
Nazlışkooomm keramet senin çizgili tunikdeymiş :roflol: siyah giyince saklanmış bebiş...görünmüyoo... ya da destanyı gördükten sonra öyle geldi :teytey:
canım yaz gelince zaten insanın bişey yiyesi gelmiyo bi de üstüne bebişlerimiz olunca hepten gitti iştah heralde...ben de hep kuru şeyler yemek istiyorum...
evt yaa resmen gürbüzleşmiş muamelesi görücez bu ara :roflol:
karaları karıştırmıyorumm...canlizi de biliyorum...seni de tahmin ettimm :))) öbür s kim onu bilemedim bi de ö var o da maviş mi ??
sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:Koptum ben yaaaa canım yürürken belin geriye doğru çekmiyormu senin??Hala düz yürümeyi becerebiliyormusun oysa seninde vardı tadlu göbişin mecbur öyle yürümek zorundasın dimdik geriye doğru eheueheue koptum ben burda yaaaa:roflol::roflol:ana nasıl yürüyon hele bize de göster bana kimse ihtimal vermiyo valla -tatlicadiarzu-
.
bi s var benim de bilemediğim hayırlısı bakalım şakkıdıkaraları karıştırmıyorumm...canlizi de biliyorum...seni de tahmin ettimm :))) öbür s kim onu bilemedim bi de ö var o da maviş mi ??
:roflol::roflol::roflol::roflol: Canım benim tatlımmm birdahakine bak açık renk giyicem akşam üstü çekilicem fotoğraf kaydirigubbakcemile3 valla destnadan sonra ben sustum zaten :1ninca: Ama çok hoşuma gitti yaa Maşallah valla kırkbin kere Siyah kamufle kıyafeti unutmayalım delikafadulden :roflol::roflol:
karazeytinim evet canımmm ense kalınlığıyla kan testinin aynı gün yapılması gerekiyo...yoksa sonuç sağlıklı çıkmaz... ikisinin ölçümü sonucunda bir değer hesaplanıyo...ayrı ayrı bişey ifade etmiyo...
bence git yeniden adam gibi yaptır... ya da benim için önemli diil yaptırmazsam rahatsızlıık hissetmem diyosan hiç gitme....
karakız ya şeyma gacısına ikili sonucunu verdim
o gün orda ense kalınlığını da ölçtürecektim
sıra varmış.oda 2.5 saat sürer dediği için tekrrar çıktım gacının yanına
o zaman pzrt yaptır dedi.eşim aradı az önce yarın umuta gidip yaptıralım dedi
ama gacı o zaman sadece ense kalınlığını ölçtür dediği için orda sadece enseye baktırcam
ense de de sorun olmazsa üçlüyü yaptırmayacam hatta dörtlüyü de
onlar o kadar öenmli değil demişti
sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:Koptum ben yaaaa canım yürürken belin geriye doğru çekmiyormu senin??Hala düz yürümeyi becerebiliyormusun oysa seninde vardı tadlu göbişin mecbur öyle yürümek zorundasın dimdik geriye doğru eheueheue koptum ben burda yaaaa:roflol::roflol:
ben doktora gittikten 2 gün sonra ikili test için kan verdim... bu ense kalınlığı ultrasonda ölçülen şey ise benim kan vermemle arasında 3 günlük bir fark var.... yani sizce bu sorun mu teşkil ediyor? Doktor aynı gün kan verilecek dememişti o nedenle soruyorum... Eğer eminseniz doktoruma gidince sorayım bu konuyu... :uhm: kafam karıştı benim
yok anam yaa millet benim evli olduuma bile inanmıyoki bırak hamişliği biraz hopluyom zıplıyom gaaba :roflol:
ya kızlar şuna bakın alın işte göbiş sırnaşık şey:roflol: :1hug:
Hamilelik Görüntüleri ! - kadın hamile hamile kadın hamile görüntüleri bebek doğurmak fotoğraf görüntüleri
peki canım sonucunu aldınmı doktora göstermedinmi henüz kan tahlilini
ense kalınlığı ultrasonda ölçülüyomuş canım
benım facede sadece kartanesı var
dr bana normal ultrasondan baktı ensesinin ölçüsü iyi kesinlikle risk yok kan istemiyorum dedi seninki de tam tersi olmuş bilmiyom vallaa hee
evet canım maviş
unuguem seni de ben unututum selerden sonu m olanmıydın:))
sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:Koptum ben yaaaa canım yürürken belin geriye doğru çekmiyormu senin??Hala düz yürümeyi becerebiliyormusun oysa seninde vardı tadlu göbişin mecbur öyle yürümek zorundasın dimdik geriye doğru eheueheue koptum ben burda yaaaa:roflol::roflol:
ben doktora gittikten 2 gün sonra ikili test için kan verdim... bu ense kalınlığı ultrasonda ölçülen şey ise benim kan vermemle arasında 3 günlük bir fark var.... yani sizce bu sorun mu teşkil ediyor? Doktor aynı gün kan verilecek dememişti o nedenle soruyorum... Eğer eminseniz doktoruma gidince sorayım bu konuyu... :uhm: kafam karıştı benim