2009 Kasm Anneleri

Ben hala dar kotları gıyyom valla
bende mı anormallık var yaaa
nıye benım göbişim yok
ikiz anası olcam bıdeee
belkim düşük bel olduu için giyiyondur -tatlicadiarzu-
ben düşük belli kotlarımı giyiyom ama göbem taşıyo üstten :roflol::roflol:
hayıırdır diyelim hayırlı olsun canım
erkek bebek görmek iyi yorumlanır aslında
ama kocişin demesi insanı ister istemez etkiliyo
ben de zaten kız üzrinde bu kadar durmamın bir sebebi de kocişiminde kız çoçuğu çok istemesi.inşallah o gün güzel haberlerle geliriz kızz:Saruboceq:

hayırlısı bakalım cicim yaa heyecanla bekliyorumm o günüü

haa kızlaar dün akşam rüyamda bebişimi gördümm bi oğlum olmuş ama çocukcazın yüzü kir pas içindeydi kaydirigubbakcemile3 bakamamışım bi çocuğa yaw
altını falan temizliyom ama velet yürüyo konuşuyo falan beele
bi de bi ara yüzüme bakıp gülümsemesi vardı ki ay ne tatlıydı yaaa yerimseniben
banyo yaptıracaadım ki uyandım eşime de rüyamda oğlumuzu gördüm dedim sabah o da ben de kızımızı gördüm bıcır bıcır konuşup duruyodu dedi kafamçokkarıştı
noldu şimdi peki kafamçokkarıştı

acaba sen erkek esın kız mı ıstıyordu da öle oldu sırnaşık şey ıkız mı yoksam naniknanik bende kız gördum kocam bırsey görmedı ruhsuz kocaaa

ya insan rüyadan ne kadar etkileniyor ben öyle bebek gördüğüm zaman uyandığımda etrafta bebek arıyorum öyle sahici geliyorkii hayoırlısıyla sağlıkla kucağımza bir alsakk oyooy koklamaya kıyamam kartenesii 29 mayısta öğrenecen bakalım ama snin için içimde hep erkek hissi var hayırlısı bakalımyerimseniben

benimde valla erke olcakmış gibime geliyo ama bilemicimm hayırlısı olsun :sm_cool:

merak etme canım bendede henüz pek belirgin bişi yok kaydirigubbakcemile3

karakız , yalnız olmadığımı bilmek güzel... :)

yemek saati geliyor ve bana bişeyler oluyor yineeeee kafamçokkarıştı daha yemekleri görmeden mideme bi haller oluyor... zevkle yemek yemek istiyorum :çok üzgünüm:

acaba sen erkek esın kız mı ıstıyordu da öle oldu sırnaşık şey ıkız mı yoksam naniknanik bende kız gördum kocam bırsey görmedı ruhsuz kocaaa

yok aslında erkek istiyorum diye bişi yok kociş de farketmez diyor hiç ağzından bi laf alamadım delikafadulden

[/QUOTE]
slm kızlar naber nasılsınız inşallah hepiniz ve bebişler iyisinizdir
a.s.
selam cnm nerelerdeydin?
herkeslere merhabaaaa

geçmiş anneler günümüz kutlu oolsuna.s.

sevgili destna maşallah ne tatlı büyümüş göbeğiniz. ben de 13+5 im ama dikkatli bakılmazsa hiç belli değil gibi..... aniden mi büyüyor acaba bu göbekler :eek: ne dersiniz?
hoşgeldin cnm ben de 15 haftalığım ama hala göbüş möbüş yokk heralde yanlış yerde konuçlandılar (göbek yok ama memelerin maşallahı var kaydirigubbakcemile3

Günaydın Fıstıklar a.s. a.s.

Biz iki gündür çok az bulantı yaşadık onun dışında çok iyiyiz Maşallah :nazar:

Ama çok güzel bi iki gündü yaaaa yeniden hafta sonu olsun yeniden :asigim:

Destnacım valla bak ben göbişi dombini sanıyordum sustummm çok datlu o göbiş ya Maşallah

Maşallahhh öptüm onu ben :nazar: :nazar: :nazar:

Bir Facemm bile yuk anlıyormusun hadi gülümse :dilcikar:

nazlıcım naber ? benimde yok facem amaaan napiim giremiyom burdan beeeaa

çok acıktıııııııııım cokacimcoook
ama yemeğe gidince de hiçbişey yiyemicem biliyorum kızlar hiç yemek yeme isteiği yok bende yaa sizde de oluyomu midem bulanıyo yemeklerden

gülüm al benden de o kadar midem falan bulanmıyo ama cn hiçbişi istgemiyo iştahsızım çokkk :1no2:

Ebisim Günaydın Canım benim şimdi oğluşumu yolladım okula..

Destnanında yok seninde yok benimde yok ama resimler var diyor karakızzım onu görmek istiyorum:)Msnden alırım sonra daha yeni yeni aktifleşiyorum birazcık kalayım sizlerle sonra azıcık evi derleme toplama..

ıyiyiyim ben Ebisim çok şükür dediğim gibi azaz birşeyler yiyorum kendimi deniyorum buarada neleri yiyebilirim diye tatlıdan hala uzak durmam gerektiğini anladım ettende ama onun dışında salata çorbalar arada bazı sebze yemekleri inanın bu bile kardır..

Sonrasında değişen göbişim aynı duruyor ama besbelli zaten son bir kaç haftadır..Moralim yüksek böyle tatlı birhafta sonundan sonra inşallah dahada iyi olacak herşey ....

Sen nasılsın tatlım varmı değişikler?

kızlar ya bir konuda karar veremedim de size de danışam yine
cmrt.şeyma gacısına gittim
ikili için kan testi sonucumu göstermeye
gösterdim herşey normal dedi
ama yakacık kadın doğumda benim ense kalınlığıma bakmamışlardı
ama bunu yaptırman gerekir dedi
ben de tahlil işlerinden bıktığım için yaptırmasam olurmu dedim
o da dedi üçlü dörtlü o kadar öenmli değil ama ense kalınlığı önemli dedi
biliyom o önemsiz dediği şeyleri bile yaptır diyecek
kafam da karıştı bide zamanda geçmiş olmasın diyom
yarın yaptırısam 12+5 olcem
gerek varmı kıslar ben de riske de atmak istemiyom ama uğraşmakta istemiyom
çünkü yine devlete gitmem gerekecek

hoşgeldin cnm ben de 15 haftalığım ama hala göbüş möbüş yokk heralde yanlış yerde konuçlandılar (göbek yok ama memelerin maşallahı var kaydirigubbakcemile3

çok hoşbulduk :1rolleyes: sohbet müthiş bir hızla ilerliyor... takip etmekte zorlanıyorum ara sıra ... güzelmiş burası :1rolleyes:

elbet bizim de göbeğimiz çıkacak. hep böyle kalacak değil ya... benim ölçüm otobüste bana yer verilmesi... ne zaman ki otobüse binince birisi bana yer verirse o zaman olmuşum demektir kaydirigubbakcemile3

ayaklarım gitmese de yemeğe gitmek durumundayım... afiyet olsun herkese.. öğün atlamayalım değil mi.. yerimseniben

Kızlar buda benim son halimm:)

nazd.jpg

kızlar ben kaçiyim komşuya gidecem gül teyzeye evin işini bitiriyim bana örgü öğretecek söz verdiikaydirigubbakcemile2

Ebisim Günaydın Canım benim şimdi oğluşumu yolladım okula..

Destnanında yok seninde yok benimde yok ama resimler var diyor karakızzım onu görmek istiyorum:)Msnden alırım sonra daha yeni yeni aktifleşiyorum birazcık kalayım sizlerle sonra azıcık evi derleme toplama..

İyiyiyim ben Ebisim çok şükür dediğim gibi azaz birşeyler yiyorum kendimi deniyorum buarada neleri yiyebilirim diye tatlıdan hala uzak durmam gerektiğini anladım ettende ama onun dışında salata çorbalar arada bazı sebze yemekleri inanın bu bile kardır..

Sonrasında değişen göbişim aynı duruyor ama besbelli zaten son bir kaç haftadır..Moralim yüksek böyle tatlı birhafta sonundan sonra inşallah dahada iyi olacak herşey ....

Sen nasılsın tatlım varmı değişikler?

canm sağolasın iyiym çok şükür moralim bozuk bu aralar biraz sinsi içten pazarlıklı insanlara hiç tahammülüm yok Allah böylelerinden korusun bizi. duaya ihtiyacım var bol bol senağlama bi de üzülünce kasıklarım ağrıyo direk keşke elimde olsa da hiçbişi tgakmasamm

canm sağolasın iyiym çok şükür moralim bozuk bu aralar biraz sinsi içten pazarlıklı insanlara hiç tahammülüm yok Allah böylelerinden korusun bizi. duaya ihtiyacım var bol bol senağlama bi de üzülünce kasıklarım ağrıyo direk keşke elimde olsa da hiçbişi tgakmasamm

Kıyamam yaa ağlama Lütfen dua ederim birtanem ..Ama çok doğru bir laf ettin Allahım sinsi insanlar korusun içten pazarlıklı bende çok çekinirim.Olayları bilmiyorum ama umarım herşey yoluna girer en kısa zamanda..

Tek ricam dikkat et bak kasıklarında ağrıyormuş sıkma canını senden canından önemli hiçbirşey yok bu dünyada.. a.s. a.s.

kızlar ya bir konuda karar veremedim de size de danışam yine
cmrt.şeyma gacısına gittim
ikili için kan testi sonucumu göstermeye
gösterdim herşey normal dedi
ama yakacık kadın doğumda benim ense kalınlığıma bakmamışlardı
ama bunu yaptırman gerekir dedi
ben de tahlil işlerinden bıktığım için yaptırmasam olurmu dedim
o da dedi üçlü dörtlü o kadar öenmli değil ama ense kalınlığı önemli dedi
biliyom o önemsiz dediği şeyleri bile yaptır diyecek
kafam da karıştı bide zamanda geçmiş olmasın diyom
yarın yaptırısam 12+5 olcem
gerek varmı kıslar ben de riske de atmak istemiyom ama uğraşmakta istemiyom
çünkü yine devlete gitmem gerekecek

git yaptır bence güzelim sonradan aklında kalmasın CADIARZU

oy oy maşllahh barekallahh :nazar: çok sağlıklı bir prenses olabilir içinde ben gidiyorum

öpüyorum hepiniziia.s.a.s.

Canımm hepimize maşallah bilmiyorumki henüz cinsiyetini bekliyorum hepte diyorum Allahım hepimizin gönlündekini nasip etsin..:nazar: :1hug: a.s.

Güle güle git güle güle gel cnm Şeniz

alkisalkisalkis delikafadulden nazlının da cıkmıs göbüşü benımde cıktı ama ben bır cekinip de oyamadım sositososito

X