2009 Kasm Anneleri

Günaydın Fıstıklar a.s. a.s.

Biz iki gündür çok az bulantı yaşadık onun dışında çok iyiyiz Maşallah :nazar:

Ama çok güzel bi iki gündü yaaaa yeniden hafta sonu olsun yeniden :asigim:

Destnacım valla bak ben göbişi dombini sanıyordum sustummm çok datlu o göbiş ya Maşallah

Maşallahhh öptüm onu ben :nazar: :nazar: :nazar:

Bir Facemm bile yuk anlıyormusun hadi gülümse :dilcikar:

benimkinin pek ani olduğu sölenemez baştan beri vardı zira kendisi önce gazdı -tatlicadiarzu- şimdi bebiş gaaba

he he ta baştan beri göbüşüm çıktı dedin gazları bize yutturdun
asıl şimdiki göbüşün bebiş işte
ben de dün bir akrabanın düğününe gittim
hiç bir pantolonum olmadı bana
bide göbeğimi sıkan bişey olursa daralıyom hemencik
1 tane sıkış mıkış giydimde sonlara doğru da düğmeleri açıverdim
acil alt almam lazım delikafadulden

Destnacım valla bak ben göbişi dombini sanıyordum sustummm çok datlu o göbiş ya Maşallah

saol canım sennkide çok tatlıydı en son gördüğümde yerimseniben benimde facebook yok boşver anam üzülme msne takılıyoruz biz hala kaydirigubbakcemile3

ohooo benim daha şimdiden sıkmaya başladı :roflol:
bastan gaz diyordum ama nası gaz bu inmek bilmedi :uhm:
cok yemekte yemiyorum ama göbek pırkladı kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar gerçi öglen olacak ama benim işlerim vardı...ancak gelebildim... destna göbüşün bayagı belli benimde normalde gönbegim vardı sonra gebe olunca hiç saklama geregi duymadfan geziniyordum ama bu kusmalar falan olduktan sonra sanki azaldı gibi göbek gerçi bu ara yendien çıkıyor gibi ama yinede fazla diil...ama artık çıksın istiyorum bende ...

destacım göbegın ne guzel cıkmıs masallah :nazar: benımde mıgdem bulanıyordu erık yedım bıraz uzandım gectı cok sukur

he he ta baştan beri göbüşüm çıktı dedin gazları bize yutturdun
asıl şimdiki göbüşün bebiş işte
ben de dün bir akrabanın düğününe gittim
hiç bir pantolonum olmadı bana
bide göbeğimi sıkan bişey olursa daralıyom hemencik
1 tane sıkış mıkış giydimde sonlara doğru da düğmeleri açıverdim
acil alt almam lazım delikafadulden

:icecream::icecream:
ben de sıkışık bişe giydimmi hemencecik daralıyom nefes alamıyom sanki yaa
al hemen bi hamiş pantolonu kıız çok rahat vallaa

ohooo benim daha şimdiden sıkmaya başladı :roflol:
bastan gaz diyordum ama nası gaz bu inmek bilmedi :uhm:
cok yemekte yemiyorum ama göbek pırkladı kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar gerçi öglen olacak ama benim işlerim vardı...ancak gelebildim... destna göbüşün bayagı belli benimde normalde gönbegim vardı sonra gebe olunca hiç saklama geregi duymadfan geziniyordum ama bu kusmalar falan olduktan sonra sanki azaldı gibi göbek gerçi bu ara yendien çıkıyor gibi ama yinede fazla diil...ama artık çıksın istiyorum bende ...

yaa koyun baalım fotoları da varmıymış yokmuymuş biz karar verelimm :nazar:

haa kızlaar dün akşam rüyamda bebişimi gördümm bi oğlum olmuş ama çocukcazın yüzü kir pas içindeydi kaydirigubbakcemile3 bakamamışım bi çocuğa yaw
altını falan temizliyom ama velet yürüyo konuşuyo falan beele
bi de bi ara yüzüme bakıp gülümsemesi vardı ki ay ne tatlıydı yaaa yerimseniben
banyo yaptıracaadım ki uyandım eşime de rüyamda oğlumuzu gördüm dedim sabah o da ben de kızımızı gördüm bıcır bıcır konuşup duruyodu dedi kafamçokkarıştı
noldu şimdi peki kafamçokkarıştı

ne güzel birbirimi ze müjdeli haberi veririz
karakız canım ya sen de 29 mayısta gelsene
üçümüzde aynı zamanda öğrenek ha

canımm ya cok iyi olur ama dr gün verdi bana ozaman gitmem lazım 6 haziranda gidecem yani 3 lü testte yaptırcak ya o yüzden o tarihte çağırdı he bu arada sen ne yaptın sonuçları gösterdinmi dr a

kızlar benım mıgdem bulanıyo ondan yazamıyorum bıle sıze ben bıraz dınlenıyım kendımı ıyıhıssedersem gırerım kafamçokkarıştı

dinlen canım uzan accık

herkeslere merhabaaaa

geçmiş anneler günümüz kutlu oolsuna.s.

sevgili destna maşallah ne tatlı büyümüş göbeğiniz. ben de 13+5 im ama dikkatli bakılmazsa hiç belli değil gibi..... aniden mi büyüyor acaba bu göbekler :eek: ne dersiniz?

merak etme canım bendede henüz pek belirgin bişi yok kaydirigubbakcemile3

günaydın nazlımmmmmmmm hoşgeldin nasılsın bakem

günaydınn mavicim nasılsın Şeniz

Ben hala dar kotları gıyyom valla
bende mı anormallık var yaaa
nıye benım göbişim yok
ikiz anası olcam bıdeee

haa kızlaar dün akşam rüyamda bebişimi gördümm bi oğlum olmuş ama çocukcazın yüzü kir pas içindeydi kaydirigubbakcemile3 bakamamışım bi çocuğa yaw
banyo yaptıracaadım ki uyandım eşime de rüyamda oğlumuzu gördüm dedim sabah o da ben de kızımızı gördüm bıcır bıcır konuşup duruyodu dedi kafamçokkarıştı

hayıırdır diyelim hayırlı olsun canım
erkek bebek görmek iyi yorumlanır aslında
ama kocişin demesi insanı ister istemez etkiliyo
ben de zaten kız üzrinde bu kadar durmamın bir sebebi de kocişiminde kız çoçuğu çok istemesi.inşallah o gün güzel haberlerle geliriz kızz:Saruboceq:

çok acıktıııııııııım cokacimcoook
ama yemeğe gidince de hiçbişey yiyemicem biliyorum kızlar hiç yemek yeme isteiği yok bende yaa sizde de oluyomu midem bulanıyo yemeklerden

günaydın nazlımmmmmmmm hoşgeldin nasılsın bakem

Günaydın Canımmmm Karakızzzım Şeniz Şeniz Şeniz

Çok iyiyim canım ben yaa çok güzel bir hafta sonu hava miss gibi Baharın tadını çıkartıyorum..Dahada iyiyiz şimdi teyzesi bulantılar dediğim gibi hafif rahat rahat azda olsa birşeyler yiyebiliyorum sanırım bu ay doktorun istediği kiloyu alırım fazlasını beklemesin
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sen nasılsın canım benim nasıl gidiyor??:1hug: a.s.a.s.

Ben hala dar kotları gıyyom valla
bende mı anormallık var yaaa
nıye benım göbişim yok
ikiz anası olcam bıdeee

yok kız öle deme senin yavruların daha minik oluyo ondan hemen çıkmayabilir
bizle kıyaslama bile sen 2 can taşıyon .baksana ikili test bile yapılmıyor sizde
ense kalınlığına bile bakılmıyo
görümcem ikizlere hamile kalmıştıda ondan biliyom

ya insan rüyadan ne kadar etkileniyor ben öyle bebek gördüğüm zaman uyandığımda etrafta bebek arıyorum öyle sahici geliyorkii hayoırlısıyla sağlıkla kucağımza bir alsakk oyooy koklamaya kıyamam kartenesii 29 mayısta öğrenecen bakalım ama snin için içimde hep erkek hissi var hayırlısı bakalımyerimseniben

X