kuzucuklar günaydın hepinize.....bi gün girmedim bi yıl gibi geldi yahu :)))) özledim sizi....Şeniz
ayy canımm hayırlı haberlerle gel inş... bebişi görünce resmen enerji depolamış olarak çıkıcaksın dr.dan...en son ne zaman gittin bilmiyorum ama ben 1 ay aradan sonra hoplayıp zıplayan bişeyle karşılaşınca sevinçten uçuyorum sanmıştımmm hihoyyyt:asigim:
aferin sana keşke kapıyı camı açmışken güzeellceee çamaşır sularıyla falan da silseydin evi ...hatta duvarları...bahar temizliği iyi olurdu
klava:
klava:
sorma yaa kapattığım hesabı açtırdılar bana ...kocamla aramı bozucaklar :roflol::roflol:
destna dr bana da elevit verdi...hamileliğin sonuna kadar içiceksin bunu dedi... sende şişkinlik yaptı mı bu ilaççç...sanki bunu içtiğim günden beri karnım çok şiş :uhm: yoksa bebiş mi bu şişkinlik :teytey::asigim:
sen onu bi de kalp atışlarını duyunca gör hihoyyyt benimkinin beti benzi atmıştı gözler sulanmış, elini bi tuttum avuçları ter içinde kalmış :asigim: bizde fizyolojik bi sürü değişiklik oluyo hissediyoruz bebişi onlar ne görüyo ne hissediyo hayal gibi ...ancak somut bişeyler görünce inanıyolar galiba ... benimki son sefer dr.dan çıkınca elinde ultrason görüntüleri bana şimdi onu dr.da bırakmışız gibi geliyo dedi...koptummmm:roflol::roflol:
ayy gözümün önüne geldi halin...bana da olmuştu bi kere ne sinir :))) bozsan olmaz öyle gitsen olmaz :bbo: ama kocacığını takdir ettim...benimki olsa nesi var gayet güzel işte falan derdi bir an önceden evden çıkmak için :tomato: gerçi eminim her şekilde çok güzel olmuştur da senin istediğin gibi olmadığı için sana kötü gelmiştir.....eee insan güzel olunca kaydirigubbakcemile5
ayy gene mi kaynana :sm_cool: