Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlaarr
anneler günümüzü kutlayan tüm arkadaşlara tşk ederr ben de hepinizin anneler gününü kutlarımmm
kasım annişleri hepinize günaydın :1hug:
benim mercimek büyüdü galiba
dakika da wc ye gidiyom kaydirigubbakcemile3
annemde bunlar iyi günlerin ilerde daha fazlalascak diyoo :uhm:
günaydınnn ay senin mercimeğini sevsinlerr kıssssss kaydirigubbakcemile3
Allah tez zamanda fasulye halini görmeyi de nasip etsin bacıııı :)
ayyy kıslarrrrrrr bugun doktora ditcemmmm yavruşumu görcem inşallah ve ikili test yapılacak çok heycanlı ve de tedirginim dua edin nolurrrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq:
günaydınnn ay senin mercimeğini sevsinlerr kıssssss kaydirigubbakcemile3
Allah tez zamanda fasulye halini görmeyi de nasip etsin bacıııı :)
ayyy kıslarrrrrrr bugun doktora ditcemmmm yavruşumu görcem inşallah ve ikili test yapılacak çok heycanlı ve de tedirginim dua edin nolurrrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq:
günaydın kızlar anneler gününüz kutlu olsun nasılsınız güzel anne adayları hafta sonu yoktum cumartesi çok misafirim vardı pazarda ben gezmedeyim ne var ne yok bakalım
sorma destna bu gacılar facebookta eklemişler birbirlerini bi muhabbet bi muhabbet :dilcikar:
iki gün girmedik şımarmışlarr
ben cuma endokrin dr.uma gitmiştim kan tahlillerime bakarak hafif kansızlık var dedi sonra dr.umu aradım dedim kansızlık varmış kan hapı kullancakmıyım, değeri söyledim yok kesinlikle kullanmıyoruz kan hapı dedi folic asiti de bıraktım şu ara hiçbişi kullanmıyorum bakalım 29unda gidince ne olacak
kızlar herkese günaydın nasılsınız güzel kasım annişleri ben bugün pek iyi değilim sanırım fena üşüttüm heryerlerim ağrıyo sanki üzerimden tır geçmiş gibi bütün kemiklerim ağrıyo dün evde bütün pencereler açmıştım sanırım farketmeden ceryanda kaldım senağlama
sorma destna bu gacılar facebookta eklemişler birbirlerini bi muhabbet bi muhabbet :dilcikar:
iki gün girmedik şımarmışlarr
ben cuma endokrin dr.uma gitmiştim kan tahlillerime bakarak hafif kansızlık var dedi sonra dr.umu aradım dedim kansızlık varmış kan hapı kullancakmıyım, değeri söyledim yok kesinlikle kullanmıyoruz kan hapı dedi folic asiti de bıraktım şu ara hiçbişi kullanmıyorum bakalım 29unda gidince ne olacak