ay yirim ben onu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :asigim:
bende artık hissetmek istiyom
kızlar sizde bulantı kusma ne zaman baslamıstı
benim bulantım var ama o kadar fazla değil gelip gidiyo
bana diyolarki dur daha baslamaz
ee ne zaman baslar bu yaaaaaa :uhm:
ayy ben bulantı kusma cekmek istemiyom
işte bide hiç cekilmiyor:çok üzgünüm:
kızlar canım çok sıkkın yaaa
dünden beri ağlamamak için kendimi zor tutuyomm
kardeşimin okuduğu yere gidecektik annem, eşim, ben
önceden 23 nisan tatilinde gidelim falan diye konuşulmuştu biz de olabilir falan demiştik bi ara,
annem bunu söz olarak algıladı neyse 23 nisanda hem eşimin işi vardı hem de kardeşimin sınavları vardı 19 mayısta gidelim o zaman diye konuşuldu, şimdi de eşim çok isteksiz kendi ailesinin yanına gitmek istiyor ona da hak veriyorum bir yandan 23 nisanda annem bizdeydi çünkü, gerçi onun ailesi de çıkıp gelebilir ama gelmiyorlar...o da ayrıı
anneme diyince de söz verdiniz bana ayıp olmasını bırak kardeşine ayıp olur diyor ooof yaa beni arada bıraktılar annem duygusal davranıyor bu konularda babacımm olsaydı çocuklar nasıl uygunsa öyle yapın bize bakmayın biz hep gelmenizi isteriz falan derdi
annem de kendini yalnız hissetmesin diye onu kırmak istemiyorum ama böyle nasıl gitcek bilmiyorumm
eşim istermi istemezmi düşünmeden planlar yapıyor ooff yaaa babamı özledimmm senağlama
kaydirigubbakcemile3Ben hiçbirsey hissetmiyorum ve uzun bir süre hissetmeyeceğimede eminim, o kadar kocaman ve yaglı bir göbeğim olduki, o kadar yağın altından minicik bebiş nasıl hissettirebilsin kendini
Kızlar bulandıkça yeni şeyler keşfediyorum Taze nane yıkıyorum güzelce peynir ekmek nane hem kokusu misss hem tadı miss bulantıyıda bayağı bir hafifletiyor az önce alışverişte aldım gelene kadar yüzüm limondu mahvoldum gelir gelmez dediğim gibi nane peynir ekmek ekmete kepekli cinsten yada köy ekmeği sıkı bastırıyor tavsiye edilir denendi onaylandı:)
evet şeker bana da oluyo bazen dr. normal dedi
aferin karakız böyle ol diyecem emme emrimi geri aldımmm bu elifsun gacısıynan nazlı gacısı hissetmişler gibi gözüküyooo -tatlicadiarzu-
bağırsağın ittirecek hali yok yaa :roflol:
zaten benimki bana küsmüş olabülüüü hergün ağlayan bi annesi var çünküü
kıyamam ben ona yaaa senağlama
cokacimcoook naneli peynirli ekmek aşerdim delikafadulden
ayyy ama annesi ağlama bak sakın üzülür bebişin :1hug:
:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3Ben hiçbirsey hissetmiyorum ve uzun bir süre hissetmeyeceğimede eminim, o kadar kocaman ve yaglı bir göbeğim olduki, o kadar yağın altından minicik bebiş nasıl hissettirebilsin kendini
küşüm ben kocamaa :dilcikar:canım insan hasas oluyor bu zamanlarda üzülme eşin seni anlıycaktır üzme bakiyim yiğenimii:1hug:
oof yaa babam geliyo aklıma sürekli ağlıyorum yanlız kalıncaa bebişim etkilenirmikiiiayyy ama annesi ağlama bak sakın üzülür bebişin :1hug:
ilahi mart
kahkahalarla güldüm :roflol: :roflol: :roflol:
hissedersin hissedersin merak etme :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
küşüm ben kocamaa :dilcikar:
oof yaa babam geliyo aklıma sürekli ağlıyorum yanlız kalıncaa bebişim etkilenirmikiii
ayy acele mi ettik biz bu bebiş işinde yaaa :çok üzgünüm:
Sana varyaaaa küçücükle te burdan bi uçan tekme atarızzzz görürsün gününüüüü Allahım yarabbim yaaa dua et bıdıkına kuzuna :mymeka: kaydirigubbakcemileÇok üzgünüm çoook
ya ne biliimmm ben daha hayata dönemedim doğru dürüst hiçbişeyden zevk alamıyorumm o da etkilenir diye korkuyorum
Etkilenir tabiki canım etkilenmezmi hiç sonrasında sanada eziyeti olur annesi küskün huysuz yaramaz uykusu bile belli olmaz. Ne kadar huzurlu bir hamilelik okadar sağlıklı bir bebek.Yememiz içmemiz gibi birşey huzurlu olmakta.
.Bence ona kocaman bir özür borçlusun evde yanlız kalınca özür dile bıdıkından ve deki" sen hayatımı değiştiren hayatta bana umut veren yeni Cansın Allahım sana uzun ömürler versin iyiki geliyorsun annecim."..
tamam tamam kızmaaa
bugün bi acaibimm
ondan yanii
dün aslında eve biraz erken gitmiştim ne güzel sohbet ettik bıdıklaa çiçekleri falan suladıkk
ama akşamdan sonra böyle oldum iştee
tamam canımm gidince ilk işim özür dilemek olcakkk a.s
Bak sana minicik bir hikaye birşeyleri söylerken şu yaşıma kadar boş konuşmadım..Benim babam ben doğarken ölmüş üzülün diyede anlatmıyorum ona göre!Sadece herşey bizler için..
Neyse nasıl beynime işlediysem bu olayı hamile olduğumu öğrendim havalara uçtuk ben babamın vafatında 1 buçuk yaşındaymışım..Ve aynısını eşime uyarladım Allahıma binlerce şükür yaşamadım ama 1 buçuk yaşındayken Doğa öldüm öldüm dirildim ya aynısı ya benim çocuğumada diye diye ama gördümkü kaderler farklı Allahım eşimede oğlumada uzun ömürler yazsın
Yaptığım ozaman zarfında Doğayı sakınmak o bilinçle hem anne hem baba olmaya alıştırmaktı kendimi..Binlerce şükürki Canımdan çok sevdiğim eşim bizlerle üzme kendini birtanem sakın üzme bu dünya cidden oyunlarla dolu üzülürsen yenilirsin..Ama ya gülürsen oda sana gülüyor hiç unutma bunu..:hooray:
nazlıcım canım bende babacığımı 3 yıl önce kaybettim gerçekten çok zor allah kimseye yaşatmasın neyse konuşmayalım böyle şeyler bende kötü oldum
kartanem sende aklına güzel şeyler getir olurmu arkadaşım bebişlerimizi üzmeyelim