- 22 Kasım 2008
- 1.980
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kartanesi canım sen beni julietle karıştırdın galiba kaydirigubbakcemile3
7 değil 13+2 yim benkaydirigubbakcemile3
yaa bak unuttum sormayı bebeği hareket eden oldumu aranız da?
ben bariz bi şekilde hareketlerini hissediyorum artık
hemen hemen hergün hemde
fıstıklar napıyosunuz? umarım hepiniz iyisinizdir
herşey yolundadır...gördüm ve çok şaşırdım cinsiyetler belli olmaaya başlamış galiba
sanırım destna ve beratefe karakız oğlunuz olucakmış gözünüzaydın kızlar
darısı bizim başımıza,ya sizin bulantı durumları nasıldı? birde tatlıya düşkünlüğünüz
varmıydı? biraz ipucu alayım da,ben en başından beri tatlıdan nefret ediyorum
hiç tahammül edemiyorum çünkü..
ben hala annedeyim maalesef sürekli uyuyoırum acayip halsizliğim var
kolumu kaldıramıcak durumda oluyorum çoğu zaman, sabah kusmaları devam
gün içinde de sürekli bulantılar devam ediyor. evimi özledim sizle sohbet etmeyi
özledim inşallah aranıza dönücem yakın zaman da..benim gibi hala çekenler var mı
aranız da??? julietçim canım nasıl gidiyo hamişlik inşallah iyisndir...
karakız,karazeytrin,mavi,unique,kartanesi nesli,nazlı kızlar sizde iyisinizdir inşallah
öpüyorum hepinizi... a.s.
slm kızlar nasılsınız bugünde rahat giremiyorum...ben bugün geri işe başladım en son size p.tesi doktora ikili için gidecegimi söylemiştim nitekim gittim ultrason ölçümleride alındı ama ertesi gün yine baş agrısı kusma yüzünden hem biraz geç kaldım hemde doktoruma ulaşamadım hemen eve gittim halim yoktu çünkü...akşam aradım ertesi gün için tekrar ölçüm almak istedi hmen arkasında gidip özelde kan verdim dün yani 3 gün sonra alacam sonucu...bizimki ultrsonda çok hareketli çıktı doktor resmini çekemiyorum bir dursa dedi dünkü ultrsonda da öyle idi kayınvalidemle gitmiştim dünküne oda dedi hareketli diye..tabiiki cinsiyet için birşey demedi ama snaırım gördü çünkü annem sorunca gülerek yok dedi..neyse artık haziran başında ögreniriz bizde cinsiyetii..eee neler var neler yok malum kaç gündür yoktum..
Allah hayırlara çıkarsın kasım annelerini kimileri kapriste kimileri sıkıntıda kimileri burada ama kal geldi ya Allah aşkına silkinin ve kendinize gelin Neler oluyor böyle sizlere.cıvılcıvıl olan Kasım annelerinin şu durumuna bakın!!!!!!!!!
Kızmayım diyorum ama insan yazılardan bile herşeyi hissediyor taaa buram buram alıyorum yazdıklarınızın kokusunu sıkıntıda olanları çok yii anlıyorum ama diğerleri anlamam mümkün değil..
Nazara geldik diyorsanız kurşun döktüreyim kasım annelerine:)Ama şu sessizlik paylaşamamak heleki heleki gelipte soğuk durmak hiç yakışmıyor hiç...
kartanesi,karakızz,nesli,nazlı,jjuliett ve ismini unuttuğum diğer kızlar hepinize slm nasılsınız?:1hug:
hakkıyla cozutamadığımdan kelli
öyle bir hissiyata sebebiyet vermişimdir
gonca gülceğizim:jeyyar:
hani şu 16 senedir görmediğim ortaokul arkadaşıma gitmiştim ya, önceki hafta başında.
Yarın o bize gelecek. Teknik olarak ilk bireysel misafirim, yani akraba ve zırt pırt görüştüğüm arkadaşlar dışında.
Ben şimdi bu kuzuya ne hazırlayayaım. Böyle zamanlarda ne yenir ne içilir:uhm:
Ay ben ekmek arası bişeyler yapıp tutuştururum kızcağızın eline. sırnaşık şey
Beni dürtün toparlayın, hale yola koyun nan!
Canlizim meyvaya hiç hayır denilirmii ama bazıları ekşi olanlar ok:)
Neslim genelde kısır ama yapacak durumda değilsindir sende benimde yarın misafirim gelecek pastayı yaparım onlara kokusuz etkilemez beni az sonra malzemeleri almaya gideceğim..Sonra mercimekli köfte dedim soğanını vs annem erken gelip ayarlayacak gerisini yine ben yaparım acayip mutfağı seven ben çeşit çeşit hazırlayan benin haline bakın..
Birde mayalı poğaçalarım var benim onları kesip kanepe gibi hazırlıyorum herkez bayılıyor onlar olabilir hepsi yapabileceğiniz şeyler ondan yazdım canınız çekmesin sakın..
sgümüşümüde merak ediyorum acaba siteyemi hala giremedi bakalım umarım iyidir..
fıstıklar napıyosunuz? umarım hepiniz iyisinizdir
herşey yolundadır...gördüm ve çok şaşırdım cinsiyetler belli olmaaya başlamış galiba
sanırım destna ve beratefe karakız oğlunuz olucakmış gözünüzaydın kızlar
darısı bizim başımıza,ya sizin bulantı durumları nasıldı? birde tatlıya düşkünlüğünüz
varmıydı? biraz ipucu alayım da,ben en başından beri tatlıdan nefret ediyorum
hiç tahammül edemiyorum çünkü..
ben hala annedeyim maalesef sürekli uyuyoırum acayip halsizliğim var
kolumu kaldıramıcak durumda oluyorum çoğu zaman, sabah kusmaları devam
gün içinde de sürekli bulantılar devam ediyor. evimi özledim sizle sohbet etmeyi
özledim inşallah aranıza dönücem yakın zaman da..benim gibi hala çekenler var mı
aranız da??? julietçim canım nasıl gidiyo hamişlik inşallah iyisndir...
karakız,karazeytrin,mavi,unique,kartanesi nesli,nazlı kızlar sizde iyisinizdir inşallah
öpüyorum hepinizi... a.s.
kızlar canım çok sıkkın yaaa
dünden beri ağlamamak için kendimi zor tutuyomm
kardeşimin okuduğu yere gidecektik annem, eşim, ben
önceden 23 nisan tatilinde gidelim falan diye konuşulmuştu biz de olabilir falan demiştik bi ara,
annem bunu söz olarak algıladı neyse 23 nisanda hem eşimin işi vardı hem de kardeşimin sınavları vardı 19 mayısta gidelim o zaman diye konuşuldu, şimdi de eşim çok isteksiz kendi ailesinin yanına gitmek istiyor ona da hak veriyorum bir yandan 23 nisanda annem bizdeydi çünkü, gerçi onun ailesi de çıkıp gelebilir ama gelmiyorlar...o da ayrıı
anneme diyince de söz verdiniz bana ayıp olmasını bırak kardeşine ayıp olur diyor ooof yaa beni arada bıraktılar annem duygusal davranıyor bu konularda babacımm olsaydı çocuklar nasıl uygunsa öyle yapın bize bakmayın biz hep gelmenizi isteriz falan derdi
annem de kendini yalnız hissetmesin diye onu kırmak istemiyorum ama böyle nasıl gitcek bilmiyorumm
eşim istermi istemezmi düşünmeden planlar yapıyor ooff yaaa babamı özledimmm senağlama
slm kızlar nasılsınız bugünde rahat giremiyorum...ben bugün geri işe başladım en son size p.tesi doktora ikili için gidecegimi söylemiştim nitekim gittim ultrason ölçümleride alındı ama ertesi gün yine baş agrısı kusma yüzünden hem biraz geç kaldım hemde doktoruma ulaşamadım hemen eve gittim halim yoktu çünkü...akşam aradım ertesi gün için tekrar ölçüm almak istedi hmen arkasında gidip özelde kan verdim dün yani 3 gün sonra alacam sonucu...bizimki ultrsonda çok hareketli çıktı doktor resmini çekemiyorum bir dursa dedi dünkü ultrsonda da öyle idi kayınvalidemle gitmiştim dünküne oda dedi hareketli diye..tabiiki cinsiyet için birşey demedi ama snaırım gördü çünkü annem sorunca gülerek yok dedi..neyse artık haziran başında ögreniriz bizde cinsiyetii..eee neler var neler yok malum kaç gündür yoktum..
iyi olduğuna sevindim canım maaşallah sana...:nazar
sorma canım yaaa umudum 14.15.hafta o zamana kadar geçmesini umut ediyorum....
kızlar göbişlerinize baktım kocaman olmuşsunuz yaaa kıskandım valla
bende daha tık yok düm düz bir karnım var millet sen bizi kandırıyosun hamile felan
değilsin diyor yakaydirigubbakcemile3 ayyy ne yiyip ne içiyosunuz söyleyin bakem kaydirigubbakcemile3
kartanesi canım sen beni julietle karıştırdın galiba kaydirigubbakcemile3
7 değil 13+2 yim benkaydirigubbakcemile3
yaa bak unuttum sormayı bebeği hareket eden oldumu aranız da?
ben bariz bi şekilde hareketlerini hissediyorum artık
hemen hemen hergün hemde
evet şeker gazdır o gaz alkisalkisalkiskartanem nuırtanem benle karıstırdı baliba :roflol:
ama cıktı vallaa göbük
gazdır o dimi gaz kaydirigubbakcemile3
ayy hareketlerimi hissettin kızz
laa cok erken değil mi
o bağırsak hareketleri olmasın :roflol:
julietçim canım gazdır emin ol çünkü benimde ara ara şişiyo sonra iniyoo
hamilelikte aşırı gaz oluyo insan da nedense...
yok kızzz ne bağırsağı ayırt ediyorum bağırsak hareketlerini kaydirigubbakcemile3
önce bi sızı hissediyorum karnım da sonra elimi oraya koyduğum da
3 parmağımın altında sürekli değişiyor yeri ,çok hafif dışa doğru ittiriyor parmaklarımı
acayip bişi nasıl anlatsam ki,birde aşırı bir sertlik oluyor o kısım da..kesinlikle harket ediyor hissediyorum. Şeniz yerim onu ben yaa kaydirigubbakcemile3
yaaa o kadar büyüdümü o yaaajulietçim canım gazdır emin ol çünkü benimde ara ara şişiyo sonra iniyoo
yok kızzz ne bağırsağı ayırt ediyorum bağırsak hareketlerini kaydirigubbakcemile3
3 parmağımın altında sürekli değişiyor yeri ,çok hafif dışa doğru ittiriyor parmaklarımı
acayip bişi nasıl anlatsam ki,birde aşırı bir sertlik oluyor o kısım da..kesinlikle harket ediyor hissediyorum. Şeniz yerim onu ben yaa kaydirigubbakcemile3
Kartanem canım üzülme olurmu orta yol öyle yada böyle bulunmak zorunda nasılsa ikisinden biri ikna olacak bunu bile bile üzme kendini .Bana göre mesafeler uzak değilse sabahtan birine gidin akşam yemeğinede birine:))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Bende yerim onu ya bende azönce alışverişte hissettim içimde bir tepinme dedim noluyozzz Allahım yarabbim ama daha duymadım ne yalan söylim az öncede otur artık yoruldun deyip yoklama çekti kesin naniknanik:roflol:
Sertlik mevcutta artık ne gaz ne bişi inmiyorda göbişte ebat aynı Erken hisstemişsin cnm sende ya ben oğluşumda varyaa 2 buçuk aylık hiç durmadan hissettim sözde ikinci daha çabuk duyuluyrmuş yok bu pek bi NazLı:roflol:
julietçim canım gazdır emin ol çünkü benimde ara ara şişiyo sonra iniyoo
karakızz canım ne olcek geleceksin İzmire birlikte yiycez:))Hatta ben almim sana yapayım sadece a.s. a.s. Hemfikiriz çok sevindim kkda düzeldi iyi oldu bende şimdi geldim sen yazdın oda güzel oldu a.s.
Kartanem canım üzülme olurmu orta yol öyle yada böyle bulunmak zorunda nasılsa ikisinden biri ikna olacak bunu bile bile üzme kendini .Bana göre mesafeler uzak değilse sabahtan birine gidin akşam yemeğinede birine:))
evet şeker gazdır o gaz alkisalkisalkis
yaw bi de hareket diyolar dövecem hepinizi haa destna gacısı da tutturdu hissediyom pıtpıtları deyüü baarsak hareketiymiş nan o ööle yazıyoo şakkıdı
ben hissetmeden kimse hissetmicek burda o kaaklava:
evet şeker bana da oluyo bazen dr. normal dediyaa kızlarr karnımın yan taraflarına ara ara sancı giriyor sizede oluyormu onlardan
emredersiniz komtanımm :lepi: şakkıdı sengözlerimebaksanab
2.5 aylıkken mi hissettiiinn :1shok:
yok anam ben doğururken anca hissetcem heraldee
evet şeker bana da oluyo bazen dr. normal dedi
aferin karakız böyle ol diyecem emme emrimi geri aldımmm bu elifsun gacısıynan nazlı gacısı hissetmişler gibi gözüküyooo -tatlicadiarzu-
bağırsağın ittirecek hali yok yaa :roflol:
zaten benimki bana küsmüş olabülüüü hergün ağlayan bi annesi var çünküü
kıyamam ben ona yaaa senağlama