- 7 Mart 2009
- 6.782
- 69
ayy 2 gündür hiç birşey yiyemedim bulantı kusma yüzünden acayip iştahsızlık vardı doktor bol su içmelisin demişti cnm su içmek istiyor ama nafile ..sabahtan beri 2 bardak su içmişim.
off ya sizi gördükçe korkmaya basladım
bende hala öyle asırı bulantı kusa yok arada oluyor iki leblebi atıyom geciyo :uhm:
ocak annelerine gidiyom orda da baslamış
insallah bende baslamaz
yada olursada evde olsun
iş yerinde herkesin girdiği wc yee :uhm: nasıl olur kii
ayy tamam iğrençlestim susayım :tomato:
merhabe güzek annişler
neler yapıyorsunuz bakim
destnam kontrolün iyi geçmiş çok sevindim
benim de bugün tam 3 ayım dolmuş oldu
oleyyyy valla ne kadar da uzun geçti benim için hiç sormayın ya
bugün ikli test sonucumu da aldım
sonuçta risk görülmemiştir diyor ona sevindim valla
umarım hepimiz sorunsuz kolay bir hamilelik geçiririz kızlar
delüüü bende olmadı kız belki de sende de olmazz ama şimdi senin yüzünden başlıcak sanırım bulantılarımm -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
ay canım ya neden böle oldun ben de anlayamadım
bir türlü geçmedi şu bulantıların
bebişini kucağına aldığında şöle bir poposuna doğru vurarsın canım
sen bana ne çektirdin bakim öle diye
su içmeye çalış canım ya
ben de fazla su içen biri değilim ama kendimi alıştırmaya çalışıyom
günde 4 bardak kesin içiyorumda fazlası için zorluyom
sabah kalktığımda ılık su yapıyom kendime onu içiyom hemen
sen de öle yapmaya çalış inşallah kısa sürede düzelirsin canım
destna canım seninkinin şimdi pipisimi var yoksam
ay ne güzell sağlıcakla gelsin bebişin
artık alışverişe başlarsın
merhabe güzek annişler
neler yapıyorsunuz bakim
destnam kontrolün iyi geçmiş çok sevindim
benim de bugün tam 3 ayım dolmuş oldu
oleyyyy valla ne kadar da uzun geçti benim için hiç sormayın ya
bugün ikli test sonucumu da aldım
sonuçta risk görülmemiştir diyor ona sevindim valla
umarım hepimiz sorunsuz kolay bir hamilelik geçiririz kızlar
canım ikili testinin iyi çıkmasına sevindim hadi göün aydın şeymaya gittinmi yada ne zaman gideceksin
jjuliet dur kız nazar degirme kendine aman diyeyim agzından yel alsın inşallah kusma derecesine gelmezsin kötü birşeymiş önceden hani kusunca bir rahatlama olur sonra geçer ama gebelik kusmasında öyle degilmiş daha betetr ama ane yapalım yaramaz melekler için çekiyoruz...ayy ytedigim her haltı midemde dogru dürüst ögütemedem kusmanın ne kadar igrenç oldugunu anlatamam..ayy bende igrençleştim farkındayım...ama julicim kusma derecesine gelince mecbur evde yatacaksın zaten dermanın kalmıyor yani bende öyle oldu benim midem bulanıp kusacagım zamana lavaboya yetişemiyorum yanında poşet olmalı evde bile yanımda poşet ve peçete olur bir kere poşetsiz yemekten kalktım lavaboya gidemeden duvara halıya çıkardım...ya kötü idi umarım bir daha olmaz. sende yaşamazsın...
fazla leblebi yemee juli ben bi ara takmıştım leblebiye sonra kabız oldum nanbaslamaz baslamaz at ağzına leblebi :roflol:
anam günde 1 kilo erik yarım kilo leblebi yiyorum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
jjuliet dur kız nazar degirme kendine aman diyeyim agzından yel alsın inşallah kusma derecesine gelmezsin kötü birşeymiş önceden hani kusunca bir rahatlama olur sonra geçer ama gebelik kusmasında öyle degilmiş daha betetr ama ane yapalım yaramaz melekler için çekiyoruz...ayy ytedigim her haltı midemde dogru dürüst ögütemedem kusmanın ne kadar igrenç oldugunu anlatamam..ayy bende igrençleştim farkındayım...ama julicim kusma derecesine gelince mecbur evde yatacaksın zaten dermanın kalmıyor yani bende öyle oldu benim midem bulanıp kusacagım zamana lavaboya yetişemiyorum yanında poşet olmalı evde bile yanımda poşet ve peçete olur bir kere poşetsiz yemekten kalktım lavaboya gidemeden duvara halıya çıkardım...ya kötü idi umarım bir daha olmaz. sende yaşamazsın...
fazla leblebi yemee juli ben bi ara takmıştım leblebiye sonra kabız oldum nan
sanırım benim bulantılar 14. haftada başlıcak sayenizde:roflol: :roflol:
cumartesi sabahtan gidecem canım
gitmişken bebişimi de bakmak istiyorum izin verirse
sonra ne zaman çağırır bilmiyorum
ama sanırım ay sonu der herhalde
sen toparladın herhalde kendini
ben ce de hiç dert yapma
sağlıklı bir tahlil şekli değilmiş inan
destnacım amin canım
kız senin çin takvmine uygunmu çıktı
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı bunlar gercek mi :1shok:
ay alaam insallah olmaz bu hafif hafif iyi gidiyorduk
aman dilimi ısırayım
anamcım bana izin vermezlerdi
amirim her akşam önümden gecerken doğurana kadar burdasın izin mizin yok diyo :mymeka:
yok tısım olmam
önce leblebi yiyom
sonra erik ardına bide suu ohhhhh :roflol: :roflol: :roflol: