2009 Kasm Anneleri

ayy 2 gündür hiç birşey yiyemedim bulantı kusma yüzünden acayip iştahsızlık vardı doktor bol su içmelisin demişti cnm su içmek istiyor ama nafile ..sabahtan beri 2 bardak su içmişim.

ay canım ya neden böle oldun ben de anlayamadım
bir türlü geçmedi şu bulantıların
bebişini kucağına aldığında şöle bir poposuna doğru vurarsın canım
sen bana ne çektirdin bakim öle diye
su içmeye çalış canım ya
ben de fazla su içen biri değilim ama kendimi alıştırmaya çalışıyom
günde 4 bardak kesin içiyorumda fazlası için zorluyom
sabah kalktığımda ılık su yapıyom kendime onu içiyom hemen
sen de öle yapmaya çalış inşallah kısa sürede düzelirsin canım

adaşım inşaalh olmaz ya irenç.bir durum..kafamçokkarıştı
sen bide hiçbişey yemiyorum diosun ondanda olabilir.:uhm:

benim kızlarımda 2 aylıkken başlamıştı.. bulantılar..
inş sorunsuz gecer..:lepi:

canım ikili testinin iyi çıkmasına sevindim hadi göün aydın şeymaya gittinmi yada ne zaman gideceksin

delüüü bende olmadı kız belki de sende de olmazz ama şimdi senin yüzünden başlıcak sanırım bulantılarımm -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

baslamaz baslamaz at ağzına leblebi :roflol:
anam günde 1 kilo erik yarım kilo leblebi yiyorum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

destna canım seninkinin şimdi pipisimi var yoksam
ay ne güzell sağlıcakla gelsin bebişin
artık alışverişe başlarsın

canım inş 9 ay sürmez seninki benimki 3.5 aylık olunca bitiyo.

sonra mutfaktn çıkmıyorum çok iştahım artıyo.. bebkler 4 kg doguyo..maşşallah:nazar
:

destna canım seninkinin şimdi pipisimi var yoksam
ay ne güzell sağlıcakla gelsin bebişin
artık alışverişe başlarsın

vaar canım bende şaşırdım yok dedim doktora işte pipi bunlar testisleri dedi örgü çok az biliyorum komşu teyzem öğreticek inş kendimde bişeyler yapmak istiyorum hafta sonuda alışverişe başlarım
sizde en kısa zamanda öğrenirsiniz inş cümlemizee:Saruboceq: rabbim sağlıklı akıllı güzel evlatlar versin aminn

jjuliet dur kız nazar degirme kendine aman diyeyim agzından yel alsın inşallah kusma derecesine gelmezsin kötü birşeymiş önceden hani kusunca bir rahatlama olur sonra geçer ama gebelik kusmasında öyle degilmiş daha betetr ama ane yapalım yaramaz melekler için çekiyoruz...ayy ytedigim her haltı midemde dogru dürüst ögütemedem kusmanın ne kadar igrenç oldugunu anlatamam..ayy bende igrençleştim farkındayım...ama julicim kusma derecesine gelince mecbur evde yatacaksın zaten dermanın kalmıyor yani bende öyle oldu benim midem bulanıp kusacagım zamana lavaboya yetişemiyorum yanında poşet olmalı evde bile yanımda poşet ve peçete olur bir kere poşetsiz yemekten kalktım lavaboya gidemeden duvara halıya çıkardım...ya kötü idi umarım bir daha olmaz. sende yaşamazsın...

çok saol canım darısı hepinizn başına inşş hepimiz sağlıkla doğururuz inşş seneyede bu zamanlar seninki hareketlimi gazı varmı diye sorarızkaydirigubbakcemile2

canım ikili testinin iyi çıkmasına sevindim hadi göün aydın şeymaya gittinmi yada ne zaman gideceksin

cumartesi sabahtan gidecem canım
gitmişken bebişimi de bakmak istiyorum izin verirse
sonra ne zaman çağırır bilmiyorum
ama sanırım ay sonu der herhalde
sen toparladın herhalde kendini
ben ce de hiç dert yapma
sağlıklı bir tahlil şekli değilmiş inan

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı bunlar gercek mi :1shok:
ay alaam insallah olmaz bu hafif hafif iyi gidiyorduk
aman dilimi ısırayım
anamcım bana izin vermezlerdi
amirim her akşam önümden gecerken doğurana kadar burdasın izin mizin yok diyo :mymeka:

baslamaz baslamaz at ağzına leblebi :roflol:
anam günde 1 kilo erik yarım kilo leblebi yiyorum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
fazla leblebi yemee juli ben bi ara takmıştım leblebiye sonra kabız oldum nan

sanırım benim bulantılar 14. haftada başlıcak sayenizde:roflol: :roflol:

gidince kulaanı çek şeyma gacısının karakızı niye üzdünüz diye saçınıda çek kaydirigubbakcemile :mymeka:
canım iyi olacağım söz verdim yoksa bebişimde üzülür kıyamamki ona ben teyzesi senağlama

mavi denizcim gerçekten rahatlatmıyo kusmak hatta. daha beter oluyosun.

ama ben çıkaramdıgım sabah ları çok oluyo. daha bitkin oluyorum..

yakında poşet taşıcam yanımda bi yazı okumuştum kusan anneler daha saglıklı oluyomuş..bebege zararlı maddeleri atıyomuş vucut ve düşük riski daha az oluyomuş...bebklerin gün sayıcaz artk napılım dimi.

yok kartanem başlamaz kız
birazda bünye meselesi
herkesin hormonları farklı oluyo
sende de sorun yaratmıyor ama inşallah doğumumuz da böle kolay geçer canım

julicim ne demek gerçekmi tabii ki gerçek bizzat yaşadım hatta en yakın iki gündür çekiyorum ..sonrasındaki bogazının tahrişi de cabası...aman sen dua ette senin o dereceye gelmesin...hafif hafif gidin anacım siz..

yok tısım olmam
önce leblebi yiyom
sonra erik ardına bide suu ohhhhh :roflol: :roflol: :roflol:

maşallah adaşım iştahın yerinde senin ..:roflol:

ben erigi azıma sürmüyorum garip bi aş verme leblebiyide kraker sadece..

yakında ucarım heralde..delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…