2009 Kasm Anneleri

ıyı haberlerle gelırsın ınsallah gönlunu ferah tut bırsey olmas allah yardımcımız olur

Kızlarr mide bulantılarından kurtulan varmı :lepi:bizim dükkanımız var orda telefonlara bakıorum yandada b i lokanta var 1 haftadır gelemiodum kokusundan bugün dükkandayım ama çok etkilenmedim sanırım artık bebeğim olgunlaşıyor toplum içinde beni kusturmamayı öğreniyorkaydirigubbakcemile3

valla canım benim bulantım pek olmadı ama benim bile lokantalardaki yemek kokusundan midem bulanıyo iyi dayanmışsın aaay şimdi yazınca bile bulandı vallaa -tatlicadiarzu-

yaa sorma neler çektim bende artık eşim bir sekreter aramaya başlamıştı nerdeyse kaydirigubbakcemile3

fıstıklar napıyosunuz? umarım hepiniz iyisinizdir
herşey yolundadır...gördüm ve çok şaşırdım cinsiyetler belli olmaaya başlamış galiba
sanırım destna ve beratefe karakız oğlunuz olucakmış gözünüzaydın kızlar
darısı bizim başımıza,ya sizin bulantı durumları nasıldı? birde tatlıya düşkünlüğünüz
varmıydı? biraz ipucu alayım da,ben en başından beri tatlıdan nefret ediyorum
hiç tahammül edemiyorum çünkü..
ben hala annedeyim maalesef sürekli uyuyoırum acayip halsizliğim var
kolumu kaldıramıcak durumda oluyorum çoğu zaman, sabah kusmaları devam
gün içinde de sürekli bulantılar devam ediyor. evimi özledim sizle sohbet etmeyi
özledim inşallah aranıza dönücem yakın zaman da..benim gibi hala çekenler var mı
aranız da??? julietçim canım nasıl gidiyo hamişlik inşallah iyisndir...
karakız,karazeytrin,mavi,unique,kartanesi nesli,nazlı kızlar sizde iyisinizdir inşallah
öpüyorum hepinizi...
a.s.

kızlar canım çok sıkkın yaaa
dünden beri ağlamamak için kendimi zor tutuyomm
kardeşimin okuduğu yere gidecektik annem, eşim, ben
önceden 23 nisan tatilinde gidelim falan diye konuşulmuştu biz de olabilir falan demiştik bi ara,
annem bunu söz olarak algıladı neyse 23 nisanda hem eşimin işi vardı hem de kardeşimin sınavları vardı 19 mayısta gidelim o zaman diye konuşuldu, şimdi de eşim çok isteksiz kendi ailesinin yanına gitmek istiyor ona da hak veriyorum bir yandan 23 nisanda annem bizdeydi çünkü, gerçi onun ailesi de çıkıp gelebilir ama gelmiyorlar...o da ayrıı
anneme diyince de söz verdiniz bana ayıp olmasını bırak kardeşine ayıp olur diyor ooof yaa beni arada bıraktılar annem duygusal davranıyor bu konularda babacımm olsaydı çocuklar nasıl uygunsa öyle yapın bize bakmayın biz hep gelmenizi isteriz falan derdi
annem de kendini yalnız hissetmesin diye onu kırmak istemiyorum ama böyle nasıl gitcek bilmiyorumm
eşim istermi istemezmi düşünmeden planlar yapıyor ooff yaaa babamı özledimmm senağlama

:1hug:
merhaba elifsun sen benden bir hafta öndesin ama benim bulantılar baya azaldı tabi belli başlı başından beri nefret ettiğim kokuları duymazsam sorun yok mesela yumuşatıcısırnaşık şeyilk zamanlar ekşi yiyordum şimdi ise hem ekşi hem tatlı iyice şaşırdım kendimi inşallah bir an önce düzene girersin bebişin bunları çekmeni istiyorsa çekiceksin napalım sağlıklı olsunlarda

:roflol:

ooof bilmiyom yaa senağlama senağlama

slm kızlar nasılsınız bugünde rahat giremiyorum...ben bugün geri işe başladım en son size p.tesi doktora ikili için gidecegimi söylemiştim nitekim gittim ultrason ölçümleride alındı ama ertesi gün yine baş agrısı kusma yüzünden hem biraz geç kaldım hemde doktoruma ulaşamadım hemen eve gittim halim yoktu çünkü...akşam aradım ertesi gün için tekrar ölçüm almak istedi hmen arkasında gidip özelde kan verdim dün yani 3 gün sonra alacam sonucu...bizimki ultrsonda çok hareketli çıktı doktor resmini çekemiyorum bir dursa dedi dünkü ultrsonda da öyle idi kayınvalidemle gitmiştim dünküne oda dedi hareketli diye..tabiiki cinsiyet için birşey demedi ama snaırım gördü çünkü annem sorunca gülerek yok dedi..neyse artık haziran başında ögreniriz bizde cinsiyetii..eee neler var neler yok malum kaç gündür yoktum..

kartanem üzme kendini
sen önce kendini düşün
sen ne yapmak istiyorsan onu yapın yerimseniben

elifcim canım benim ben iyiyim cok şükür
canım ne bulantıymış hala devam ediyo :uhm:

sonunda geldin merak ettik kuzum yaaa
ayy ne güzel hareketli yumurcakk
cinsiyeti görüyolar ama sölemiyo gıcıklaarr :dilcikar:

kartanem üzme kendini
sen önce kendini düşün
sen ne yapmak istiyorsan onu yapın yerimseniben

elifcim canım benim ben iyiyim cok şükür
canım ne bulantıymış hala devam ediyo :uhm:

iyi olduğuna sevindim canım maaşallah sana...

sorma canım yaaa umudum 14.15.hafta o zamana kadar geçmesini umut ediyorum....

kızlar göbişlerinize baktım kocaman olmuşsunuz yaaa kıskandım valla
bende daha tık yok düm düz bir karnım var millet sen bizi kandırıyosun hamile felan
değilsin diyor yakaydirigubbakcemile3 ayyy ne yiyip ne içiyosunuz söyleyin bakem
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…