2009 Kasm Anneleri

mavicim canım demek seninde devamediyor bulantılar
ne diyim ki sabırrr ,en fazla 4.ay sonuna kadar sabredebileceğimi düşünüyorum
ondan sonra isyan bayraklarını çekerim heralde...9 ay sürerse ne olur halimiz.
senağlama

.............................................................................,

Son düzenleme:
kartanesi canım sen beni julietle karıştırdın galiba kaydirigubbakcemile3
7 değil 13+2 yim benkaydirigubbakcemile3
yaa bak unuttum sormayı bebeği hareket eden oldumu aranız da?
ben bariz bi şekilde hareketlerini hissediyorum artık
hemen hemen hergün hemde

kartanem nuırtanem benle karıstırdı baliba :roflol:
ama cıktı vallaa göbük
gazdır o dimi gaz kaydirigubbakcemile3

ayy hareketlerimi hissettin kızz
laa cok erken değil mi
o bağırsak hareketleri olmasın :roflol:

Elifcim çok sevindim seni gördüğüme bulantılar kasım annelerin kaderi..Bende yarın misafirlerim gelecek onlar için alışverişe gittim..İyiki çıkmışım Allahım heryerde envayi çeşit çiçekler miss gibi kokuyor hava serin esiyor güneşte sıcak tam anamıyla içimi bahar sevinci sardı ..

Ben bildiğin gibiyim canım iyi olmak için her kapıyı açıyorum iyiyimde çok şükür..Hafta sonuna hergüne bir misafirim var yarın öğlenden başlıyoruz şimdiden hazırlık yapıyorumki yarına bulantı vs olur hazır iyiyim birşeyler çıksın ortayacokacimcoookBende seni çok Öperim Elifcim a.s.

Hayırlısı olsun mavişim hareketli olduğuna çok sevindim ama bulantıların bukadar yoğunluğu üzücü inşallah sende düzeleceksin birtanesi..

nazlı bak bunda çok haklısın kaç gündür kasım anneleri olarak hepimiz bir tuhafız baharın rehavetimi çöktü iimize bilmem ama bir hafta öncesi sohbetlerimiz yok gerçi kk daki sorundan da kaynaklanıyo giremiyoruz o nedenlede konulardan uzak kalıyoruz falan diye ama artık kk düzeldi hadi kasımın güzel anneleri hepimiz baharın bu güzel temiz havalarını içimize çekelimm ohhh mis gibi kendimize gelelim sohbetlerimize devam edelimm

kartanesi,karakızz,nesli,nazlı,jjuliett ve ismini unuttuğum diğer kızlar hepinize slm nasılsınız?:1hug:

canım iyiyiz sen nasılsın bakalım

hakkıyla cozutamadığımdan kelli
öyle bir hissiyata sebebiyet vermişimdir
gonca gülceğizim:jeyyar:

nesli ne diyon nan ben bişi anladıysam :roflol:

kaydirigubbakcemile heh şöle bir dürteyim önce seni sonra da
kendini yormayacak pratik bişiler yapabilirsin canım ekemk arasıda güzel fikir :roflol:

hepisinden canım çekti ne olcak şimdi şakkıdı -tatlicadiarzu-

elifsuncum canım hala bulantıların geçmedimi senin ya benim pek bulantım falan olmadı

kartanem canını sıkma eşinle konuş muhakkak seni anlayacaktır ve seni kırmayacaktır sende canını cıkma moralini bozma bak bebişini düşün emi tatlım :1hug:

mavicim kesin erkek ozaman seninki sürekli hareket halinde ya ondan öle dedim allah sağlıklı versinde kızda erkekte aynı önemli olan sağlık senin adına çok sevindim bebişine maşallah diyelim annesi

ay elifsun gel bide beni gör göbiş möbiş yok ortalıkta anacım herkes bizi kandıryo olmayasın eminmisin diye soruyo düşün kaydirigubbakcemile3

ayy yok şekerim biliyom yaa alıntıyı yanlış yapmışım sadece kafa yerinde diilkiii

julietçim canım gazdır emin ol çünkü benimde ara ara şişiyo sonra iniyoo
hamilelikte aşırı gaz oluyo insan da nedense...
yok kızzz ne bağırsağı ayırt ediyorum bağırsak hareketlerini kaydirigubbakcemile3
önce bi sızı hissediyorum karnım da sonra elimi oraya koyduğum da
3 parmağımın altında sürekli değişiyor yeri ,çok hafif dışa doğru ittiriyor parmaklarımı
acayip bişi nasıl anlatsam ki,birde aşırı bir sertlik oluyor o kısım da..kesinlikle harket ediyor hissediyorum.
Şeniz yerim onu ben yaa kaydirigubbakcemile3

karakızz canım ne olcek geleceksin ızmire birlikte yiycez:))Hatta ben almim sana yapayım sadece a.s. a.s. Hemfikiriz çok sevindim kkda düzeldi iyi oldu bende şimdi geldim sen yazdın oda güzel oldu a.s.

Kartanem canım üzülme olurmu orta yol öyle yada böyle bulunmak zorunda nasılsa ikisinden biri ikna olacak bunu bile bile üzme kendini .Bana göre mesafeler uzak değilse sabahtan birine gidin akşam yemeğinede birine:))

evet şeker gazdır o gaz alkisalkisalkis
yaw bi de hareket diyolar dövecem hepinizi haa destna gacısı da tutturdu hissediyom pıtpıtları deyüü baarsak hareketiymiş nan o ööle yazıyoo şakkıdı
ben hissetmeden kimse hissetmicek burda o kaaklava:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Bende yerim onu ya bende azönce alışverişte hissettim içimde bir tepinme dedim noluyozzz Allahım yarabbim ama daha duymadım ne yalan söylim az öncede otur artık yoruldun deyip yoklama çekti kesin naniknanik:roflol:

Sertlik mevcutta artık ne gaz ne bişi inmiyorda göbişte ebat aynı Erken hisstemişsin cnm sende ya ben oğluşumda varyaa 2 buçuk aylık hiç durmadan hissettim sözde ikinci daha çabuk duyuluyrmuş yok bu pek bi NazLı:roflol:

yaaa o kadar büyüdümü o yaaa
senin derin mi ince anam nasıl hissediyon dışa doğru ittiğini aay ne güzel vallaa

yok canım malesef mesafeler uzak
napimm artık olacak bi şekilde

2.5 aylıkken mi hissettiiinn :1shok:
yok anam ben doğururken anca hissetcem heraldee

ay yirim ben onu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :asigim:
bende artık hissetmek istiyom

kızlar sizde bulantı kusma ne zaman baslamıstı
benim bulantım var ama o kadar fazla değil gelip gidiyo
bana diyolarki dur daha baslamaz
ee ne zaman baslar bu yaaaaaa :uhm:
ayy ben bulantı kusma cekmek istemiyom
işte bide hiç cekilmiyor:çok üzgünüm:

açılın nazlıya gidiyorummm bana mamalar yapacak kaydirigubbakcemile2

emredersiniz komtanımm :lepi: şakkıdı sengözlerimebaksanab

Kızlar bulandıkça yeni şeyler keşfediyorum Taze nane yıkıyorum güzelce peynir ekmek nane hem kokusu misss hem tadı miss bulantıyıda bayağı bir hafifletiyor az önce alışverişte aldım gelene kadar yüzüm limondu mahvoldum gelir gelmez dediğim gibi nane peynir ekmek ekmete kepekli cinsten yada köy ekmeği sıkı bastırıyor tavsiye edilir denendi onaylandı:)

yaa kızlarr karnımın yan taraflarına ara ara sancı giriyor sizede oluyormu onlardan
evet şeker bana da oluyo bazen dr. normal dedi
emredersiniz komtanımm :lepi: şakkıdı sengözlerimebaksanab

aferin karakız böyle ol diyecem emme emrimi geri aldımmm bu elifsun gacısıynan nazlı gacısı hissetmişler gibi gözüküyooo -tatlicadiarzu-
bağırsağın ittirecek hali yok yaa :roflol:
zaten benimki bana küsmüş olabülüüü hergün ağlayan bi annesi var çünküü
kıyamam ben ona yaaa senağlama

2.5 aylıkken mi hissettiiinn :1shok:
yok anam ben doğururken anca hissetcem heraldee

ayyy çok yaşa sen kaydirigubbakcemile3
sende bu sabırsızlık varken kesin öyle olcak herhal kaydirigubbakcemile3
ben kendimi çok dinliyorum sürekli elim orda en ufak bişeyi hemen takibe alıyorum
belkide ondan çabuk farkettim..sende bi dene bakalım canım..

ya yokkkkkkkkkkk ben hissetmedim az önce oldu gibi ama omu değilmi kapıyımı çaldı naptı anlamadım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Hissettiğim oğluşumdu diyorum ya 2 buçuk aylık ilk bebek sözde bu daha çabuk olacaktı ama bu nazlı nazlı diyorum ben:ecrin_bebek:Ama elifcik hissetmiş sen sıranı bekle bakalımyasakkelime Ama ama ağlama yaa olmadı şimdi küser tabii ağlarsan hem ağlamak ağlamayı getirir derler gülki neşeli huzurlu bir bebişin olsun canım :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…